Aşk İlişkileri Sevgilimden hamileyim ailesi ondan olduguna inanmiyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Adliyeye dilekce yazip aile mahkemesine verecegim.. ucreti devlet mi karsiliyor bilgi verir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Dna isteyecegim Sevgilimden hamileyim ailesi ondan olduguna inanmiyor? Cevapla Hamilelik Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Anacimm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bir g. tunuze sahip çıkamıyorsunuz ameke cek dur şimdi.Sen kanıtlasan bile seni istemez onlarGerçi trole ne anlatıyorum snensjs 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Istemesinler bende ogullariyla evlencem onlarla isim ne Yorumla Anacimm +1 yıl Oğlu evlenecek mi acaba o önemli nzjsjs Yorumla Soran +1 yıl Moral bozmaya mi geldin bee mumkunse yazma cokta kinama Yorumla Anacimm +1 yıl Kınamıyorum moral de bozmuyorum gerçekleri söylüyorum yavrum sonunu düşünerek yapmak lazım herseyi Yorumla Soran +1 yıl Guzelim sikayetimi yaptim ister kabul etsinler ister etmesinler baslarina belayim bundan sonra Yorumla Anacimm +1 yıl Vay be ne kızlar var xjsjzksksjzjMillet yırtık anam😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Yavrum bayan kılığinda girmedende yazabilirdin bu yorumu biliyorum kendi cinsini savunuyorsun ama yapacak birsey yok Yaparken iyiydi de hamile kalincami kotu oldu Yorumla Anacimm +1 yıl Yaparken düşünseydin mk bana ne saldıriyon şimdi 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kendinizi bu durumlara neden düşürürsünüz ki. Evlenmeden önce ilşki yaşamayın dediklerinde aaauuuuuwww. Sonra mahkeme köşelerinde uğraş dur... 3 0 Yorumla
Anubis1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Abii evlenmeden sevişirim sanane dedikten sonra olan sonuca bak 1 0 Yorumla
Ararat344 Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 779 cevap paylaştı. Bana yaz yardımcı olurum sana 0 0 Yorumla
SooN1TürK Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Avukata sorsana 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir g. tunuze sahip çıkamıyorsunuz ameke cek dur şimdi.
Sen kanıtlasan bile seni istemez onlar
Gerçi trole ne anlatıyorum snensjs
Istemesinler bende ogullariyla evlencem onlarla isim ne
Oğlu evlenecek mi acaba o önemli nzjsjs
Moral bozmaya mi geldin bee mumkunse yazma cokta kinama
Kınamıyorum moral de bozmuyorum gerçekleri söylüyorum yavrum sonunu düşünerek yapmak lazım herseyi
Guzelim sikayetimi yaptim ister kabul etsinler ister etmesinler baslarina belayim bundan sonra
Vay be ne kızlar var xjsjzksksjzj
Millet yırtık anam😂😂😂
Yavrum bayan kılığinda girmedende yazabilirdin bu yorumu biliyorum kendi cinsini savunuyorsun ama yapacak birsey yok
Yaparken iyiydi de hamile kalincami kotu oldu
Yaparken düşünseydin mk bana ne saldıriyon şimdi 😂😂
Kendinizi bu durumlara neden düşürürsünüz ki. Evlenmeden önce ilşki yaşamayın dediklerinde aaauuuuuwww. Sonra mahkeme köşelerinde uğraş dur...
Abii evlenmeden sevişirim sanane dedikten sonra olan sonuca bak
Bana yaz yardımcı olurum sana
Sevgilin ne diyor
Sen karşılarsin
Avukata sorsana
Tüh.