Sevgilim hiç bir dediğimi yapmıyor sonra da hep özür diliyor?

Sevgilim hiçbir dediğimi yapmıyor neredeyse. Her defasında da özür diliyor. 1 değil 2 değil 3 değil... Basit , yapabileceği şeyler istiyorum. Sırf " Bakk benim dediğimi de yapıyor " diyebilmek için. Örnek vereyim. Yaz geldi bunlar köye gitti. Köyde de çocukluk arkadaşı var erkek. Yazları köyde oluyorlar bunlar.. Gece 1 de benim kıza mesaj attı " şarja ihtiyacım var , hemen şarj aletini alıp gel , ablamlarda burada " diye.. Bende gitme dedim.. Gideceğim xxx ablamlarda orada.. Bu sırada tekrar mesaj attı çabuk şarj aletini getir , bekliyorum " dedi.. Sana emrediyor , ben senden bu şekilde bişey istesem yapmazsın dediğimi ve 2 gün tavır yaparsın. Gitsen bile şarj aletini götürmeyeceksin dedim.. Götüreceğim dedi.. Ama ona tavrını bildirmek için getirmeyeceğim diye mesaj attı. Cevap olarak " adamı delirtme hemen şarj aletini al gel " dedi.. Sonra benim sevgilim buna şarj aletini götürdü. Konu basit biliyorum ama bu sadece basit bir örnek. Ayrıldım bundan 2-3 kez.. Söz verdi , yemin etti.. Aradı ağladı tekrar olmayacak diye.. Ama 2 gün bile sürmüyor verdikleri sözler.. Bugün ağlıyor , yemin ediyor , söz veriyor.. 6 saat sonra o yapmayacağım dediği şeyi yapıyor.. Sevdiğine eminim ama neden böyle yapıyor? Unutuyorum , yanlışlıkla oluyor diyor sorunca ama ya kendisi salak ya da beni salak yerine koyuyor anlamadım.. ( 2. dediğim çok daha mantıklı ).. NE YAPMAM GEREK SİZCE?
Sevgilim hiç bir dediğimi yapmıyor sonra da hep özür diliyor?