MERHABA iyi geceler. evliyim 6 aylik bi oglum var calisiyorum yarim gun 1 bucukta cikiyorum isten dogum yaptigimdan dolayi sirket yarim gun calistiriyor, ogluma sabah ben yokken annem ve bi yardimci ablamiz var o bakiyor ama esim beni delirtiyor son zamanlarda evin altini ustune getiriyor iviri ziviri ortalikta birakiyor ki asla boyle biri degildi derli topluydu sonra ceset gibi ogleye kadar uyuyor , hafta sonlari gece alkolun dibine vuruyor sabaha kadar su gibi iciyor olur olmaz saatlerde sacma sapan isteklerde bulunuyor.
Sonra eski arkadaslari (kadinlar) sacma sapan mesajlar atiyor bilmem ne , bugun aradi kadinin biri yine sevmedigim biri , iste sen cikamazsin da artik disari cocuk var sende bilmem ne diyor buda gülüyor yuz veriyor telefonda bana da gelenler geldi kavgayi cikarttim masadaki bardagi kirdim tutmaya calisincada iyice delirdim telefonunuda alip duvara firlattim parcalandi gitti hatta alip 3 5 kez daha firlattim 😒
Sonra sinirlendi cikti gitti evden aksam geldiginde bende yalandan annemlere gidicem kalmaya dedim canta hazirlar gibi yaptim bos bos konusma dedi yine bagiristik sen kal ben giderim dedi gitti bide bana sormadan yeni telefonda almis.
Saat 3 e geldi daha yok telefonuda acmiyor.
Sonra eski arkadaslari (kadinlar) sacma sapan mesajlar atiyor bilmem ne , bugun aradi kadinin biri yine sevmedigim biri , iste sen cikamazsin da artik disari cocuk var sende bilmem ne diyor buda gülüyor yuz veriyor telefonda bana da gelenler geldi kavgayi cikarttim masadaki bardagi kirdim tutmaya calisincada iyice delirdim telefonunuda alip duvara firlattim parcalandi gitti hatta alip 3 5 kez daha firlattim 😒
Sonra sinirlendi cikti gitti evden aksam geldiginde bende yalandan annemlere gidicem kalmaya dedim canta hazirlar gibi yaptim bos bos konusma dedi yine bagiristik sen kal ben giderim dedi gitti bide bana sormadan yeni telefonda almis.
Saat 3 e geldi daha yok telefonuda acmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer