bence erkekler yatsın salonda kadını salona göndermek öküzlük olur dösldösl küs bile olsanız centilmen olun dhhdj

Vay Arkadaş Corona zamanında İnsanların boş zamanı çok olunca olmadık şeyler Kafasına takılıyor’ sormadan edemiyor.
Evlilik Kutsal birlikteliktir.
Bu birliktelikte Asıl olan Karşılıklı Sevği ve değer neticinse Hayatlarını birleştirip bir Yuva Kurup Karı Koca olmaktır. Böyle olunduğunda tabiki’de zaman içersinde Tartışmalar olabilir bunların Asıl Sebeblerinin ne olduğunu yazmamışsınız.!
İki kişiden birisi Tartışmayı Ateşliyorsa ozaman Asıl soru Tartışmayı başlatan kişinin neden böyle bir eylemde olduğunu anlamaya çalışmak olur.
Belki bu vesile ile karşısındaki kişiyi anlar ve onun Sakinleşmesini bekler. ya da Şefkatle davranarak onu Sakinleştirir Yumuşatır. Tartışmayı tetikleyen şeyler neler olabilir?
1. Maddi Sıkıntılar
2. Kurulan Yuvanıza 3 Şahışların iyi ya da Kötü niyetle Tavsiyelerde bulunması ya da karışması gibi şeyler.
3. Kadın Koca ilişkisinde her iki tarafın birbirlerine fazla zaman ayırmadığından kaynaklana bilir.
4. Kadın Kavğaya başladıysa belki Çoçuk Sahibi ve Taşıdığı yükün altında eziliyordur Erkeğin umrunda değildir veya görmek istemiyordur, bu kişi Kadında olabilir.
5. Kadın bir Tartışmaya Başlıyorsa onun o hareketini Bana Lütfen Yardım edin haykırışları gibi alğılıyım müdahle edebilirsiniz.
6. Karı , Koça ilişkilerinde Kim oluraa olsun İlişkilerinze. Diğer kişileri katmayın çünkü Sizlerin Özel Hayatı ve Gizliliği.
Özelinizi başka Kişilerle paylaştığınızda Erkeğin Sİze olan Güveni ya da Korumaya çalıştığı değerleri yıkmış olursunuz buda Erkeğin Sizden uzaklaşmasına ya da ilişkinizi bitirmesine sebeb olabilir.
7. Yatak hiç bir şekilde Ayrılmamalı çünkü Yatak herhangi bir Yatak değil o Yatak dediğiniz.
Sizin bu Dünyada çok Nadir Yaşayacağınız şeylere Şahit olan bir Yatak ve şöyle bir Düşündüğünüzde ne güzel Anılarınızın olduğunu ve ne Güzel Mutluluklar Paylaştığınızı unutmayın. Yatağınızı ayırdığınızda Şeytanı aranıza sokmuş gibi olursunuz.
Lütfen kim olursanız olun Hayat Sizlere nasıl Davranırsa Davransın.
Doğru Adımlar atmanız için gerçek olan Sizlerin Doğru zamanda birbirlerinizi tanıyıp doğru kararlar almanız olacak. Eğerki birbirinizi gerçekten Tanıyorsanız ozaman Sorun Problem diye Tanımladığınız şey okadar da büyütülecek bişey olmadığını görürsünüz. Hayat her iki kişi içinde zordur önemli olan zorlukları anlayış , ya da anlamaya çalışarak dağa kolay çözebilirsiniz.
Bence ciddi bir tartışma olmadığı sürece asla yataklar ayrılmamalı. Ha oldu da ayrıldı ben tutup eşim salonda yatarken yatakta yatmam, farklı koltukta uyuruz. Ve erkek salonda yatmalı yok kadın salonda uyumalı falan saçma bence.
Kimse salonda yatmamalı, eşlerin her zaman beraber uyuması gerektiğini düşünüyorum. Çok büyük bir olay olur, aldatma gibi, boşanma aşamasında olunur ancak o zaman yatak ayrılır. Zaten kısa bir süre sonra ev de ayrılacağı için.
Ne olursa olsun yatakların ayrılması taraftarı değilim. Bu yastığa hastalıkta sağlıkta diye baş koymuşsak, ilk kavgada da terkecek olmamalıyız. Yani ne ben razı olayım, ne de eşim. Benim şahsi fikrim bu yönde.
Cevap
59Cevap
Kocamdan ayri yatmam. Salonda da beraber yatariz 😄
Evlilikte tartışma sonrası salonda kimse yatmamalı. Sırtını dönebilir ama aynı yatakta uyunmalı :D
Bence evlilik de tartışma olduğunda iki tarafta haklı olmamalı çünkü unutmayalım ki Bir olayda iki tarafta haklı olamaz bundan dolayı da insanlar birbirini dinleyecek anlayacak daha sonra oturup güzelce konuşacak. Yatak ayırma falan bunlar gereksiz şeylerdir. Kaç gün ayrı kalacaksınız? Evlilik de hatta aile içinde dahi her gün aynı olmaz ki önemli olan öfkesini yenerek kalp kırmadan dinlemek ve anlamaktan geçer.
Dizilerde görüp görüp özeniyorlar, hey arkadaş... Kimse salonda yatmamalı. Çocuksu bir davranıştır bu. Aynı yatakta yatıyor olmaları cinsel birlikte bulunacakları anlamına gelmez. Tartışsalar bile aynı yatakta yatarlar. Aynı masada yemek yerler. Evliliğin içinde ne kadar mutlu günler varsa da tartismalarin olduğu gunler de olacaktır.
Bence saçmalıktan başka bir şey değildir. Gün içerisindeki tartışmalar yatağa yansımamalı. Günün sonunda ne olursa olsun beraber uyunmalı.
Yatakları ayırma raddesine geldiysek, kimin nerede yattığının pek bir önemi yok. Zira bu tatsız durum her hâlukârda uyutmaz beni. Yerde bile yatsam zoruma gitmez yani...
Her ne olursa olsun yatak ayırmayı doğru bulmuyorum. Bir kez ayırırsan o yatağı önünü ardını alamazsın. Her tartışmada yatak ayırır durursun.
Hickimse. Ne olursa olsun yataga birlikte yatilmali. O gece kus uyulmamali herneyse o gece konu halledilmeli. Hal edilemedi mi? Yanyana yatin kus yatmayin. Mutluluğu kendi icinde değil birbirinizde bulun. ( tabi bu tartisma sebebi yalan dolan aldatma ise ayri o zaman koy tekmeyi gitsin)
Tabiki kimsenin. Ne olursa olsun yataga küs girilmez der büyüklerimiz vardir bir bildikleri evlilige bu bakisla yaklasirsaniz cok uzun surmez yuva kuruyorsun fedakarlik ister, alttan alma ister yeri gelir tartistiğın konuyu unutman gerekir tabi bu dediklerimin bir ölçüsü var buda kisiye kalmis bir durum isin ozu sevin ve sevilin arkadaslar.
Erkek yatmalı, sonra kadın uyuyunca usulca gidip efendi gibi yatağına girmeli. Yatak odası kadının gerçek dünyasıdır, onu dünyasından çıkarırsanız, hayatınızdan çıkarmış olursunuz. Bunu ilk abaşta belki çok kişi anlamayacaktır ama kısa sürede aradaki kopmuş bağları görecektir.
Süper yorum
@anothernightout Teşekkür ederim.
Kimse salonda yatmamalı. Ne kadar tartışılırsa tartışılsın yatak odasına taşınmamalı konu.
kim hayvanlık ettiyse bu konuda cinsiyet ayrımı olmamalı ayrıca zaten bir kadın hata yaptıysa adamın suçu ne niye adam koltukta uyusun kadın hatalıyken.
bu konuda centillmenlik diye bir şey olamaz olmamalıda cinsiyet ayrımcılıgına girer bence
Erkekler gerile gerile yatmalı o yüzden kadınlar gitmeli bence
Tartışmayı çıkartan taraf salonda yatmalı..
Koltukta uyuyup sabah her yeri tutulunca yatağın rahatlağını kıymetini anlar bir daha tartışmak yerine sevişmeyi seçer kimbilir..😃
Hiçbir erkek kadını salona göndermez bence sanmıyorum, daha biz evlenmeden konuşmuştum bu konuyu kovmadan ben gitmem yanından demişti 😂zaten öylede olmalı
Neden yatakları ayiriyorsunuz ki , en kotu kavgada bile bence beraber aynı yerde yatilmali yok öyle başka yerde yatmak
Yatak ayırmak hoş değil ama yatacaksa kadın yatmalı erkek daha uzun olacağı için zaten bu eylemi gerçekleştirmeme ihtimali daha yüksek.
Bence kimse yatmamalı, aynı yatağa girilince sorunlar dışarıda bırakılmalı.
Senin evleneceğin erkeğe yazık diyorum başka da bir şey demiyorum. Bu kafadaysan niye evleniyorsun ki yalnız takıl.
Bana kalırsa küs te olunsa herkes yatağında yatmalı... Ayrı yatakta yatacaksanız evlenmeseydiniz arkadaşım...
Valla öküzlük falan olmaz önce onu diyeyim ama ben gider yatarım. Kavga olmasa da keyfine gider yatarım, koltuk keyfi başka..
yatağı ayirmak isteyen yatmali cunku o yatak zaten kusluk olmasin diye var hep bir arada olmak icin ne olursa olsun
ben hiç kalkamam uykudan kalkmak ölüm baktım bıdı bıdı konuşuyor yataktan kakuşlarım pat diye düşürürüm tahtaya aklı başına gelir susar
Ne kadar tartisma olursa olsun evlenecegim onsanla gunun sonunda ayni yataga girip sarmas dolas uyurum
Bence salonda kimse yatmamali o küslük yatak odasına girmemeli sonra ayrılıklar ve aldatmalar başlıyor
Aynen bak güzel bir noktaya parmak bastın , niye erkekler salonda yatıyor ya böyle bir saçmalık olabilir mi çok sinir oldum bak şimdi 😾
Beni salona gönderecek hatunu bir daha koynuma almam. Tartışsak bile, yataklar ayrılmamalı. Ayırmak isteyen gitsin nerede yatıyorsa yatsın.
Kimse salonda yatmamali bence. Haklı olsam bile eşimden ayrı yatmak istemem
Kimse yapmamalı, kavga da edilse yatak odasına taşınmamalı
Kavga bence yatağa yansıtılmamalı ihanetle ya da ağır hakaretle ilgili bişey olmadıkça
Bence kimse salonda yatmamalı. Küste olsak yatağa barışık olarak girilmeli.
Bunun cinsiyeti yok isteyen istediği yerde uyusun dhdhsh
Ne olursa olsun o yatağa tek girilmemeli, evlilik o zaman biter
Bazen ayrı kalmak daha iyi
Kimse yatmamalı. Nedeni ne olursa olsunn çiftler yatağa küs girmemeli. Ölüm var..
Kapının önünde yatmasin da yine salon iyidir erkek için 🤣
Biz kimseyi göndermedik herkes yerini biliyor sjdgsf
Kimse, beraber uyunmalı tartışma yaşanmış olsa bile
En büyük tartışma gece yatana kadar
Yatak ayırılırsa boşanma kaçınılmaz
Eskiler kavga etsede yatakları hiç ayirmazlarmis
Ben iki tarafında yatması taraftarı değilim
Kadınına olan saygısından haklı bile olsa rahat yerde uyuması için erkeğin salonda uyuması lazım
Bir öküz ile evlenmemeye dikkat et o zaman.
Mutlu kal 🌺
böyle diye diye erkeklerin başına çıktınız siz yatın bence herşeyi erkeğin başına yıkıyorsunuz :)
Kimse yatmamalı kavga etsrnde o yatağa bir girilmeli
Yataga küs girilmemeli.
Bu durum iliskiyi zedeleyen bir sey maalesef...
Herkes yerinde yatsın, evlilikte ayrı gayrı yatılmaz.
Tartişsamda salonda yatmam sıcacık hatunu bırakıp da gidemem oraya hiç 😅
Evlilikte tartışmada olur gayet doğal tartışma oldu diye yataklar ayrılmamalı sırtını döner uyursun
Ayrı yatacaksak niye evliyiz bekarken tek yatıp evlenince niye tek yatim kus kalmamalı insan
Bence kimse gitmesin tartışmanın ardından öpüşüp sevişip barışsınlar
Ne olursa olsun yatağa küs girilmemeli ve aynı yatak ta yatmakta şart
Ben kesinlikle gitmicem eşim gitsin. Kadını salona göndermek nerden çıktı ya 😄
Dizilerde gördüğüm gibi tabii ki erkekler salonda yatar.
Kim haksızsa o gitsin salona hatta cehennemin dibine sjsjs😅
tartışma sonrası yatak ayrılıyorsa o evliliğin ciddi problemleri vardır
Kimse
Yatak odasından başka bir yerde uyulmamalı
Her evlilik de tartışma küslük olur ama yatak ayırma olmaması gerekir ne yaşanırsa yaşansın
Kim beraber yatmayı kabul etmeyip yastığını, yorganını alarak ışık hızında gitmek istiyorsa o gider.. Yazı-tura da atılabilir :))
Br espri vardi. Bir erkek bir kadina tokat atiyorsa, kim suclu, erkek sucludur. Bir kadin bir erkege tokat atiyorsa kim sucludur, yine erkek sucludur (tokadi yedigine gore :) ). Hayatta bazi haklar kadinlara verilmistir sadece, beyler.
Ben hanımla ne kadar tartışsamda kimse daha salonda yatmadi
kimse salonda yatmamalı küs bile olunsa yatakları ayırmak ayrılık getirir bir süre sonra
Salonda kimse yatmamalı dersem çok mu romantik olur. Mümkün mertebe yataklar ayrılmamalı bence.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?