Hoşlandığım bir kız vardı ve daha hiç konuşmadan engelledi beni. Ve bu hayatımda sadece bir kere olmadı birkaç kez oldu. türk kadını neden türk erkeğine böyle bir tavır sergiliyor?
Yabancı ülkedeki kadınların böyle bir davranış yaptığını görmedim.
Hoşlandığım bir kız vardı ve daha hiç konuşmadan engelledi beni. Ve bu hayatımda sadece bir kere olmadı birkaç kez oldu. türk kadını neden türk erkeğine böyle bir tavır sergiliyor?
Yabancı ülkedeki kadınların böyle bir davranış yaptığını görmedim.
1. Zaten bir ilişkileri vardır
2. İlişkileri yoktur ama birisinden hoşlanıyolardır, başka birisiyle ilgilenmek istemiyolardır
3. İlişkiden yeni çıkmışlardır ve kötü bittiyse dünya üzerindeki hiçbir erkekle iletişime geçmek istemiyolardır
4. Gerçek hayatta tanımadıkları insanlarla internet üzerinden konuşmak istemiyolardır
5. Bazı erkekler günde 100 kadına yürüdüğü için, gelen mesajlardan sıkılmışlardır ve kurtulmak istiyolardır
6. Attığın mesajın içeriğini bilmiyoruz, belki onların sınırını aşacak bi mesajdır...
7. Fazla muhafazakarlardır, genel olarak erkeklerle konuşmuyolardır
Cevap
2Cevap
Dostum herkes aynı değil ama birden fazla kez seni engelledilerse bi sebebi olmalı durup dururken kimse kimseyi engellemez
knk hani bir suç geçmişim yok, zararlı maddelerle işim olmadı hiçbir zaman, her kıza da yürüyen biri değilim.
Knk bilmiyorum ama bu durumu sanırım yaşayan tek ben değilim. Azımsanmayacak kadar çok kişi bu konuda bir şeyler yaşamış.
Bence arkadaki sebep başka bir şey.
Olm turk kadini turk erkegi ne aq sanki herkes aynı gibi. Sen bi mallık yapiyosun ki engelliyorlar seni demek ki bir kere olmadıysa hatayı kendinde ara
herhangi bir terbiyesizlik yapmadım.
Türk kızları gerçekten birçoğu sorunludur
asla kendimden olan bir milleti aşağılamam. Türk erkeği de Türk kadını da benim için cok degerlidir. Her zaman icin ilk tercihim de Türk erkeğinden yanadır.
bazı kızlar gerçekten hastalikli
boşverrr. onlar genelde bts fanları lise grubu oluyor
Bunu sadece ben değil yaşayan başka kişilerin de olduğunu keşfettim. Burada sanki daha çok sosyolojik ve psikolojik bir şey var gibi ama ayrıntılandıramıyorum şu an. Hala olayın etkisindeyim de :''''(
ben de birçok kıza mesaj attım görüldü atıp cevaplamiyorlar
@Organicchemist1919 ben her kıza mesaj atan biri de değilim bu arada.
farketmez türk kızların çoğu kibirli git Latin bul
@Organicchemist1919 hshshshs olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?