Biri var yeni tanışıyoruz. İlk buluşmada dudağımdan öptü. Sonra bana beni sadece arzuladığını söyledi. Seversen ayrılırım ama ciddi ilişki adamı değilim dedi. Birden artık kadınları bıraktım evlenene kadar istemiyorum deyip kestirip attı. Bu arada ben boşanmak üzere olan biriyim, davayı falan açtım sonuç bekliyorum. Benim de amacım evlilik değil ama sanırım aşık oluyorum. Yine konuşmaya başladık, benim kafamı çok karıştırıyorsun diyor. Her gün sevgili gibi konuşuyoruz tabi seks de konuşuyoruz. Aynı yerdi yaşıyoruz ama seneye tayini çıkıcak ve gidicek. Onunla bir şeyler yaşamayı gerçekten zok istiyorum ama üzülmekten de korkuyorum. Kendisi bekar aynı yaştayız. Yorum istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTek amacı cinsellik. Bunu açıkça belirtmiş. En azından dürüst. Ayrıca yaşanmadı diye üzüleceğine yaşandı diye sevin ve istiyorsan istediğini al. Yaşamazsanda kaybedeceksin yaşarsanda kaybedeceksin. Her durum üzücü olacak senin için.
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok etkilendim adamdan ya. Yaşamasam üzülürüm ama yaşasam da üzülürüm ne yapayım🥺🥺
- +1 yıl
Bazı mutluluklar sonunda üzülsende yaşamaya değer
Soran+1 yılKullanıldı hissi canımı acıtır. Ama asla bana seni kullandım diyecek bi adam değil. Aşırı kibar, ben küfrederim o etmez mesela.
- +1 yıl
Kullanılmak nedir? Seni sevdiğini söyler, aşık numarası yapar. Seninle yattıktan sonra da gider. Buna kullanılmak denir. Ama adam açıkça söylemiş zaten ilişki istemediğini. Ayrıca şöyle bir durumda var. Seks ikiş kişinin rızasıyla yapılıyorsa buna kullanılmak denilmez. Sen bile bile lades oluyorsun. Eşinden ayrılma dönemindesin. Boşluğa düşmüşsün kafan karışık. Bir süre görüşme o adamla. Ne istediğinden sadece bu şekilde emin olabilirsin
Soran+1 yılHaklısın. Çok ğüzel bir uyum yakaladım onunla. Bana kalsa çok uzun ğörüşürüm
En İyi Cevaplar
+1 yılİlişki boyutunuz haddini aşmış ki ilk buluşmada dudağından öpecek kadar cesretliliğine hayran kaldım ama niyeti seni kullanmak anlamadın mı yoksa anlamamış ayağına mı yatıyosun ikiniz ne kadar bekarsan bekarsın ben boşanıyom diyosun
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi de ben de istiyorum mesele o değil. Gidince arar mı sorar mı
- +1 yıl
Seni kullansın istiyosun yani açık açık öylemi gidince arar veya aramaz ona kalmış ama aramaz diyorum
Soran+1 yılErkek yatıca kullandı, kadın yatınca kullanıldı oluyor hemen değil mi? Kadının istekleri olmuyor saten biz kimiz ki! Mesele seks değil zaten seviyorum ama uzun süreli birliktelik istiyorum ben
- +1 yıl
Erkek kullanıyo kullanmıyomu hadi yalan de kadının istekleri elbette var sem kimsin ki demedim meseleyi sekse çekiyorlar zaten seviyorum ayakları boş erkekler seviyom ayağına kullanıyo kirli mendil gibi uzun süreli birliktrlikler hep boş olmuş
Soran+1 yılSevmiyor ki. Seni istiyorum ciddi düynümoyorum diyo
- +1 yıl
Sevmeyen kişi seni istiyorum dermi ya yalan dolan görünüyor
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
8Cevap
Tayini cikacak asik olmussin iliskiye girmeyi dusunuyosun. Peki gittiginde ne olack onu da düşünüyormusun
032 Yorumla
Soran+1 yılOnu bilemediğimden buradayım 🥺
Soran+1 yılİki ucu boklu değnek ya sıçeyım böyle işe
Soran+1 yılO ekledi beni ama buluştuk görüşütük
Soran+1 yılÇok istiyor her şakalaşmanın sonu oraya gidiyor ama ben de istixorum o da bunu biliyor. Ama sen istemediğin sürece sana dokunmam asla dedi.
Soran+1 yılOlmayacağını bile bile başlamak çok büyük aptallık. İlk başta hiç etkilenmemiştim. Sonra ilişkinin yönü değişti. Lanet olsun.
Soran+1 yılİstiyorum onu. Yaşasam gidince pişman olucam, yaşamasam burda durduğu için pişman olucam. Evlenmeden önce de sonre da yatmadım kimseyle.
Soran+1 yılEvet. Ama bi o yazmıyo bana çok kişi yazıyor. Bu adamda takılı kaldım sebebi yok işte🥺
Soran+1 yılSanmıyorum. Ama kapalı bir çevrede yaşıyorum herkes dini bütün. Ben açık ve sarışın bir bayanım. Ama ist gibi bi yerde yaşasam çok da dikkat çekmem. Açık giyinen biri de değilim.
Soran+1 yılŞu var bende. Normal sıradan erkek arkadaşlarımla sınırsız goygoy yaparım. Eğlenceliyimdir. Belaltı espri de çok yaparım. Ve çevremdeki herkes benim auramın çok güclü olduğunu söylüyor.
Soran+1 yılBeni kandırmak kolaydır saf niyetliyimdir. Ama bu beni kandırmıyor ben de istiyorum bu kez. Ortada bile bile lades olma durumu var. Bu
Başıma ilk defa geliyor.
Soran+1 yılGözüme birini kestirirsem evet. Ama kolay kolay etkilenen biri değilim. Çok seçerim.
Soran+1 yılNasıll
Soran+1 yılBilmiyorum o da vazgeçmiyo ben de. Girdik kötü bi yola. Ama bu işin sonunda üzülen ben olıcağım bunu biliyorum sadece🥺
Soran+1 yılSertim evet. O da bunu biliyo. Çekiniyor
Soran+1 yılDudağımdan öptü direk ama başka bir şey olmadı
Soran+1 yılBen izin vermedim. Sarılabilir miyim dedi evet dedim birden yapıştı herif dudağıma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEzdirmem sana kendimi gövdemi yakar giderim der ve gider
022 Yorumla
Soran+1 yılYani hiç umursamaz demi gidince
Cevap sahibi+1 yılYani açıkça diyo yani benim öyle oldu ayrıldık tayinim çıkınca
Cevap sahibi+1 yılCinsellik için istiyor bence bi kere yaşa yinede çok bağlanma
Soran+1 yılSen de atan bulunduğun yere haman tayin çekeyim birlikte yaşayalım diyo
Cevap sahibi+1 yılOrda başka birini bulup evlenir eğer gerçekten bunların ciddi olduğunu öğrenmek için 1 yıl geçmeli sende biliyorsundur yeni ilişkilere başlanırken ne hayaller kurulur neler belkide doğru istiyordur cidden ama anlamak için zaman lazım
Soran+1 yılBen evlenmem ki. O da şunu diyor. En az 5 yıl doğu görevim var o bitene kadar evlenemem diyor. Ama sen atanırsan o evden çıkarsan batıde de olsan yanına mutlaka sürekli gelirim diyor iletişimi koparmam diyor. Senle muhabbet de çok keyifli diyor
Cevap sahibi+1 yılİlk başta böyle oluyo zaten bide sen başka bi ortamdasın sürekli birileri ilgilenecek seninle şeninde kafan karışabilir
Soran+1 yılO diyo bana güzel kızsın sen beni unutursun. Kaşar biri değilsin hayatına biri girse kimseye bakmazsın sen bi kişiyle evlenmesen bile ömürlük yaşarsın belki de sen unutcan beni diyo. Seni boş brakmazlar o zaman ne olacak diyo
Cevap sahibi+1 yılBenimde görüştüğüm kişi öyleydi hiç sıkılmıyodum çok enerjikti herşey güzeldi ama ciddiye bağlayamıyorduk cidden çok yazan oluyordu bence bi süre sen bekar yaşa eşinden ayrıldığında yoksa kendine kızarsın sevgilin uzakta olcak ben yaşamış biri olarak söylüyorum
Soran+1 yılAma inan beni çok etkiledi, onla konuşmayınca moralim bozuluyor. Tam istediğim bi adam. Maddi manevi beklentim de yok sadece yanımda olsun istiyorum. Aşırı bir uyum var aramızda. Hatta kendisi diyo ben sıkıcı herifin tekiyim benim neyimi seviyorsun diyor. Sen Avrupa görmüş okumuş entellektüel aşırı bakımlı güzel kızsın kendini sev önce diyor.
Cevap sahibi+1 yılEvet o uyumu yakalamak o kadar zor ki yakalayınca herşeyden zevk alıyorsun tamamen duygularına teslim olma ama
Soran+1 yılAma olmuyor napmam lazım bilmiyorum kendisi oyun bağımlısı çok fırsat buldukça yazar arar sorur tavır yapsam döner sevgili gibiyiz. Kafamı karıştırıyorsun çok diyo.
Cevap sahibi+1 yılKendini düşün biraz herkes seninle ilgileniyor sende onun istediği gibi birisin o olmasada ayakta durabilirsin bağımlı değilsin dimi
Soran+1 yılEtkilenmesem umrumda olmaz adam. Her yazana yazaydım ohoooo. Çok değişik bişi nasıl anlatsam billmorum🥺
Cevap sahibi+1 yılşu an duygularınla hareket ediyorsun çok belli
Soran+1 yılNe bok yicem ben yaa olsam bi türla olmasam bi
Türlü. şu an ayrılsa yıkılırım🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılEvet işte bu duruma düşmücektin ayrılsa yıkılacak seviyeye gelmek kalanı üzer mahveder. Bakış açını değiştir bağımlı olmadan ilişki yaşa akışına bırak yine olcaksa olsun
Soran+1 yılHayatımda bi kişiyi çok sevmiştim eşimden önceki sevgilimi. Evlerşndikten sonra bile unutamadıs adamı ama asla evliyken yazmadım aldatmadım. İlk defa beş yıl aradan sonra birine karşı böyle oldum. O eski sevgilimi ilk defa hiç iplemiyorum.🥺
Cevap sahibi+1 yılilişkine sadıksın anladığım kadarıyla ama bağımlı olman kişisel duruşuna zarar verir diye ben tavsiye verdim yanlış anlama
Soran+1 yılYo haklısın. Ya ben şu kafadayım cinsellik değil problem. Hayatımda biri olsun onunla ğitsin. Mutlu olduğum bi adamla ömür geçireyim deli dolu yaşayalım araya ihanet ve para girmesin. Başka hiçbir isteğim yok. O memur mesela beş kuruş param yok ama beş kuruşunu almadım almam da o konularda çok gururlu ve karakterliyim. Kimseyle yatmamalıyım ama önüme gelenle konuşmalıyım algısı bana göre karaktersiz hatta en büyük saygısızlık ve namussuzluk budur bence.
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken bu zaten yazdıkların mutluluk isteyen bişeyde gözü olmayan birinin istekleri temennisi
Soran+1 yılEvliliğimde hiç mutlu olamadım ama yine de aldatmadım kocemın parasını yemedim. Bi kişiye yan gözle bile bakmadım. Açgözlü biri değilim. Huzur istiyorum ben
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhtemelen cınsel ıcerıklı bırseyler olsun ıstıyor fazlasını ısteyecegını sanmıyorum arayısı sadece o
049 Yorumla
Soran+1 yılEvet bence de az önce yazdım dışardan kaşar mı görünüyorum niye bana bulaştın dedim. Sen de bana sardın bu karşılıklı oldu anlaştık. Aramızdaki uyuma engel olamadık dedi. Haklı da.
Cevap sahibi+1 yılgıttıgınde de baska bır dusunce olmayacaktır
Soran+1 yılBulur mu birini hemen yine yatar kalkar mı beni unutur mu hemen🥺
Cevap sahibi+1 yılyanı boyle baslıyor genelde yenı ayrılan kadınlarla bu tur ılıskıler. psikologum bu arada hıc terapi aldınız mı?
Soran+1 yılAldım. Alkol ve seksten uzak dur dedi. Bok gibi tam ortasına attım kendimi.
Cevap sahibi+1 yılalkol bagımlılıgın mı vardı?
Soran+1 yılYokk içmiyorum da seks olarak söyledim onu
Cevap sahibi+1 yılacıkcası sekse gıtmeme durumu hemen hemen hıc olmaz kadınların cok dagınık yıkıcı bır evlılık olmadıgı surece mutlaka bu tarz ılıskıler yasarlar. o yuzden uzak dur demıs
Soran+1 yılBenim kocamdan ziyadi ailesi yedi bitirdi ömrümü. Çok iftira attıler ama psikologum beni boşanmenın çok etkilemediğini söyledi. Sildim attım umrumda değil hiçbiri. davayı açtım yükten kurtuldum. Pişmanım evlendiğime ama sevmiyorum eşimi
Cevap sahibi+1 yılanlıyorum o yuzden zaten yasayamadıklarınızı yasamak ıstıyorsunuz. sekste kotudur evlılıgınızde bellıkı
Soran+1 yılKötüydü. Eşim engelli biriydi merhamet duydum görücü usulü evlendim, aşık değildim ama çok değer verdim sevdim de. Ama tutku yoktu. Yapabilinim dedim ama yine terkedilen ben oldum. Onlar bıraktı beni.
Cevap sahibi+1 yılanladım o yuzden guzel bır ask aramanız dogal. yazın ıstersenız bana dm den
Soran+1 yılBurdan konuşalım sorabilirsiniz tşkler. Çok bağlandım. Sevince böyle saplentı oluşuyor bende işte. Yaşarsam ve giderse çok koyar bana. Ama yaşamasam da içimde büyük bir ukte kalacak. Seviyorum herifi.
Cevap sahibi+1 yılbaglanmanız ekstra kolay olmustur tahmın edıyorum. ama yasayacaksınız ve yuzde yuz gıdecek
Soran+1 yıl6. Hissim de bu yönde. Ve ilk defa olacakları bile bile istiyorum. Bu benim felaketim mi olgunluğum mu bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılfelaketın olmaya daha yakın. cunku kendını degersız hıssetttırecek
Soran+1 yılHiç terkeden biri olmadım. Hep tenkedildim alışkınım bu duruma. Ama şöyle bi durum ver bana diyor ki. Amacım seks ve ciddi bir ilişki değildi. Ama sen kafamı karıştırğyorsun. Senle sevgili gibi konuşuyoruz. Kopamazsam sonumuz kötü olur dedi.
Cevap sahibi+1 yılacıkcası tıpık tavlama cumlelerı :)
Cevap sahibi+1 yılseks yaptıgınızda devamında anlayacaksın dedıkleırmı :)
Soran+1 yılBilmiyorum inan. İlk tanıştığımız ğün bana ben çok çapkın adamım ciddi delgalara bakmam dedi. Ona göre konuşalım dedi. Sonra bu benden birden ayrıldı olmuyo çok konuşyoruz ilişkinin boyutu değişiyor dedi ve ayrıldı benden. Ben de bir kereliğe mahsus içtim ve bunu aradım. Normalde içmiyorum. Bu hemen görüntülü aradı kimlerle içiosun falan ama tam hatınlamıyonum ne konuştuk. Ertesi gün de bana benim kafamı çok kurçalıyorsun sen sevdiğin için konuşuyorsun biliyorum ben de değer veriyorum ama beni kendine bağlama sakın dedi.
Cevap sahibi+1 yılbır erkek ılıskı başlarında cıddı bakmazsa bır daha bakmaz bunlar sadece sureyı uzatır
Soran+1 yılSevmediği için demi🥺 Gerçekten etkilense böyle olmazdı belki de öpmeye bile kıyamazdı ilk başlarda. Buluştuğumuz ilk gün öptü beni.
Cevap sahibi+1 yılnası ızın verdın?
Cevap sahibi+1 yılo kadar basıt gormus demekkı. yanı yataga da atarım kafasına adam en basından berı gırmıs zaten cok fazla kafa yormaya bıle gerk yok
Soran+1 yılBuluştuk biz. Sana sarılabilir miyim dedi. Olur dedim sarılmasıyla dudağıma yapıştı bir oldu anlayamadım.
Cevap sahibi+1 yıldedıgım gıbı oldukca basıt gormus
Soran+1 yılBeni mi olayı mı 🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılseni
Soran+1 yılYapma ya 🥺 zaten herkes beni böyle görüyor. Ciddi düşünen de nırmal çıkmıyor. Benim ikili ilişkilerdeki bahtsızlgım tam gaz devam.🥺
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle görüyorlar sizi? Özgüven düşüklüğünüzün sebebi nedir?
Soran+1 yılZaten ayrıldık ilgimdin çok bunalmış. Çok değer ve aşırı ilgi
Cevap sahibi+1 yılyazar mısın mesaj
Soran+1 yılmesaj atılmıyor
Cevap sahibi+1 yılistek at
Soran+1 yılYa senin yrofile hiçbir şey yapılmıyo sinir oldum
Cevap sahibi+1 yılnasıl yanı ıstek at
Cevap sahibi+1 yılyaz sımdı duzeldı
Soran+1 yılSen eklesehe beni
Cevap sahibi+1 yılnası eklıcem gızlısın
Soran+1 yılSvdasvds
Soran+1 yılKullancı adım bu
Cevap sahibi+1 yılcıkmıyor. mesaj atabılırsın bana ya -da ıstek
Soran+1 yılÇıkar çkması lazım
Cevap sahibi+1 yılmalesef
Cevap sahibi+1 yılcıkıyor evet takp et ıstek attım
Soran+1 yılYa kabul ettim ama xper puarım yok mesaj atamıyorum :/
Cevap sahibi+1 yılbende aynı yarın atabılırım oglen 12 gıbı bakabılırsenız
Soran+1 yılTmmdr ama bunadan da sorabilirsiniz merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYazdım mesaja
+1 yılSen yol yakınken dön niyeti niyet değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Kişilere takılma istediğin tutku aslen
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama kimse ilgimi çekmedi nedense bu herifte takılıp kaldım
Soran+1 yılBunu biraz açar mısın anlamadım
Soran+1 yılSeks yüzünden ayrıldom. İktidarsızlık vardı herifte. Yaşayamadım o da bunu biliyo. Bana şunu dedi hatta. Dışardan aşırı tutkulu görünen birinin bu derece saf olması beni şaşırttı seni alıştırcam diyo😂😂
Soran+1 yılNe alaka ya!!
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılTayin gelir çeker gider
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBi denk getiremedim şöylesini ya
08 Yorumla
Soran+1 yılNası yani
Cevap sahibi+1 yılBoşver ya
Soran+1 yılSöyle söyle
Cevap sahibi+1 yılNe zaman biriyle konuşsam hemen evlilik hayallerine düşüyor ciddi düşünmeyen anı yaşamak isteyen eğlenmesini bilen biri yani
Soran+1 yılBen boşanma olayı olmasa öyle düşünürdüm ama kolay kolay evlenmem. Benim istediğim uzun süreli birliktelik. Bi kişi olsun hayatımda sadece ikimize sorumlu olalım her şeyi uzun süreç yaşayalım istiyorum. İş aileye taşınınca bok oluyor birader
Cevap sahibi+1 yılSonda birader demesen yürüyecektim sana😂😂
Soran+1 yılAhahhaha. O adama taktım kafayı
Cevap sahibi+1 yılO seni üzer boşver onu gel bak biz çok iyi anlaşırız😂
Bizimki daha büyük
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?