- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes uyumuştur diye siteye gizlice girmek istedim.
Sabah başka buna benzer bir konuda yorum yapmıştım ve uyumadan önce yine bu konu üzerine yorum yapmak istiyorum.Eğer uzunca yazımı okursanız lütfen alınmayın.Ben bun biraz şaka biraz gir gir amaçlı yazdım ve içinde genelleme olduğu halde düşüncelerimi paylaşmak istedim.Öldunuz bu gün bu konuyu tartışa tartışa öldunuz :).Ben erkeklerin özellikle sitedeki türk erkeklerin kadınlardan bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum. Sizlere içlerinizi açıçak bir haber verim.Türk erkeklerini yurt dışında çok seviyorlar.Ne zamana kadar seviyorlar biliyormusunuz?Bir çoğu türk erkeklerini flört döneminde bayilyorlar taki onlarla aynı eve girene kadar veya şöyle söylim onlarla evlenene kadar onlara bayılıyorlar.Sonra bizimkiler dolma yokmu, çorba yokmu evde yemek yokmu, her zaman dışarıdamı yiyeceğiz diye boş tencereleri karıştırdıkları zaman artık o yatak odasında geçirilen zaman bizim erkeklere yetmiyor.Her şey bedende bitmiyor.Ama bir çoğunuz bir çok şeydede haklısınız.Artık annelerimiz gibi kadınlar memlekette yetişmiyor.
Artık o sarma saran kadınlar veya güzel ahlaklı insanlar artık nesilleri bitiyor ve bizim kızlarımızda bir çok özelliğini kaybediyor.Bunda hemfikiriz ama yinede tüm kadınlar veye erkekler aynıdır demek yanlıştır.Ben dünyadaki tüm türk erkeklerini tanımıyorum ve sizlerde tüm dünyadaki türk kadınlarını tanımıyorsunuz ve onun için neden birbirimizin küçük düşüreceğimize bir birimize saygılı davranamıyoruz? Hepimiz insan değilmiyiz? Neden birbirimiz küçümsemek için veya yüceltmek için birbirimizi ezmemiz gerek.Diğer başka üyedeki soruda benim türk erkeklerden korktuğumubelirtmiştim.Fiziksel olarak değil düşünce olarak ben memleketteki bazı erkeklerden ve kadınlardan korkuyorum.Evet kadınlardanda korkuyorum.Düşüncelerini hayat bakışlarını paraya tapıslarını insanların dışına bakarak statüsüne bakarak yargılayanlara çok kızıyorum.Ben açıkcana bazı insanlardan korkuyorum.Benim bir hareketimden bir bakışımdan yanlış anlıcaklar diye kendi kabuğumda yaşamayı seviyorum.Tabiki türk erkeklerin içinde adam gibi adamlar var ve tabiki memleketimizde kadın gibi kadınlar var.İlk önce bu katagoride benim anam var.Annem var.Sizin annelerinizde eminim öyle.
Iyi geceler31 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSimdi bi sure yurtdisinda yasamis ve onlarca ulke gormus ve bi suru yabanci kiz arkadasa sahip olan biri olarak sunlari soyleyeyim. Birincisi turk kizlari gercekten kukularini essiz saniyor ama aslinda deger vermiyor. Sus olarak tasiyorlar antika gibi. Bu dusunceyi asamiyolar. Ikincisi ok yabancilar boyle yapmiyor ancak macar bi hatun gunde 3 erkegi idare ediyo gozumle gordum, cokkazanovalar yani siz sadik sanabilirsiniz ama cogu ozellikle portekiz ve macarlar bi kac kisiyi birden elinde tutuyor. Open relationship durumu yani ama bi polonyali kiz turk kizi gibidir bu konuda cok katolik olduklarindan sevgi saygi tek eslilige acayip onem veriyolar. Diger husus uttangac diillerdir. Kusurlarindanutanmazlar. Bizim kizlar cok kafaya takiyolar ama onlarda da kil tuy var fazlasiyla sadece sarartiyolar bizim bayanlar sararticidan bihaber. Diger onemli sey turk kizi naz yaparken erkege kopek gibi davraniyor. Tamam naz yapilir da cek git allan seversen tarzi yaklasimlar bi kizda cok itici durur. Yabancilar erkegine naz trip yapmiyor acuik acik koniusuyor yada bye diyor ki ben de boyle bi davranisin taraftariyim. Guzellik olayi gorecelidir ornegin carpik disli ve milyon tane cilli bi rus yada ingilize guzel diyemessiniz. Onlarda da cok cil oluyor yabanci erkeklerde bunlari sevmiyor. Bizimkiler de selulite takmis iste. Ama en buyuk sorun kizlarimizin kendilerini birey olarak gormemesi kendi tarzlarinin olmamasi yok onun sevgilisi napmis bu napmis diye cekistirmeleri. Bence en onemli fark turk kizlarinda bireysel ozgur ve erkeklere saygili ve esitlikci dusunce tarzina sahip olmamalari. Erkege erkek gibi davranilir. Gerekince yigidim dicek bi kadin :D erkek de kadinim bebegim dicek. Sokakta da elini tutabilecek kur yapabilecek
52 Yorumla- +1 yıl
Yalniz sunu soleyeyim bzim erkeklerde de yagli kassiz vucut cidden itici. Tum erkekleri spora davet ediyorum. Italyan erkek arkadaslarim kndilerine agda yaptirtiyolardi ole bi bakim yani. En azindan gobek yapmasalar erkeklerimiz hosolcak ama heyhat
- +1 yıl
tebrikler hemcinslerinin aksine objektif baktığın için. vallahi bu ülkenin kızlarından da erkeklerinden de nefret ediyorum artık, insan gibi yaşamak varken birbirimize nasıl davranıyoruz. avrupada büyüyen kızlarımız ne kadar da başka oluyorlar ama. ünlü olsalar bile çok kmütevazi ve sempatikler. azra, hürrem mesela, bir de burdakilere bakın.
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. öncelikle yaşım 21 ama 100'den fazla kızla çıktım, gözlem yaptım. çevremdekileri, arkadaşlarımı falan inceledim gözlemledim, kızlarla olan ilişkilerini falan. baştan bunu söyliyeyim.
polonya'ya geldim. iş buldum. sonra işten çıktım. yeni bi iş bulmam 4 ay sürdü.
pansiyonda kalıodum, 4 ay boyunca polonyalı kız arkadaşım "iş bulana kadar gel bende kal" dedi, onda kaldım. hatta bu süre zarfında cebime para bile koydu, hala mahçup durumdayım.
şimdi işler yoluna girdi.
ben basit bir dönerciyim o ise hukuk okuyor.
1- hukuk okuyan bir türk kızı basit bir dönerciyle çıkar mı? %95 çıkmaz. çünkü bi türk kızı önce erkeğin statüsünü sever, statüsüne aşık olur, sonra erkeğin kendisine aşık olur. statü gidince türk kızının ne aşkı kalır ne sevgisi.
2- sevgilimin yerinde bi türk kızı olsaydı, ben daha ilk işimden çıkınca önce biraz destek olurdu ama sonra ayrılırdı 2 hafta sonra. sevgilimin yaptığı fedakarlıkları bi türk kızı yapabilir mi? tabiki hayır.
son söz:
1- Türk kızları teşhircidir.
2- Türk kızları, dünyanın kendi kukularının etrafında döndüğünü düşünürler.
3- Türk kızlarının dini imanı paradır.
4- Türk kızları "bana yanlışım varsa söyle" der ama en ufak hatasını söylediğinizde çemkirir, beğenmiosan git beaaa der.
ayrıca, avrupalı ve abdli kızlar öyle TR'de düşünüldüğü gibi önüne gelenle yatmazlar, sevmedikleri birine hayatta vermezler. sevmedikleri biriyle asla sevgili olmazlar.
gerçekleri çekemeyen kezbancıklar eksileyecek bunu biliyorum, ne kadar çok eksilenirse, o kadar doğru söylüyorum demektir.1811 Yorumla- +1 yıl
Kapris olayını es geçmişsin,
- +1 yıl
4 yıla yakın bende Avrupa'da kaldım, bu yazıya ekleme yapmaya hiç gerek yok. Her kelimesini ben yazmışım gibi hissettim okuyunca. Olayı 21 yaşında çözmüşsün, 40 yaşında olup hala neden, nasıl diye soran var. Bilen biliyor nedenini :) 10 numara yazı olmuş...
- +1 yıl
kardeşim ben bizimkilerin anlayacağı açıklıkta yazdım:-)) kültürün geniş ve anlayış altyapılarının sağlam olduğuna inansam bende bu şekilde yazardım :-))
herkes beni eksilemiş... - +1 yıl
Annende Türk kadını değil mi sen böyle yaparak kendi anneni tarif etmiş oldun aslında 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 785 cevap paylaştı.
u +1 yılBizim memlekette kadınlar hiç de öyle çirkin ve bakımsız değil. Yabancı bir ırka muhtaç olduğumuzu düşünmüyorum. Türk kadınını kötüleyen arkadaşlar ulaşamadıkları ciğere mundar diyor bence. Unutulmaması gereken önemli husus; ucuz olan aslında daha pahalıdır.
3911 Yorumla- +1 yıl
+1 adamsın...
- +1 yıl
Sağolasın adaşım.
- +1 yıl
Anlayanlar bana yeter.
- +1 yıl
+1
- +1 yıl
Teşekkürler.
- +1 yıl
Bu cevabi daha once begenmistin! Dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
ben söyliyimmi sana nedenini.
1_kendilerini aşırı derecede beğenmeleri
2_herşeyi erkeklerden beklemeleri.
3_vajinalarını altın sanarlar. onu çok değerli birşeymiş gibi görürler tüm erkeklerin vajinasının etrafında döndüğünü sanarlar.
4_saçma ve garip havalara girerler. mesela yok kendini ağırdan satmaymış yok kendine saygıymış kendine saygı ne şizofrenmisiniz siz ?
5_en çirkin kızın bile kendine yakışan erkeği beğenmek yerine gidip hiç layık bile olmayan çok yakışıklı bi adamı beğenmesi ona ulaşmaya çalışması, ona layık olanlara da trip de atması
6_trip atmak için neden aramaması. trip atmaktan zevk alması
7_kendine söylenen hiçbirşeyi kabul etmeyip sanki hakaret ediyomuş gibi savunmaya geçmesi. doğruları konuşuyoruz burda.
8_neredeyse yüzde yüzünün kıllı olması hepsinin bıyıkları olması ama allahtan aldırıyolar yoksa işimiz çok kötü.
9_türk erkeğinin değerini hiç bilmemeleri. örn: hesabı onun ödemesi, sevgilisine çok değer vermesi vb. vb.
10_cinselliği cinsellik=kötü diye görmeleri. aslında bu biraz acayip çünkü sadece erkeklerde öyle oluyo bu cinsellik seven erkekler abaza oluyo facede orda burda sevişen çift resimlerini paylaşan kızlar romantizm yaşıyo. biz cinselliği sevmiycez zaten siz aranızda yapcaksınız onu bizim ne haddimize.
aklıma gelen bu kadar135 Yorumla- +1 yıl
bak en doğrusu bu sen bunu en iyi cevap seç !
++++ - +1 yıl
yabanci kadinlar nasil? onlar kadin degildir dimi bes kurusa hepsi veriyorlar dimi? kadin kadindir bir kere.. akilli bi kadinsa, sevmek evlenmek gibi düsünceleri olursa ozaman bu dediklerini yapar.yabanci olsun türk olsun.sizin begendiginiz yabanci kadinlarsa parayi verdikten sonra herseyi yapar ama cocugunuzun annesi olabilecekmi? bu sayilanlarin hepsine katlanmaya degerdir bir türk annesi..ama bunun degerini bilene tabi..gercekten tercih ettiginiz o kadinlari es diye anne diye istermisiniz?
Var.
Türk kadınları nedense, hiçbir özelliği olmadığı halde herşeyin en iyisini, en güzelini hak ettiğini düşünen zavallı bir tip oluyor genelde. Burnu havada oluyor. Ortalama değil çirkin bir kız bile kendini prenses, güzellik abidesi sanıyor. Bir erkek arkadaş olmak istese "hahayt sen de kimsin" havalarına giriveriyor. Ya yolda adres sorsan bile "ben çok güzelim o yüzden bana sordu" diye düşünüyor, yine o havaya giriyor. Neden?
Mesela konu ile ilgili zaytung haberi : link
Mesela çevre mühendisi (ki en düşük puanlı mühendisliktir) olmuş bayanlar "ben mühendisim, ev temizliği yapmam" moduna bağlayabiliyor. Ama Rus bayan "tıp doktoru" veya "nükleer reaktör mühendisi" olduğu halde evinin "badana / boyasını" gık demeden yapabiliyor. Temizlik de neymiş? Kibir yok. Burunları havada değil. "Ben ne oldum budalalığı" yapmıyorlar. Çünkü her ne kadar güzel olsalar da önce "insan" olmuşlar. Dişilikleri her ne kadar türk erkekleri için ilk planda olsa da rus bayanlar için 2. planda kalıyor. İnsanlıklarının önüne koymuyorlar dişi kimliklerini. O yüzden konuşmak istediğinde normal karşılayıp konuşuyorlar. "İnsan gibi". Bizimkiler ise konuşmak istediğinde nedense şu küçük dağların hepsini ben yarattım modunda...
Aşağılayıcı bakış açısı demişsinde. Bu modda olan birisi zaten aşağıda değil midir?
Türk kızlarına tavsiye : Rus / latin vs... kıskanacağınıza kendinize çeki düzen verin. Kimse başka milletin kızına hasta değil. Ama kendi memleketindekiler insanlıktan çıkmış, kibir, gurur abidesi, kapris, naz budalası olduğunda ister istemez başka alternatifleri arıyor... Eskiden balki olanak yoktu bugünkü kadar. Ama artık kimse kimseye mecbur değil. Eğer bu aşşağılayıcı gibi gelen bakış açısından muzdaripseniz, sebebini biraz da kendi bünyenizde arayınız...62 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 423 cevap paylaştı. öncelikle soru mükemmel olmuş, soruna 5* benden tatlım..
herkesin cevaplarını teker teker okudum da, ismimhakan, hakançamçı ve gitaristi, ayrı ayrı tebrik etmek istiyorum.. olayın özetini çok güzel açıklamışsınız..
Türk erkekleri hem kendilerine bakmayıp hem hiçbir konuda kendilerini geliştirmeyip üstüne bir de çamur atıyorlar ya bizlere, onlara sadece ve sadece gülüyorum ve acıyorum gerçekten de..
kendileri bu kadar meraklılarsa Türk olmayan kızlara, buyursunlar istedikleri Rusla istediklerini yaşasınlar ancak sonra buraya gelip yok beni Rus kızın biri kandırdı yok paralarımı çaldı gitti demesinler ;) çok okuduk burda bile böyle soruları..23 Yorumla- +1 yıl
helal olsun hayatım harıka yorumlamıssın !
- +1 yıl
:)) :* tesekkur ederım canım benım.
bence türkiyedeki yabanci kadinlar yada kizlar naz yapmiyor ugrastirmiyor. rus kadinlarin coguda para karsiligi yaptiriyor zaten. yani erkek hic ugramiyor. ama türk kizinin pesinden kosmasi gerektigi icin gözü kesmiyor ugrasmiyor. sonra bi iki bakimsiz görünce, bu yüzden falan diyerek kendi vicdanini rahat ettiriyor.yoksa o bayildiginiz rus kadinlariyla yada baska yabanci kadinlarla evlenen oldumu hic? ayrica yabanci ülkelerdeki kadinlarinda bizimkilerden hic farki olmadigini hatta daha cirkin oldugunu hic farketmediniz galiba.. cünkü ya mankenlerini gördünüz yada türkiyeye fuhus icin getirilen kadinlari. bunlarla yola cikilmazki..bütün kadinlarini görmeden bisey diyemezsinizki..ayrica herkesin tercih meselesi..ama bi zahmet yabanci kadinlari türk kadinlarindan üstün tutanlar ileridede o yabanci kadinlarla evlensinler..gelipte temiz kiz istiyorum evlencem demesinler..
50 Yorumlabu zamanda parasız bir erkeğe dünyanın hangi yeri olursa olsun kızlar pas vermez neden derseniz global bir dünyada internet çağında köyde bile otursa her türlü bilgiye ulaşıyor ve beklentisi artıyor öte yandan paralı erkeklerde dünyanın her yerinde kadınların ilgisini çekiyor ve bu erkeklerde haklı olarak fizik olarak en iyisini arıyor bu ikilem ve paradoks sonucunda büyük bir çoğunluk hayal kırıklığı yaşıyor eğer mutlu olmak istiyorsak kusursuz insan aramaktan vazgeçmeliyiz vazgeçmeliyiz ama bence imkansız önyargılarımız everest tepesi kadar yüksek çünkü
41 Yorumlabide madem ruslar o övdüğünüz kadar kişilk sahibiler rahatlar yalansızlar kompleksizler vs. yani türk kızlarından üstünler niye o zaman cinsel ilişkiye girip bırakıyorsunuz onları ?onlarla evlensenize ? diceksinizki tatil amaçlı geliyorlar geri dönüyorlar o zaman onlarda sizi sex objesi olarak görüyorlar tatilleri bitnce defolp gidiyolar daha yolda sizi unutuyorlardır eminim:D sizde yıllarca lan bi rus hatun vardı ne taştı bu türk kızlarına bin basar diye düşünür durursunuz:D
125 Yorumla- +1 yıl
süpersin..
Türk kadını gibi kadın yok aslında dünyada ,ama 20.yüzyılın son çeyreğinden sonra doğanlar hariç.Benim ailem ben küçük yaştayken dağılmıştı ama annemi iyi hatırlarım,onun kadar fedakar ve sevdiklerini düşünen bir insan evladı görmedim ben ,bütün komşular anneme çocuklarını emanet ederdi çünkü biliyordu kendisinden daha iyi bakacağını.Hepinizin annesi benimkinden aşağı kalır yanı yoktur eminim.Ve kızlara bişey söylücem; Sizde güzelsiniz,bakımlısınız ama erkeklerin sizi diğer kızlarlarla kıyaslamasının tek sebebi var oda kendinizi bişey zannetmeniz böyle hissettiriyorsunuz dışardan çünkü.
50 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı. Türk kızına laf atmadan önce, biraz yetiştirilme tarzına bakmak lazım diyorum.
Problemli çatışmalı kişilikler tüm dünyada var, olacaktır.
Ama bir Türk kızı geleneksel türk örf ve adetlerine göre yetiştirilir, bir insanın karakterinin oluşmaya başladığı dönemlerde genel şeyleri ögrenir, şansı varsa, dışa dönükse, aklını kullanabilirse, neyin doğru neyin yanlış olduğunu ya da bir insana/ erkeğe nasıl davranılması gerektigini gözlemleyerek, yaşayarak ögrenir.
Tıpkı bütün güzellikler tek bir şeye ait olamayacağı gibi, tek kötülük ve tüm suçlar, aşağılamalar da Türk kızı altında genellenmemeli, diye düşünüyorum...30 Yorumla
+1 yılne rusmuş arkadaş,size bir örnek 23 yaşında öğlen tanışıp akşam yattığım rus kadın çok güzeldi bakımlıydı,dönüp birkaç kez bakacağınız gibi,kocasıda bizi yatakda görüp özür dileyecek kadar nazikdi,bu mudur istediğiniz kadın tipi,tercihlere saygısızlık yapmak istemem,yolunuz bahtınız açık olsun...
53 Yorumla- +1 yıl
:) yorumsuz.
Türk kadınlarını kandıramayan,elde edemeyen keko dediğimiz tiplerin lafları bunlar.
Ben Marmaris'te yaşıyorum. Hatta barlar sokağının en ünlü Kafe&Bar larından birisinin sahibiyim.
Rus kadınları ile beraberlik yaşadım evet ama hiç birini Türk kızına değişmem.
Türk kızı nazlıdır, tatlıdır ne bileyim bir başkadır yani.104 Yorumla- +1 yıl
HelaaaaaaL +1 :)
- +1 yıl
ne nazından bahsediyorsun sen?
ben hiç bıyıklı helga yada talia görmedim. bizimkilerin kıllarını mack3 almaz bee.
kimlerin kendisine saygısı olduğunu sende biliyorsun. bırak ayak yapmayı.. - +1 yıl
alkışlıyorum...
+1 yılgenelleme yapmak çok saçma brbrmzi gördükmü bunu düşünen insanlar demekki güzeline denk gelmemiş ve karekterlisine güzelinden türk kızı görmeyen kro erkekler malesef böyle yapılıcak birşey yok arkadaşlar bilenlerde biliyor zaten bazılarıda türk kızları namuslum diyor ilşkide bulunmuyor ya bin kişiyle yatan biri nedense daha cazip geliyor midesizliğin son noktası bide onlarla evlenmiyorlarmı ama buarada kız arkdşları önceden beraberlik yapsa adı o*ya çıkıyor işte görmemeiş erkekler bunlar ama bizim kızlarımızında suçu var bazı kızlarda çok itici davranabiliyor o yüzden genelleme yapılması çok yanlış arkadaşlar izmire bekleriz öyle karar verin
40 Yorumla
+1 yılTürk kadını fedakardır, hem de dünyanın hiç bir ülkesinde göremeyeceğiniz kadar fedakardır. İstisnaları dışarıda tutarsak sadıktırlar kendilerine sadık olmayan kocalarına karşı hem de. Benim annem 30 senedir memur olarak çalışırken aynı zamanda ne evin yemeğini eksik bıraktı, ne kirli çamaşır ne de ütülenmemiş gömlek pantolon. Kardeşimi ve beni ilgisiz ve sevgisiz de bırakmadı hiç. Bu durumda aşağılayıcı bakış açısını takınırken önce bir annelerimizi düşünelim öyle konuşalım.Aşağılama çerçevesinin tamamen dışında olarak ve de aynı zamanda erkekleri de dahil ederek halkımızın en büyük eksikliği olarak kendisine yeteri kadar özen göstermediğini ve bakmadığını düşünüyorum şahsi kanaatim bu yönde
30 Yorumlatürk kızlarının geçmişini bilmeden bu soruyu sorarsan ve yanıt ararsan yanılırsın.eğer bana 15 sene önce sorsalardı türk kızı siker atar lan.sever,sayar,saygılıdır,samimidr,dürüsttür,bağlıdır falan diye bir ton güzellik sayardım.ama şimdi bilinçsiz amerikanlaşma avrupalılaşma ile onların kötü özelliklerini alarak aynı düzeye geldiler.
şimdi bakıyorsun kızlara,ya arkadaş tamam avrupalı gibiler sevişiyorlar öpüşüyorlar sınır yok.yani onları can yapan özellikleri gitti. şimdi diğerleri ile eşit diye.sonra bir karşılaştırma daha yapıyorsun avrupalı,rus ,iskandinav hatunlar 10 numara taş.bizimkiler ufak,cahil,tripli bilmem ne bir ton eksi leri var.neden kastırayım ki diyorsun.
aslında sorun kıl,yün,kilo selülit değil.bunlar nedir gidersin lazer epilasyona bin ikibin tl verirsin pürüzsüz cildin olur.rejim yaparsın spor yaparsın 6 aya süper fiziğin olur.ama olmayan ahlakı nasıl geri getireceksin ki evlilik de önemli olan ahlaktır.40 ından sonra o vücut gider sana kişilik ve ahlak kalır.63 Yorumla- +1 yıl
Şimdi gidip kızlarla her haltı yiyip buraya gelip Türk kızı namussuzdur diyemezsin arkadaşım.
Sen memnun değilmisin şimdi durumdan ? Yemeyin bizi burda. Karşınızda aptal varmış gibi gelip namuslu kız istiyoruz ayaklarına yatıyorsunuz. Bizde erkeğiz ne yani ? Kaşarlıklarından mı yapıyorlar herşeyi sanki sevdiklerinden yapıyorlar. Sevgilin sana gelse gel sevişelim dese sen kabul etmeyecek misin yani ? Ohooo hocam sen bize burada ders veriyorsun ama aklında binbir tane cinlik dönüyor.
boşver bacım ya şu an çoğu biskolata erkekleri yüzünden tribe girmiş durumdalar nesini beğeniyorsunuz diye fellik fellik geziyorlar baksana ki bize kıllı selülitli bilmem ne diyenlerin çoğu da ful kıl ve tek kaş hepsi birer mc donalds şubesi gibi geziyorlar
27 Yorumla- +1 yıl
bir kere rusyada erkek çok az nüfus olarak yani bu olay sadece tr de değil elde ediyoruz diye kendinizi bi b.k sanmayın onlar da işin zevkinde yoksa sizin m kaşınıza bayıldığından değil yani 2.si tr kızlarının kriterleri var biraz da eli mahkum size bakıyoruz din,örf,adet vs. ayrıca ne zaman sahile gitsem çoğu türk kızının fiziği gerçekten çok güzel asıl sorun ortada kendini brad pitt zanneden recep ivediklerin dolaşması
- +1 yıl
senin o leğen popolu kezban dediklerinin çoğu anne doğumdan kilo alanlar bir çoğu da hormonal hasta ilaçlardan v.s kilo alabiliyorlar hiçbir kadın kendini ortada ciddi neden olmadıkça salmaz herkes güzel olmak ister ama bazı hanzolar teras göbeklerine tek kaşlarına bakmadan eleştirirler sonra da kimse bana aşık olmuyo kimse benden etkilenmiyo diye oturup burada ağlarlar
- +1 yıl
Kıllı olmak adamın tercihi mi? :D Kadına gelince uzun uzun yaz açıkla, yok efenim hamilelik, yok efenim hormanal... Erkeğe gelince kıllı tüylü vs diye aşağıla :D O adamlarda Türk kadınının oğlu, Türk kadınının genlerini taşıyor :D
Türk kızı kezbandır, armut vücutludur, tiksinçtir
Türk erkeği de kıllıdır göbeklidir kamildir
:D - +1 yıl
Kamil Floydi !
Şimdi arkadaşlar izmir kızlarını hiçbişeye değişmem ki arkadaşlarımızda katılıyorlardır bu konu güzellikse eğer merak etmeyin izmirli kızlarımız için geçerli değildir:D zaten rusları güzel olarak görmüyorum mesela venezuella kızları güzeldir macarlar ama karekter olarak bakılırsa kesinlikle bu tüm kızlarımız için geçerli değildir hemen atış yapmayın kızlar bu genelleme yapılmamalı güzel kızlarımızı görememiş erkeklermiz böyle öküzlük yapıyorlar o ayrı.. ama türk kadını baştacıdır ruslar güzellik adına değil afedersiniz verici olduğu için erkelere çekici gelirler helede çevresnde güzel olmayan kadınalr varsa ruslar onlar için ön plandadır. bende güzellik olraka böyle düşünüyordum izmire gittğimde tüm fikirlerim değişti :D ama arkadaşlar has izmirlisni diyorum :):)
50 Yorumlasakin olmanı tavsiye ederim rus kadını dediğin sadece işini göresiye kadar düşünüyorsan haklısın ama ya diğeri bir türk kadını kocasının eve gelmeden önce onu nasıl karşılamasını en iyi bilendir istisnalar kaydeyi bozmasada bence ailesine en sadık kadın türk kadınından çıkar sen boşversene diğerlerini güzellik deyincede inan bana gerçekten güzeller çok türkiyede rusyaya gerek yok bence senin düşüncelerin yanlış 1 kişinin düşüncelerini genele vurma örf ve adetini bilen kadınlar bence el üstünde tutulacak tek varlıktır.
11 Yorumla
+1 yılseçme şansım olmadığı için bir türk ile evliyim.
bir elena,yı bin fatma,ya değişmem yoksa
neden mi?
temiz
titiz
kadın gibi kadın
kendisine saygısı var
karşısındakine saygısı var
psikolojileri düzgün
vs.vs devam eder gider.
yani kısaca istemesenizde 2 gömlet üstünler.
şimdi yine eksileyim beni doğru konuştuğum için1412 Yorumla- +1 yıl
Türk kadınına da temiz titiz değil diyene şaşarım.
- +1 yıl
yiğidim sen yanlış yapmazsın..
sözüm toprağım ve dostlarımdan uzak ola :-)) - +1 yıl
siz beni eksileyeceğinize gidin göbeklerinizi eritin. selülitlerinizi yok edin. bıyıklarınızı kesin .mack3 indirimde:-). bögğğ
benim bacağımdan daha kıllı kız bacakları gördüm bee. kendinize saygınız olsun.
- +1 yıl
:-) teşekkür ederim. ama gerçeğin ne olduğunu sende biliyorsun değil mi?
tamam söyleme ..
Yapılan yorumları okudumda. Eğer bu yazılanların %1 i doğru ise ne ben erkeğim ne Annem kız kardeşim Türk. Veya siz çok başka yerlrde yaşıyorsunuz. Veya ben hayal aleminde yaşıyorum. Öyle değerli hanımlar tanıdım ki şu hayatta. Bir tanesi tüm Türk kadınlarının mertebesini öyle yerlere getirirki.
Ne yazsam boş. Yazamadım pek birşey de zaten. Zihnim dondu40 Yorumlabiz türk kadınının kaprisini eleştiriyoruz ve bakımsız göründüklerinide çevreden çoğunlukla görebiliyorum tüm türk kızları böyle demiyorum ama böyle bir yazı gören tüm türk kızları karşı atağa geçiyor sen böyle biri değilsen neden bu kadar baskı kurmaya çalışıyorsun kendini biliyorsan bana ne takıyorsun rahat ol kasma bu kadar bazı gerçekler acıdır unutma
21 Yorumla- +1 yıl
ben çevreden gözettiklerimle ve bu sabah bu sitede bir üyenın yazdıgı iğrenç yorumla böyle bir soru sordum... Gercekler kabullenemeyenlere acıdır benım kabullenemediğim hiçbirsey yok.. Bır genellemeden zıyade gördüklerimi yansıttım benım gördüğüm türk erkeklerinden bahsettin sen o bu su demedim.
dinime küfreden müslüman olsa, dönüp de birde kendilerine baksınlar bir zahmet. kendi anneleri kız kardeşleri ne acaba türk değiller mi? başka erkekler de onların kız kardeşleri kuzenleri hakkında böyle düşünüyor o zaman.
50 YorumlaŞimdi bu soru sorulunca, klasik "mağduru savunma" moduna girdi herkes; Türk kızları aşağılanıyormuş; kesinlikle böyle birşey yok, en azından hiç kimse içinden gelerek böyle birşey yapmaz; "Kedi ulaşamadığı ciğere murdar der" diyorsanız. Ben de derim ki ; O zaman ciğeri asan kişi, biraz daha ulaşılabilir yere koysun ciğeri ki, hem ciğer yerlerde pislenmesin hem de kedi doysun. O zaman kimse kimseye düşman olmaz; insan bilmediğinin, ulaşamadığının düşmanıdır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu karşılaştırmaları daha çok kişilikleri tam oturmamış olgunlaşmamış kadının sadece güzel fizik,güzel yüz olduğunu sanan erkekler yapıyor. Soruyorum acaba Türk kadını kadar ailesine,evine,namusuna bağlı kadın varmıymış.
60 Yorumla genelleme yapmayın arkadaş yok erkekler şöyle yok böyle bence dünya daki en güzel kadınlar türk kadınlarıdır bi kere aynı dili konuşmak var o erkeklere de benden selam söyle önce adam olsun lar hem şunu da söyleyim beğenmeyen çeker gider başka memlekete bide dünya da bi erkek başına 4 tane kız düşüyomuş hakkımı yiyenin Allah belasını versin agaaaaa
20 Yorumla
+1 yıl
turk erkeklerı yabancı kızları kulturel acıdan rahat ve genıs olarak gorur ve bu yuzden erkek ıstedıgıne daha cabuk ulasır..malumunuz turk erkegı uc kuruna duskundur bu yuzden hersey.. yazık40 YorumlaTürk kadınına bu kadar hakaret eden Türk erkekleri yanlarına babalarını da alıp gitsinler hangi ırkın kadının üstün görüyorlarsa. Babacağızları da "Türk kadını" olan annelerinden kurtulmuş olur mutlu mesut yaşarlar...
20 Yorumlaçoğu erkek sadece girecek delik arama derdinde.bu yuzden de kadınları et parçası olarak görüyorlar.böylesine denk geldiğin zaman s.et hiç canını sıkma,düşünmeye değmez.
21 Yorumla- +1 yıl
bunlar bana söylenmedi :) çevreden duydum ve bugun bu sitede turk kadınlarını aşşağılayan birine rastladım o yuzden böyle bir soru sordum:) uckurlarını tutamayan ne kadar cok erkek varmıs meğer..
+1 yılBu tip başlıkları ancak o tanıma giren kişiler açıyorlar ya da sorguluyorlar. Başlığından yola çıkarak selüliti olmayan, kilolu olmayan, çirkin olmayan vs ... bir Türk kadını zaten kendinin öyle olmadığını bildiğinden alınmaz ki o denenlere ve yazılanlara. Hem ne denirse densin insan kendisini bildikten sonra bir önemi yok ki. Bahsi geçen tip kadınlar vardır muhakkak ama bir okadar da o özelliklerde olmayan kadınlar vardır.
00 Yorumlabu genellemelere hiç gerek yok. her türlü insan her yerde var. ne bütün Türk erkekleri dediğin gibi ne de bütün yabancı kadınlar onların istediği gibi. komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.
30 Yorumlabir kadın profili çizeyim degerlendirin.
1. 4lisan bilen
2. dünya mutfaklarını cok iyi bilen eli pratik
3. tutumlu eve gelen ürünleri ekonomik kullanan
4.bakımlı güzel
5 hoş sohbet
6.eşini mutlu etmesini bilen68 Yorumla- +1 yıl
4 lisanin icinde esinin odun gibi davranmalarini kendini üzmeyecek sekilde algilamasida varmi? :) ve bu sayilanlari yapsa yapsa yine türk kadini türk annesi yapar..tabikide eside ayni sekilde davraniyor yeterince ilgileniyor yeterince seviyorsa..bunu kim istemez ozaman? belkide bazen erkeklerdir sorun cikaran diye düsünülmez hic..esi naz etse baska kadinmi yok deniyor..bu sekilde hicbi kadin bu sayilanlari yerine getiremezki
- +1 yıl
drsavas beyefendi canım sen 4 lisan yada dünya yemeklerni biliyor musun? yada çevrene karşı çok mu hoşsohpet beğenilen birisinde bunu karşı taraftan beklyrsn anlamadım ne kadarda bencilce. keanu içinde söylüyorum görüşüne saygısızlık edemem rus kadınlarını beğnmen senn trchn ama sadakat oranı çok düşük olan namus bilmeyen yada buna benzer konularda eksk olan bi toplumu bu kadar övmenz ve türk kadını üstünde tutmanız kesnlikle çok yanlış.
dunya gormemis ve rus kadinlarini seks makinasi zanneden cahillerin lafidir o
100 Yorumlaaşağılama,geri palna alma yavaş yavaş artık ortadan kalkıyor tabi eğitim seviyesi gerçek anlamda yükselirse(öğretim değil eğitim) eskiye nazaran değeri daha fazla ama çok yetersiz ve ayrıca kadınlarımızında kafasına yer etmiş ikinci planda olacakları onlarıda simeleri lazım ama kırkadan dökmeden buda malesef zaman alacak umarım çok zaman almaz
10 Yorumla@Gitarist aga ben senin yaşın kadar memleket gördüm.bu söylediklerim yaşam tecrübesidir.ben 20 kişi ile çıkıp 21 kişi ile sevişen kızla çıkmıyorum,yanımda da tutmuyorum.gerçekten sevene eyvallah. ne yaparsa yapsın.onlar da zaten bir kişi ile sonuna kadar ve sonsuza kadar yapıyorlar.onlar bize gelmiyor şimdi kız var 20 sevgilisi olmuş.15 i ile anal yapmış 5 i ile oral yapmış.yiyişmeler sayısız.laf ettiğimiz yok ama 1 ini sevdin 2 sini sevdim kardeşim 20sinide mi sevdin fırıncı leğeni mi bu kalp
21 Yorumla
+1 yılsanki kendileri biskolata reklamındaki adamlar bizimde rus kadınları olmamızı bekliyorlar. ki taş gibi Türk kızları kadınları var. en başta da ben :P :)))
20 Yorumlarus diye yıtınan erkeklere söylüyorum demekki siz güzel türk kızı görmemişsiniz @roverclocked6 99 kişinin altından çıkma kadını baş tacın ediceksen o senin midesizliğin demekki sen o*lardan hoşlanıyosun herkesin kenedeni zevki:)
20 Yorumla
+1 yılgözü doyumsuzlar türk erkeklerin... elinde varken bile yanında bile bile hatunları tarıyorlar bu böyle gelmiş böyle gider. kendileri çok bakımlı sanki a... bulmuşlar kılını arıyorlar
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. benim için hiç bir problem yok ben insan olana insan gözüyle bakarım din dil ırk ayrımı asla yapmam.
60 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. kızlarda takmışlar italyanlara...
bizim onlardan neimiz eksik.. :D54 Yorumla- +1 yıl
italya da gay sayısı artık yüzdelerle hesaplanıyor.
bilen biliyor işte. bilmeyende ahkam kesiyor burada
+1 yılbence dünyanın en güzel kızları Türk kızları. İyiki varsınız.
70 Yorumla
+1 yılAksine, ben üstün görüyorum sizi.. Çok saygı duyuyorum.
61 Yorumla- +1 yıl
helal:)
biscoloata erkeklerinin b.ku olamazsınız beeeeeeee açtıracaklar ağzımı
ahahahah :))30 Yorumla
+1 yılErkekler Size Rus kızlarından Bizede İtalyan erkeklerinden fayda yok yine bizbize kalıcaz :) Türk'ün Türkten başka dostu yoktur :)
44 Yorumla- +1 yıl
Konuya direk cinsellik açısından bakmanız normal tabi erkeksinz sonçta.
Bence evet Türk kadını bakımsız ama Türk erkeği yani bizde bakımsızız. Eğer erkek çok bakımlıysa ve tipi yerindeyse istediği ırkı isteyebilir fakat bizim kızların eksik yanı yok bence
24 Yorumla- +1 yıl
ne ilgisi var Allah askina? siz türkiyeye gelen bi iki rus görüyorsunuz,rus kizlari bakimli diyorsunuz mesela. rusaya gidip köylerini sehirlerini gezdinmi? cünkü türkiyede kadinlardan pek farklari yok.hatta türk kadinlar, bundan emin olabilirsin, avrupali ve rus kadinlarindan cok daha temiz ve bakimli.ya bilemiyorum artik gözleriniz nerde..türk kizlari fistik gibi ama ugrastirdiklari icindir herhalde yabancilari daha cekeci buluyorsunuz? istediklerinizi nazlanmadan yapiyorlar diyemiki acaba?
Sen de yabancı kızları,rus kızlarını mı kıskandın ne yaptın :)
44 Yorumla- +1 yıl
hayır :) sadece çevreden duydum ve bu sabah bu sitede bir uyenın yorumunu gordum ve iyice tiksindim.. Merak ettim düşünceleri ama görüyorum ki herkes kıskandıgımı düşünüyo şayet özenmek gibi bir durumum olmus olsaydı değerli vaktımı ks de değil spor salonlarında güzellik salonlarında harcardım :)
- +1 yıl
Ben çok öyle söylemlerin içine girmem ama bazen türk kadınları gereksiz trip atıp havalara girebiliyor gibi.bir de yabancı kadınlar kaç yaşında olursa olsun düzenli her sabah sporunu yapıp formda kalıyor türk kadınları buna o kadar dikkat etmiyor gibi gerçi biz de aynıyız çoğu türk erkeği de göbekli ve spor yapmıyor millet olarak erkek/kadın tembeliz sanırım biraz .)
- +1 yıl
biz gırtlağa düşkün milletiz :) rahata da..
oldum olası Türk kızı derim, tek geçerim ben rusları sevmiyorum one öyle sarı sarı :/
62 Yorumlayo bi türkle konusuyorum :D hatun ruslara tas cıkartır :D ayrıca tatlı :))))
70 Yorumla
+1 yılherşey görünüş değil o iyi sevgisine sadık türk kızlarının çoğu 10yıl öncesinde kaldı tüm iyi özelliklerini kaybetmiş toplum artık kızlar vs erkekler birbirinizi yiyin beni ilgilendirmiyor bir sevdiğim vardı olursa olur yoksa kalsın daha almayayım ben gelsin eksiler:)
00 Yorumla
+1 yılBunları söyleyeyn arkadaşlar genelde reddedilen garibanlar."Ben güzele güzel demem,güzel benim olmayınca"hesabı..
21 Yorumla- +1 yıl
bunu söyleyen bir kezban
Türk kızlarını her fırsatta eleştirmeleri çok saçma. Beğenmiyorsan git yabancı birini bul. Bence Türk kızları onlara yüz vermediği için böyle bu durum.
20 YorumlaAy... Sanki Türk kadını da Türk erkeğine çok meraklıydı.
32 YorumlaRus kızı hayat Türk kızı bayat
95 Yorumla- +1 yıl
Floydi !
- +1 yıl
takılmıyım sana.. bak nasıl uyuz oldum hı
- +1 yıl
kabullenmeyi öğrendikleri gün bu konuyu daha uzun konuşurum bunlarla..
bir rus kızlarına bakıyorum bir bizimkilere :-))
allahım yaa. nasılda kıyaslıyorlar kendilerini :-)))
+1 yılTürk kızlarına tapıyorum. Dünyanın en güzel özellikleri onlarda toplanmış. Nazar değmez inşallah. (En iyi cevap kaygısı taşıyan cevaptır.)
31 Yorumlasize aşağılayıcı bkmıyorum asla ama rus kızlarsız da olmaz hani :)
52 Yorumladangalakça...
biz üstteysek siz de alttasınız ki siz yokken üstte olmak bi boka yaramaz..
bu dünyada tek başına bir erkek bi hiçtir ve bu dünyadan başka dünya yoktur.10 Yorumla
+1 yılşahsen öyle bakmıyorum istediği kadar güzel olsun bizim ülkemiz farklı gerçekten. bir ço ülke gezdim ama imkansız bence birliktelik ve sevmek. duyguları paylaşabilmek :)
10 Yorumlao değil de türk kadınlarının türk kadınlarına aşağılayıcı bakışını hiç anlayamıyorum?hep ben hep ben.
46 Yorumla- +1 yıl
mesele bu zaten. yarış var aranızda.. kim bıyıklarını keser,selülitlerini yok eder,göbeği survivor almeda gibi olursa onu birinci seçeceğim. mümkünse birde türk kızları ile benim aramdaki bacak kılı farkını kapatalım. dişiliğe bile yakışmıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bu konu biraz fazla uzatılıp çarpıtılmadı mı acaba sayın @acıpamukşeker
40 YorumlaÖyle aşağılayıcı gözle bakanlarında aşağılık derecesinden yüksek bir mertebeye erişebilmesi mümkün değildir.
10 Yorumlaonlar o at gözlükleriyle baktıkları sürece Türk kadınını hep aşağılayacak ve yakışıklı denilen erkeklere bu gay ! deyip egolarını tatmin etmeye devam edecekler.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 857 cevap paylaştı. anlıyorum çünkü uzun zamandır ben de onlara tahammül edemiyorum. farklı mayalarla tanışmak lazım, hamuru bozduk ne zamandır.
10 Yorumlabu konu tüm kadınlarla yattıktan sonra evlendiği kadını bakire olmadığı için öldürmeye benzer
30 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat