Sevgilim ilişkimiz yeni olduğu halde beni tanımadan aşık gibi davranıyor. Hakkımda bir şey bilmediği flört döneminde de böyleydi.(Beni kullanıyor mu diye düşündürtüyo bunlar) Şimdi de sürekli yiyişiyoruz ama hiç bir şey benim için anlık değil diyor. Ama ona benim için ilişkinin şart olmadığını benim fiziksel şeylere değer vermediğimi söyledim fb gibi olabiliriz dedim bana istemediğini benimle ilişki istediğini söyledi. (Dertlerimi dinliyor, yanımda oluyor vs) Ben bu adama güvenicem aşık olacağım sonra kullanıyor çıkacak diye korkuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
onun yorumunu bız yapamayız yanlıs yonlendırmıs oluruz
Dediğin gibi olacak. Kimse kolayı seçmez. seçerse havası Kalmaz.
O adamdan hayır gelmez.
250 gram için mermi atıp yemeye hazır insanlwr var.
Buda onlardan biri
Kullanmak tek tarafli olmaz sen de zevk aliyosundur. Yapip yapip pisman olun yok ya
Gjkpjgd dimi
@zxcvbnmöçi zevke gelip gelip pisman olmak ne ya pisman olacaksan hic yapmayacaksin
Bende zevke geliyorum ama biri yok😅
Ya türkçeniz kıt ya ben anlatamadım bosu bosuna isin icine duygusallığı eklemek istemiyorum ekliyceksem sadece dikiş istiyo diye eklemiyim diyorum
Görüş sahibine katılıyorum. ama bu soruyu soran kişi farklı bir dertten müzdarip.
Tekrar edeyim, duygusallığı katıp kendini bırakma. Bir fantaziyi bilerek, isteyerek, farkında olarak mı yaşamak istersin yoksa spontane mi gerçek olanını mı yaşamak istersin. Sen bana, gel birlikte olalım desen 100 kere düşünüp cevap veririm ve en fazla ihtiyaç gidermek gibi hissederim. Ama ben seni tanısam, senden hoşlansam ve spontane şekilde birlikte olsak deliririm.
Yani senin sorduğun düz soru hayatın işleyişine ters.
Fb ne lan
Fakbuddy
istemiyom demis iste kullansaydi kabul ederdi fakbudy yi deilmi
Fb arayıp bulamayan bana senin gibi birisiyle nasıl tanışırım artık biktim be :(
Fb ne? Fenerbahçelimi olacak anlamadım