Nasil bir tepki verirdiniz?
Biraz düsünme payi istiyorum.. ve ne yaptigini izlemek mi
Yoksa
Sesizce uzaklasip arkaniza bile bakmamakmi?
Nasil bir tepki verirdiniz?
Biraz düsünme payi istiyorum.. ve ne yaptigini izlemek mi
Yoksa
Sesizce uzaklasip arkaniza bile bakmamakmi?
Sevgilin seni üzüp özür dilemiyorsa ve sen haklı olduğun halde bunu yapmaya devam ediyorsa bil ki bazı şeyler çok da yoluna gitmiyordur ya seni sevmiyor sadece zaman geçiriyor ya da Seninle cinsel anlamda görüşüyor işine geliyor yani adamı bu konuda yeteri kadar o boşluğu dolduruyorsun cinsel obje olarak adam da ondan dolayı böyle davranıyor ya da bazı kişiler bencil olur ne yaparsa yapsın nasıl bir hata olursa olsun her zaman kendisini haklı görür ve bu tiplerde ömür boyu böyledir hiç değişmezler genelde bununla Hayat süren kişiler
Peki benim ne yapmam gerekiyor
Siz ne süredir görüşüyorsunuz yaşlarınız Kaç mesleklerine aranızdaki ilişki nasıl bilmiyorum ki detayları söyleyin Ben de size ne yapmanız gerekiyor anlatayım
2 bucuk sene dir görüsüyoruz ikimizde 26 yasindayiz o ögretmen bende hemsire
Aslinda hersey cok güzel di sonra beni üzüp hep hakli cikmak icin bana bagirdi ve en sonunda artik ona bu beni kirmalara alistirdim
Peki asıl önemli soruya gelelim Siz bununla cinsellik Yaşıyor musunuz
Evet
Tamam ben sorumun cevabını yeteri kadar aldım bir sorum daha olacak ilk Birlikte olduğunuz kişi bu muydu
O sekilde birliktelik yasamadik
O şekilde birliktelik olmasına illaki gerek yok Bazı şeyleri sıradanlaştırmakla alakalı bu durum yani istersen konuşalım
Nasil yani siradanlastirmak
Sen yazarmsiin bana
Cevap
2Cevap
Sessizce uzaklaşmak. Ne yaptığının farkında olmayıp bana değersiz hissettirenbir adam ile ömür geçmez
Peki ya cok emek verdigin icin bitmesini istemiyorsan?
Öyle bir seçenek yok. Evet emek verdin ama bir insan için değer mi kendini bitirmeye?
Bir sorarım bu tavırlar ne hayır mı diye
Denedim daha cok kirdi
baska kapıya derım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?