Hepsi mi sapıtıyor içince bu kadınların?
2 kızdan hoşlandım ikisi de alkolikti. Normal zamanlarda normal davranırlardı, içki içince sapık sapık hareketler yaptıklarına şahit oluyordum ama niye böylesiniz anlamıyorum.
Kız içmeden önce namuslu ev kızı gibi bir içiyor ortalık malı gibi oluyordu? Sadece beden olarak değil karakter olarakta bir f****eye dönüşüyorlar
2 kızdan hoşlandım ikisi de alkolikti. Normal zamanlarda normal davranırlardı, içki içince sapık sapık hareketler yaptıklarına şahit oluyordum ama niye böylesiniz anlamıyorum.
Kız içmeden önce namuslu ev kızı gibi bir içiyor ortalık malı gibi oluyordu? Sadece beden olarak değil karakter olarakta bir f****eye dönüşüyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi bari bayılmıyorlar çoğu gördüklerim kızlar bayılıyordu sonra iş bana düşüyordu neyse ki içince uslu uslu oturur kendimi kaybetmem 😂
Ben hiç sapıtmadım sadece istemsiz ritim tutup alkışladığımı hatırlıyorum
Yaaa ne abarttın beee. Ne olmasını bekliyorsun alkol bu?
Ya ben seviyorum mesela kızı iyi kız gibi görünüyor diye, sonra alkollü halini görüyorum irispi gibi 😔
isteyerek yaptıkları şeyler değil genelde ama daha rahat ve mutlu oluyorlardıe bunda kötü bir şey yok
Peki bir kız erkeklerin içinde ahhh ahhh diye ses çıkarır mı içti diye
Ahh erotik şekilde bahsediyorum
Hiç öyle bir şeye şahit olmadım garipmişş
Evet mikrofon eline alıp ahhh ahhh sesler yapmış kız milletin içinde oysa normalde namuslu gözüken kız
Bence güzel bir anı. Eğlenmiş işte boşver
Dötüyle içiyorlar çünkü 😀
Artık içmeden de dönüşüyorlar...