Alakası bile yok. Her insan kıskanacak her insan kaygılanacak diye bir durum yok. Misal ben çok kıskanç bir yapım yoktur. Sevdiğim insanı darlamak onun bişiler karıştırdığını düşünmek zaten hayatı kendime zehir etmem demektir.
Hayır etmem, bende kolay kolay kıskanmam zira kıskanan insan hem özgüvensiz hemde karşısında ki kişiye guvensizdir... Kaldı ki arkamdan iş çeviriyor da olsa kendi bilir ne demiş sagopa Kajmer "ben kimseyi kaybetmedim, herkes beni kaybetti."
Valla sevgili olmak zor iş ya insanı tanımadan olunca sakatlık çıka biliyor. Tanıyorsan karakterli biriyse kıskanmazsın napacağını bilir dersin. Tanımadan sevgili olmuşsan karaktersiz biri çıkabilir, evet şübhe edilmeli gevşek gevşek o gitsin başkalarıyla konuşsun nolucak ben de konuşuyorum zaten kafasında biri olup olmadığını anlamak için tavrını belli etmek gerekir bakalım rengini belli edicekmi. Vaktini almaya bile çekinmez böyleleri sevgili olduğuna yanarsın.
Kıskanmayan sevmiyordir net. Sevgilimle 2 yılın sonunda artık beni kıskanmadıgini farkettim içime de doğdu tabi meğer başkasını bulmuş ailecek tanıdıkları biri şimdi onunla... kalbinizi dinleyin kızlar bisey hissediyorsanız kesinlikle %80 doğruluk payı vardır
Kıskanmak ya da kıskanmamak konusu kesinlikle karşındaki kişinin karakteri ile alakalıdır. Bu sebeple kıskanmıyor diye sadakatinden şüphelenmek doğru olmaz. Her insanın yapısı farklı, bakış açısı farklı bu konuda