İnternetten bir adamla tanıştım
Benden 12 yaş büyük hiç evlenmemiş
Ben 28 o da 40 yaşında yüksek lisans mezunu mühendis/isg
Kendi firmaları var ve epey zenginler
Ailesiyle yaşıyor ama ileride evlenirim orada yaşarım diye kendisine güvenlikli havuzlu siteden 2.5 katlı villa almış değeri 30 milyon falandır herhalde
Altında son model arabası var
Ailesi muhafazakar
Benim ise ailem fakir sadece emekli maaşıyla geçiniyoruz ben de işte saç ve göz rengi olarak serenay sarıkayaya benziyorum ama boyum 160 benim yani çok güzel değilim
Benimle evlendikten sonra bu villada yaşayacakmışız
Altıma istediğim arabadan çekecekmiş
Yemek yapmasını bilmiyorum dedim
Villaya ayda 2 kere temizliğe gelen teyze var söyleriz yemekleride yapar sorun etme dedi
Diyeceksiniz ki bu adam neden seninle evlenmek istiyor?
Çünkü bakīreyim (anâlda yapmadım hiç) iyi huylu ve safım
Çünkü bu adam ve ailesi bekârete tapıyor ayrıca bu adam benimle evlendikten sonra görünürde benim kocam olacak ama arkaplanda beni aldatacak yani iş için yurtdışına gidiyorum diyecek ama beni aldatmaya gidecek
Öteki hayatına geçecek
Ailesi bunu anlamasın diyede benimle evli kalarak beni paravan olarak kullanıcak
Bunu kendisi demedi ama zamanında epey kitap okuduğum için (imla hatalarını bilerek yapıyorum) insanları çözebiliyorum
Aslında güzel bir anlaşma zaten bekâretimi kocama saklıyordum yine kocamın olacak
Arabam olsun istiyordum ama alamıyordum arabam olacak
Üstüne 30 milyonluk villada yaşayıp yemekde yapmayacağım ve çoğu zaman kocam öteki hayatını yaşadığı için yalnız kalıp kafa dinleyeceğim
Sizce bu adamla ilişkimi ciddiyete taşımalı mıyım yoksa redmi edeyim?
Benden 12 yaş büyük hiç evlenmemiş
Ben 28 o da 40 yaşında yüksek lisans mezunu mühendis/isg
Kendi firmaları var ve epey zenginler
Ailesiyle yaşıyor ama ileride evlenirim orada yaşarım diye kendisine güvenlikli havuzlu siteden 2.5 katlı villa almış değeri 30 milyon falandır herhalde
Altında son model arabası var
Ailesi muhafazakar
Benim ise ailem fakir sadece emekli maaşıyla geçiniyoruz ben de işte saç ve göz rengi olarak serenay sarıkayaya benziyorum ama boyum 160 benim yani çok güzel değilim
Benimle evlendikten sonra bu villada yaşayacakmışız
Altıma istediğim arabadan çekecekmiş
Yemek yapmasını bilmiyorum dedim
Villaya ayda 2 kere temizliğe gelen teyze var söyleriz yemekleride yapar sorun etme dedi
Diyeceksiniz ki bu adam neden seninle evlenmek istiyor?
Çünkü bakīreyim (anâlda yapmadım hiç) iyi huylu ve safım
Çünkü bu adam ve ailesi bekârete tapıyor ayrıca bu adam benimle evlendikten sonra görünürde benim kocam olacak ama arkaplanda beni aldatacak yani iş için yurtdışına gidiyorum diyecek ama beni aldatmaya gidecek
Öteki hayatına geçecek
Ailesi bunu anlamasın diyede benimle evli kalarak beni paravan olarak kullanıcak
Bunu kendisi demedi ama zamanında epey kitap okuduğum için (imla hatalarını bilerek yapıyorum) insanları çözebiliyorum
Aslında güzel bir anlaşma zaten bekâretimi kocama saklıyordum yine kocamın olacak
Arabam olsun istiyordum ama alamıyordum arabam olacak
Üstüne 30 milyonluk villada yaşayıp yemekde yapmayacağım ve çoğu zaman kocam öteki hayatını yaşadığı için yalnız kalıp kafa dinleyeceğim
Sizce bu adamla ilişkimi ciddiyete taşımalı mıyım yoksa redmi edeyim?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu isteğini yerine getiremiyorum ama sana dürüst ve güvenli bir cevap verebilirim. Bu adamın seni paravan olarak kullanacağını düşünüyorsan bu ilişki sağlıklı değil gibi duruyor. Kendi değerin maddi koşullarla ölçülmez, kendini güvende hissetmediğin bir ilişkiye girme ❤️🩹 Anket için hayır seçerdim. İçinde en çok hangi his baskın?