İlişki aşk meşk?

selam kızlar kısa kesicem hayatımda 10 aydır birisi var ve en baştan ciddi düşünerek başladık mesafe ilişkisi bi kaç kez görüşebildik şimdiye kadar her şey iyi gidiyodu ama son zamanlarda şunlar oldu her şeye trip atmaya başladı erkek bu kadar trip atmaz deyince eşit olduğumuzu cinsiyet ayrımı yapmamam gerektiğini söylemeye başaldı kız arkadaşlarımla otururken beni arayıp onunla konuşamadım diye küsüyodu sonra ben onu arkadaş ortamıma soktum kendisi de arkadaş olsun diye sevemedi alışamadı ortama ne arkadaşlarımı ne de ailemi sevmediğini fark ettim biraz çaba göstermesini söyleyince de mesleğim gereği zaten bu şehirde yaşamayacağız sen de onlarla görüşemeyeceksin dedi sonra buluştuğumuzda bu ara ekstra harcamalarım çıktı ve maddi durumum sıkıntıdaydı bunu bildiği halde bana aqua parka gidelim diye ısrar etti yok desem de bi kez de benim isteğim olsun deyince ben tamam dedim oranın giriş ücretini de bana ödettirdi en ufak kavgamızda tartışmamızda sen bana yeterince sevgi vermiyorsun diyerek fotoğraflarımızı kaldırmaya başladı onun profilinde ikimiz vardık ben babamdan dolayı koyamadım sen koyamazsan ben de koymam diyip kaldırdı işte bunun gibi şeyler beni biraz itti sizce bi de ben sosyalleşmeye bayılan bi insanım işte insanlar olsun çevremizde isterim herkesle görüşelim isterim ama o tam tersi evden çıkmayalım hep ikimiz olalım istiyor beni çok seviyor bundan eminim bu devirde bulunamayacak bi sadakati var bundan da eminim ama biraz farklıyız mesela geçen benim doğum günümde bana bi çiçek bile yollamadı üzerinden zaman geçti yüz yüze gelip buluşabilince verdi hediyesini ama ben ince düşünceli bi insanım o değil sizce oluru var mı bu ilişkinin

İlişki aşk meşk?