türk erkeği yabancı bir kadınla neden beraber olabiliyorda türk kadını olamıyor? neden türk erkekleri kadınlara yabancı erkekle bir i̇lişki yaşadığı zaman tepki gösteriyor? mesela türk erkekler tati̇lde hemen rus kizlarla takiliyor neden türk kadinlari zenci̇lerle ya da i̇talyanlarla takilamasin? düşünceni̇z nedi̇r bu konuyla i̇li̇gi̇li̇?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Toplumdan kültürden kaynaklı erkeği yüceleştiren en basiti erkek cinsellik yaşadığında elinin kiri erkektir yapar kadın yaptığında namussuz faydalanmak isteyenler ayrıca çıkar tek fark namus kavramı erkeklerimizin egosu ve kendine güvensizlikleri karısı olucak kadını başka erkekle beni kıyaslarmı diye korkuları ya da başarısız olma korkuları vardır ama normal kız sevgili vs sorun olmaz bir dereceye kadar
11 Yorumla- +1 yıl
birazda Turk kizi diye yapiyorlar. komsu kizina karisanlar var :)
En İyi Cevaplar
Sahip cikiyor size turk erkekler:) Keske ruslara da sahip ciksa rus abiler.
Istesen, yaparsin. Cesaret meselesi01 Yorumla- +1 yıl
hahaha bu guzeldi iste
beni ilgilendirmez ki kiminle ilişki yaşadığı babamın kızı sanki ülkedeki kızlar kim demiş onu ilişki yaşadığı kişi türk olsa ne olur olmasa ne olur ne bağım var ülkenin kadınlarıyla vatandaşlık dışında ne saçma düşünceler bunlar gidin kime verirseniz verin beni bağlamaz..
03 Yorumla- +1 yıl
ben zaten bu soruyu sadece sana sormadim? cogu erkek senin gibi dusunmedigi icin sordum.
- +1 yıl
sen kendin oyle dusunuyorsun ama ilgilendirenler var
+1 yılTek sebebi ön yargı ön yargı ön yargı
Herşeyin en iyisini bilen bir toplumuz ya
Yaşayan yaşasın banane milliyetçiliğim tutmaz bu konuda
Kim nasıl kimle mutluysa yaşasın19 Yorumla- +1 yıl
oyle olmasi lazim zaten
- +1 yıl
Ama gelipte türk erkeği / kızı şöyle kötü böyle kötü diyene de açar ağzımı yumarım gözümü
- +1 yıl
mesela?
- +1 yıl
türk kızları kezban yabancı kızlar şöle böyle diyenede karşıyım
türk erkeği hanzo falan filan diyip yabancı erkekler şöle böle diyenede karşıyım
çok fazla genelleme var içinde - +1 yıl
burada bu sitede o cok var. onceden erkekler bunu cok yapiyordu artik kizlarda tepkilerini gosteriyorlar onlarda o tarz sorular soruyor
- +1 yıl
dediğim gibi her ikisine de karşıyım
Mantıklı olmak lazım dimi
Rus kızlarını savunanlar hayatlarında kaçıyla muhatap oldu?
ya da tam tersi yabancı erkeği savunanlar dizilerden başka kaç yerde gördü mesela?
Gereksiz eleştiri iki konuda - +1 yıl
dogru gormeyenler var ben cok gordum tanidim. cok yurtdisinda gezdigim icin ve yabanci arkadaslarimda cok var.
- +1 yıl
Arada senin gibi istisnalar olabilir
Ama bir şeyi değerlendirirken ulaşılabilecekler göz önünde bulundurulmalı
Yanlış anlama senin görüşüne değil karşıtlığım
Hem kızların hem erkeklerin anlamsız tartışmasına karşıyım - +1 yıl
peki guzel
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
+1 yılKeşkeee... Hepinizi İtalya'ya veya Afrika'ya gönderebilsek. Zerre düşünmeden kabul ederim. Sizler yabancılarla evlenin veya fingirdeyin hiç umurumda olmaz. Ama sizleri buradan bir gönderebilirsek diğer dünya milletlerinin kadınlarını daha rahat gelin getirebiliriz. İnşallah dediğini yaparsın, hepiniz yaparsınız. Yalancı yavşak Türk kızındansa dürüst Türk olmayan kadın bana daha çok çekici geliyor.
116 Yorumla- +1 yıl
turk erkekleri herzaman cok durustler ya zaten. Hic aldatmazlar sozlerinin arkasinda dururlar hep zaten hahaahy
- +1 yıl
turk kizlari icinde boyledir ama yine sadece kadinlar ele aliniyor yine.
- +1 yıl
Ben çok dürüstüm, dürüst erkek sayısı da hiç azımsanmayacak kadar fazla.
- +1 yıl
Turkiyedeki butun erkekler ve kadinlari taniyorsun ya :)
- +1 yıl
Bütün kadınları tanıdığımda söylenemez. Sadece beyazıydı pembesiydi yok kaybetmemesiydi denilerek söylenen yalanların altında "Made in Turkish girls" yazıyordu.
- +1 yıl
eminim oyledir
- +1 yıl
Bak sen bile yalan söyledin, eğer Emin'sen neden pembesin?
- +1 yıl
ben dalga geciyorum :) o cevabimla komik olma ya
- +1 yıl
Bende senle geçiyorum, akıllı.
:) - +1 yıl
belli belli ;)
- +1 yıl
Sana takılmak hoşuma gitti.
- +1 yıl
tuhaf birden
- +1 yıl
Olsun, önemli olan saygı çerçevesinde sohbet etmek değilmi ki?
Bunu burada çok az kişi gerçekleştirebiliyor. - +1 yıl
oda iyimis ;)
- +1 yıl
Teşekkür ederim...
- +1 yıl
Kimin altına yatıyorsan yat yeterki gidin 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Boyle bir kisitlamaya kimsenin hakki yok insan kimle mutluysa onunla olmali ticari obje degiliz istedigin zaman boykot koyamazsin insaniz duygularimizla yasiyoruz bu duygu irk din dil ayirimi yapmaz, Tanri da irk din dil ayirimi yapmaz, o yuzden yapan erkeklere kocaman bir hsktr ordan cekiyoruz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Tepki gösterenler var ama beni ilgilendirmiyorlar. Asiksam yabancı olmasi falan hiç önemli değil. :)
13 Yorumla- +1 yıl
bende sana katiliyorum
- +1 yıl
;)))
+1 yılYa bu seyle ilgili hani muslumanlikta erkeklerin sunnet olmasi sart. Yabancilarda sunnet olmadigi icin musluman kizina sunnetsiz erkek haram sayiliyo.
11 Yorumla- +1 yıl
bazi yabancilar zaten sunnetli oluyormus mesela Faslilar, Yugoslavlar ya da bazi Zencilerde sunnetli olabiliyormus (bunlar bir kac ornekti) sadece sunnet icin degil
+1 yılsen niye takıyorsun ki başkalarının tepkisine. hayat senin istediğin gibi yaşa.
01 Yorumla- +1 yıl
ben kendim icin sormadim zaten genel sordum.. ben istedigimi yaparim zaten sadece neden kadinlar ustunde boyle bir baski var? kendileri yapmiyor mu? sitede bile kac kere okuamdik mi yok turk kizlari neden rus kizlari falan gibi degil diye? turk kizi neden turk erkegi bir zenci ya da bir ispanyol erkegi gibi degil dese mesela
Nasıl? Olacak O :D
Yabancı Erkek daha tanışmak için selamını vermeden ya çantayı ya da tokadı yemiş olacak :D012 Yorumla- +1 yıl
niye bazi turk kizlarinin hosuna gidiyor yabanci erkekten ilgi gormek ;)
- +1 yıl
hahhaha
- +1 yıl
bilemem herkes farklidir :D
- +1 yıl
eh yani :D
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
yo haklisin :D ama dusunmedim aklima gelmisti :)
+1 yılCok haklısın kendileri yok rus kızı söyle yok rus kızı böyle der kızlar öyle bir şey dese laf ederler
03 Yorumla- +1 yıl
tepkim ona zaten :) burdakiler bile tepki gostermis ya gormedin mi
- +1 yıl
Evet kıskançlıklarindan işte
- +1 yıl
haaha evet
+1 yılBen tatile gittim almaya koln e.. otelde Kaldigim Odaya masór gelip beni soydu tuah oldum ama yok falan da demedim
018 Yorumla- +1 yıl
sen daha kucuksun :)
- +1 yıl
Sadece Sakalim yok 19 yasinda 1;95boyunda 100 kiloyum hatayliyim saglik meslek lisesi anestezi mezunuyum
- +1 yıl
haha tamam cvini gonderdin be kucugum :)
- +1 yıl
Yarismaya ve ablam lá geldim bütün yarismaci arkadaslar a basarilar diliyorum
- +1 yıl
basarilar :)
- +1 yıl
Ooyyşş yaş kaçtı?
- +1 yıl
ablan sayilirim
- +1 yıl
Benimde ablam var yas kaç kotu anlamda soylemedim bende
- +1 yıl
tamam ozaman ablasi
- +1 yıl
KIZ kardesin vármi baldiz :))))
- +1 yıl
yok ablasi :D
- +1 yıl
Ben babasiyim Kimsiniz?
- +1 yıl
hahaha
- +1 yıl
:))))) çok güzel espiri yaparim abla kiz arkadasim olacak kisi çok sansli
- +1 yıl
hahahahhah
- +1 yıl
Babam annem nasil iyimi?
- +1 yıl
pardon?
- +1 yıl
What iy ate kuyu Fikfik
+1 yılTürk erkeklerinde sahiplenme duygusu vardır. Bundan kaynaklanıyor olabilir.
03 Yorumla- +1 yıl
dogru var ama kendileride yapmasin ozaman degil mi ya da elalemin kizina ya da komsu kizina ne karisiyorlar?
- +1 yıl
sahiplenmek derken kendi ırkına sahiplenmek babında :D
- +1 yıl
anladim
Ben rus aşığıyım fakat vatan aşkı önce geldiği için bir Türkle evleneceğim
012 Yorumla- +1 yıl
peki turk kadinin yabanci bir erkekle iliski yasamasini nasil bulurdun?
- +1 yıl
ciddimisin?
- +1 yıl
iste bunu demek istiyorum bunun icin sordum bu soruyu zaten? Neden onuruz kirilir? kendin ruslara bayiliyorsun ya
- +1 yıl
seni elalemin kadini neden ilgilendiriyor ki mesela
- +1 yıl
olabilir bu neyi degistiriyor :D her turk kizi seni ilgilendirmemeli
- +1 yıl
hahahaah
Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Benim umrum olmaz isterse uzayli bir erkekle yakinlassin.
03 Yorumla- +1 yıl
iyi guzel ozaman cogu erkek tepki gosteriyor yinede..
- +1 yıl
Yabancilara daha cok bir tepki var baska seylerede yoruyorlar ve soyluyorlar onu burada SOYLEYEMEM
+1 yılçünkü ataerkil toplum siker. saçmalık. türkiyede kadın olmak harbiden çok zor.
03 Yorumla- +1 yıl
Sağol! bu duyarlılığın icin..
- +1 yıl
rica ederim ne demek
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kendi kızlarımızı elin yabancısına yedirmek istemedigimizdendir kıZlatımız gidip zencilerle heba olmasın :)
07 Yorumla- +1 yıl
eminim seninde yabanci kadinlara karsi hic ilgin yokur
- +1 yıl
tamam ne guzel iste
- +1 yıl
anladim konuyu yinede kimseyi ilgilendirmez
- +1 yıl
ozaman iyi ;)
+1 yılFirsat ve imkanlat. meselesi ortam kultur orf adet yasam tarzi aile yetistrmesi vb bircok ozel nedenlerden dolayi
07 Yorumla- +1 yıl
biliyoruzda siz Antalyalarda neden yabanci turist kizlarla gununuzu gun edebiliyorsunuz? bunu neden tuhaf karsilamiyorsunuz?
- +1 yıl
Ozgur bir ulkedeyiz antalyada bir turk erkegimi var sanki orda hic turk kizi yokmus gibi konustun
- +1 yıl
ben yok demedim ki zaten. ama daha cok hangisi normal karsilaniyor ya da goruluyor? turk erkekle yabanci bir bayan mi? yoksa turk kiziyla yabanci bir erkek mi?
- +1 yıl
Ozel bise anlatcm musaitsen mesaj atabilirmisin
- +1 yıl
Bu konuyla ilgili
- +1 yıl
burdanda yazabilirsin
- +1 yıl
Yazamam ozel bise anlatcam ksr bkma inan bir art niyet yok
Naz trip çekmiyor yabancı erkekler o yüzden olabiliyorsanız olun
010 Yorumlahahahah farkli bir yorum guldurdun beni
- +1 yıl
haha erkegine gore degidir bence
- +1 yıl
hahah siz kalmiyorsunuzdur
- +1 yıl
hahahah eminim oyledir
- +1 yıl
erkeklere gelir ama kizlara kimse gelmez zaten canım he he oyledir :)
Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. beni ilgilendirmez akrabalaık bağım yoksa kimin altına yatarsa yatsın umrumda değil
07 Yorumlaoyle olmali zaten :)
- +1 yıl
kimse kimseye karismasin yani
- +1 yıl
hahah yine bir ta$
- +1 yıl
okadarda degilde neyse
Yine mi sen! bir doymadın gitti erkeğe, zenciye, gavura... Tutan yok ne yapıyorsan yap
06 Yorumla- +1 yıl
ben nezaman zenciyle ilgili ya da yabanciyla ilgili soru sordum? kadinlarla ilgili sordum cogu zaman onun icin atma canım ;)
- +1 yıl
cok ayip
- +1 yıl
verdigin cevap yakisiksiz bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılher iki olayda turklere zarar verir neden mi? yabanci hatunla birlikte olan turk kizlarina hayatta bakmaz. zenci erkekle birlikte olan kadinada turkun seyi yetmez az gelir :))
011 Yorumla- +1 yıl
hahaha sende nereye bagladin :D
Cevap sahibi+1 yılturkun turkden baska dostu yok kank :))
- +1 yıl
haha o baska birsey tabi ben baska seyden bahsediyrum :D
Cevap sahibi+1 yılys senin dedigini anladim turk kizlari neden yabancilarla birlikte olamiyo diyosun ve turk erkekleri buna tepki veriyo? aslinda mevzu turk erkegi kadininda değil mevzu yabanci erkekde. yabanci erkek sizlere bakmaz ki bu soruyla kendinizi onure etmissiniz sanki yabanci erkekler sizler icin öluyorda turk erkekleri tepki veriyor felan filan :)) onlar size bakmaz onlarin hatunu bmw sizinkiler olsa olsa dogan sahin olur :))
- +1 yıl
turk erkekleri bayiliyor turk kadinlarina sen tanimadigin icin bilmiyorsun canim benim ;)
Cevap sahibi+1 yılheh bende onu diyorum canım zaten size ancak turk erkekleri bayilir :)) ya da saat satan abaza zenciler :))
- +1 yıl
hahahhaahah saat satan abaza zenciler mi ne alaka
Cevap sahibi+1 yılee afrikadan gelen zenci size bakicak avrupadan tatile gelen değil :))
- +1 yıl
nerden biliyorsun sanki kendisi zenci :) komiksin ya
Cevap sahibi+1 yılbeyaz zenci olarak soyumuz tukeniyor koruma altina almaniz lazim :))
- +1 yıl
Kendini Brad Pitt sanıyorsun ya bitiyorum OENFPDBDDPEBSPDBOD sanki tüm dünyadaki kadınlar sizin uçkurunuzla ilgileniyormuş gibi konuşmanızda bir ayrı enteresan
bence mahsuru yok sen takıl zencilerle onlar da kesin takarlar :))))))
08 Yorumla- +1 yıl
ben kendim icin sormadim genel sordum ne tuhaf insanlar var ya :D
- +1 yıl
ben oyle birsey yapmak istesem size mi soracagim? komik olma
- +1 yıl
uyduruyorsun birseylerde ondan. kendim icin burdakilerden izin mi alacagim ya da burdakilere neden danisayim.
- +1 yıl
;))
- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılHer iki taraf icinde turkun turkle evlenmesi gerekli diye dusunuyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Oyle olsa guzel olurda ben her iki taraftan bahsetmiyorum iste ben ayrimciliktan bahsediyorum ;)
- +1 yıl
O sekilde dusunenler vardir muhakkak ama ben heriki tarafi da dusunuyorum ondan dedim:)))
- +1 yıl
oda guzel birsey sen bari her iki tarafida dusunuyorsun ;)
- +1 yıl
Tabikide. Sonucta irk bozuluyor :)
- +1 yıl
peki tesekkurler cevabin icin
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1. At -Avrat-Silah kimseye vermez Türkler..
2. Hadi yurt dışına gitti diyelim, yabancı erkek için müslüman olmasını ve sünnet olmasını isterler..08 Yorumla- +1 yıl
kendileri neden marmarislerde yabanci kadinlarla beraber oluyorlar ozaman?
Cevap sahibi+1 yılErkekler kaçamak yapıyor, kadınlardan da hiç yapmayan çıkmaz deme şimdi..
- +1 yıl
cikar tabiki bende bundan bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yılKimin eli kimin şeyinde belli değil zaten sene olmuş 2014. Boşver sende seviş :D
- +1 yıl
ben kendim icin sormadim :) kendim icin olsada soylerdim cekinmem yani
Cevap sahibi+1 yılSöyle o zaman çekinmiosan :D
- +1 yıl
benim oyle yabanci erkeklere asiri bir ilgim yok. ama asik olsam sevsem beraberde olurum kimseyi ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılAman yesinler, seni =)) ilgilenmioz korkma :D
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. welcome to Türkiye... :))
02 Yorumla- +1 yıl
degil mi? kesinlikle oyle :)
neden olamayayım ki. saçma bir düşünce bence
01 Yorumla- +1 yıl
ol tabi bende olurum asik olursam umrumda olmaz. sadece bu dusunceden bahsediyorum ben
+1 yılBence o önyargı artık yok.
03 Yorumla- +1 yıl
var yukarda bile var dusun
- +1 yıl
Benim çevremde yok kuzenlerimden 3 tanesi yabancı ile evli yani buradakileri de takmamak lazım.
- +1 yıl
ne guzel iste ben Turkiyenin genelinden bahsediyorum
dini sebeblerden dolayı
111 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerde dini sebepler olmuyormu? ayrica ben hemen evlenemktende bahsetmiyorum
- +1 yıl
nerden biliyorsun? benim bir kac tanidigim erkek var Muslumanligi secen ayrica bence Musluman olmasi onemli degil sadece Musluman bir bayana saygi gostermesi onemli. Kadin musluman olarak yasamak isriyorsa yasayabilmeli. Cocuklarida iki kulturle buyumeli sonra cocuk kendini nereye daha yakin hissediyortsa oraya odaklanir
- +1 yıl
evlenecegin kisiye bagli o
- +1 yıl
o farkli birsey zaten
- +1 yıl
iste bende ondan bahsediyorum zaten
- +1 yıl
tesekkurler ;)
Takılabilir, sıkıntı yok.
05 Yorumla- +1 yıl
kuzenin falan yapsa normal karsilarmiydin?
- +1 yıl
dengesizlikle ne ilgisi var senin karakterine bakiyorum sadece. tuhaf insan :)
- +1 yıl
neysee
+1 yıltakıl arkadaşım kim ne diyebilir.. senin hayatın
07 Yorumlakendim icin sormadim zatende tskler :)
- +1 yıl
kimin için sormuş isen o zaman ;)
- +1 yıl
genel :)
- +1 yıl
hmm iyi bakalım genel olsun ;)
- +1 yıl
oyle
- +1 yıl
;)
... - +1 yıl
;)))
İslam dinimize göre yasakmış =)
05 Yorumla- +1 yıl
o ayri. ama kendin yapipta kiz yaptigi zaman laf bulmayacaksin ya da tepki gostermeyeceksin
- +1 yıl
demek istedigimde bu
- +1 yıl
aynen oyle
Sen yabncyla ilişki yasamk istyn anlaşılan
01 Yorumla- +1 yıl
ben genel soruyorum cevap verirmisin Soruma? ayrica ''yasamak istesemde yasarim kimse beni baglamaz'' ben tepkilerden bahsediyorum. ya da bir an yasarsin ama devamini getirmek zorda olabilir..
+1 yılYerli mali yurdun mali
011 Yorumlaevet hem erkek icin hemde kadin icin boyle olmuyor mu ozaman?
- +1 yıl
Bence de..
Ama bunu sotun yapacak ne var.. neden bu kadar zoryna gidiyor - +1 yıl
zoruma neden gitsin ben kafama gore herseyi yaparim belki.. ama herkes yapamaz ya da yapmaz
- +1 yıl
Yok yok baya icerlemissin..
- +1 yıl
sana oyle gelmis :) oyle olsada evet haklisin derdim merak etme
- +1 yıl
:) oylee mi derdin.. inandirici degil ama neysr...
Peki hangi ullenin erkegiyle cikmak isterdin - +1 yıl
neden merak ettin :)
- +1 yıl
Zevkini merak ettim
- +1 yıl
degisiyor ben karaktere daha cok onem veririm ssst
- +1 yıl
Herkes icin oyledir de sana cekici geleni tanimak istersin sonucta
- +1 yıl
Italyanlar mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılzencilerin göz yaşları biraz büyüktür:)
08 Yorumla- +1 yıl
cok iyi biliyorsun. aglarken gordun herhalde zencileri :D
Cevap sahibi+1 yılher gece takip ederim onların entrika ilişkilerini:)
- +1 yıl
enteresan
Cevap sahibi+1 yılenteresan olan ne? izlemek mi,
- +1 yıl
okadar ilgi duyman
Cevap sahibi+1 yılben izleyiciyim, ama sen oyuncu olmaya niyetlisin sanırım:) bir gece de seni izleriz artıkın ailecekk.. :P
- +1 yıl
komik :)
Cevap sahibi+1 yılyazarken bir ufak tebessüm gelmedi değil:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKıskanıyoruz sizi.
00 Yorumla
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden Türk Kadını Yabancı Bir Erkekle İlişki Yaşayamaz? Neden Türk Erkekleri Kadına Bu Konu Hakkında Tepki Gösterir? Fark nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler