Birisinin beni sevdiğini düşündüm Allah belami versin benim inandık güvendim ama o kadar vefakâr o kadar iyiydi ki bana karşı hayatımda ilk defa sadece sevilmek istedim mutlu olmak istedim hani yanlış anlamayın ama maddi olarak durumları olmamasına rağmen bir şey demedim her şeyi kabul etmisken aileme karşı çıkmaya hazirken okulu bırakmayı düşünürken öğrendim ki sadece bana değil herkese aynıymış başka kızlarla da aynı şekilde konusmus çok canım yanıyor uzuldugum şey aptalligim canını yakıp intikam almak istiyorum bana akıl verin öyle bir yansın ki canı içimde ki bu acı son bulsun
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
45Yoksa senin gibi bir aptala kimse yardım etmezdi.
Sevilmek istiyormuş da ailesini karşısına alıcakmış da okulunu bırakacakmış da.
Beyninizle değiş şeyinizle düşünüyorsunuz böyle.
Ailenizi çiğneyip hayatınızı bir kenara bırakıp kaçıyorsunuz.
Sonra o kaçtığınız adam karaktersizin teki çıkıyor.
Çocuğu karnınıza koyuyor. Ağzınızı burnunuzu kırıp, üzerine aldatıp, ananızın evine yolluyor sizi.
Sonra elde çocuk, okul bırakılmış, vasıfsız işsiz güçsüz, dul başınıza kalıyorsunuz öyle.
Ama biliyorum ki sen yine akıllanmayacaksın.
Okulunu bitirip, güzel bir mesleği eline alıp, kendini geliştirip, güçlü bir kadın olmak sonrasında kaliteli bir erkeği hayatına almak varken, sen yine gidip varoş karaktersiz birisine aciz aciz yamanmayı seçeceksin.
E yani ne bo. k yersen ye ne diyeyim sana. Allah'ından belanı istersen de bulursun. Her seferinde sıçrayamaz çekirge.
Teşekkür ederim ya çok güzel konuştunuz ama bu saatten sonra hayatımda okulum ve ailmeden başka kimseyi almayacağım çok haklısınız tam bir aptallikti yaptığım ama artık kendime geldim bir anlık bir şeydi saçma sapan bir şey ne kadar ağır konussanizda doğrusunun ama inanın öyle bir sonum olmayacak her şeyden önce okulum intikamdan da vazgeçtim zaten Allah'a havale ettim
Hadi bakalım. Insallah bu dusuncende gidersin de gelecekte guclu ve hayati guzel bir kadin olursun, tv haberlerine konu olanlardan olmazsin.
İnsallah teşekkür ederim
Çok haklısınız teşekkür ederim simdi derslerime dört elle sarilacagim dediğiniz gibi bu bir ders Allah korusun daha kotu sonuçlanabilirdi
Ne demek rica ederim. Size başarılar:)
İnşallah ☺️
Haklısın vazgeçtim zaten
İşte sıkıntı orada görmezden gelemiyorum sürekli onu düşünüyorum aklımdan çıkmıyor
Tamam aklından çıkmıyor olabilir 8 ay sonra beynin onu affedecek zaten. Ama onu umursadigini belli etme
Etmeyeceğim teşekkür ederim
Bir şey değil
Evet öyleyim tam bir aptalım
Nasıl olacak peki
Yakışıklı bir erkek ile fotoğraf çekeceksin durum yapacaksın bak intikam nasıl alınıyor
Ailem de beni vurur ailemle de tanışıyor ailesi imkansız
O zaman benimle evlenmelusin yakışıklıyım 🙂🙂
Sağol
Onun öyle niyetleri yoktu işte bu yüzdendi en büyük inanmam
Sorun yok o zaman yoluna bak fıstık.
Uzun bir süre reddettim 2-3 ay da flört gibi bir şey sürdü
bosverr en azindan erken anlamissin