Düğünün nasıl yapılacağı oynamalı mı Mevlütlü mü filan Görümcem oynamalı damat için farketmez diyorlar Bana göre kararı gelin ve damat alır onların düğünü Bende öyle dedim “biz burada neyiz” diyor Sizce kime göre yapılır düğün
Güncellemeler
+1 yıl
Nişanlım diyor onu “biz burada neyiz” diye
Güncellemeler
+1 yıl
Düğün benim düğünüm değil görümcemin düğünü
Düğün kimin kararı ile olmalı gelin ve damat değil mi?
Nişanlım bozulmuş niye kardeşi istedikleri gibi düğün yapmamış yani Mevlütlü düğün yapmamış istememiş kardeşi Mevlütlü düğün Bize de kalkıp kardeşileri illa kadınları arasında oynamalı istiyor o yüzden yapacak ama benim de öyle bir düğün yapasım yok ben Mevlüt’ü düğün istiyorum kendisinde istiyor nişanlım Ama kız kardeşleri kadınlar arsında istiyor yapıyor ama ben istemiyorum kadınlar arsında düğünü ne yapmam lazım?
Ya ömrün boyunca bir kere evleniyorsun mevcut olsunda insanlar eylesin o günün hatırası olacakta resim videolar çeker çocuklarına gösterirsin. Yapın kadınlar arasında derim yinede sen bilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gelin damat karar verir aile ona göre hazırlık yapar
Nişanlım bozulmuş niye kardeşi istedikleri gibi düğün yapmamış yani Mevlütlü düğün yapmamış istememiş kardeşi Mevlütlü düğün
Bize de kalkıp kardeşileri illa kadınları arasında oynamalı istiyor o yüzden yapacak ama benim de öyle bir düğün yapasım yok ben Mevlüt’ü düğün istiyorum kendisinde istiyor nişanlım
Ama kız kardeşleri kadınlar arsında istiyor yapıyor ama ben istemiyorum kadınlar arsında düğünü ne yapmam lazım?
Ya ömrün boyunca bir kere evleniyorsun mevcut olsunda insanlar eylesin o günün hatırası olacakta resim videolar çeker çocuklarına gösterirsin. Yapın kadınlar arasında derim yinede sen bilirsin
Genelde Erkek tarafı yapar ama bunun için de Bütçe gerekir. Para yoksa Düğüne de gerek yok. Mesele Evlenmekse Nikah ta olur
Tabikide evlenecek olanların kararıdır yapışık türk ailelerinde herkes herşeye karışıyor
Nikah memeru karar versin tatliya baglansin
Görümcelere dikkat ediyoruz
Aynen
Parası olan karar verir😂