Arkadaşlar evleneli 6 ay oldu kocam çalışmıyor ne yapmalıyım?

arkadaşlar kocam Nisan ayından beri çalışmıyor yani tam tamına 7 aydır işsiz. ben evleneli 6 ay oldu.1.5 senedir tanışıyoruz nişanlıyken böyle bir sorunumuz yoktu. çalıştıgı işinden dügün arifesinde ayagımda topuk dikeni var diyip çıktı. başka sektörde bir iş bak dedim dügünle alakalı işlere koştururum evimizi düzerim sonra işe girerim dedi yine tamam dedim. okadar inanıyordumki. biz evlendik sonra işe başladı.7 aylık süreçte toplam 4 iş degiştirdi. topuk dikenim var diyerek bıraktıgı aynı sektörden tekrar işe başladı sonra pat diye çıktı gözünün üstünde kaşın var deseler bile katlanamıyor. benim 5 çocugum olsada ben böyleyim kendimi ezdiremem diyor. okadar saçma sebeblerden işten çıkıyorki. tamam ama biz yeni evlenmişiz nişan ve dügün için üzerimde olan 2 krediyide ben ödüyorum şu an. ilk 5 ay iş bulacak ümidiyle çeyreklerimi yarımlarımı bozdurdum ve çalıştıgı işlerden yarım aldıgı paralarla geçinmeye çalıştık. evimiz kira. geri kalan kredilerle beraber bütün harcamalar bende. başka yerlere yaptıgı borçlar için hem benim hem kendisinin alyanslarımızı sattı. ben alyansımı vermek istemedim ama büyük bir kavga çıkardı ve yine neyse dedim umut ederek verdim. geçtigimiz ay telefonunu sattı. kirayı o şekilde ödedik. benden birşeyler istediginde ben çok sıkışık oldugumu söylüyorum ozaman tekrar bi kredi çek ben işe girince öderim dedi. çekemedim üzerinee 2 kredi varya oyüzden diyor. hiç mi acımıyor bana arkadaşlar aynı zamanda müzisyen bi iki yerde çaldı bu süre zarfında ama eline geçen her parayı içkiye verdi. ben çalışıyorum kendi yatıyor evde ve ben üzerine içki şişleri topluyorum. işte begenmiyor garsonluk mu yapayım diyor. saglıklı 32 yaşında olan bir erkek nasıl iş bulamaz aklım almıyor annesi zaten sürekli oglunu koruyor. son bir aydır artık bende tükendim biliyorsunuz hayat çok pahallı zaten annesinin dibinde ev tuttugumuz için işime 45dakikalık mesafede artık yakıt dayandıramıyorum arabaya. son zamanlarda sorun yaratıyorum ister istemez annesi duyuyor.. ve annesi ogluma zor gününde sırt çevirme diyor. buna sıgındıklarına inanamıyorum. buna ragmen hala benden internet hızını yükseltmemi istedi evde kafa dagıtmak için birşeyler yapmak istiyormuş bunalımdaymış iş bulamadıgı için. bende internet hızını yükseltemiyecegimi hep evde oturmicaksın yakında işe giriceksin faturayı ztn her ay çok zor ödüyorum dedim. gayet olumlu karşıladı ama ertesi gün ben annemgile gidiyorum. burada uyicam sende annengilde kal ya da gel burada beraber uyuyalım dedi.2gündür annesinde kalıyor. artık bu son damla oldu. sürekli alttan alması gereken benim zor günler yaşayan bunalımda olan o. şuanda küsüz bana akıl verin.
Arkadaşlar evleneli 6 ay oldu kocam çalışmıyor ne yapmalıyım?