Ya bırakalım şunları artık, kızın teki eski sevgilisinden darbe yer suçu tüm erkeklere atar
erkeğin teki eski sevgilisinden darbe yer suçu tüm kadınlara atar
yahu bunun cinsiyetle alakası yok benim suçum yok ben tanımıyorum seni aldatan sana ihanet eden arkadaşı tanımıyorum yakında uzaktan yeminediyorum alakam yok ben naptım abi evde televizyon izliyorum
erkeğin teki eski sevgilisinden darbe yer suçu tüm kadınlara atar
yahu bunun cinsiyetle alakası yok benim suçum yok ben tanımıyorum seni aldatan sana ihanet eden arkadaşı tanımıyorum yakında uzaktan yeminediyorum alakam yok ben naptım abi evde televizyon izliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanka soru çok doğru da sorduğun zaman dilimi yanlış.
benim zaman dilimim birbirine girdi gece gündüz fark etmiyor asd
Sen de suç atan sevgili görmüşsün herkese suç atıyon.
hacı turk kızı egoıst baska bısey deyıl emın ol okadar bıseyler yasanlar varkı mıdem kalkıyor yurt dısından manıta yaptım onla takılıyorum kafam rahat xd
Genelleme yapma
@sfökhan1234 kardeş acık ve net ortada hersey abazalar asılıyor ınstagramdan her yerden ıster ıstemez ego yapıyorlar 1 sene önce kızlarla konusım dedım kız dıyor bana gunde 50 erkek yazıyor sanamı bakarım gıbı bu acık ve net kardes cogu kısı bekar adam var burda neden sevgılım olmuyor dıye aglayanlar var sevıyor kız ona bakmıyor boyle yanı
O zaman bişeyler yaşayanlar var ki dedin ya ona dedim
Ayrıca bakmayabilir de hani sevmez böyle manita işlerini ilgilenmez bu yüzden de
@sfökhan1234 senın sevgılın olmaması bu kardesım yurt dısından bı kızla tanısan ego yok sevıyorlar yanı acıkca gelıp soyluyor senı beyendım senden hoslanıyroum dıyorlar ama dıger turlu burdakı kızlar ugrastırır bakmaz egodan yanı sen seversın o senle dagla gecer
he bıde ne cırkın adamlar evlenıyor sende evlenırsın kardesım demekı kızların mıdesı kaldırıyor boşa ego yanı ne çırkınler evlenıyor sevgılı yapıyor senmı yapamıcan kardes
Ne boş yorum yaptın ya ne ne ne dediğin belli ne dediğimi anladığın yok
Orrrrrrrrrospu çocuğu piçç kurusu seni
Jsjsjzjjwjzjs bi salın artık de