Yengeden sevgililiğe?

2 ay önce arkadaşına açıldığım çocukla şimdi aramızda farklı şeyler oluyor. Bana yenge diye hitap ediyordu, arkadaşı beni reddetti bir süre sonra baktım ki çocukla çok samimi olduk. Fakat kestiremiyorum hareketlerini. Bana karşı farklı ve özel davrandığı aşikar. Dışardan gören insanlar da farkı fark ediyor. En son iki gece önce kötü bir olay yaşadım ve 4saat boyunca sınıfta başbaşa kaldık. Hiç konuşmadan dakikalarca sarıldık ve omzunda ağladım. Yine olsa yine yaparım dedi. Beni üzen arkadaşımı aradı bida bu kızı üzersen müdahale ederim dedi. Daha bunun gibi bir sürü olay.. Birlikte sabahlamalar. Grubumuz olduğu halde bizim özelden konuşmamız snapleşmemiz. Hatta ananemle bile whatsapptan görüntülü konuşması 😂Ama insanın başına gelmeden anlamıyormuş. Ben hep saçmalama sana öyle geliyodur bir şey yoktur diyorum kendime. Belki de hemen kapılmak istemiyorum. Sevdiğini düşünmek istemiyorum belki bana öyle geliyodur. Ama Insanlar artık yuh görmüyo musun seni sevdiği ne kadar belli demeye başladı. Sizce böyle davranan bir erkek ne düşünüyodur? bir şeyler başlar mı başlarsa nasıl başlar? Ondan mı bir adım beklemeliyim yoksa ben mi adım atmalıyım? Kafam çok karışık lütfen yardım edin. Dipnot:başak erkeği
Yengeden sevgililiğe?