Erkeklere göre ilişkilerde anlayışlı sevgili nasıl olmalı erkekler lütfen yardım :(
Cevabın nedir?
+1 yılhmm.. biz erkekler çok yaramazız, tek kalınca küfürlü, kaba ve öküzce konuşmalar yaparız.. mizahımız hep böyledir 7sinden 70ine kadar.. bunu okuyan bayan arkadaşım senin babanda böyle evet.. içimizde hep küçük bir çocuk vardır mesela uzatmayayım; evlendik diyelim çocuğumuz oldu içerde top oynarız sağı solu kırabiliriz.. o güzel takımlarınıza zarar verebiliriz.. ve sizin bizi ve çocuğumuzu aynı anda fırçalamanız çok hoşumuza gider.. evet erkekler dünyayı yönetir, kadınlar ise erkekleri.. hep anlayışlı olun sevin, ahlaksız davranışlara telorans göstermeyin, hep sevin ki bizi..
05 Yorumla- +1 yıl
mmm, sonra yazsam olurmu:DD
- +1 yıl
yukarıda yazdıklarımı uygulaman lazım bebek gibi bakmak lazım
En İyi Cevaplar
her seye trip atmıyosa. zaten kafanız uyusuyosa direkman anlayıslı oluyosun ama uymuyosada mesela önce ikinizin görüşlerınıde dinleyip hangısı uygunsa ona karar verırsınız. senınkı daha mantıklıdır onu uygularsınız dinlemekte anlayış olur. yanı kestirip atmamak halden anlamak en önemlisi
017 Yorumla- +1 yıl
bak sen böyle biri olursan senın ıcın fizandan gelırler uzaklık kelımemı. ben 23 yasındayım böyle 1 kişi tanıdım. kaç kişi varkı böyle mesafe sorun olmaz. ama tamamen serbest bırakma sende kıskan hemde kıskanmazsan sevmedın sanar sor ne yapıyosun gun ıcnde nerdeydın. aslında kızlar bunu bızden ıyı yapar söylememe gerek bile yok. yanı demek istediim anlayılslı olcaksın diye ipini tamamen salma. ayarını tutturursan sen bulunmaz hint kumaşı gibi bişey oluyosun direkman (:
- +1 yıl
ya bu içgüdüsel bişey. zaten kişiliğin neyse onu yansıtıyosun nasıl büyüdüysen. ama seviyosanda biraz daha anlayıslı oluyosun zaten kendılıgınden.
mesela bişey isterdım kırmazdı benı kıskanırdı bazen deli gibi olurdu hosuma gidiyodu (:
konusup orta yolu bulmak önemli bencede. akıl akıldan üstündür sonucta senın iyi bildiğin şeyler olur onun olur kımınkı uygunsa onu uygularsınız. her seyı paylasırsınız.
ya zaten benım soylememe gerek yok aslında aranızdakı sevgiye bağlı birazda
+1 yılSuscak çok konuşmıcak o ne derse yapıcak. aldatsa bile ses çıkarmıca görmezden gelcek. sana yapma diye kızdığı şeyleri o yapınca sorun etmiceksin. erkeklerin ideal anlayışı bu işte..2dk durmam öyle karakterin yanında
01 Yorumla
Yeri geldiğinde alttan almayı biliceksin, dinlemeyi biliceksin, susucaksin baskı kesinlikle yapmicaksin çünkü sen baskı yaptıkça o zıtınıda yapabilir bence :) yani benim düşüncelerim
019 Yorumla- +1 yıl
Kaybetmek istese ve sevmese sizce facebook açma dediği halde açtım ayrlnca ve gözünde kötü olduğum halde dönermi sizce? Ayrıca dedi ki önce söylediğim şeyleri yapmayıp şimdi yapsanda önemi yok dedi gereği yok dedi
Nasıl davranılması gerek peki huyunu nasıl gidecem dediklerini yapıyorm.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
34Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. anlayışlı olmak güzeldir ama anlayışlı olcam diye abartmamakta lazım, günlük haller işte mesela mesaj atar cevap yazamazsın çalışıyosundur arkasına 2 mesaj daha atar kendi kendine tribe girer küser ama senin bunlardan haberin yoktur çoktan küsmüş bile :Dasdsad
03 Yorumlakızlar, beklentilerinin çoğunu erkeklerden bekler fakat yapması gerekenlerin zorunlu olmadığını hisseder, erkekler ilgi ister tıpkı kızlar gibi ama ne yazıkki en zor durumda bile erkeklerden o adımı beklerler, bu yüzden mutlu olamayan kızlar her zaman erkekleri suçlarlar
03 YorumlaAnlayışlı kız, kötü gününde de yanında olabilecek asalete sahip olandır.
43 Yorumlaİnsanına göre değişir, hak ettiği kadar anlayış görür.
01 YorumlaAnlayisli olayim derken kisiliginden ödun verme sadece bazi seylere tamam de gec
01 YorumlaDırdır, trip olmadıkça sorun yok.
Erkekleri biraz serbest bırakın baskı ve çok kıskançlık yapmayın.015 Yorumla- +1 yıl
Nemi oluyor ben kendimden bahsedeyim soguyorum karşımdaki kişiden bunalıma giriyorum resmen.. Ha olmadı bu böyle tekrarlanıyorsa ayrılırım çok can sıkıcı durum.
Hani diyorsunuz ya odun erkek sinirleniyorsunuz bu tavırlarıda kızların odunu olarak adlandırabılırsın kusura bakma :)
+1 yılEmpati = o bu haltı etti ama bende bu haltı ettim alttan almalıyım
Demektir01 YorumlaAnlayışlı sevgili erkeğine güvendiğini hissettirendir.
06 Yorumla- +1 yıl
ona kızların genel sorularını sorma beni aldatırmısın başka biri var mı neden geç cevap yazıyorsun nereye gidiyorsun ne yapıyorsun neden bana eskisi gibi sözler söylemiyorsun neden neden deme hacı 9 yıllık sevgilim var 17 ağustosta nişanımız var 2 gün seni seviyorum demesem hemen bir başkası olduğunu düşünüyor o yüzden ben bayağa antremanlıyım bu konuda :D
Erkek aldatır, kız sana güveniyorum ir daha yapmaycaksın der :9 Erkeklerin anlayışlı kız zihniyeti bu.
03 YorumlaTamam hayatım evet aşkım sen daha iyi bilirsin bitanem.
03 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolumlu olmak bir durumu hemen kötüye düşünmemek ona güvenmek tabi bu durumlar karşılıklı olmalı tek tarafllı değil
01 Yorumla
+1 yıl"tatlım bu gece sedanın davetlisiyim, haberin olsun.."
-aaa benden de çok selam söyleeee:*
budur.. :/014 Yorumla- +1 yıl
oooo?
- +1 yıl
Bence bu anlayış değil Aptallıktır.
- +1 yıl
pianisto, tercihleri eleştirmek aptallıktır.
- +1 yıl
evet biraz zor ama imkansız değil. bu arada saygısızlık yaparak birilerini "aptal" yerine koyan pianistoo aklın nerelerde geziyor merak ediyorum! ;)
- +1 yıl
Ben hayatta izin vermem bu nedir ya
- +1 yıl
kaderböyleymiş, ben izin almam haber veririm. sen "köpeğine" izin verme ok.
soran; sana bişi demedim;) - +1 yıl
ben teşekkür ederim.
- +1 yıl
kime vaov :/
anlayışlı kız yoktur sadece işine gelirse anlayışlı olur
00 YorumlaSaygı ve anlayış olursa karşılıklı al o çocuğu evlen ağzına terlikle vura vura sev :)
01 Yorumlaanlayışlı kız paranın varlığının yokluğunun farkına varandır..
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPanik yapmayan dinleyen bazi olaylari ongoren seni dusunen telefona cevap veremedign zaman kizmayan dusunerek soru soran trip atmayan durduk yere surat asmayan seffaf davranan vs vs cok uzun kanka :)
117 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAimdiki kizlara zor hatta imkansiz
Cevap sahibi+1 yılSimdiki kizlar dycektm :/
Cevap sahibi+1 yılİstanbul'da yasiyorum ve hic karsima cikmadi oyle biri
Cevap sahibi+1 yılO analizi. kendin yap. bence... benim soylediklerimi yaparsan yapmacik olur iyisimi icinden geldigi gibi davran ilaki senin dusuncelerine uygun biri vardir.
Cevap sahibi+1 yılKisa bisey soyliym.. ne olursan ool durustt ol. Ileride buyuk sorunlar yasarsin ama onceden can yakan dogrulari soylersen soyledign zaman uzulur hayatinin kalan zamninda huzurlu olursun...
Cevap sahibi+1 yılBencilmison?
Cevap sahibi+1 yılNe garip bir celiski!!! bencil olmayanlar anlayisli olur
Cevap sahibi+1 yılIyisimi sen hayata onun gozunden bakmaya calis dinle aciklama iste bolca dusun sonra karar ver...
Cevap sahibi+1 yılAldatan oldumu ayrilman lazm bu insanlari anlamis deglm
+1 yılBiz bir kızı tavlayana kadar nasıl ince eleyip sık dokuyorsak kız da tavladıktan sonra empati yapabilmeli, yeri geldiğinde erkek gibi düşünmeli.
03 Yorumla- +1 yıl
bir erkeği çok sıkarsan kaçmak ister çok serbest bırakırsan zaten kaçar, denge önemli :D umarım anlatabilmişimdir :D
+1 yıllaftan anlıcak ıdare etmenı bılcek bos seylere kafa yrmızak urasmıcak ozmn erkek haklı olsa bıle kız uzulmesın dıyee haksızım der =)
03 Yorumla- +1 yıl
ya klasık baynların ugrastıgı işte
anlayışlı kız yoktur. seviyesiz şekilci kezban vardır.
06 Yorumlaen anlayışlı kız 5litrelik suyla yetinendir yani masrafsız :)
06 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. bir kere dokunabilirmiyim
Tabi aşkım ne demek gimp04 YorumlaHerşeye tepki göstermemeli , uysal olmalı. Peki demeli geçmeli
01 YorumlaMaça gidebilirsin tatlım, biz sonra da buluşuruz :-) mesela
00 Yorumla
+1 yılher dedıgımı anlasın ona gore hareket etsın adam olsun
00 Yorumlabizden beklediğiniz ve istediğiniz şeyleri sizde yaparsınız gayet anlayışlı kız olursunuz işte
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalttan alan kusurlarını bılmesıne ragmen ses etmeyendır bence ;)
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYanii :)
Cevap sahibi+1 yılNedenn :)
Cevap sahibi+1 yılOrasi oyle tabii sureklide alttan alnmz :)
Cevap sahibi+1 yılDoversn valla artk patlayinca korkulur senden :)
Cevap sahibi+1 yılHklsn ama dovmklede tokat atmklada :)
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılolgundur uyumludur yaşı ileridedir :)
00 Yorumla öyle bişey yok kızım :D
02 YorumlaBaştan kendini belli edicek durumudur.
00 Yorumla
+1 yılKisaca herseye hee dicen iste
01 Yorumla
+1 yılanlama özürlü olmayan kızdır panpiş
01 YorumlaSadık olmalı sevgilisinee. Tabi erkekte ona.
01 YorumlaSusan kiz sessiz kiz anlayisli kizdir
00 Yorumlasadakat olsun yeter :)
01 Yorumla
+1 yılNe kadar anlayışli da olsan yaranamazsn bazisina
02 Yorumla
+1 yılCitini cikartmiyacak yani sesini
00 Yorumlaanlayışlı kız ilk mesajı atandır:D
02 Yorumla
+1 yılanlayışlı kız candır <3
00 YorumlaZannimce ben öyleyim
07 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 610 cevap paylaştı. Tripcan olmayan.
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. bir sevgiliyi kabul etmeli
01 Yorumlapara harcatmaz.
13 Yorumlaanlayışlı olmalı :D
02 Yorumlagerilmez
00 Yorumla
+1 yılUĞRASTIRMADAN VEREN
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı