AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
yetecek kadar olmalı yoksa cok sevipte parasızlıktan bitip tükenen birliktelkeri gectim evlilikler azımsanmıcak kadar fazla
Biriyle cıktım.Zengindi de ama baslarda bilmiyodum tabi zengin oldugunu.
sevıyomuydun severek mı cıktın yanı
Tabiki de :)
o zaman sorun yok canım :)
para hersey demek değildir. master card reklamındaki gibi paranın satın alamadı seyler var :D
Hayır, para her şey değildir.
bencedeee
Aşktan ziyade karakter meselesi...
parayla saadet olmaz ki.
Etrafımda zengin olamaz istemem...zengin insanla bırak evlenmeyi arkadaşlık bile kurmam zaten alışmışız güzlm garibanlığa zenginlik bizi bozar delikanlı adamı 3 şey bozar bunlardan biride para...
zengın bırıyle tanımadan arkadaslık yapmamak ben bu önyargıya karsıyım
walla güzelim tanısakda bısey olmuyor fazla armut armutdur elma dıyemezsın bi çocuk dusun cocukluktan arkdasın 17 sıne 18 ıne geldıgınde tanıyamıyosun para degıstırıyor degıstırdı yanı en yakın arkdasıma ziktir çektım. bı yastan sonra hepsı bole olabılıyo çok şahıt oldum.
sanmıyorum bazıları degısmıyo
sen oyle gormek ıstedıgındendır o degısırse bana haklıymıssın demeyı unutma warmı ole arkadasın ? sevgılın yada
sevgilimde var arkadasımda var bende oyleyım ama şu ana kadar hıcbırımız degısmedık bı tane arkadası var belki bilirsin oğuz çetinin oğlu o da öyle hıc degısmedı
bn dıyorum benim zengn bebelerıyle işim olmaz sen dıyosun ogz cetın oglu bn dıyorum en yakın arkdasm degstı sen dıyosn hıcbırımız degısmedık bı ayrılın sole bı kalın bakalım 1 yıl kdr uzak ondan snra nasılmış gorursun degısmek... sız ne anlarsınızkı normal hayatdan etrafıdakılere dkkat et paran ıcın senle oldklarını hıc dusunedenmu dusunemezsın cunku tanıyosun demı hııııııı tanıyosn tanıyosunn uzak kal bakalım nasılmış zaten sız ne anlrsınızkı bnlardan sen hıç ölümün gölgesinde özgürlük yaşadınmı ?
ben cok uzak kaldım arkadaslarımdan basımada cok sey geldı ama senın bu tavrın cok komık bı ınsanın zengın olması o ınsanın kotu olduguu anlamına gelmez bu dunyada bırcok ksıı var para ıcın arkadaslık yapan onlarda cok rahat secılıyo zaten ınsan ıcınden sen sadece bırının parası olmasını kaldıramayan bırısın. O senın arkadasının salaklıgı herkesın yapısı senın cevrendekılerın yapısı gıbı bozuk olucak degıl ya. Ben normal hayattan cok anlıyorum bırcok normal arkadasım vr.Ama sn ne anlrsn ınsnlktn
allah daha cok wersın gzlm asla bole dusunmedım paralıyı kaldırma falan derken secerek konus laflarını ama tanımıyosn problem yok Benmi ne anlarım ınsanlıktan ! sana şunu soleyeyim avm nin önunde sırf tanımadıgım bı kıza laf atıyolar dıye kavga çıkardım bıçak yedim hast. yattm karakolluk oldum 2 gece nezarette yattım ve bu yuzden cogu ıs yerıne alınamaz oldum karakolda kavga kayıtlarım war dıye sen sımdı bana delıkanlı goster bakalım bunları yapıcak pişmanmıyım yooo yıne olsun yıne yaparım
bence sen secerek konusmalısın.Bu yaptıgın comertlık olabılır ama kesınlıkle ınsanlıktan bısey anlamıyosun
Ne dıyosun sen yaa ınsanlıktan bısey anlamıyomusum benı tanısan kendıne kusersınn... bak gzlm senın cevrendekı ınsanlar bırden dıbe vurdugunda ne olcak tahmın edebılıyomusun allah dusurmesın sen kurdugunu arkdaslıkmı sanıyosun ne sızın arkdaslıgınız sabah aksam beraberız bırbırımızı çok ıyı anlıyorzmu sevgılılerınızle takılıp sevgıyı bıldıgınızımı dusunuyosunuz sevgı nedır harbıden aşk ne sana gore yada fakırlık ne bunları bılıyomusun yada yaşn kaç ? yada sen garıban bı erkekle çıkarmısın ?
bedenim satılık değil
herkes kendisi gibi birini buluyor işte :))
öle bi karaktersizlik yapamam
kız olsam evlenirim. gece sabaha kadar beni becerir. sabahda para bırakır istediğim kadar eylenirdim. sonuçta illa onu sevcem diye bir şey yok. :D
ıyıkı kız degılsın
kim ne derse desin karaya vermeyecek kadın çok az
Sevdiğim kişiyi paraya tercih ederim..
çıkmak hadi belki ama evlenmek asla.
ALLAH korusun düşmedik o kadar.
Bana dünyaları verse, içim ısınmadıysa olmaz...
tebrık edıyorum
o iş köle yapılı insanlara uyar bize uymaz..
evet arabamı alsın yeter Tabi ki Ferrari Olucak :)
saçma
Evlensem ben o kadınla değil ki Ferrrimle evlenicem Ferraride yataıkm kalkarım arada o yatağa girerim :)))) çok mantıklı :P
Hayir be ne munasebet
Her zengin bir gün iflas eder.
para oldugu yerde ask olusur:)
mantıklı...dünyayı gezseler zaten kim olsa olsun yani içi ısınır zamanla...hele ki imkan varsa. dmi?
bence en iyi cevap bu olmalıydı :))
ben aşk istiyorum yaaa
işte yanıt budur...:)
:) tabiki de:)
ıste bazılarıda para ıstıyo artık boyle kız cok az :)
ben aşk isterim sevgi dolu olmalı...
aynen ama ılk yuzu ask sonrası odun olanlarda var örnek Sevgilim :/
hadi yaa kötü işte ne var odunlaşıyolar hemen
Evlenirdim tabi.Sonuçta O da bir insan zamanla sevebilirim.
bana cok ters bır durum
bir zaman sonra öyle bir insanla evlenmek isteyeceksin.
hem seveyim hem parası olsun yok yaa
bazı meslekler bundan ortaya çıktı
eger cömertse ve tip de varsa evlenirim
olur...
dürüstsün. helal
hayırrrr...
bilmem belkiii seversem
hayır
:) hayır ...
Evlenırım :)
dürüst kız burda :)))
Hayır