yürür bence. sonuçta kalbi güm güm atıp evlenenlerde bile bir süre sonra normalleşmeye başlıyor o zaman evli herkes boşansın çünkü heyecan bitiyor. heyecanlı ilişki arayışında olan insanlar pek ilişki yaşamamış insanlar olur genelde eksikliği yoğun olduğu için fazla fazla yaşamak istiyorlar
Evet misal ben 😂 dediğin çok doğru tabiki heyecan yeterli değil. Sevgi saygı olacak ki ilişki yürüsün. Ama başlaması ve köklenmesi için heyecan şart gibi geliyor. Yani kalbini attırmayan biri ile olur mu ki..
saygı demek mesafe demektir hiçbir zaman saygı bekleyen bir insan olmadım ki insanlar bana dilediği gibi davransın hareket etsin konuşsun bu yüzden onları teşvik etmek adına bazen kendime hakaret bile ederim (: sen saygıyı sadece önemsendiğini bilmek için istiyorsun sevgi ise sonradan kazanılabilen bir şey emin ol. kalbinin güm güm attığı bir ilişki sağlıklı olmaz heyecan kör eder sağlıksız karar vermene neden olur bu yüzden bu tarz ilişkiler daha kısa sürer. ihtiyacın olan şeyi söylüyorum: üstün özellikleri olmasına gerek olmayan ancak bir eksiği de asla bulunmayan eksiksiz normal bir birey biraz da deli olması bence aradığın heyecanlı ilişkiden sana daha iyi gelir. sevgi beklemene gerek yok sadece doğru insanla karşılaşmadığın için sevgi görmediğini düşünüyorum bu yüzden içinde de elbet bir gün terk edileceğim korkusu yaşamana gerek yok kendine bağlayacak potansiyelin var tabi böyle biri karşına çıksa da mutlaka kaçarsın işte bahsettiğim korku yüzünden bu yüzden deli olmalı dedim kovalaması lazım falan. rahat ol doyarsın ilişkiye daha yaşın kaç :D
asıl verilmek istenen mesaj; rahat ol. olursa ekime kadar olmazsa kasıma kadar en kötü 3 vakte kadar kısmet çıkar :D acaba bu işe mi soyunsam var ya insanların hemen çiftini bulurum çünkü anında insanları çözerim 🤔 Bir elmanın iki yarısı limited şirketi.
😂😂 düşün sen bunu. Bir de online yapsan çok kişiye ulaşırsın insanlar dünden razı köşeyi dönersin. Kısmet var olmasına da, his eksikliği var. Acabalar var hep :)) anladın sen beni zaten
acabalar boşuna değil. sorudaki ss bile heyecan aramaya yönelik en son ne zaman aşk acısı çeken bir erkek gördün? 2 denek grubu oluşturmuşlar ve bunların görevi logolarla sürekli şekiller yapmakmış. 1 denek grubunun yaptıklarına hiç dokunmuyorlar ve 2. denek grubunun yaptığı tüm logoları deneyi yapanlar bozuluyor sonuç olarak 2. grup hemen logo yapmayı bırakıyor çünkü emeklerinin boşu gittiğini düşünüyor. teknolojiden önce biriyle tanışıp ilişki kurmak için bir sürü emek harcanıyordu bu yüzden değerliydi artık ilişkilerde emek olmadığı için anlamını yitirdi zaten ne emek harcayabilirsin ki? insanların kendine faydası yok sürekli çalışmak zorundalar aşkta lüks işi oldu a, q neyse işte oradan girdim buradan çıktım konuyu artık bağlayayım acabalar var dedin ya acaba, acabaların olduğu için kendinde mi hatayı arıyorsun çekingen olduğun için falan? öyle değil işte doğru olanı yapıyorsun çünkü senin aradığın şey 30-40 yıl önce vardı artık ya istediklerini değiştireceksin ya da aramaktan vazgeçeceksin. ya da bi 10 yıl falan bekle tıpkı insan gibi robotlar çıkacak terk etme ihtimali yok en fazla şarjı biter senin robot prizden hiç çıkmayacak :D
En İyi Cevaplar