evlendiğiniz de evde kimin sözü geçmeli ? ;) bana kalırsa her ikisininde geçmelidir...
Cevabın nedir?
tabiki eşitlik olsun ama ağırlık kadında olmalı bence çünkü kadın evle içli dışlı olan kişi mesela mobilya alıncak kadın daha anlar yeni moda nedir rahatı nedir uyar mı nasıl kombin edilmeli vs erkek belki kalitesinden anlar bu yüzden hangisinin olcağına kadın karar vermeli sonra evin ihtiyaçları işte yiyecek olarak erkek ne anlar kadın bilir kadın alışverişi yapar parayı ortak bütçeden öder alınanların az bi kısmını kadın (malum güzsüz) çoğunu erkek taşır sonra çocuk konularında ortak karar okey ama kadın çocuklarını daha çok tanır erkekle çocuk arasında hep bi mesafe olur daha çok tanıyan kadın olduğundan o bilir nasıl davranınca ne reaksiyon alıncağını ve kararları da o vermeli tabi bunları yaparken eşine danışçak ama fikirler kadından çıkar o eskiden erkek reis filandı çnkü o daha çok bilirdi dışarıyı neyin ne olduğunu artık kadınlar biliyo aslında ben anlamıyorum erkeğin sözü geçer diyenler ne durumda erkeğin sözü geçmeli ki
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
ilk bakışta hep erkekler hakim gibidir olaylara ama kadınlar aslında her dedikelrini yaptıran he ama yıt-rtıcıkıla değil,tatlı dille her kadın istediğini yaptırır,ve bence yeri geldiğinde kocam yeri geldğindede ben konuşmalıyım
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılYok arkadaşım oyle yağma... Kimsenin geçmemeli orta yol bulunmalı... Ben erkeğim benim dediğim olmalı denmemeli mantıklı düşünüp orta yol bulunmalı AMA...Toplum içerisinde ne kadın erkeğini nede erkek kadınını küçük düşürücü rencide edici davranışlardan kaçınmalı...
16 Yorumla- +1 yıl
Düşünceler hoşuna gitmesi Normal olması gereken bu ama uygulamaya geçilecek insanı bulmak çok zor ben şahsen ewli değilim ama düzgün insanı bulamamaktan korkuyorum... Dediğin gibi ya dediğim dedik derde emrinde oynatmaya kalkarsa diye korkuyorum temkinli davranıyorum... Allah herkesi kafa dengi kişilerle karşılaştırsın (geçinebileceği)
- +1 yıl
Ewet... İnanırmısın sendeki düşünceler bende de var düşünsene eşim beni aldatacak bende adamım diye gezeceğim ki inanmazsın ben bırak kimseyi dövmeyi vurmayı karıncayı bile incitecek kadar insafsızlık yok.. Hani zarar werirsin sinirini alırsın ya bende o yok işte sirke misali küpüme zarar werir yerim kendi kendimi... O yüzden korktuğumdan fazlaca temkinli yaklaşıyorum bu işe... Yaş mayıs ta 27 olacak zamanı da geldi aslında ama... Dediğim gibi TEMKİNLİYİM...
- +1 yıl
AMİN teşekkür ederim iyi dileklerin dua n için... ;) aynı dua senin içinde geçerli... ;)
Toplum içerisinde sadece 1 kişinin verdiği kararlara uyuluyorsa diğer taraf hiç düşünmüyor demektir.Yani nötr.Ve böyle insanlar mutsuzluga mahkum bence.Ben eşimin kararlarına da son derece saygı duyarım.Yerine göre onun sözü yerine göre benim sözüm...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
48Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes istediği kadar takla atsın, genelde bir şekilde cebren ve hile ile de olsa kadının sözü geçer. Sen kendi sözün geçti sanırsın. Evli değilim ama evli arkadaşlar sağolsun çok ince olayları görüyoruz iki saatlik bir misafirlikte bile.
45 Yorumla- +1 yıl
Ahaha.
- +1 yıl
Oyle deme cok sevimli masum sesim vardir.
- +1 yıl
Hic te bi kere.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence bayanların sözü geçer. bir örnekle açıklayacağım.
su arıtma işindeyken, evlere tanıtıma gidiyorduk. 200 liraya 250 liraya gelen cihazları 1200'e satıyorduk. ne yavşaktık be. gerçi herkes o fiyatlara satıo da neyse.
adam alıcam dio, eşi bi bakıo adama, adam vazgeçio. tabi adam haklı, kadın akşam olup yatma vakti gelince yatakta ambargoyu koydu mu, adam kalıcak elizabeth'e :D00 Yorumla
+1 yılgenellikle en çok parayı kim kazanıyorsa onun sözü geçiyor... Fakat bence akıllı olursa kadın her türlü sözünü geçirir. bir iki cilve yapıyor ya da erkeğe çaktırmıyor. garibim kendini evin reisi zannediyor ama kadın onu parmağında oynatıyor. çevremdeki çoğu çifte gözlemlediğim bu. ileride ben de öyle olacağım herhalde :(((((
10 Yorumlao gün biri çok güldürmüştü beni
link10 Yorumlakimi yerde eşimin kimi yerlerdede benim sözüm geçmeli hayat müşterektir diye boşunamı demişler anlayış lazım biraz eşim yok daha bi sevgilimde yok ama ben öyle düşünüyorum yani kararlar ortak alınmalı evlilikte
01 Yorumlaevlilikte erkekler evde kendi sözleri gectiğini düşünürler fakat son noktayı kadınn koyduğunu anlamazlar bile:)))
10 Yorumladoğrunun sözü geçmeli bence her iki tarafta ortak bişeyi kabul edip evlenmeli mesala ikiside islamı kabul etmişşse anlaşamadıkları bi konuda onu esas almalı o ne derse kabul ederler tartışmada çıkmaz...
00 Yorumla
+1 yılillaki bir tarafın sözünün dinlenmesi gerekmez ortaklaşa alınan kararlar daha sağlıklıdır. Sorun çıkmaz, tartışmalara gidecek ortamlar oluşmaz böylelikle... eşitlikten yanayım kimse kimsenin kölesi değil sonuç olarak
01 Yorumla- +1 yıl
çok haklısınız
yönlendirme değilde hani öyle yaparsan daha güzel olur böyle yaparsan sevinirim gibi sözler söylenmeli yönlendirme yanlış olur tamam evli olabilirsin ama nihayetinde evlilik kölelik değildir
01 Yorumla
+1 yılAlttan alttan benim gecer. Ha arkadasinin yaninda bir kere resmen resmen plan program gecirdim adamin eline. Arkadasi senden iyi yonetici olur dedi. Ahaha. Bizimki bozuldu tabe.
03 Yorumla- +1 yıl
He gül sen.. Tırsıyorum sizden bazen. Hiç şirinlik yapmayın o sebeple. Seksi ve çekici olabilir sen ve hemcinslerin ancak asla şirin ve masum değilsiniz.
- +1 yıl
Tıslamaya dönüşüne kadar öyledir mutlaka. O narin eller pençeye dönüşene kadardır.. O şefkatli ve derin hülyalı gözler kırmızı olana kadardır.. O muhteşem, sıcak ve yumuşak ve tapınak gibi olan vücut tribe girip dökme çelik kadar soğuyana kadardır.. Ben biliyorum o dişiliği..
- +1 yıl
Tehlike çanları çalıyor. İşte şirin ve masum kisvesi altına giren bir dişinin girizgahı. :)
Evlenirken benımle Evlenirmisin diye soruyosun Evlendıkten Sonra neden Bir Kişinin Sözü Gecer Anlamadım.
00 Yorumla
+1 yılikimizin sözü geçsin ama benim bilmedigim konular da esim onun bilmedigi konular da da ben karar alirim orta sekerli yani :)
00 Yorumlakim ne derse desin son sözü yine kadınlar söylüyor.Erkeklerin sözünü dinleselerde dinlemeselerde.Benim çevremde bu böyle
10 Yorumlatabi erkegin sozu onemlidir fakat bayanlar eve hakim olduklarından bence bayanların sozu gecer :) gecmelii
00 Yorumla
+1 yılOrtak nokta bulunmalı. Tek kişinin sözü geçerse diğeri bi süre sonra bıkar
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 546 cevap paylaştı.
+1 yılOrtak karar alınmalı ama son sözü erkek söylemelidir. Eğer dişi çok dır dır ederse "çekilmez la bu karı " deyip onun dediğine gidilmelidir, yoksa vahim sonuçlar doğurabilir.
01 Yorumla- +1 yıl
öyle dersen hep dırdır eder.Biraz otorite kurmazsan seni hiç bi arkadaşınla buluşmaya bile göndermeyebilir
+1 yılEvlilikte sen ben varsa, op iş kavgaya döner... Sihirli kelime "BİZ"
00 Yorumla
+1 yılbencede ortak karar alınmalı ama yinede erkek biraz baskın olmalı kadınlar herşeyi hesap etmiyo
00 Yorumla
+1 yılBu sorunun hitabı ergenlerle olgunları ayırmadan bu iş hal olmaz ...:)
00 Yorumla
+1 yılKadınımın sözü geçsin beni yönetsin...
İç işleri bakanım olsun... Emrinde çalışayım :)21 Yorumlaİstesenizde istemezsenizde biraz farkla kadının sözü geçecek :D
01 Yorumla- +1 yıl
Acı ama gerçek olan da bu :(
Islak havluyla kavga edelim. Kim yenerse onun dediği olsun.
04 Yorumla- +1 yıl
zavallı karı
- +1 yıl
Yani anladım zaten ben de o yüzden zavallı diyorum ya :)
- +1 yıl
Anlayışlı mısın :p
- +1 yıl
Ah canım ya :D
Son söz kocanım olmassa okarı ya cok sopa yer yada sürekli koca deiştirir ama adam süsmsügün teki ise ozaman kadın için büyük bir krallık kurulmuş demektir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. öyle bir hatun olmalıki herşeyi bana bırakmamalı yeri gelince kafa tutmalı ortak kararlar almamızı sağlamalı.
00 Yorumlabence de her karar ortak alınmalı.
Bir elin nesi var iki elin sesi var
Akıl akıldan üstündür
Bin bilsen de bir bilene danış
Sakla samanı gelir zamanı :/00 YorumlaErkegin sozu gecer ama kadinda soz sahibi olmasi lazim
09 Yorumla- +1 yıl
hellallllll :))))))))
- +1 yıl
haklısın tabiki canım.ya ya suda var kadın erkeği kendine aşık etmişssse erkek kılıbık olur.eşiin her dediğini yapar sanırım..:)))
- +1 yıl
bu tiyon için teşekkürler :))) zamanı gelince uygulamaya çalısırım :)))
- +1 yıl
inşallah sağ sağlim uygularım :))) sonradan hatundan sopa yemiyelimde :) ama hak veriyorum sana son söz erkekde olmalı...enişte çok şanslı bu arada :))
- +1 yıl
bilmiyosa cekeyim kulaklarından :)) seningibisini birdaha bulması imkansızzz..
+1 yılHerzaman erkek sözünün gectigini sanmali, ama aslinda söz kesinlikle bayanda olmali.. ki bu cogu zaman zaten böyle.. :)
01 Yorumla- +1 yıl
malesef öyle
+1 yılHer ikimizinde ama daha çok kocamın. Çünkü erkek dedigin sert olmalı .. Argoda 'Kodumu Oturtmalı' bence :D
02 Yorumla- +1 yıl
herkesın dusuncesı farklıdır ortak kararlar alınmalıdır ama evlenecegım adam sert bırı olmalı ben pısırık bır eş ıstemem acıkcası
İştişare yapılarak kararlar alınmalı. Yalnız otorite babada olmalı.
02 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Demokrasiden yanayım yeri gelindiğin de kadının yeri geldiğinde erkeğin sözü geçmeli..
00 Yorumlabence konuya göre degişmeli insanlarımız ayrıca kadın erkek eşitligini yanlışta anladıklarını düşünüyorum
00 YorumlaEV içinde eşimin eşya alımında felan ama iş konusunda son kararı ben veririm kıyam ben bitaneme
02 Yorumla9 kararı erkek vermeli, 1 kararı kadına sormalıdır.
00 YorumlaKesinlikle eşimin sözü geçmeli. Bir dediğini iki etmem bir bulabilsem.
00 YorumlaKadın evin patronu gibi hissettirilmeli fakat gizli yönetici erkek olmalı...
00 Yorumlasözü gecmek degil de birlikte oturup ortak bir karar vermrk lazım diye düşünüyorrumm
00 Yorumla
+1 yıllafta erkeklerin sözü geçiyor ama son sözü bayanlar söylüyor bir şekilde :)
00 Yorumlabi keresinde benm dediğim olursa bi keresindede onundediği olsun..sırayla:)
00 Yorumla
+1 yılBen bilmem beyim bilir..
21 Yorumlaiç işleri bayana dış işleri erkeğe ait olmalııı :)
00 Yorumlavalla evlenince değişiyor durumlar çocuk olunca dahada değişiyor ama mantıklı olan kazanır.
00 Yorumla
+1 yılBen bilmem beyim bilir ...
30 Yorumla
+1 yılHanım ne derse o olur.
10 YorumlaSözü geçmesi gereken tek varlık; Aşk ;)
00 Yorumlaiçişlerinda kadın dışişlerinde erkek :)
00 YorumlaBilek güreşi yapardım.
00 Yorumla
+1 yılHerzaman son sözü ben söylerim !
Tamam bitanem :D01 Yorumlakim hangi daha mantıklıysa onun sözü geçmeli
00 Yorumlaeşitlik taraftarıyım..:)
00 Yorumla
+1 yılerkek %70 - kadın %30
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsokaktan geçene söz hakkı vericem
00 Yorumla her ıkı tarafında eger mutlu bır evlılık olucaksa
00 YorumlaTabiki her ikimizinde yarı yarıya :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. benim sözüm geçmeli
00 YorumlaBen bilmem beyim bilir
00 Yorumlakimin geceçeği belli değilmi
00 YorumlaKadınKadınKadın ... :)
00 YorumlaBen ne dersem o olur.
00 Yorumla
+1 yılHatunlar adımı rüptürür.
00 Yorumla
+1 yılEsim olacak adamin ve benim...
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında