9 aylık bi ilişkimiz var tamamen yanlış anlamam yüzünden salak mısın beynin yok mu gibi hakaretler yedim sadece bunlarlada değil ne zmn bir tartışma çıksa sinirlense bu hakaret küfüre kadar çıkıyor sonrada bir şey olmamış gibi özür diliyor ona ne kadar kırılıyorum desemde aman sende herşeye kırılıyosun diyip çıkıyor ve haksız olduğum yerde o kadar hakaret yememe rağmen özür dilememi ve tirp atmamamı bekliyor erkek arkadaşım gerçekten beni seviyor mu? İlişkimiizin ilk başlarında ona küs olduğum da gönlümü almadan uyumazdı şimdi ise ona kırgın olduğumu ne kadar üzüldüğüm umrunda değil giibi hemen fe kırılıyosun diyip geçiyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hakaret ediyor ve halen erkek arkadaşım diyebiliyorsun
Maalesef yaptığıö yanlış kendi ellerimle kendimi yakıyorum ama çok fazla seviyorum
Böyle durumlarda hayata bakış açımı değiştiriyorum kimseye bana hakaret edecek kadar yaklaşmıyorum
En iyisini yapıyorsun
Peki sen kararını verebildin mi
Kararımı veremiyorum onunla bi ara bu konu hakkında konuşmak istiyorum yüz yüze bu konuyo çok fazla açmıyordum buluştuğumuz bir gün kendisine çeki düzen vermesini eğer gerçekten beni seviyorsa neden böyle yaptığını kaç kez msjda sordum ama dediğim gibi buluştuğumuz bir zmn karşıma alıp bu konu hakkında konuşmayı düşünüyorum sonrasında ne olup olmuyacağı belli olur sence nasıl
çocuk ne iş yapıyor düzenli bir geliri var mı
Yok daha okuyoruz lise 4 meslek lisesi arada çalışıyor belirli bir işi yok okulunun sonunda ne olacağı belli değil
Evlenmeyi düşünüyor bi iki sne sonra ben tabi öncelikle okumak istiyorum elimde bir mesleğim olması için
Sevgili gibi değil de Arkadaş gibi devam edebilirsen bir ay arama onu seni seviyorsa kendisi arayacak
Tavsiyen için teşekkür ederim sanırım oturup düşünmem gerek
Siteden çıkıyorum sohbetin güzel di bu soru içerisinden tekrar sohbet etmek isterim
Gelişmelee olduğunda bu konu hakkında gine konuşuruz
İyi geceler
o iliskiden hayir gelmez
Buluştuğumuz zamanlarda bana çok iyi davranıyor beni sevdiğini hissediyorum ama artık eskisi gibi değil bana karşı eskiden saçma sapan bir şey yüzünden küssemde uyumaz barışmak için elinden geleni yapardı şimdi ise yapıyor ve özür diliyo işte arayada seni seviyorum herşeyimsin gibi kelimeler söylüyor
erkekler cok garip varliklar cozmek zor allah kolaylik versin
Böyle bir insanla hala birlikte misin?
Evt
Erkeklerin psikolojik veya fiziki şiddet uygulamasına müsade ettiğiniz sürece bunları yaşamaya devam edersiniz. Ben çevremde bu tür davranışların sonu geldiğini hiç görmedim.
++1111
Kendimi ezdirmiyorum tabi ona karşı o bana nasıl gelirse öyle gidiyorum sonasında özür diliyor ayrılmaya karar vermiştik hatta kendisii bana dedi seni çok fazla üzdüğümün farkındayım böyle giderse daha çok üzüleceksin diye bende giderse bir daha onu affetmeyeceğimi kendisine çeki düzen vermesini söyledim sonra ben ayrıldım ondann geri barıştık beni sevdiğini hissediyorum ama bana hakaret etmesi beni çok fazla kırıyor
Bu şekilde devam eden bir ilişkiye devam etmemek sağlıklı olur. Hayırlısı olsun.
Tavsiyen için teşekkür ederim
Rica ederim.
Kendıne saygın var ise onu çıkar hayatından
Sinir oldum
Sevdiğini sanmıyorum
Ha seviyor
Sevmiyor