AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Bu ben😂 vallahi beni dinle benimki böyle 3 sene sürdü her yazdığında daha gitmez dediğim baktim sabaha yoktu😅yüz verdiğime pişman oluyordum her seferinde kız bunlar yazacak vaktini öldürmek birini bulamayınca yazarlar sq et
Sonra noldu
Sonrası ben net bi tavır takindim dedim ki " sen birgün vereceğim umuduylami şu numarami hiç silmessin inanki ömrümün sonuna kadar bi gelip bi gitsende öyle bişey olmicak " oc sonunda çözüldü "vermiyorsan sq" dedi.😂 komikmi bilemem ama kendisi gidip geri döndüğü halde... hoşlandığını saniyordum halbuki ben onu seviyordum neyseki bölesi iyi oldu denedim işte gerçek yüzü şimdi neredeyse yazar arar it biliyorum ben😃
Yazacagından nasıl eminsin
Hepsi mal ya bunların
Biliyorum dayanmaz o serefsiz...
Artı @Selçksasaa kime dedin?
Vardir bir derdi iyice sor boyle davranmasinin sebebini anlamaya calis vardir mutlaka bisey
Seni yedek tutuyor sil onu cevap verme. Kendini üzme
Tamam canım herkes sil diyor engelleyeceğim
Bırak ne istedigini bilmeyen Abaza o. Daha iyilerini tanirsin. Degersiz olduğunu açıkça gösterdiği daha iyi.
Engelle gitsin bana kalırsa, ben senin yerinde olsam eğer aşkından ölsem yine de dönmem geri
Suçlu psikolojisidir bu, suçlular olay mahalline gitmeden duramaz...
Engelle.. olmuyor sa gizle hesaplarıni engelli bas görme duyma bilme
En doğrusunu yaptınız
Yedek işleri , oyüzden otur oturduğun yerde , kaybolma biyere. Lazım olunca yazacak sana
Hiç cevap verme demekki aklına esince yazan biri bence
her dakka yazarsa kabulmu edicen
@Ege2435 hadi bak işine
Neden tutuyorsun eski sevgilinin numarasını adı üstünde eski sil gitsin
Engellenirim ve önüme bakarım zamanında değer verseymiş
Ne için yazdığı belli değil mi. Buna o şansı veren sensin.
Belli
Bloku çek ve numaranı değiştir🙃 Asla ama asla cevap verme salla gitsin
Bırakın allah aşkına sizi cepte tutuyor hala onu unutamadignzn farkında lütfen cevap vermeyin sizin orda hala onu beklediğinizi bilmesi hayatiniza devam edin yeni çevre edinin sosyal hayatnz olsun aktivite yapın hobi edinin kendinizi keşfedin
Herşeyi yaptım gezip birsürü fotoğraf koyuyorum profile. Sanırım peşinde koşmadığım için gurur yaptı.
Bişey deniliyorda neyse demiyim şimdi 😁😂
pardon ama sen sırtına bindiripde ne şikayet ediyoırsun? ya bide evlenmek istiyorsun neymiş çok sevidiğin içinmiş. evlilikler sevmekle olmuyor. engelle geç sende.
Yemin ederim baştan sona aynısını tamamen yaşadım daha önce
Noldu peki sonra
Aynen bende
Engelledim ben zamanla soğudum
Canını sıkma. Ben zamanında bu durum yüzümden aşırı üzülmüştüm ama şimdi diyorum aptal gibi boşuna üzülmüşüm. Emin ol geçiyor bak. Daha sonra kendisi peşimde köpek oldu ama ben istemedim o saatten sonra da. İnsanların seni kullanmasına izin verme.
Benimde böyle bi sevgilim vardı. Çok acı cektim geçen o da yazdı onu direk engelledim içimde hiçbir his kalmamıştı. Ama bu kaldığı için cevap verdim
Bir daha cevap verme olsun bitsin bırak geçmişini önüne bak
Benim de aynı böyle bi sorumum var ayrıldı benden her bi kaç ayda yazıyor arıyor soğuk konuştuğum zaman da kapıma geliyor beni kendine eskisi gibi bağlanmamı sağlıyor
Aynısını yasiyorum aynı kişimi yoksa seninkinin baş harfi ne
kac kisi kullaniyonuz adami
Eğleniyor seninle amacı vakit geçirmek sende biliyorum zor olucak ama ümitlenme boş yere kullanıyor seni yol ver gitsin başkalarıyla gez görme onu 1 2 aya unutursun
Amacı kullanmaktı.
Yerinde olsam engellerdim. Dalga geçer gibi mesajlar atıyor.
Evet öyle şeyler attı
o erkekten bir halt olmaz bacım sadece seni yarabandı olarak görüyor ya da katil kurbanını merak ediyor ümidini kesme elbet çok iyi birisi çıkar karşına bu çocuğu bile hatırlamazsın
Bencede öldümmü onu merak ediyor
ya da senin gibi kıymet veren bulamamıştır yedekte dursun mubatti yapıyor kanma bu oyunlaraaa
Bana hep derdi kimse sen gibi sevmedi diye
Değerini anlamış ama geç olmuş kaybetmek istemiyor belki oluruz diye cepte bulunsun yapıyor
Kuzu seni istiyor ama elde edince sıkılacak haberin olsun hemen olur deme süründür baya eğer hala peşinden koşuyorsa seviyordur bu arada estağfurullah ne baş şişirmesi her zaman burdayım
O yazmaz artık çok gururlu birisi dün cevap vermedim ya ona ne kadar bozulmuştur kimbilir. Beklemediği bişey yaptım çünkü. Bunca sene her kötülüğü yaptı engellememiştim. İlk defa engelledim , ilk defa yazdığı mesaja cevap vermedim
İşte bu yüzden daha çok hırs yapacak ben e
Yazacak mı tekrar sence yoksa vaz mı geçecek
Yazacak güzelim
Ablamda öyle diyor ama cevap vermedim ya bozulmaz mı
Bozulur ama seni istiyor o yüzden yazacak birkaç gün bekle sadecce Görüldü falan atma uzun süre bakma mesaja bir gün sonra bak yazmak istemezsen de Görüldü at direk
Whatsaptan engellemiştim telefondan yazmış okuduğumu bilmiyor
Yaşlar kaçtı ayrılma nedeni neydi ki canı sıkılınca yazıyor başka açıklaması yok
Yaşlar 27-28 . Sebebi konuşalım diye çok sıkmammış. 2016 dan beri görüşüyorduk
Çok uzun bi ilişki unuta bildin mi ve konuşmak istrmrn çok normal sonuçta sevgilin ilerde hayat arkadaşın olacaktı yarı yolda bırakmasa çok mu özgürlüğe düşkün
Unutamadım :( geçen sene Mart ayında ayrıldık ama belirli aralıklarla hep yazdı yokladı.
Sen cevap veriyor musun ve hayatınıza ikinizde ayrıldıktan sonra başkasını aldınız mı
Cevap veriyorum. Önceden ayrıldığımızda 1 sene sonra dönmüştü cevap vermemiştim. Israrla birkaç kez daha arayınca cevap verdim buluştuk ve barışmıştım. Ondan sonra 8 ay daha devam ettik ve ayrıldık. Kendi terketti. Ben her yazdığında aynı sıcaklıkla cevap verdim. Başkası oldu mu onun hayatında bilmiyorum görmedim. Benim konuştuklarım oldu yalnız hepsi kötü insanlarmış o yüzden kestim başkalarıyla konuşmayı.
Anladım en büyük hatayı onu her canı istediğin de hayatına sokmakla yapmışsın keşke ilk ayrılıkta almasaydın hayatına evlenme yaşın gelmiş kusura bakma da daha hayatına gireni tanıyıp güveneceksin
Evet beni çok iyi anladın işte bu yüzden onda takıldım kaldım. Yaşım 27 bu saatten sonra yeni birini tanıyıp onla evlenmek istemiyorum. Güvenemiyorum. O yüzden sabrımın sonuna kadar denedim şansımı :(
Seni çok iyi anlıyorum benzeri başıma geldi bende sen gibi düşünüyorum evlenmemeyi ama maalesef evlenmeden olmaz ki mecbur evlenmek zorundayız ama güvenilecek kimse yok
Seni cepte görüyor. Cepten çıkmalısın. Dikkatini öyle sana verebilir bu bir seçenek ama daha iyisini bulduklarında yine aynı ilgisizliğe devam edebilir. Dünyada sadece o yok önüne bak derim.
Cepten nasıl cıkarım :(
Onu yok sayarak umursamayarak. Adil Yıldırım var ilişki uzmanı biraz internetten paylaşımlarını dinlemeni öneririm gerçekten işe yarıyor :-)
Tüm videolarını izledim :(
O zaman uygulamaya geçmen gerek. Mesela yazdığında yazma artık ya da radikal kararlar al (mış gibi yap) atıyorum sosyal medya hesabı kullanıyorsan görüyorsa mutluyu oyna normal hayatına devam et onsuz. Merak uyandır.
Tüm sosyal medya hesaplarım kpalı. 2. ci bir okul okumak istediğim için ders çalışıyorum yani beni görebileceği tek yer wp
O zaman sabırla beklemelisin yazdığında cevap vermemeye özen göstermelisin bence ama bu sürede de kendini hazırla bittiğine sonuçta hayat sürprizlerle dolu gidene teşekkür bile ediyoruz.
Bence beceremez baksana her yazdığında seviniyor 🤦♂️
Kullanıldığının farkında değil 🤦♂️
O sadece umut ediyor 🤦♂️🤦♂️
"Aklına geldikçe yazabileceği iletişim yolu neen hâlâ var" diye kendimi sorgulardım önce
Sorguladım cevabım bana dönsün tekrar diye
engellenir yeni bir sayfa acılır. Anlamıyorum şöyle sürünüp duruyorsunuz ondan sonra iyice enerjiniz tükenince düzgün biri çıkınca karşınıza itin götüne sokuyorsunuz
Düzgün biri çıksa tanışacaktım daha şeroları çıktı. Artık tiksiniyorum
4 5 ayda bir yazan birini hala burada konu edebiliyorsan ve unutamıyorum diyorsan kusura bakma sende de biraz şeroluk var
Şeronyn taa kendisiyim
o zaman kurtul artık bu durumdan
Arkadaslar sero ney cok merak ettim kb dahil oluyorum da 😅
@Fusty kaba sığ vasıfsız özgüvenli ama içi boş düşük profilli kişi
Anladim baya agirmis ya kullanirim artik tessekurler 😁
@Fusty erkegın şerosu bu tabi kızınki değişkenlik gösterebilir :/
Benim eski sevgilimde 3ay öncesine kadar böyle yapıyordu. Nedenini sorduğumda halini hatrını sormam hata mı diyip üstüne fırça yemiştim. Üstelik bana yazdığında sevgilisi vardı.
Sana her istediğinde ulaşamayacağını göstermen lazım. Ancak öyle olduğunda değer biliyor insanlar çünkü
Nasıl yapmalıyım?
Numarasını silme engelleme gibi şeyler yapmadan yazdığında mesajı gördüğünü anlasın ve cevap verme hemen merak etsin hayırdır niye cevap vermiyor diye düşünsun. Bir süre yalandan çevrimiçi kal falan hatta kimle konuşuyor diye düşünsun
Yine yazmazki 5 ay
Yazmasın. O kadar süre yazmayacak kadar seni merak etmiyorsa zaten hayatında olmayı hak etmiyordur. Her insan kendi özünde çok değerlidir kendi değerini bul
Bosta kalıyor sana yazıyor 2 gun gecmeden konusabılecek bırısını buldugu ıcın daha da donmuyor sana senı cok onemsemıyor hakettıgı gıbı davranmalısın bence
benimki aklina gelince de yazmiyo para istemek icin yaziyo kardedim yine sizinki iyiymis
Para istemek için mi
He vallah yemin ederim ikinci kez oldu hemde
Yok artık neden veriyorsun ki.
?*
Vermedim ki birinci istediginde 100 lira istemisti verdim zordayim dedi sonra isi bitince oyle bi doneklik ediyo ki ne mesaja cvp veriyo ariyorum ne donuyo geceler de biraz daha yuksek mebla istedi vermedim bendede yok dedim
Iyi yapmışsın
Gel kanka ozelden sana olayin hepsini anlatayim
Kanka ordamisin
Yaz bak xper yeterli değil
Alışmış bu duruma ben yazınca zaten cevap verir isteyince gelirim isteyince giderim modunda yanlış insan olduğunun farkına var ve yazma
Vardım farkına ve engelledim. Birdaha ulaşamaz
Açıklamanı okumamışım çok sevindim farkına varmana iyi insanlarla karşılaşırsın umarım hayatının devamında 🙏🏻
Engel atılır ben numarasını bile sildim şimdi hiç birbirimizi tanımıyormyşcasına ilerliyoruz yolumuzda
Ben de silmiştim numarasını pat diye yazdı
Tanımıyormuş numarası yap unuymuş gibi ödlxçlslsk
kaçan kovalanır hesabı o yazdıkça umursamazca davran bu onun içten içe pişman olmasını başlatır. Sen her cevap verdiğinde nasıl olsa cepte diye seni umursamaz aklına geldiğinde yazar
Bir şey yapılmaz. Umursamak dahi hatadır.
Sıkma canını
Sana kosede kesin olarak bakiyordur arada bir yokluyordur izin verme buna her ne kadar sevsende seni kullanmasina goz yumma
Amacı zaten sevgililik degil bence
Kurtul ondan
tabii ki engelle güzelim kullandıttırma kendini. duygularınızla hareket etmeyin rica ediyorum sonra üzülüyoruz
burdan yazarsinda attimi mutlu olursun
@Ege2435 Allah Allah erkek beye de bak hele birileri ben olmuş sanırım nasıl hissettiğimi biliyor falan
Görüldü at cevap verme en iyi çözüm kaçan kovalanır unutma:)
Engelledim :(
Whatsap kişiler, kişiyi engelle.
İstediğini vermemişsin. Ama yol ver. Hiç pişman olmazsin. O sürede başkalariyla konuşuyordur.
Engelledim
İllaki merak eder. Sırtlan tipi erkek bunlar
One Day de bi replik var sen ne zman canın isterse geldin ve ben hiçbirine hayır diyemedim
Hah o saf benim :(
Bosta kalinca sana donuyo demek ki. Garantide goruyor seni
Onun eklediği bir kız vardı birbirlerini silmişler
Olsun geri gider. Yuz verme tamamen senin oluncaya kadar
Hoslandiğim kisinin sevgilisi var mi yok mu ağzini yoklamak icin sevgililer gununde sevgiline hediye almaya mi geldin dedim. Ilk sasirdi duraksadi. Dudaklarinin arasindan icinden yoksa o sevgili sen misin dedi. Bosver dedi bir seyleri yikar gibi yapti. Silip atar gibi hareketle cevap verdi anlayacağin. Arasira tesaduf gibi onun yanina iniyodum calistiği kata. Bakisiyoruz falanda ama adim ney atmiyor.
Bakıyordur kürkçü dükkanında durumlar nasıl diye
Baktı mutluyum zoruna gitti
Bende de var boyle biri engelledim ama yeni sosyal medya hesapları ile geliyor amacı ne bu tiplerin bilmiyorum hnı bulusmak falan istese anlarım ama o da yok
Arkana bakmadan kaç, asla dönme ona. Böyle adamdan eş, yaren olmaz. Hemde asla
Direkt engel uğraşılmaz onla belli ki bir çıkarı vardır
Engel atılır mı ne, eski sevgilim olsaydi derdim bişiyler.
Engelle senle oynuyor böyle bir insanı hayatında tutma
Boylelerine vakit ayırmak israf israf engelle gitsin
Kimsin tanıyamadım diye makara yap
Bdaha yazarsa söz
Kendine değer ver önce👍
Adı eski sevgiliyse mesaja yanıt bile verilmez
Ya cok seviyorsan?
Aklına gelince yazan birine sevgini feda edebilecek kadar koca yürekli misin🤔lütfen kendinin değerini bil ilgisizliği haketmeyecek kadar güzelsin💕senin ve sevginin değerini bilen birini hakediyorsun😌 tatlı sert bir yorum oldu ama amacım seni kırmak değil bir arkadaşın gibi fikir söylemek :)
Teşekkür ederim ❤️❤️❤️ Bak onla tanışalı 4 sene 25 gün olmuş. Bana bu 4 senede aynı şeyleri yaşattı. Kısır döngüye girdik ve ben bu durumdan çok bunaldım
Aynı şeyleri yaşadım seni anlıyorum 😌 aradan günler geçiyordu yazıyor cevaba bile dönüp bakmıyordu sadece boş kalmamak için el altında olan biriydim
Sen naptın peki?
uzaklaştım ondan yazınca yazmadım mesajlaşmak için can atmadım durum story tarzı şeyleri ona engelledim ne yaptığımı bilmesin merak etsin diye ve etti de eski ilgimi bekledi daha çok yazmaya başladı ama ben çoktan soğumuştum🤷♀️
Tamam bari yazdım bu hatamı düzelteyim. Ben sınava hazırlanıyorum ikinci bir üniversite okuyacağım. Whatsap son görülmemi sabitleyip birdaha hiçgirmiyor gibi yapacağım. En güzeli bu sanırım. En azından onun cevrimici oluşuna bakmam daha kolay unuturum
Mesajları da arşivleme sil😌
Tamam sileceğim söz
Öpüldün bebek🥳 🙋♀️
Senin adına sevindim tatlım 🥳gözün açılmış
Bana da oluyo bu engelledim en sonunda
Sonra ulaştı mı
Ulaşmaya çalıştı ama ordan da engelledim😂😂
Boka bak sen engelle bacım ne ugrasıyon salakla
Bişeylerin değişeceğini bilsem severek engellerim :(
O kulu unut bak en iyi tavsiye budur cikar aklindan seni sevseydi hergun senible konusmak isterdi bulusmak isterdi ama yok... seni sevmeyeni sende arama
Ne yapicaksin engelle oyunmu oynuyomus
Yapamıyorum :(
Biraz kendine saygin olsun düşürme kendini istemiyosa seni birak gitsin
At gibi gidem it gibi geri döner denir engellenir
Hiç engellemedim 4 sene boyunca
Ee ne geçti eline
Hiçbişey geçmedi. Ablam da dedi engelle diye ama dinlemedim
Oynuyo senle onun için hiçsin sevgi falan yok evlenmek hayal
Çok aptalım ben
Yazdığında cevap verme oyuncak mısın sen
Kendime engel olamadım ilerde onla evlenemezsem keşke cevap verseydim dememek için yazdım :/
Bu kadar aptall olmayın yaa seven adam öyle canı sıkılınca mı yazar 4-5 ay ne yaa az kendinize gelin. kim bilir kaç tanesi var kimlerle konuşuyo. saf olmayın onun sadece zaman geçirme can sıkıntısı aracısın
Adi üstünde eski ,,,önüne bak
Buda şu köşede dursun lazım olur düşüncesi
Her yerden engelli olduğu için ulaşamaz
Yazdığı zaman cevap verme vazgeç gitsin
Bu kafa yapısındaki insanları anlamıyorum
Gereğini yapmışsın geçmiş olsun bahtın açık olsun
Görmezden gelinir , cevap verilmez ve engellenir👍