Bakımlı kız nasıl olunur ? En önemli maddeleri yazar mısınız .?
Cevabın nedir?
+1 yıl1) Her turlu kildan kurtul, kaslarini duzelttir vs. epilasyon yaptir ayrica
2) abarti makyaj asla yapma
3) siyah rimeli eksik etme, gece gunduz hep kullan
4) french manicure yaptir, arada nadiren siyah - bordo gibi oje sur, garip parlak fosforlu falan renklere sakin bulasma
5) manikur ve pedikuru asla ihmal etme
6) sac overrated yani abartilmis bir sey. kisa sac sevmiyorum, erkekler de genelde begenmezler. ama cok abartilacak bir sey yok. yanlizca sariya boyatma, cok nadir insana sariya boyali sac yakisiyor
7) body shop veya bath & body worlds vucut kremlerini kullan
8) parfum yerine body splash kullanabilirsin, hem cok daha ucuz
9) cok sesli gulme
10) dislerini beyazlattir eger bembeyaz degilse
11) dudak parlatici kullanma. hafif lipstickler veya rujlar olur ama parlak olmasin, cok itici duruyor.
12) SAKIN renkli lens kullanma
13) kesinlikle mecburiyet olmadikca spor ayakkabi giyme, spor yapmiyorsun. bir kiza en cok yakisan topuklu ayakkabidir genelde
14) SAKIN solaryuma girme. her ten rengi guzeldir ve herkese en yakisani kendi rengidir.
15) deli gibi spor yap, anormal dikkatli beslen, fizigine maksimum onemi ver
her seyi kendin icin yapiyorsun ve hepsi ufak tefek de olsa sonuclar verecek. bu sonuclar seni mutlu edecek ve kendine guvenin artacak
sen kazanacaksin
o snickers'i yemeyerek kendine kotuluk etmiyorsun.
sabah 5 dakika fazla makyaj yapinca uykundan caldigini dusunme, gunun o kadar farkli geciyor ki, sadece 5 dakikalik emek ile neler basardigini anlayinca sasiriyorsun135 Yorumla- +1 yıl
bu saydıkların bi yerden alıntı değil dimi :)
- +1 yıl
hayir ya hepsini kendim yazdim tek tek
cevaplarima bakarsan farkli yerlerde besiktasta smile center diye bir yer gordugumden bahsetmisim
baska yerde rimelden, baska yerlerde spor yapmaktan ve selulitten
hepsi benim yorumum - 1 yıl
@Clarice yanlış yazmış olabilir, hayırdır? Sen hiç günlük hayatta yazışırken imla hatası yapmıyor musun? Ufak tefek şeylere kafayı takmada ustasınız maşallah
En İyi Cevaplar
10 kilo makyaj yapmayı bakım zannetmeyerek,
- herkesin giydiği şeylere ''moda'' diyip, aynılarını giymeyerek,
- 365 gün 365 farklı oje rengiyle gezmeyerek,
- çok itici bir şeyi sırf 200-300 lira olduğu için alıp, üzerine geçirmeyerek,
- diyeti spordan önemli bulup, saçma ve salak diyet olaylarına girmeyerek,
- sadece (!) 10 dakika yürüyüş yapmanın spor olduğunu, sağlığına ve vücuduna iyi geleceğini düşünmeyerek,
- yılın 8 ayı farklı farklı ''taytlar'' giymeyerek,
- ''güzel oluyorum'' diye bütün rimeli kirpiklere boşaltmayarak,
- ugg tarzı anlamsız, kaba ve uzaylı materyali görünümlü eşyaları kullanmayarak, bakımlı olunur.00 Yorumla
+1 yıldis fircalamak
sac taramak
sacinin boyasi gelmeden boyamak
ya da hic boyamamak
sacinin kiriklarini aldirmak
nivea visajla burundaki siyahlarini almak
manikur
pedikur
olculu makyaj
ya da hic makyaj
makyajsa yatmadan temizlemek
temiz ic camisiri
koltuk alti roll-on
temiz ve utulu giyinmek
giydigini yakistirmak
giydiklerinde renk uyumunu yakalamak
oyle iste145 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederimmmm
- +1 yıl
rica ederim emeklerimi bosa cikarma dislerini fircala
Soran+1 yılO kadarini yapiyorum :D
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
9 tane begeni almis cevap artik hakettim en iyi cevabi!
Soran+1 yılHic usenmedin mi :(
- +1 yıl
:d
- +1 yıl
güldüm :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
65Cevap
+1 yıltemiz giyinir
ter kokmaz
bakımlı ve güzel olmak için makyaja gerek yok.
hatta bakımlı kız makyaj kullanmadan da çok güzel görünür.
giydiği kıyafetlerini özenle ve uyumlu bir şekilde seçer.
parfüm fena olmaz kullanabilir hatta parfüm güzel olur.
saçlarına çok özen gösterir.
tırnaklarını uzatmaz.bu benim fikrim. uzun tırnaklı bayanları hiç sevmem.
çok sık banyo yapar-en az 3 günde bir.yapmadığı zaman rahatsız olur.62 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
rice ederim
+1 yılHer şey tamam da kaş alma takıntısı nedir böyle ben aldırmam arkadaş abartıya kaçmadığı sürece (ortada birleşir falan ya ıyy ) kaş şeklin almaya gerek yok.İncecik alıyorlar sonra ya da kaş falan kalmıyo kalemle çiziyolar ya ucuz pavyon kadınlarına dönüyolar çok afedersiniz.
27 Yorumla
Soran+1 yılBen de almiyorum onu . Ortasinda ckmiyo zaten kendi sekli var. Gerek yok inceye :)
- +1 yıl
Aynen öyle bakımlı olmak kaş almak değil yani kaşlar istenmeyen tüy kategorisine girmiyor sonuçta :D
Soran+1 yılIp gibi yapiyorlar ya nasi basa cikilir ki ya her gun cikiyo sonucta :D. Bnce hafif kalin olmali yuz seklini guzellestiriyor :D
- +1 yıl
ben normal bir şekilde aldırıyorum ortası da birleşik değil ama gayet fark ediyor..aldırmamanız sizin bileceğiniz iş ama aldıranlara hakaret etmeyin lütfen
- +1 yıl
Yani alcaksan da kalın kalsın orjinali gibi olsun yapmacık olmasın kaşlar yüzü daha çok güzelleştiriyor bence ortada falan olmadığı sürece :)
Soran+1 yılAldiranlara kimse hakaret etmiyor ? Neyin daha guzelk oldugunu konusuyoduk..
- +1 yıl
benim size dediğim birşey yok zaten yazıştıklarınızı okumadım..yaptığı yoruma karşı bir yorum yaptım
+1 yılSaçlar hergün pırıl pırıl mis olmalı,cilt temizliği peeling özellikle yapılmalı,banyodayken spa tarzı ürünler kullan cilt yenilenir,kesinlikle tırnak çok önemli koyu oje sürme çünkü manikür demek bakım değildir tırnak içi temizliği önemlidir.uyumadan önce vücut kremi ayak için ayrı unutma kaşlar ztn hep alınık o olaylara girmiyorum :) temiz olmak bakımdır süslenmek alnıp boyanmak değil canım ona dikkat et yeter ;)
12 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ediyorum :)
- +1 yıl
Rica ederim canım ;)
+1 yıltemiz olmalı ilk başta..mis gibi kokmalı.elleri ayakları manikürlü pedikürlü olsun.
saçları saman yığını gibi olmamalı saçlarının yapısı kötüyse yani normalde bakımsız duruyosa düzleştirmeli yada maşa yapmalı. güzel ve temiz giyinmeli kendine yakışanı giymeli.
kilosuna ve vücut sıkılığına dikkat etmeli yediği içtiğine de..hafif makyaj olmalı ama karşıdan belli olmayacak kadar hafif16 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederimm
- +1 yıl
hakaret etmiyoruz ki zaten benim hakaretim o incecik yaptıran, kalemle boyatanlara o ucuz bir görüntü oluyor benim fikrimce yoksa aldıranlarla da bir sorunum yok yani herkesin kendi seçimi :)
Soran+1 yılHakaret etmedik ki neyin daha guzel oldugunu konustuk sadece .
- +1 yıl
kusura bakma tam belirtememiş olabilirim yorumumda da orada kasdettiğim kalemle çizenler ya da kalemle çizilmiş gibi incecik olanlar içindi onları itici buluyorum ben hepsi bu :)
Soran+1 yılAlindiysaniz kusura bakmayin, yorumunuz icin tesekkurler tekrar.
- +1 yıl
soran kişiye herhangi bir yorum yapmadım..niphredil3'e yaptım onu da yanlış anlamışım zaten ben kaş aldıranlara diyosunuz zannettim siz de kusura bakmayın..
- Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBen başka bayanları bilemem ama ben haftada 2 veya 3 kere yüzüyorum.Suyun içinde ve klorlu suyun içinde olduğum için baya temizim :).Onun haricinde her gün duş alıyorum.Duştan sonra bebek yağıyla bedenimi yağlıyorum ve yüzdüğüm zaman haftada 1 kere yüzme salonunda olan hamama gidiyorum ve eldiven şeklinde olan keseyle vücudumda eski olan cildi keseliyorum.Dişlerimli günde 3 kere fırçalıyorum, sonra dış ipiyle temizliyorum ve günde bir kere Listerinle ağzımı çarkalıyorum.Manakür ve pedekürï evde kendim yapıyorum.Deo kullanıyorum, parfym sıkıyorum, saçlarıma Argan Oil sürüyorum çünki havuzun suyu saçlarımı yıpratıyor.Az makjay kullanıyorum.Temiz giyiniyorum.Benim için bu kadar :).Spor yapıyorum.Bu bendenim için yaptıklarım birde beyin için yaptıklarım var.Hayırlısı
10 Yorumla bence bakımlı kız şöyle olur :) mutlaka kaş bıyık dikkat etmeli yüz çok önemliçok makya demek bakımlı olmak değil cildi güzelse makyaja gerek yok fazlasına. dediğim gibi bi kızda bıyık asla olmamalııı hiç hoş değil en fazla 3 haftada bi alınmalı. sonra giyimine özen göstermeli sonra .. saçının doğal hali güzelse bişey yapmamalı fazla. süreklii.. MAŞA yapacaksanız sevisanız lütfen doğal olsun biraz açın bukleleri dağıtın düğüne gideerr gibi kıvrık kıvrık kafalarla sokokta yürümeyinn. bir de spor giyinp gelin başı gibi saç yapmayınn :))) bu kaadar tarzı olsun bakımlııdır zaten temizlik ve sürekli belli bir de güzel kokusuu olmalı 50kere parfum değiştirmemeli kokularr o kişiyi hatrlatmalı herkes avon kokmasın meselaa :))
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl411 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsoran güzel demediki bakımlı dedi yeterince de bakımlı
- +1 yıl
Şaka değil mi, şakaa? O değil de kadın mı, erkek mi bu? :D
Cevap sahibi+1 yılresimdeki bayan rahat ol
- +1 yıl
Rahat mı olayım? Titriyorum burada :D
Cevap sahibi+1 yılneden makyajı yerinde
Cevap sahibi+1 yılbu cümleye kadar yazdığım herşey espriydi, bakım dediğin sadeliktir
+1 yılEli ayağı düzgün, tırnakları bakımlı ama abuk subuk ojeli değil. Yüzünde ve vücudunda kremini kullanan ama boyacı küpüne düşmüş değil. Kendine yakışanı giyen, moda diye hiç yakışmayanı giymeyen kızsa o kız olmuştur. Bu özellikleri 40'lı yaşlara kadar devam ettirebiliyorsa bakımlıdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Vücut temizliği çok önemlidir vücut temizliğinin içinde hijyenin ve ağda da var. Yüzü, kolu, bacakları kıllı olan kızları hiç bir erkek beğenmez. Ayrıca giydikleride çok önemlidir kimsenin fiziğine bir şey demiyorum bazı kızların baldırları çok kalın olmasına rağmen daracık pantolonlar giyiyorlar ve hiç hoş bir görüntü ortaya çıkmıyor kiloluysan dar giymemelisin. Ayakkabılarda çok önemli bir kızın ayağına en çok yakışan kesinlikle babettir. Bazı kızlar adidas superstar veya basketbol ayakkabısı giyiyor bi kere basketbol ayakkabısı baştan hata superstar ların da pek hoş olduğu söylenemez hele bi de beyazsa giyile giyile kirden iğrenç gözüküyor. Ve de bir giyileni 3-4 gün değilde 1 gün giyip dönüşümlü olarak giymek daha iyi.
20 YorumlaKendi tarzı mutlaka olacak.Kıyafetlerinde ki en önemli şey uyum olacak mesala bir bot giyorsa ona uyan fularına kadar herşeyi için zaman harcayacak.Dışardan bakınca her yere uyum sağlayabilecek bir şıklıkta olacak.Kıl tüy falan onları zaten söylemiyorum bile.Ama uzun zaman isteyen birşeydir bu.Çok fazla deneme yanılma lazım.Akşamdan tüm kıyafetlerini hazırlayıp ayırıyorsan ertesi gün için doğru yoldasın demektir.
40 Yorumla- 00 Yorumla
temiz olur. tırnakları, saçı, dişi temiz olur. makyajı abartmaz. elleri narin olur. iç -dış giyim uyumlu ve modern olur. ayakkabıları sürekli temiz olur. ojesi varsa düzgün olur. saçlarında kırık, yağ vb. olmaz. geçmiş olsun.
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
link kafası böyle olur :D
16 Yorumla
Soran+1 yılKafasi :d
Soran+1 yılAhahha kafasi :D :D
Soran+1 yıl:))))
+1 yılabartılı makyaj yapmayarak, her yerimizden saçma sapan dekolteler vermeyi güzellik sanmayarak; yerine ve zamanına göre ve bazen de elbette dekolte de giyinerek, saçlarımıza özen göstererek, sigara içmeyerek, kilomuza dikakt ederk ama en önelisi içten gülümsememizle.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhergün duş almaya saç bakımıma,el-tırnak bakımıma,ağız ve diş sağlıgıma dıkkat ederim.makyaj çok az yaparım pudra fondoten v.s kullanmam.yuzumu duzenlı tonıkle temızlerım.vucut temızlıgıme dıkkat ederim.kıyafetlerım temız ve utuludur.ayakkabılarım temızdır.v.s v.s işte:)
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılkollarında kıl olmasın bu çok itici başta bu saçlarını felan düzde olsa tara fön veye maşa gibi makyaj yapma makyajdan kaç sık sık yıkan..
13 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
rica ederim ama ne yap yap şu kol kıllarını al gerek makinayla incitmeden bu aralar çok kızda görüyorum onu
Soran+1 yılPeki :D
düzenli olarak tüylerini alarak, elleri ve ayaklarına düzenli manikür ve pedikür yaparak, saçlar elektriklenmiş kabarık veya birbirine girmiş olmayarak, güzel kokarak, düzenli dişlerini fırçalayıp, sık sık banyo yaparak.
20 Yorumla
+1 yıl1-Saçlarına iyi bakmalısın.Unutma erkekler buna çok önem verir.Saç önemlidir.
2-İstenmeyen tüylerini düzenli olarak aldırmalısın.
3-Makyajı abartma ama eğer makyaj seven biriysen kapatıcı,rimel ya da göz kalemi ile dudak parlatıcı sür.Ve tırnaklarına iyi bak.
4-Giyimine dikkat et ve kendine yakıştırdığını giy.Şunu unutma ki modaya uymak gibi bir zorunluluğun yok.Ama ten rengine ve kendine yakıştırmasını bil.
5-Takı takmayı seven biriysen,bilekliğini saatini yüzüğünü kolyeni veya küpeni günlük olarak takabilirsin.
6-Güzel kokulu parfümler vazgeçilmezin olmalı.
7-Kıyafetlerine,takılarına veya parfümlerine çok para harcamak zorunda değilsin.Marka giyinicem diye kendini kötü de etme.Fiyatının da uygun olduğu,sana yakışacak cinsten giysilere bak.
8-Yakın bir yere gitsen bile çanta taşı ve içinde gereksiz şeyler taşımak yerine asıl önemli şeylerini koyduğun bir çantan olsun.23 Yorumla- +1 yıl
Hı bir de cildine dikkat et yatmadan önce mutlaka makyajını temizle,kuru bir cilde sahipsen ellerine,ayaklarına ve yüzüne nemlendirici kremini sürüp de yat.
Soran+1 yılCok tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim:)
örnek insan olur her şeyine dikkat eder giyiminde uyumuna toplumda kendini belli eder zaten pasaklı paspal olmaz:)))
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
bakım deyince aklına asla ve asla makyaj gelmesin.saçına başına cildine giyimine kuşamına bak yeter.bakım da çok abartılmamalı zaten.çünkü gençken ne kadar çok kimyasal kullanırsan yaşlanınca o kadar çirkinleşiyosun.pH değeri en uygun olan sabunları kullan.her sabunu ve şampuanı kullanma.testlerin çoğu ücretsiz zaten.
00 Yorumlabıyıkları olmasın
hafif makyaj yapsın
tırnak altına beyaz oje sürüp sahtekarlık yapmasın .. temiz olsun
güzel koksun50 Yorumlagöz boyamayla olmaz.
gerisi zaten bilinen ve insan olanların uygulaması gereken kişisel temizlik durumlarıdır.
bir şey yazıyorum adam salak saçma yorum yapıyor.
göz boyama=(bir deyim) anlayamayacak olanlar için30 Yorumla
+1 yılÖncelikle, TEMİZ olmalı...
Güzel kokmalı (çiçeksi hafif parfümler tavsiyemdir)
Güzel bir vücuda sahip olmalı (Şişman bayanlar da bakımlı olabilir ama çekici değillerdir.)
Baştan aşağı kendine özen göstermeli (mesela ayak tırnakları bile bakımlı-boyalı olması bir artıdır)
Kuaföre gitmese bile, saçı başı dağınık olmamalı
Güzel giyinmeli (pahalı elbiseler olmasına gerek yok, şık görünsün yeterli)
(Kalbi de dışı kadar güzelse, tadına doyum olmaz...:)10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemizliğine önem vericeksin. her türlü. sakal bıyık olmayacak, bizim erkeklerimiz nefret ediyor ondan. yaşına uygun bi makyaj yapıcaksın. cildine uygun krem kullanıcaksın ve sürekli gülümseyeceksin. dişlerin güzel görünecek yani. ellerin manikürlü olacak. bunlar aklıma gelenler...
10 Yorumlaİlk göze çarpan kılık kıyafetin ve renklerin birbiriyle uyumu bence. Sonra saçların temiz, ve şeklen acayip olmaması. Makyajın da abartısız olması, bakımlı kadınla hafif kadın arasındaki çizgiyi koruma adına en gerekli safha oluyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaslarını alcaksan
abartısz makyaj yapcaksn
saclarını duz yapcaksn
guzel giyinceksin
parfum skcaksn
tırnak bakımına diş bakımına özel temizligine özen göstereceksin bukar21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurleeeer
+1 yılSaçları kırık dolu olmaz. Makyajı temiz ve düzgün olur. Kaş alması için son ana kadar beklemez ve he çıkanı oldukça kısa sürede temizler. Özel günündeyken kötü kokmaz... Her zaman temizlik hissiyatı uyandırır.. Hep tertemizdir ve parfümü olmasa da mis gibi kokar. Titizdir bakımıdır ve onu güzel yapan en önemli şeyler bunlardır BENCE ;)
00 Yorumla
+1 yılkılsız olur ter kokmaz tırnaklarının arası simsiyah olmaz, dişleri temiz olur, bi atleti südyeni 1 hafta boyunca giymez daha çok saymakla bitmez :)
51 Yorumla- 1 yıl
Atlet sutyende biraz ap. alca konuşmuşsun. O kadar belli ki. 1 hafta boyunca giyince ne oluyor? Sürekli atlet sutyen mi değiştirsin? Allahım akıl fikir ver şu kuluna.
saçların kesinlikle kabarık olmamalı düzkende kıvırcıkkende bu kural geçerli, yüzündeki kusurları fondoten veya pudra ile kapatabilirsin.gözlerin güzelse eyeliner sür .rimel sürmeyi de unutma.dudağına hafif bir parlatıcı sürürsen bitti senden güzeli yok ,tabi iyi giyinmek var bide onu da yazamicam :D
00 Yorumlatırnakların bakımlı olsun. arada bir makyaj yap çok sık değil hergün yaparsan sıradanlaşır fark edilmez arada yaparsan dikkatleri toplarsın. ama hergün mutlaka şeffaf ojen tırnaklarında olsun :) parfüm sık...
10 YorumlaMakyajsız,temiz kıyafetli ve temiz ayakkabılı kız bence bakımlıdır.Diğerleri sahtekar veya pistir.
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki tesekkur.
temizdir saçları fönlüdür hep tırnakları sürekli ojelidir, hafif makyaj yapar, üstüne basına özen gosteriri parfum kokar sürekli işte al sana bakımlı kadın
22 Yorumla- +1 yıl
;) +1
temiz, spor yapan, gerekiyorsa biraz makyaj yapan, sade ama güzel giyinen kız bakımlıdır benim gözümde. ama herşey ayarında olacak, gösterişe kaçarsa rahatsız edici olacak.
20 Yorumla
+1 yılKısaca Bakımlı Kız ; Temiz olur , hoş kokar , saçı düzgün kıyafeti uyumlu olur , İstenmeyen yerlerde tüyleri olmaz lokum gibi olur :D
20 Yorumlasen bilmeyeceksinde biz mi bilicez nasıl olman gerektiğini bilirsin nasıl giyineceğine nasıl makyaj yapacağına saçını bıyığını ağdana kadar sen bileceksin :))))))))))
21 Yorumla- 1 yıl
Gel de anlat. Bir de sormuş cahil gibi. Beyin diye organ taşıyorlar lafta
kişiden kişiye değişir. bence saçları bakımlı canlı olmalı kaşlar yüzüne gidecek şekilde bakımlı olmalı el ve tırnak bakımı kusursuz olmalı ve bi de doğru makyaj yapmayı bilmeli
10 Yorumlahergün saçlarına fön çekeceksin aynen benim gibi..
makyajını yapacaksın aynı benim gibi...
her akşam duş alacaksın aynı benim gibi..
kıyafetlerin şık olacak aynı benim gibi...
her daim bakımlıyımdır..:)10 Yorumla
+1 yılboya kutusuna düşen kız değil.. eli ayağı tertemiz,turnaklarının içi temiz ve parfüm değilde hergün duşunu alan kızın temiz kokusu
işte bunlar temiz kızdır00 YorumlaSaçları ve giyimi yeterliyse bakımlıdır bence unutmadan parfüm çok önemli ne ağır olsun ne hafif bazı kızlar ağır parfüm kullanıyor adamın burnunun kemiği sızlıyor :)
20 Yorumla
+1 yıltemiz kokacak temiz olacak temiz görünecek gerisi hikaye bence
20 Yorumla
+1 yılbakımlı kız sağlıklı kız olandır palyaço gibi yüzü gözü boyalı olan değil.
30 YorumlaMis kokar insan ona sarılmak dokunmam ister onun kumaşı ipektir
40 Yorumlavucut kıllarını alarak olunur. kirli sakal sevmiyorum
30 Yorumla
+1 yılMakyajı fazla abartmayan ve temiz giyinenler bakımlı bayanlardır.
20 YorumlaGenel vücut temizliği ve biraz artı olarak tabir edilen kuaför olsun ne bileyim perfümeri tarzı olaylara yönlenmelisin :)
10 Yorumlailk madde (olmazsa olmaz): temizlik
2. sağlıklı, fit bir vücut
3. el tırnak bakımı
4. saç bakımı
5. parfüm
6. güzel giyim
7. makyaj30 Yorumlasexi olmalı kilolu ise kalçasını ve göbeğini kapatacak kıyafetler giymeli. Zayıf ise dar giymeli erkeklerin yüreğini hoplatmalı:)
10 Yorumla
+1 yılbakımlı kız olunmaz bakımlı kız dogulur bakımlı kız olmayanlar or... ay kaptırdım
01 Yorumla- 1 yıl
Ne diyon mq beyinsizi
+1 yılTemiz , yakışanı giyen, boya ile, koku ile bastırılmamış biraz naturel olmalı.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yıl1. duruşu
2.giyim tarzı 3.abartıya kaçmayan orta ton makyaj20 Yorumla Makyajı güzel olmak için değil. Kadın olduğu için yaparsan. Butun vudundakı tuylerı yok edersen ve her yerının ayrı bır kremı varsa , spor yapıyorsan ,tabikide temiz giyiniyorsan sen ultra bakımlı bırısındır
10 Yorumladıştan temizliğine
içten gelişimine
baksın yeter30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTemiz olmali, dis bakimi cok onemli, agizi kokan bi kizla konusmam bile. guzel kokmali insanin sarildikca sarilasi gelmeli, sacina baktikca insanin icini acmali, makyaji fazla abartmamali dogal olmali.
10 Yorumladişlerin tut ayaklarına kadar bakımını yapıyosan işte sen bakımlısın demektir. diş,saç, vücut, eller, ayakkalar...
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlatılanlara göre ben baya bakımlıymışım yaa bak mutlu oldum şimdi :)
10 Yorumlakıllarını al temiz kok, saçın başın düzgün olsun makyaj olmasa da olur ki en güzeli öyle olur doğal güzellik ve bakım. en temel özellikler bunlar.
10 Yorumla
+1 yılKalbin atıyorsa erkekler için bakım önemli değil dostum
20 Yorumla
+1 yılTırnaklar çok önemli.
14 Yorumla
Soran+1 yılUzun kisa ojeli ojesiz french ?
- +1 yıl
Uzun, küt ve frenç.
Soran+1 yılTesekkur ettim.
TEMIZ olsun yeter. Saçların yaglı olmadıktan sonra her dogal kız bakımlıdır
10 Yorumlatemizssen bakımlısın makyaj yapmak bakımlılıkla karıştırılmamalı
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi