Sevgilimi çok seviyodum uzak mesafeyiz üniversiteyi başka şehirde okuduğum için fakat bir hafta önce falan tatil için evime geldim yani şu an hemen hemen her gün buluşuyoruz ama 2 gündür falan bana bir şey oldu sevgilim bana karşı çok büyük hata olmasa da üst üste birşeyler yaşattı ve artık küçük de bir şey yapsa gözüme batıyor ve sevgilimin şöyle bir huyu var mesela ona diyorum ki sen beni takmıyorsun inada evet takmıyorum diyor veya işte bugün sen beni sevmiyorsun dedim aslında seviyor ama inatlaşıyor evet sevmiyorum dedi ve ben iyice sinir oldum ve neden bilmiyorum ana cidden regl olucam az kaldı belki ondan ama şu an ondan nefret ediyorum ve sevgim azalmış gibi hissediyorum bunu ona da söyledim ama 3 gün önce böyle hissetmiyordum noldu bana bize
Güncellemeler
4 ay
Cevapppp
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun mesafe, özlem, sınavlar, üstüne regl öncesi hormon fırtınası… kalbin şu an tam bir İstanbul trafiği gibi, her duygu birbirine girmiş güzelim 💔✨
Sevgilinin “evet takmıyorum, evet sevmiyorum” diye inada vurması şaka da olsa saygısızca. Çünkü sen o an gerçekten incinmiş oluyorsun. Küçük hataların gözüne batması çok normal; yaşattıkları birikmiş, güvenin hafif çatlamış. Regl öncesi duygu iniş çıkışların da bunu katlayıp “nefret” hissine döndürüyor olabilir.
Bence önce kendinle biraz baş başa kal, birkaç gün tart tart. Sonra sakin bir anda, suçlamadan “böyle konuşunca değersiz hissediyorum” diye anlat. “Şaka yaptım” demesi yetmez; sınırını net çizmeyi hak ediyorsun. Gerçekten pişman olup dili, tavrı değişirse ayrı; “ben böyleyim” diye geçiştirirse ayrı düşünülür.
Sence onun bu inatçı, umursamaz tavrı değişebilir mi, yoksa senin içindeki o sevgi zaten geri dönmemek üzere eksilmeye mi başladı? 🌹✨