Aile & Toplum Sabahtan akşama kadar yatakta dizi izliyorum çok mu boş biriyim sizce hahahah? Kübrakurtkarra Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Çok iyi hissettiriyor şuanlık ama bazen sıkıcu Güncellemeler1 yıl Kendimi depresyonda gibi hissediyorum hahahah Sabahtan akşama kadar yatakta dizi izliyorum çok mu boş biriyim sizce hahahah? Cevapla Dizi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Bazen herkesten izole olmak isteyince iyi geliyor. 0 0 Yorumla
epistemoloji34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bi sure sonra o diziler de o yatak da depresyona girmiş gibi hissettiriyor 0 0 Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 790 cevap paylaştı. İnsan gerçekten sıkılır ya o kadar uzun süre de ne bileyim. 🤔 0 0 Yorumla
seniilgilendirmiyo Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aynısı hayatı kaçırıyorum gibi hissediyorum 0 0 Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 22 yaşındasın işin gücün yok mu? 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. İnsan sıkılır ya 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Arada olur öyle. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bazen herkesten izole olmak isteyince iyi geliyor.
Bi sure sonra o diziler de o yatak da depresyona girmiş gibi hissettiriyor
İnsan gerçekten sıkılır ya o kadar uzun süre de ne bileyim. 🤔
Aynısı hayatı kaçırıyorum gibi hissediyorum
22 yaşındasın işin gücün yok mu?
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle devam et
Niye birlikte izlemiyoruz
Ne güzel
İnsan sıkılır ya
Arada olur öyle.
Ne bitirdin