Kocam yurdisina 6 ay gidiyor cok uzgunum ne yapmaliyim?

Selam arkadaslar ben 2 yildir evliyim 21 yasinda bir bayanim kocam 29 yasinda danimarkada yasiyor benim yasim tutmadigi icin gitmedim 3 ayligina dedi yine gitmedim kaynanamla ayni cati kati altinda yasamak istemedigim icin. Esim 6 ay yanimda kaldi bu surecte dogum yaptim bi oglumuz oldu Şu an 3 aylik esim 6 ayligina gidecek suresiz oturma almak icin belki daha fazla da bekleyedebilir. burada ben yalniz kalacagim son gun diye umrunda degil banyo yapti cicili kiyafetlerini giydi gece gidecek bir gun once biseyler yasadik ama bugun caninin istemedigini soyledi bende zorlamadim cocukla da eh iste ilgileniyo bugun normalde bize cok ilgili de bugun normal bi gunmus gibi kendini agirdan satiyor Şu an disari cikti mesela instagram biyografisine de hemen danimarka bayragini koymus ben uzuldum acikcasi bi de cok anne kuzusu annee oglun geliyor diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Boyle birsey de var hastalandigim zaman ne halin varsa gor dedi bana hatta si** hastaligini dedi. bana bazi gunler kufur ediyordu ben ona nazik olmaya calisirken butun ihtoyaclarini giderirken boyle hakaretler de duydum simdi de dusunuyorum gitsin cunku beni uzdugu gunlerde oldu kus yattigim geceler gonlumu bile almadigo gunlerde... ve de tam bi ana kuzusu annesinin babasinin sozunden asla, cikamaz..
Güncellemeler
+1 yıl
Guncelll esimi cok seviyorum ve mutlu ayrildik yasimdan dolayi cok fazla alingan ve tripliyim esimi coook seviyorum. 😇😇😇
Kocam yurdisina 6 ay gidiyor cok uzgunum ne yapmaliyim?