Ben gerçekten çok garip buluyorum seviyomusun hayır ama parası var o yuzden beraberım.Bu nasıl bır mıdesızlıktır ya gercekten anlamıyorum.İnsanlar para ugruna gercekten bu kadar dustuler mı?Sırf zengın dıye bırıyle evlenırmısınız?Hani aşk nerde ?
Cevabın nedir?
+1 yılHep karşı çıktım bu duruma. Ama aşka da soğuğum. Yani aşık olmaktan korkuyorum mantığımı kaybetmekten ve kalbimle beynimin birisine ait olmasından. Madem aşık da olamayacağım dedim en azından çocuklarım güzel bir hayat sürsün. Zengin bi taliplim vardı ciddi düşünüyordu, konuştum bir süre, ama çıkma teklifini bile kabul edemedim, o benden onu sevmemi istiyordu ve bu oyunu ilerletmek içimden gelmedi bu ben değilim bir insanın duygularını bunun için asla kullanamam dedim ve vazgeçtim. Evlenceğim insan yetersiz bile kalsa Allah'a şükür çocuklarıma ben bakacak seviyedeyim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım :)
En İyi Cevaplar
+1 yılZamanın ne getireceğini, beni ne yönde değiştireceğini, önceliğimin zamanla ne olacağını bilemem. Gönül ister ki sevdiğim bir adamla evleneyim, ama hayat hep gönlünün istediğini sana vermeyebiliyor, planlar tutmuyor. Bu yüzden Allah hayırlısını versin...
30 Yorumla
+1 yılaslında bu olaya şöyle de bakılabilir.Zengin adam çirkindir ve normal olarak o kzıın onunla gezmemesi lazım.Fakat,o adam parası ile kalp güzelliğini birleştirmiştir.Belki o kız,onun arabası olduğundan değilde,arabası ile annesini gezmeye çıkarmasından hoşlanıyordur veya adam,annesine hediyeler alarak mutlu ettiği içindir.Ya da aynı adam,yoldaki bir çocuğun karnını doyuruyrdur veya arabasıyla onlara bi kaç sokak turu attırıyordur.Bu da bir alternatif düşünce olabilir.
11 Yorumla
hayır sevgi parayla satın alınamaz
86 Yorumla- +1 yıl
parayla sevgi alırsın ayşe alırsın ceren alırsın buse alırsın herşey alırsın
- +1 yıl
hahaha
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
38
Cevap
58Cevap
+1 yılsevgi-aşk die bişeymi var ya bir düşünsene..
kım sevdiğiyle mutlu ya ayrılırlar ya aldatırlar herkez aşk acısı çekiyo ne gerek var bunlara mantıklı davranmak daha önemli nezamanki duygularıyla hareket ediyo ozaman canı yanıyo insanın.Eline geçen sadece acı.herkez kahpe.kadınlar daha kırılgan duygusal canı yandığında artık seçtikleri adamdan bekledikleri tek şey maddiyat.yok fahişeyle para için evlenen kadın aynı şeymiş herkezle ilişkiye girmekle bir hayatı birleştirmeyi nasıl birbirine karıştırıyolar.napsın sevip evlenip eve tıkılıp aldatılsınmı dizilere türk filmlerine benzemiyo aşk bir hayal ürünü.yada napsın onla bunla gönül eylendirip kendimi ucuzlatsın.20 Yorumla
+1 yılbirine aşığım ve çocuk 900 tl kazanıyor ayda çok az bi miktar yani ama umrumda bile değil. evlenirsek bende çalışırım. sevgimiz bize yeter
51 Yorumlaparayla kendilerini satıyorlar işte. Zengin olan birşey kaybetmiyor para bol istedigiyle beraber oluyor kız da memnun para var işin ucunda gidiyor o adama. Bir nevi o*luk bu çünkü hisler olmadan para için gidenler öyledir. Kimisi kişiliğini kimisi dişiliğini gösterir...
10 Yorumla
+1 yılZiyadesiyle varlıklı cins-i lâtifler ile teşrîk-i mesaimiz oldu..lakin gelen adisyonlar hep zât-ı şahânelerimizce ödeme cihetine gidilmiş olup;
İş bu "nedamet" vesikası tarafimizca altı birlikte tanzim altına alınmıştır.07.06.2012 saat:20:50
Magnificent
İmza
:)02 Yorumla- +1 yıl
Dilimiz ağdalı osmanlıca terimlere pelesenk kılınmış diye epilasyona mı t?bi tutalım ? :))
İşin latifesi pardon şakası bir yana çabalarım tamam..ama yalvarma ;)
+1 yılmillet zorluk çekmek istemiyor. Kısa yoldan paraya kavuşayım evlerim arabalarım olsun süs köpeğimi kuaföre götüreyim günümü gün edeyim havamı atayım cakamı satayım aşka ne lüzum karın doyurmuyor kafasındalar. Aşk olsunda varsın 5 kuruş param olmasın. Yeterki gönlü zengin olsun daha büyük zenginlik yok benim için.
20 YorumlaMercedes'lerle , Porsche'lerle gezmeye başla, cebinede koysunlar paraları çok abartı bir yaş vs. olmadığı sürece herkes sana Brad Pitt görünür. Neredeyse her kadın imkanları, zenginliği ayaklarının altında gördüğünde bir düşünür, hatta %90 olumlu bakar. Kandırmayalım birbirimizi.
20 Yorumla
+1 yılKendi adıma hayır. Ama öyle bir soru sormuşsun ki bence bu soruya tam net istatistik burada çıkmaz. Çünkü cevaplayanların çoğu bekar. Bu durum çok can sıkıcı bazen aşka inancım kalmıyor bunun örneklerini görünce hatta ben salak mıyım saf mıyım diyorum aşk,sevgi düşünüyorum diye
10 Yorumla
+1 yılilk başlarda kadın için oldukça çekici gelen bir durum.
Zaten günümüzde baktın mı durum bu.
Zamanla pişmanlıklar ortaya çıkıcaktır.
Fakat, kadın için bir kaçış yolu var ki oda nafaka davası (:
1 sene evli kalınır max; ve boşanır hayatını yaşamaya devam eder...
Zaten para pul olarak bakılan bir beraberlikten bir halt olmaz; o karakterdeki kimseden de...10 Yorumlababan zengin degilse senin sucun degil ama kocan zengin degilse senin sucun mantıgına dayalı yasıyorsa kişi garip gelmez, kişi zenginse ya da seviyorsan körü körüne evlenilmez, karsılıklı anlaşma varsa, saygı varsa, karsındakine verilen değer varsa evlenilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. o eskidendi ask-mesk pembe panjurlu ev yok sevdiğim yanımda olsun kuru soğan yeter falan.şimdiki kızlar ayrı ev olmadımı evlenmiyor bile çogunun mantıgı da aynı evi olsun biraz da parası olsun bana yeter zaten aksamları 2-3 saat görcem yüzünü
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılEkonomik olarak benden daha alt ya da daha üst kademede biriyle evlenmem, sosyal statülerimiz eşit olmalı sadece aşk değil önemli olan statü farkıda olmamalı.
20 Yorumla Asla asla asla.. Gerçekten midesizlik bu olay.. Evlendiğim insan zengin değil mesela ama onun varlığı bile dünyalara bedel benim için.
Dünyayı verseler şahsen sevgime değişmem.20 Yorumla
+1 yılekmekle karın doyar ama sevmediğin bir erkeğin parasıyla ömür geçmez. aza kanaat getirip huzurla yaşayabilmek mümkün ama sevmediğin biriyle aynı yastığa baş koymak bir ömür. Allah kimselere yaşatmasın.
11 Yorumla
+1 yılMilyon dolarların olsa da aşk gibi kutsal bir duyguyu hiçbir fiyatla tadamazsın.
11 Yorumlaeyer kişi bana değer veriyorsa ve bende ondan hoşlanma kaptıysam o zaman olabilir ancak o kişiyi istemiyorsa kişi ve sırf parası olduğundan evleniyorsa yanlış.parası için evlenmem
10 Yorumla
+1 yılparayla herşes satın alınabilir, herkesin ve herşeyin bir fiyatı vardır, aşk elbette parayla satın alınabilir tabi ki, ama ne kadar gerçektir ve gerçekliği de satın alınabilir mi bu tartışılır.
10 Yorumlaöyle evlenen hatta cocuk yapan cok ama onlarin demek sevgiye degil paraya ihtiyaci var. hani hem sevip hem parasi olsun isteyen insanlar baska. sirf zengin diye evlenenler hic mutlu olmadi hic görmedim
01 Yorumla
+1 yılZengini bırak dünyanın en iyi insanı olsa bile sevmedikten sonra yapamam herhalde
11 YorumlaSevdiğin kişinin sana sarıldığında verdiği huzuru banknotlar sağlamıyor. Para sadece maddeye hükmeder,kalbime değil.
O yüzden, öyle holding ortaklığı gibi evlilik fikri absürtlüğünde gözüm olmadı hiç.07 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. evlenmem,hoş bulmadığım şeylerden birisi.para gelip geçici bir şey ayrıca para için her şeye katlanamam..nedir bu insanların para sevdası anlamıyorum.
10 YorumlaAh be kızım hangi zamandasın sen artık aşk kalmadı kız istemeye gidicegin zaman para soruyolar aşk degil evlenmeye gerek yok bak etrafını kızlar kimlerle çıkıyo tabiki zengin züppeleriyle bunu unutma .( Çirkin kız Zengin erkekle çıkar,Zengin kız Zengin erkekle çıkar) Fakir erkek platonik takılır bu basit.
011 Yorumla- +1 yıl
Aslında bu aileden gelen bi sorun. Anne söylüyo kızım bak ben sürünüyorum sen zengin birini bul benim gibi sürünme,Baba diyo o çulsuzla ne yapıcan ben istemiyorum kız zengin birini buluyo ve mutsuz oluyo olay bundan ibaret . Eski aşklar ne güzeldi parasız aldatmasız çok imreniyorum onlara.
vanilya bacı: mal mülk bazılarımızın aklını alabiliyo maalesef. ve bazıları için bir UMUT hala. küçücük derme çatlı evlerde yaşayanlar o hayattan kurtulmak istiyorlar. ne bileyim herkesin içinde ki hüznü biz bilemeyiz.
29 Yorumla
+1 yılEvlenmezse eşektir. Zaten kızların %70'i öyle yapar. Doğrusu da budur. Nasıl yani diceksiniz ama kusura bakmayın herkes kendi rahatını düşünür. aşk olayı zaten teenagelerde kalır.
Güzel kızlarlar yakışıklı erkekler mi evlenir yoksa zengin erkekler mi? 5000 yıllık insanlık tarihi boyunca güzel kızlarla zengin erkekler evlenmiş.Bu bir tesadüf olabilir mi?00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 721 cevap paylaştı. izmir de eski çalıştığım firmaya genel koordinatör olan bayan patronumun sevgilisiydi. kız çok güzel manken gibi. Patronum paralı ama kazma idi. Şimdi kızın altında chrysler 300 c ve alsancak ta güzel bir evi var. tam bir kevaşe
00 Yorumla
+1 yılBen en çok bu insanlara acıyorum: sevgiyi, aşkı tanımayan, bilmeyen ve bilemeyecek insanlara. Çünkü bu insanlığın en doğal ve temel parçası, para için evlenenler bu parçayı söküp çıkarıp insanlığından vazgeçiyorlar.
00 Yorumla
+1 yılSen onu boş ver de o nasıl bir resimdir öyle (profildeki) aman yarabbim sana neler yapmışlar öyle adamın aklına neler neler geliyor tövbe tövbe kışt pis düşünceler kışt :)
06 Yorumla- +1 yıl
la havla la is la bonita ne derdim olacak senlen :) korkarım ben öyle şeylerden.
- +1 yıl
Ürperiyorum :) dizlerimin bağı çözüldü hedehödeliyorum :)
- +1 yıl
hele söyle valla :)
+1 yılPara için evlenme ( PARASIZ HİÇ EVLENME )
Kendime güveniyorsam evlenirim onun mal varlığına güvenerek değil.
Hem kız evinin eşiği yüksek olur derler gelir gider başını çarparsın :)10 Yorumlainsanlar para uguruna bedenlerini satıyor sorunca da ben onu seviyomuyum sanıyosun parası için onunla oluyorum demeye başlıyor para her halükarda kazanılır ama aşk her zaman kazanılmaz ben onlara geri kafalılar diyorum
01 Yorumlabunu yapabilicek kızlar var yorumlardanda anlaşıldığı gibi sanırım onlar evlenip kocalarının cüzdanlarıyla sevişicekler
01 Yorumla
+1 yılPara da bir yere kadar yahu. Sevmediğim insanla her gece aynı yatağa girmektense beş parasız kalmak tercihimdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır. Vereyim 250 TL başka birini bulsun kendisine.
31 Yorumla
+1 yılben aşktan yanayım. hiç zengin sevgili denk gelmedi bize. ama sıkıntı yok yani. bu kalp attığı sürece kız parası yemez bu cocuk..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 421 cevap paylaştı. midesizlik veya herneyse bunu cok kisi yapar.. insanlarin kimisi ask diye düsünür bazilarida (cok bayandan kulagimla duydum) mantik ister iliski/evlilikte
00 YorumlaAşk öldü nasıl bilirdiniz
https://www.youtube.com/watch?v=786Jtb2yZWE21 Yorumla
+1 yılsırf zengin diye değil, seviyorsam da çok zengin diye evlenmem. paranın gücü mutlaktır. sosyal hayata etkileri olur. ben ilişkimde konuşurum. buda çok parası olan insanı rahatsız eder. saçma sapan tartışmalar olur.
02 Yorumla- +1 yıl
ikiside rahatsız olur iki uçtan birisi rahatsızsa iki tarafada yansır :)
+1 yılböyle bir durum yaşadım son anda vazgeçtim benim durumumda fena değil ama varklıklı bir bayan evlenmek istedi son anda baktım aşk olmadan evlenilmez nasıl evleniyorlar şaşırdım zor ya
10 Yorumlabu kızları anlamak mümkün değil bi soruda aşk mı paramı yazıyo kızlar para diyo şimdide soru farklı şekilde soruluyo herkes aşk diyo :D bu kızları anlamak gerçekten mümkün değil :)
10 Yorumla
+1 yılaşk meşk yalan ya..mal mülk süpper gut..alles super gut..bu arada o koşu bandında çok komik duruyosun vanilya lütfen yavaş tempoda koşş :D
01 Yorumlaaşksız evliğin olduğu yerde...herzaman nikahsız aşklar olacaktır..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 364 cevap paylaştı.
+1 yılsırf zengin diye biriyle evlenen yarın birgün batsa terkeder zenginlerin de işi zor yea :( zengin diye kimseyle çıkmam.
20 Yorumla
+1 yılaşkı vaktinde yaşamıştır, bi cacık olmadığını anlayınca hiç değilse hayatımı rahat geçireyim demiştir.herkesin kendi tercihi..saygı duymak lazm
10 YorumlaPara için evlenen kadın Eş Oluyor..
Para ile ilişkiye giren kadın da şey oluyor... aslında ikiside şey..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılvalla bunu yapanlar çoğunlukta . hayatın gerçeği sadece türkiye de mi böyle merak ediyorum açıkçası
10 Yorumla
+1 yıliçimden geçeni söylüyorum lütfen kınamayın beni güzel bi kız bulup zaten evlenemem çirkin fakir kızla evlenceğime zengin çirkin yaslı kadınla evlenebilirim yaparım bunu
00 Yorumlapara olunca sevmesi kolay soran ... midesizlik uyumsuz çiftler için olabilir ama birbirine yakışanlar için parası için bile olsa güzel duruyorlar ...
00 Yorumla
+1 yılreddettim umarım pişman olmam o da üzüldü galiba :((
10 Yorumlaevlilik dediğin şey bi ömür yani boru değil içinde bulunduğum şartlarla alakalı başka şansım yoksa evlenirdim
10 Yorumlasen hala aşkın olduğuna inanıyor musun ? para herşeyi olmuş insanların hiç fark etmiyo onlara ...
01 Yorumla
+1 yılÇıkarım çıktım evlenmedim ama evlenebilirim.Kriterlere bağlı.Aşk şart değil.Irz ve namus dışında herşey satılık bende aşk da dahil.Geç de olsa bunu öğrendim.
00 Yorumlaevleniyorlarda ne oluyor üçgün sonra sı hep görünüyor
10 Yorumla
+1 yılFakirsem yakisikliysa v prasi varsa neden hala duruyorum? Ama boyle bi soru davarhm yakisikli hm zngin adam seni neyapsin diye -_- dmi yani
02 Yorumla- +1 yıl
ASK Biter zaten
Düşünce merkezimde zengin biri olcak diye bir şartlanma yok.. ;)
10 YorumlaSırf zengin diye kendimi satamam.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. arada sevgi yoksa bu bi nevi başka anlama giriyor kadını mutlu et parasını yee...
00 YorumlaKendinizi kandırmayı ne zaman bırakacaksınız merak ediyorum .
01 Yorumlano money no love. toplumun cogunlugu dis gorunuse ve paraya bakar.
01 Yorumlabana range rover alsın ve çalışmasan da olur diyip tüm masraflarımı karşılasın yarın evleneyim
00 Yorumlamaddiyat yüksek oldumu nasılsa sevebilecekleri birilerini bulabilirler
00 Yorumla
+1 yılhayır tabii ki parası değil kalbi önemlidir benim için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsırf parası için sevgi yoksa katlanamam...
11 Yorumla - Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem