Yaklaşık 1 senedir evliyim ve 4 buçuk aylık hamileyim. Eşimin ailesiyle kalıyoruz ama mutlu değilim. Eşime bunu söylediğimde aç değilsin açıkta değilsin neyin mutlu değil diyor o kadar sebep saydıysam da onun gözünde ben herzaman haksız mantıksız insan oldum. Sadece annesi ne derse onu yapıyor bir haklı o var gözünde. Bayram da annemin yanına giitmek istedim 1 hafta ona bile müsade etmedi ayrı gayrı gönderemem dedi. Sende gel diyorum maddi konuda sıkışıklıklar çıkıyor hem çalışıyor zaten gelmesi zor. beni de tek göndermiyor ama böyle de duramıyorum artık sabredemiyorum birçok şeyleri. Eğer gidersem birdaha dönüşü olmayacak. Bir yandan çocuğum babasız kalmasın diye gitmek istemiyorum diğer yandan bu şekilde yaşamaya alışamıyorum. Ya çocuğu öldürücem ya kendimi. Çok çıkmazlardayım yardım edin lütfen
Cevabın nedir?
+1 yılAllah yardımcın olsun bende 1 yıllık evli 3 aylık hamileyim benimde sadece kayınvalidem yanımızda yaşıyo anlayışlı bir insan Allah razı olsun bazı ufak tefek sıkıntılar olsada birbirinin hatasını görmezden gelince problem çıkmıyo , kendini bilen aklı başında insan empati yaparak brbirine anlayış gösterebilir, 2 tarafta inat eder o öyle olmaz böyle olur düşüncesiyle hareket ederse geçim zor malesef, herkes kendini sorgulasa başkalarını yargılamak yerine kendisini yargılasa bir problem çıkmaz, aklı başında bir insansın aceba kaynvalden bişey yapmadanmı gözüne batıyo yoksa gerçekten problemlermi var brazda hamilelik hormonlarıyla hareket ederek abartmıyosan ufacık şeylere alınganlık göstermiyosan alışmaya çalışmalısın bunları anlamak için braz kendini dinle her açıdan düşün bazen herşey istediğimiz gibi olmayabiliyor, ama gerçekten sana haksızlık yapılıyosa üzerine geliyorlarsa eşine inancın kalmadıysa ayrılığı ozaman düşünmelisin ve baba evine artık yük olacağınıda asla unutma her aile bir olmaz ama bu böyledir bebeğini aldırmayı intiharı filanda çıkar aklından sen artık bir annesin annelik duygusuyla hareket etmelisin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çocuk & Ebeveyn konusunda 889 cevap paylaştı. Öncelikle sakin olun.
bebeğiniz hayırlı olsun.
şu an duygusal bir süreçtesiniz, sizi anlıyorum.. Eşinizle konuşarak sanırım çözemiyorsunuz sorunları..
ona mutsuzluğunuzun nedenini kendi düzeniniz olmamasına ve ev içinde ev olamayacağına bağlı olduğunu söyleyin. ve annesi ile sizin düzeniniz örtüşmediğinden huzursuz olduğunuzu, bundan doğal olarak bebeğinizin de etkileneceğini ve aile babası olarak birincil görevinin kendi yuvasını korumak ve kuşatmak olduğunu söyleyin..
Ben dilini kullanın. olanların sizde neler hissettirdiğini ve nasıl mutsuzluğa ittiğini..13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bu akşam tekrar denicem konuşmayı sizin tavsiyelerinizle
+1 yılçok geçmeden bu işi ciddi bir şekilde konuş kendini ezdirme kocana neden böyle bir insanla evlenmeyi tercih ettin ki Allah korusun yerinde olsam evliliğimi bitirirdim herhalde çünkü gerçekten çok zor mutsuz bir şekilde bir yerde hapis gibi kalmak çocuğunun böyle bir baba ile büyümesine emin misin diye bir sor kendine birde çocuğun canına yasal olarak kıyamazsın çok sıkıntılı bir durum
00 Yorumla
Dayan biraz. Onu boşver. Senin için hayatta önemli olan tek şey çocuğun olmalı. Onu düşün.
Düşünmen gereken tek nokta var;
Babasız kalmasın diyorsun ama;
-Seni mutlu etmeyi başaramayan - seni umurmasayan - biri çocuğuna nasıl bir baba olur?015 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğimizi hep ailesi yönlendiriyor. İçinde kötülük yok biliyorum ama annesi böyle yapmasını istiyor oda yapıyor. Asıl beni kıran o benim fikirlerimi yok sayıp annesinin lafını ikiletmemesi. Senin önceliklerin karın çocuğun artık diyorum susuyor çünkü yine annesi etkiliyor (
Soran+1 yılAyrı eve çıkmayı çok istiyorum zaten ama ailesi bizim yerimize de o kararları vermişler. Geçen aldım eşimi annesini karşıma ben bu şekilde yaşamak gençliğimi mahfetmek istemiyorum dedim ayrı eve çıkmak istiyorum artık dedim. Annesi olmaz şeklinde kafa salladı. Eğer gidicek olursanız en ufak yardımda bulunmam kendi çocuğuna da kendin bakarsın dedi. İlk çocuğum ve hiç tecrübem yok açıkcası ama ona bile tamam ben bakarım diye çıkıştım yalnız eşim pek benim tarafımda değil yine
- +1 yıl
Sen en başında vermişsin tüm ipleri annesinin eline. Ama annesine ters bir çıkış yaparsan sen haksız olursun. Eşini bir şekilde ikna etmelisin. Önceliklerini düşünmeli. Önemli olan sensin ya yıl olmuş 2014 hala nasıl annesinin sözünü dinleyen adamlar var aklım almıyor. Kendine bir şey yapma sakın. çocuğunu düşün. En başta keşke ayrı ev için anlaşsaydın. Eşin tamamen annesinin kontrolü altında. Valla ne yapılır bilmiyorum ben bile çaresiz kaldım :(
Soran+1 yılBen bunu da söylüyorum eşime annen gibi konuşma benimle bir kendin ol diye oda inkar ediyor ben zaten kendi kararlarıma göre konuşuyorum diye ben yokkende evin köşelerinde annesi onu kenara çekmiş fısır fısır birşeyler tembihliyor. Eşim düğün yapamıcaz maddi durumumuz iyi değil dedi tamam sonra yaparız önemli değil dedim. Sadece kendimize ait bir ev istiyorum buda bana göre en doğal hakkım değil mi istemek? Hemen olmaz biliyorum ama kendimizi zorlarsak hiç olmıcak bişey de değil aslında ama önce dediğiniz gibi annesinin etkisinden çıkması lazım
Soran+1 yılKesinlikle gıkımı çıkartmam çünkü o zaman huzurlu ve mutlu olucam aç kalıcaksam da kocamla kalıcam bu gibi şeyler benim için çok küçük şeyler ama o çok büyütüyor gerçekten aç kaldığında böyle konuşabilicekmisin bakalım diye
Soran+1 yılKimsenin günahını almak istemem ama şunu şöyle yap bunu böyle yapma diye yönlendirdiğine eminim. şu an evde 5 kişi kalıyoruz eşim annesi babası ve kardeşi var. Babası her gece içki içip gece 3te 4 te eve gelen sürekli en küçük problemi büyülterek evdeki herkese bağıran çağıran bir insan. Ben böyle bir ortamda nasıl çocuk büyüteyim nasıl korkmıyım?
Soran+1 yılBenim şu an büyük bir sorumluluğum var çocuk gibi. Onun için elimden geldiğince ona en güzel hayatı sağlamam lazım. Eşime söylüyorum baban böyle böyle kendin görüyorsun diye annesiyle konuşuyor tekrar oda ufak şeyleri de görmeyiverin artık diye geçiştiriyor oda herzamanki yaptığını annesini dinliyor
Soran+1 yılHayır çok güzel bir evliliğimiz vardı aslında. 1 sene boyunca Eskişehirde kendi evimizde kalıyorduk hayatımın en güzel günleriydi onlarda sonra hamile olduğumu öğrendiğimizde İstanbul a onun ailesinin yanına geldik o günden sonra başladı sıkıntılar
Soran+1 yılKeşke dönsek geri dönmek için nelerimi vermezdim. İstanbul da hiçbiryer bilmiyorum hala bu da büyük problem başım sıkıştığında gidicek kimsem yok 1 Allah ın kulunu tanımıyorum kendi başıma dışarı çıkamıyorum birine bağımlıyım bu tür işler için anlıcağınız
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
23Cevap
+1 yılBu halde olan annem olsa babami birakip gitmis olmasini isterdim ama ben asla birakip gitmezdim. Cunku ben babasiz buyudum ve adam yasarken babasiz kalmak cidden olmesinden daha zor bir sey. Birakman gerekir oyle bir adamla evli kalinmaz ama onunla evlenmek senin secimindi. Dedigim gibi annem oyle seylere maruz kalsa babami birakmis olmasini isterdim ama ben yine de birakmazdim
12 Yorumla
Soran+1 yılBende babasız büyüdüm ve gerçekten zor bir durum dediğiniz gibi. Gitmeye bir yandan cesaretim yok tek başıma olsam dakika durmaz çeker giderdim ama çocuğumun babasız büyüyecek olması bana çok acı geliyor.
- +1 yıl
Bilmiyorum bence seye odaklan onunla neden evlenmistin? Hani annesi kil bir tip anladigim kadariyla ama "onu dogurmus" falan gibi dusun. Hani sana soyle diyim senin icin dogru olan kesinlikle gitmen. Ama vocugun icin dogru olan kalman
Evlenmeden önce sana bunu sormuş ve kabul etmişsen, kusura bakma ama pek de söz hakkın yok. he çok kısıtlıyor, aileni görmene mani oluyor, sorun çıkarıyorsa, o zaman iş değişir. ailenden yol parası istedin mi? verebilecek durumdaysalar, iste. eğer yine göndermezse git. çocuk olunca hiç gidemeyeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılben bunu başından beri kabul etmediğim istemediğim halde geldik buraya oda gayet farkında bunun. Ailem yol parasını da karşılamaya hazır ama o göndermiyor sıkıntı orada
+1 yılBu şekilde devam edemeyeceğin kesinse bunu ona hissettirmeye başlasan iyi olur, belki kaybetme korkusu fikrini değiştirebilir.
Yinede şöyle bir durum var ki işi çıkmaza sürükleyen neden gibi duruyor.
Maddi durumu ayrı bir eve çıkmasına ve 3 kişilik bir ailenin geçimine yetmeyecek gibi bir izlenim var.
Bu yüzden eğer hala seviyorsan bekle ve ikinizin çalıştığı bir zaman diliminde yeniden karar ver.06 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim ona devam edemiceğimi bu şekilde yoksa gidicem dedim. Bana gidersen birdaha geri dönme sakın dedi
- +1 yıl
Çözüm arayışına gitmemesi sorumluluklarına daha fazla katlanamıyor olmasından kaynaklanıyor tahminimce veya sevdiği için, gurur yapıp anlık bir tepki de vermiş olabilir.
Yinede sen son kez çözüm için bir adım at , kaybedeceğin hiç bir şey olmaz eğer hala yanaşmıyorsa zaten ondan bir aile olmaz.
Soran+1 yılHaklısınız artık bende ondan bir aile olmayacağını düşünmeye başladım. Ama her gece de dua ediyorum nolur bizi önemsediğiniz biraz belli etsin ki bende ona destek olayım diye bahane aramaya başladım artık. Beni de düşünmesin umurumda değil şu an sadece çocuğu için çabalasın istiyorum kendi ailesi için değil
- +1 yıl
Çocuğu şu an anlamaz o. Doğduğunda yani onu gördüğünde , dokunduğunda ne olduğunu anlar.
Sen annesi olduğun için hissediyorsun o bebeği ama onun hissetmesi mümkün değil şimdilik.
Yalnız bu adam için gelecekte olabilecekleri iyi analiz etmeye çalış. Senin böyle bir dönemde yanında olmaması , bunun için adım atmaması iyiye işaret değil ve bebeği doğurduğunda ona aşırı bağlanıp seninle ilgili sorununda çok farklı tepkilerle karşılaşman mümkün. Bu yüzden kafandaki karışıklığı netleştir , iyice ölç ve nasıl bir yol izleyeceğine iyi karar ver ama dediğim gibi kafandakiler net olsun çünkü onun bu ihmalleri arkasında ki nedenleri bir gün sana sıraladığında , dönüp dolaşıp aynı çıkmazın içinde bulma kendini.
Soran+1 yılçok teşekkür ederim yorumunuz için. Kimseyle paylaşamıyorum sıkıntılarımı etrafımda kimse yok çünkü. Söylediklerinizi çok iyi bir şekilde düşünücem ve artık nolucaksa olucak yoksa stresten bebeğimi kaybedicem buna hiç dayanamam
- +1 yıl
Ya bu süreci kafana takarak atlatırsın ya da rahatına bakarak, her türlü geçer. Bu yüzden keyfine bak:)
Önce ölümü sil kafandan ce ailenin yanına git hayat o şapşal adamı çekecek kadar kıssa değil bir ömür geçireceksin çocuğun babasız kalmasın die hayatını karartmamalısın çocuğunun bir bası olucak ayrı olsanız da böyle devam edersen çocuğunun bir anneannese bir dedesi olmicak bende evliyim bana böyle bişi yapılsa bir dakika bile durmam yanlış yapma hayat uzun...
18 Yorumla
Soran+1 yılBana annenin yanına giderse bidaha asla gelme dedi. Gidersem büyük ihtimalle bidaha asla ne beni ne çocuğunu arıyacak. Sonra düşünüyorum nerden çıktı bu çocuk diye. Elimden birşey gelemeyince de kendimi mahfediyorum :(
Soran+1 yılBen ondan çok birşey istemedim. Ailesinin maddi imkanları kötü olduğu için düğünde istemedim yapamıcaz dediler tamam dedim. Ben sadece kendime ait bir evim kurulu bir düzenim olsun istedim bu seferde sende herşeyi istiyorsun ama isteklerin hiç bitmiyor diye çıkıştı eşim. Son zamanlarda çok değişti buda annesinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
Soran+1 yılArtık bende şüphelenmeye başladım beni iyice yok saymaya başladı. Çocuk olmasa dakika durmaz giderim ama malesef sorumluluğum büyük ailesi soğuk kanlı kabullenemediler beni bir türlü. Onların hayalinde kapalı ve memur bir gelin istiyorlar. Ben ne yapsam göze batıyor evde
Soran+1 yılAnnem hergün gelmem için yalvarıyor zaten. Olmadı gidicem ailemin yanına gelmek isterse herzaman ona kapım açık olucak ama gelmek istemezse de kendisi bilir dünyada babasız büyüyen çok ilk benimki olmıcak
bir çok evli bayan aynı dertten muzdarip, evlenmeden önce bu tarz konuları iyice gözden geçirmek gerekiyordu. hamile olduğunuz için daha duygusalsınızdır ve daha çok kafanıza takıyor olabilirsiniz, sakin olmaya çalışıp bu konuyu gündeme getirmeyin bence bir süre. doğumdan sonra tekrar konuşursunuz eşinizle.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir insan gelininin yaninda nasil rahat edebilir cidden aklim almiyor. Esine tatli dille kucucuk bir evimz olsun cekirdek aile olalim. Birlkte bakrz cocugmza falan desen hic ozenmezmk internetten falan kirasi az evleri falan goster. Belki ozenir o da:(
07 Yorumla
Soran+1 yılçok denedim bunları malesef bir işe yaramadı :(
Cevap sahibi+1 yılAllah yardimcn olsun ya zor is esin seni seviyormu. Keske evlenmeden once ailenle yasamam diye sart kossaydin.
Soran+1 yılBiz evlendikten sonra 1 sene kendimiz ayrı evde yaşadık o zaman herşey çok güzeldi zaten çocuktan sonra İstanbul a ailesinin yanına geldik. Bilmediğim kocaman memleket başım sıkıştığında gidicek kimsem yok. Yeni geldiğimiz için de hala hiçbir yeri bilmiyorum malesef
Cevap sahibi+1 yılYa bide istnbulda ev bulmak zor is. Esinle birlkte ckmiyomusnz hic cikin gezin. Belki acilirsin braz. Allah yardmcin olsun dua et belli olurmu belki esinde mutlu degildr ama mecburen katlaniyrdur.
Soran+1 yılO daha önceden üniversite için şehir değişikliği yapmış ailesi ne kadar gitme dediyse dinlememiş ve gitmiş sonra vicdan azabı çekmiş 5 sene ailesinden ayrı kalmış bunun vicdanını taşıyor. Şimdi de tekrar ailesini bırakmak istemiyor sürekli ben hayırlı evlat olamadım diyor ama bu noktada kendisinin de bir ailesi olduğunu unutuyor. Durumlar şu an çok ciddi boyutlarda iyi giden hiçbirşey yok bikaç gün annemle vakit geçirip kafamı dağıtmak istedim ona bile izin vermedi. Ailesi eşime ev aldırmak istiyor. Ev taksitleri bittikten sonra ne yaparsanız yapın artık diye plan kuruyorlar. Ev almak kolay değil ev alındıktan sonra 5 6 sene onun taksitleri var. Ben bu 5 sene içinde ailesiyle nasıl kalıcam bilemiyorum. Bir yandan kendi çocuğumu kendim büyütmek istiyorum anneannesi veya babaannesi değil. Gelip istediği kadar görsünler ama çocuk benimle büyüsün. Ev taksiti bittikten sonra kimse bu çocuklara yardım edelim de düzen kursunlar demiyorlar.
Soran+1 yılkızdığım şey de bu. Napıcaz peki ev alındıktan sonra diyorum kimseden ses çıkmıyor. Ben daha ne gelinlik giyebildim ne de hayallerimi gerçekleştirebildim. Bizim daha bir tane eşyamız yokken annesinin bizden ev ve eşya istemesi bana saçma geliyor. Ben bunları eşime söylediğimde de bana mantıksız ve saçma gözüyle bakıyor
Cevap sahibi+1 yılHaklisin ya ne demek kendilerine ev alacaklarmis falan yani ailesini nasil ikna edebilirsin bilmiyorm esini ikna etmen daha kolay olur gibi oncelikle ama o da cok degisik dusunuyo ne diyim bilemedim bosan ya da bosanma diye bebek beklemiyor olsaydin daha kolay olabilirdi ama bunda da bir hayir vardir eminim. Allah yardimcin olsun. Herkesin evliligi gulluk gulistanlik olmuyor hep bir sorunlar cikiyor genelde evlilgn ilk yillari sorunlu oluyorms. ama en azindan iki uc gunde olsa annene gitmene izin vermesi lazim. Insallah bu sorunlari atlatirsiniz en kisa zamanda..
+1 yılBende eşimin ailesiyle yaşamak istemem. Rahat rahat salına salına gezemem o evde. Evim gibi hissedemem ki. Hem ne demek ailenin yanına gidememek. Git gör aileni, onun ailesi değerli de seninki değil mi.. İstediği kadar karşı çıksın -_-
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın bende böyle düşünüyorum artık ne söylerse söylesin gidicem bu benim en doğal hakkım kocam bile olsa buna karşı çıkamaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim annem de senin durumundaydı babamla ayrıldı. Sonuç ne biliyor musun ben annesiz kaldim kucuk yasta. Kimse bakmadi bana kardesimde var bn baktim kardesime. Okula gittimhayatim berbat gunlerle gecti. Anneme hp laf soyluyorlardi annem uzuntuden düşük yapti , dikişleri patladi evde 10 kere temizlik ypiyordu hamile haliyle. Dayanamadi bizi birakip gitti. Sende cocugunu dusunuyirsan ypma bunu lutfn
01 Yorumla
Soran+1 yılAnnesizlik babasızlık çok zor şeyler az çok biliyorum ama annesizlik dediğin gibi daha da zor malesef. Bende sürekli temizlik yapmak zorundayım ağır yükler kaldırıyorum hamilesin dinlen diyen yok gelinsin yapıcaksın tabi diyorlar aksine. Annen için de çok zor olmuştur herşey tabi ama olan çocuklara olur hep çocuğum da kötü durumlarda olsun istemiyorum. Korkuyorum napıcam bilmiyorum
+1 yılSabredip susacan bacım:( Allah sabır versin. Sıkıntı maddi ise sende birazcık anlayışlı ol. O şimdi yeni elecek bebeğin maması bezi doğum masrafı bilmemne hepsini hesaplıyodur, para eksik kalıyodur, o yüzdendir. sabret
113 Yorumla
Soran+1 yılTabiki maddi sıkıntımız büyük malesef bu tür hesapları birlikte yapıyoruz çocuğa daha iyi hayat vermek için birikim yapmak zorundayız ama ailesi de büyük sıkıntı malesef ayrıca hamileliğimde bana hiç destek olmuyor buda bana ağır geliyor
- +1 yıl
bacım sen sabretmeye çalış, ama benim teyzemin kaç kere hamile hamile hem kaynanasından hemde kocasından dayak yediğini bilirim, sonra çocuk akıl olarak biraz özürlü doğdu, böyle şeyler olursa sabretme derim, git anana babana, ama kocan sana iyi davranıyosa sabret, allah bir çıkar yol gösterir elbet, kaynanan iyi davranıyosa sıkıntı yok sabret:)
Soran+1 yılTeyzen için çok üzüldüm çok zor bir durum olmalı. Ama eşimin de babası çok içki içen insan aynı evde tedirgin oluyorum hele ki çocuktan sonra daha zor. Ben çok iyi bir çocukluk yaşayamadım bunları çocuğumda yaşatmak istiyorum
- +1 yıl
teyzemin kocasıda çok içki içerdi, hatta küçükken beni çarpım tablosunu bilemedim diye dövecekti, saat gecenin üçü adam beni uyandırıp soru soruyo, babam falan kurtardı. Ben derimki, çocuğunu etkileyecek bir hareket, davranış yaptıkları zaman durman hata, eğer yoksa sabret, bekle.
Soran+1 yılNe insanlar var hakikaten ya. Eşimin babası da içip içip dövermiş çocuklarını görümcemi de bir gün bıçaklamış hatta oda evden kaçtı evlenmek zorunda kaldı. Böyle bir adamla aynı ortamda çocuk büyütmek düşündürüyor beni hala içmeye devam ediyor çünkü. Çocukları büyüdüğü için dövemiyor yoksa hala bağırır çağırır evin içinde
- +1 yıl
teyzemin kocası annemide bıçaklayacaktı bizdede:D ne tesadüf
Soran+1 yılYazık günah hakikaten ya böyle insanların yaşaması bile saçmalık. Eşimin babası da akşam yemek yemeye gelir eve nihat hatipoğlunu açar tv den Allah Allah diye bağıra bağıra dua eder gece eve zil zurna sarhoş gelir böyle insanları da anlamak güç
- +1 yıl
hadi yaaa :D ahahahah Allah yardımcın olsun:)
Soran+1 yılDeğişik bir adam ya hatta hayatımda gördüğüm en saçma insan diyebilirim :) Hala eşime kapıyı yabancılara açma diye tembihler :)
- +1 yıl
Oha :D asdasfsad
Soran+1 yılDaha neler neler yemeğin tuzu eksik olsa kıyamet kopar ama tuzu alıp yemeğe ekmesi çok zor sanki
- +1 yıl
Harbi nasıl bir adammış bu yaa:D dediğim gibi allah sabır versin:)
Soran+1 yılAmiinnnn. Sağol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılyeni evlisiniz zamanla bunlar düzelecek tek basınıza gıdıp gelmeler olacak. bır erkege dedıgınız yaptırmak ıstıyorsanız her seyden once tatlı dıllı olun. sıkayet etmeyın. zordur bılıyorum ama ona yansıtmayın. her sey yoluna gırecektır. cocugunuzu daha dogmadan babasız bırakmayın. ölümüde düsünmeyin.
12 Yorumla
Soran+1 yılBen hiçbir şeyi emrivaki şekilde isteyen bir insan değilim asla eşime her zaman güler yüzümü gösteriyorum. Bir dediğini ikiletmiyorum sonra acaba bu şekilde çok mu yanlış yapıyorum diye düşünmeye başladım başından ipleri sağlama alsaydım belki bu durumda olmıcaktım
Cevap sahibi+1 yılişte o inci cizgiyi yakalamak gerekiyor. tatlı dil güler yüz göstereceksiniz ama bu dediklerini yapmak demek olmayacak
Hiç kimsenin dedigiyle sakin sakin aile içinde hareket etme herkez kendi düşüncesini söyler haklılar ama yaşadıklarınızı birebir yaşayıp size yol gösteremezler sakın olun rahat olun kimseden nasihat dinleme aç bir interneti gir saliha kadın özellikleri dinen yasa burdakiler dine göre değil kendi düşündüğü hayata göre yaşayın derler
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 837 cevap paylaştı. Eşine de ki '' O zaman en mutlu insanların hapishanedeki tutuklular veya kafeslerde tutulan dostlarımız olması lazım ama niye hala mutsuzlar? '' .. Zeka seviyesi eksilerde değilse anlayacaktır..
10 Yorumla
+1 yıluff ciddi bir durum var burada. Sanıyorum yeni evlisiniz. Eşinizin ailesi ile ilgili bir sorununuz yok değil mi?
04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef eşimin ailesi yüzünden çıkan sorunlar bunlar. Aslında çok güzel bir evliliğim var birde sevdiğim adamdan çocuğum olucak daha ne olsun. Ama ailesi sürekli hayatımızın içinde ve sürekli müdahale durumundalar zaten isteyerek kalmıyorum burda. Eşime rahatsızlıklarımı belli ettiğimde sürekli ailesini haklı görüyor. Bize ev aldırmak istiyorlar sonraa istediğinizi yapın diyorlar birde üzerine yeni ev eşyası istiyor annesi. hiçbir birikimimiz yok eğer bunlar alınırsa taksitlerin bitmesi kafadan en az 6 sene. Ben 6 sene daha ailesiyle kalmaya dayanamam artık
- +1 yıl
Eşiniz maddi olarak bağımlı değilse ailesine sorununuz çözülür. Ama aileside anlattığınıza göre kötü düşünmüyorlar bu zamanda ev kirası masraflar vs zor olur ev almak. Bir yandan da siz bu şekilde yaşamak istemiyorsunuz. Eşinizle konuşun ciddi bir şekilde konuşmadan içte biriktirerek olmaz. Ailesini haklı görmesi sürekli onların haklı olduğu anlamına gelmez bunu bir şekilde anlatman lazım. 4 aylık hamilesiniz Allah Analı Babalı uzun ömür verir inş hamileyken alacağınız bir karar ileride doğacak bir insan için (dikkat edin evladınız bile demedim ) çok sıkıntılar meydana getirecektir kaldı ki bu sizin öz evladınız. Ailene gitme işini bence eşiniz ayıp etmiş size ya çok kıskanç ya da maddi açıdan sıkıntısı var size söyleyemiyor bu yüzdende göndermem diye kestirip atıyor olabilir.
Soran+1 yılEşimle her akşam konuşuyorum ama bana fikirlerin çok saçma ve mantıksız diyor ömür boyu kira ödemek çok mu hoşuna gidecek diyor. Daha genciz Allah izin verirse herşeyin üstesinden birlikte geliriz diyorum ufak tefek masrafları çok çok büyütüyor gözünde
- +1 yıl
Allah sabır versin. Başka diyecek bir şey bulamıyorum. Hakkınız var dediklerinizin beraberce yaparsınız ama unutma evlilik uzun süreli maraton gibidir daha baştan pes etmeyin derim sabredin sadece ve ailenize gidip gelme işini bir şekilde çözün bu gerçekten evliliğinize zarar verir. Eşinizde ilerleyen zamanlarda her şeyi daha net görür diye umuyorum. Erkekler bazı şeylerin farkına kadınlardan sonra varıyor.
Ölüm konusunda çok saçmalıyorsun
Ölmek öldürmek yerine neden? Baba evim demiyorsun?
Anneliğin ne olduğunu sorumluluklarını bilmiyorsan çok ama yazık sana
Sana değilde atık
Karnındaki bebeye acıyorum zayıf bir Annesi var010 Yorumla
Soran+1 yılBen zayıf bir anne değilim. Ben yıllarca babasız büyüdüm babasızlığı da biliyorum. şu an gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorsam sırf çocuğum için ilerde psikolojisi daha iyi olsun diye ama bu şekilde de ne kadar sağlıklı olur arada kaldım doğrusu
- +1 yıl
Zayıf değilsen ölmeyi ve bebeğini öldürmeyi unut O zaman kocanla açıkça sert bir dille konuş
Annenin yanına dönersin beraber yaşarsınız dul Kadınlarda çalışabiliyor bu ülkede unutma kocanda hemen Senden ve çocuğundan vazgeçmez geçerse de adam değil zaten
Senin elinden hiç bir iş gelmiyor mu para kazanmak için
Soran+1 yılHamile olduğum için kimse işe almak istemiyor çok yere başvurdum hala da başvurmaya devam ediyorum
Soran+1 yılçocuk nerdeyse 5 aylık oldu
Soran+1 yılGeçmişte çok şeyler atlattık bugünlere kadar geldik. Olmadı gidicem eskişehir e ailemin yanına gelmek isterse ben onu herzaman beklicem herzaman da sevmeye devam edicem ne halin varsa gör derse de oda onun insanlığına kalmış kendi başıma mücadele edicem çocuğumu da çok güzel yetiştiricem inşallah
Soran+1 yılSağolun
Orada biraz dur işte ! Saygılı davran o saygısız olabilir. Ama unutma her insan kendine yakışanı yapar. Tamam sende gitmek istiyorsun anlıyorum ama sen iyi davranacaksın ki o utanacak! Gerekirse extra iş bulup daha çok kazanacak !
03 Yorumla
Soran+1 yılBen asla ailesine karşı en ufak bir saygısızlık yapmadım yapmamda bunu kendime yakıştıramam. Sürekli güler yüzlüyüm ailesine karşı ama beni kabullenemediler çünkü hayallerindeki gibi bir gelin adayı değilim
Soran+1 yılBazen herşeyin fazlası insanı yıpratabiliyor 1 aydır düşünmekten uyuyamıyorum hayır kendimi geçtim bu kadar stres bebeğe zarar ona bişey olursa zaten vicdan azabından yaşayamam
Bayramda yollamıyormu? Dinine bağlıysa günahını anlat çok günah bu :O hakkını helal etmediğini söyle
011 Yorumla
Soran+1 yılçok dindardır aslında o çalıştığı için gelemiyor benimle beni de tek göndermek istemiyor ama ben her gece ağlıyorum özledim yapamıyorum bu şekilde diye görüyor oda bunları buna rağmen inatlaşıyor. Gidersen birdaha gelme dedi
Soran+1 yılBenim annemle babam 14 senedir ayrılar senelerce babam yoktu yanımda onun için annem yalnız yaşıyor korkuyorum tek başına bişey olsa Allah korusun nasıl gidicem yanına. Beni görünce hem ona moral olur hem de bana. Kaç kez gitmek istiyorum dedim sen 1 ayda görmeden böyle olduysan 1 sene sonra naparsın bilemiyorum dedi. Ama karar verdim ister boşansın benden ister yanıma gelsin yarın gidicem annemin yanına kimse görmeme engel olamaz
Soran+1 yılAnnem eskişehir de biz istanbuldayız geldiysen İstanbul a çok karmaşık bir şehir onun için gelmesini pek istemiyorum eskişehir benim doğup büyüdüğüm küçük yer olduğundan benim gitmem daha mantıklı zaten bu bayram da göremezsem birdaha zor görmem doğum olucak çocuk olucak derken asla bir yere gidemicem
Soran+1 yılBiz buraya geleli henüz 2 ay oldu ben hala hiçbir yer bilmiyorum ayrıca küçücük evde artık 5 kişi kalıyoruz annemde gelse kalmak için heryer dolu kalıcak yerde yok malesef onu tek başına otel pansiyon tarzı yere de emanet edemem biraz sıkıntılı anlıcağınız
Çocuğun doğmasını bekle.. Bir sene sabretmişsin moralini yüksek tutmaya çalış.. Bazı erkekler çocuk doğduktan sonra daha fazla bağlanır eşine..
09 Yorumla
Soran+1 yılBen 1 sene eşimle ayrı evdeydim onun için herşey çok güzel ve yolundaydı hamileliğimden beri eşimin ailesiyle kalıyorum daha geleli 2 ay oldu 2 ayda mahfoldum 1 2 senesini hiç düşünemiyorum
Soran+1 yılevet hemde çok uzun bir süre daha
Soran+1 yılAslında bizim aramız çok kötü değil eşimle gayet güzel gidiyor evlilik ama babalığı henüz tam hissedemiyor ve en büyük problemimiz ailesi. Sırf ailesi yüzünden biticek bu güzel evlilik haberi yok. Çünkü onun önceliği annesi ve kardeşi sonra ben ve çocuk geliyor
Soran+1 yılAilesiyle anlaşamıyoruz 5 farklı insan illaki sürekli birşeyler göze batıyor. Eşimin babası çok içki içen biri ben bundan rahatsızlık duyuyorum çünkü ben buraya çocuk yetiştirmeye geldim çocuğun psikolojisi daha kötü olsun diye değil. Zamanında eşimini babası çocuklarını dövmüş görümcemi bıçaklamış bunun sonucunda herkes evi terk etmiş ama eşim annesini yalnız bıraktığı için vicdan azabı çekti onun için burdayız onun için önceliği annesi sonra çocuğu ve ben
Soran+1 yılkaç kez söyledim kabul etmiyor
+1 yılhata üstüne hata yapmışın abla D: madem öyle bir koca var ne diye bebek yapıyon,,, fena olcan biraz sus pus olmıycan aynı zamanda
12 Yorumla
Soran+1 yılEn başından böyle değildi ki. Biz 1 sene kendi evimizdeydik Eskişehirde o zaman çok mutluyduk ne zaman ailesinin yanına İstanbul a geldik bu sorunlar başladı. Evlenirken kesinlikle eşinin ailesi de çok önemli faktörmüş bunu daha iyi anladım
- +1 yıl
git ailenin yanına cok seviyosa gelirseni almaya zaten öyle insanı mal gibi kullanmak olmaz
aman kardeşim ya dikkat et hamile şekilde yolda başına bir iş gelirse ne olacak eşin onu düşünmüştür onun için göndermiyodur. Eşini al karşına konuş güzelce sıkıldım de durumu anlat anlıycaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu akşam tekrar konuşucam kayınvalidemle de tartıştık şimdi yol parası yüzünden göndermek istemiyor oda sürekli para harcayamazsın diyor
- +1 yıl
Acele etme sabir sabir sabir her şey sabir yaa biraz sabır hiç birşey hemen olu vermez bekle sabret kocanın senin hakkında neler düşündüğünü bilemezsin sen bekle aç değil açık değil ne oluyorsa imtihandasın sabret güzel günler imtihanla sabırla gözükür sen çukur kazma önüne dinlen bekle kaynana oymuş buymuş valla kimse senin zararını istemez
Eşine bir şekilde annesinin durumunu gostermen lazim bak sen varken boyle sen yokken böyle eve kamera yerleştir bence ve izlettir o zamanda düşünceleri değişmezse. allah sabir versin demekten başka birşey gelmiyor elimden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevi bir ayırabilsen belki herşey düzelir. ayırırsanda kaynanandan mümkün mertebe uzak yere gitmeye çalış. Allah yardımcın olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılşu an maddi açıdan zor bir de bebiş gelicek onun masrafları da artınca daha zor umarım en kısa zamanda ayırıp kendi düzenimizi kurarız :(
Cevap sahibi+1 yılumarım
bazen erken verilen kararlar ileride yolunu açabilir. Belli ki eşin sana o kadar da değer verrmiyor . Bence ayrılmalı kendi yoluna bakmalısın
00 Yorumlaerken evlilik işte ya sanki kocalar kaçıo ya da kadınlar otur ekmeğini eline iyice al kendine güven evlen sonra çocuklar mağdur oluo senin benim hayatım kararıyor mantık biraz lütfen ya
00 Yorumlaallah kolaylık versin sende çalışıomursun eğer çalışmıyorsan bir iş bul maddi durumu düzeltince ailesine bağlı kalmadan başka eve çıkarsınızz
03 Yorumla
Soran+1 yılMalesef iş arıyorum. Hamile olduğum için kimse işe almak istemiyor :( en başından beri fikrim buydu benimde
Soran+1 yılBöyle bir insan değildi ki başından böyle biri olduğunu bilseydim neden evleneyim zaten. Aslında hala kötü insan değil biliyorum ailesi çok etkiliyor malesef onun dışında bir problemimiz yok. Son 1 ayda çok değişti
+1 yılerkenden hemen niye çocuk yaparsınızki? daha evlilik oturmamış. kızıyorum yani. sakin ol sabırlı ol
05 Yorumla
Soran+1 yılBirçok kez söyledim planlı olan bir durum değil bizde istemiyorduk erken diye ama Allah ın verdiği canı benim alma lüksüm yok ona en iyi şekilde bakmaktan başka işim de yok artık
- +1 yıl
Abicim korunsaydın ya.. neyse. Eşin dediğim deikmi neden yollamıyor ailesin yanına sence
- +1 yıl
Diğer cevaplarına baktım. eşinle evlilik problemli olmuş. Keşke ikinizde diyolaga acık olsanız da sorun olmasa. Soğuma var mı evliliğe karşı?
Soran+1 yılBen aslında eşimi seviyorum hala ama bu durum beni çok üzüyor ve biraz soğumama neden oluyor 2 gündür hiç konuşmuyoruz sırf annemle görüştürmediği için tavırlıyım bu sefer ona. Oda asla 1 adım atmıyor bana karşı
- +1 yıl
anladım. keşke hiç olmasa dıyım nedıyım. çıftler uyum sorunu yasıyor ama ınat ve uyumsuzluk olursa evlılk guzelolmuyor
+1 yılNasıl insanlar var ya sen oncelikle aklından şu ölüm sacmalıgını çıkar
114 Yorumla
Soran+1 yılHamilelik çok zor bir dönem psikolojik olarak insan kendini iyi hissedemiyor bunun için çevrendeki insanlardan yardım bekliyorsun. Baktın kimse oralı bile olmayınca kendini uçurumun kıyısında buluyorsun. Ölümü düşünmek mantıklı değil evet ama düşündürüyorlar malesef.
- +1 yıl
haklısın bunun için seni yargılayamam ama saçma oldugunu bil. ailen de mi sahip çıkmıyo sana
Soran+1 yılSaçma olduğunun farkındayım bir anlık kaçıştı benimkisi. Ailem destek oluyor ama aramızda mesafeler var ben istanbuldayım onlar eskişehirde gel git zor oluyor. Eskişehir e gitmek istiyorum hava değişikliği ailemi görünce belki rahatlarım diye eşim göndermiyor bu seferde gidersen bir daha gelme dedi
- +1 yıl
evet var boyle kocalar ne yazık ki eşini ailesinden uzaklaştırıyolar sende çaresiz kalıyosun zor bir durum. ne yapmayı duşunuyosun? ailen gelmez mi yanına
Soran+1 yılAilem gelir ama onlar da hiç bilmiyorlar İstanbul u evde 5 kişi kalıyoruz eşimin ailesiyle birlikte. Annem le kardeşim çok gelmek istiyorlar ama nerde kalıcaklar bilmiyorum bilmediği yere de çok gelsinler istemiyorum.
- +1 yıl
1 gece gelsinler ne olacak kocan o kadarına da bişey demesin
Soran+1 yılAnnem kafam dağılsın diye Antalyadan güzel bir tatil ayarladı bayramda oraya gitmek istiyorum bana ve bebeğime çok iyi gelicek moral olucak bu durum bize maddi olarak ta herşeyini ayarlamış bizden tek kuruş istemedi olmaz ayrı gayrı gidemezsin diyor sanki eşimle göbek bağımız bir kesilmiş gibi. Onu da tembihleyen annesi köşeye çekip karını tek başına bir yere gönderemezsin diyor eşimde tamam diyor göndermiyor
- +1 yıl
ya cok zor Allah yardımcın olsun keşke eşin biraz anlayışlı olsa. ama annen onun kanına giriyo belki o bişey demese eşin cok da sıkmazdı seni. ayrı eve cıksanız keşke
Soran+1 yılAslında eşimde istiyor ayrı ev ama yine anne faktörü araya giriyor yani ölse de kurtulsam dicem nerdeyse bizim kararlarımızı beğenmiyor sürekli müdahalede bulunuyor
- +1 yıl
Allah kaynananın da hayırlısını versin bence ne yap et ayrı eve çık
Soran+1 yılya da annemin yanına gidip yeni bir hayat kurucam oda yalnız yaşıyor zaten
- +1 yıl
cocugunu bırakmazlarsa? annesi zorluk cıkarır bence
Soran+1 yılyasal olarak alamazlar ki onun anne sütüne ihtiyacı olucak bunu eşimin annesi sağlayamıcağına göre kimse gelip zorla alamaz çok özlerlerse gelip görebilirler ama bunu engelleyemem tabi
- +1 yıl
hmm oyleyse sen bilirsin kararını iyi duşun
bak evlilik tamamıyla bir ödündür yeri geldiğinde. Sahip olduklarından değil özünden ödün verirsin, umarım bir günaha batmazsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaaa işte sen evliliği ne sanıyordum ben baban olsam seni eve sokmazdım inan...
00 Yorumla
+1 yılAltta kalma bu dünyaya bir kere geliyor insan eşini karşına al konuş essek değilse anlar seni ..
00 Yorumlaevlılık dedığın işte bu ozgurluklerler bekarlıkta kaldı artık
011 Yorumla
Soran+1 yılBenim tek istediğim eşimle ayrı bir bu mudur özgürlük?
Soran+1 yılçünkü eşimin ailesi eşimden ev eşya istiyor kendileri için oda ailesine ev ve eşya aldıktan sonra ayrı eve çıkmak istiyor onun asıl sorumlulukları çok başka ama bunun bilincinde değil kaç kez konuştum beni dinlemiyor ailesi ne derse onu yapıyor
Soran+1 yılBana düğün yapmadılar annem çok istedi beni gelinlikle görmeyi hiç olmazsa masrafları ben karşılıyım ama bir kere olsun görmüş olayım dedi onu bile kabul etmediler varsa yoksa kendileri bunların çocukları olucak bir yardım edelim diyen olmadı hiç
Soran+1 yıleşimi çok iyi tanıdım ama ailesi hep bizim uzağımızda oldukları için onları çok iyi tanıyamadım malesef ben hayatımda böyle bencil cimri paracı bir aile görmedim
Soran+1 yılBebek bereketiyle gelir derler üstelik eşime ikimiz el ele olduktan sonra her zorluğun altından kalkarız diyorum ama onun planları başka dediğim gibi bide iş sadece evlenmekle bitmiyormuş bunu çok iyi anladım mutlaka insan evleniceği kişinin ailesine de bakarak evlenmeli yoksa artık en büyük boşanma sıkıntıları aileler oluyor
Soran+1 yılEvet bunun pişmanlığını hergün yaşıyorum
sıkıntılı bir durum. malesef eşin kişiliği oturmamış birisi.
010 Yorumla
Soran+1 yılEşim kendi aklıyla düşünen birisi değil malesef hep onu etkileyen birileri oldu. Cesurca kendi fikrini ortaya attığı durumları çok az gördüm diyebilirim
Soran+1 yılMalesef :(
Soran+1 yılkaç kez konuştum hala da konuşmaya devam ediyorum ben ne söylersem söyliyim hep mantıksız olarak geliyor ona. Onun gözünde tek haklı insan annesi var annesi beni yarın öbür gün dövmeye kalksa haklısın annecim dicek durum o kadar vahim
Soran+1 yıleşimle flört dönemindeyken herşey çok iyiydi. Ufaktan sıkıntılar vardı görmezden geldim sonra o sıkıntılar büyüdü büyüdü yük oldu üzerimde ayrıldım bende. Kaç kez kapıma geldi ağlayarak telefonlarda ağladı hergün çiçek gönderdi üzüldüm açıkcası affettim. Sonra evlendik evlendikten sonra yine ufak tefek sıkıntılar çıktı evliyken terkettim evi bikaç ay arkadaşımda kaldım tekrar ağladı sızladı bu sefer emindim eskisi gibi olmıcak diye o sıra hamileliğimi öğrendim. Öğrendiğimde 2 ay olmuştu bile zaten sırf çocuk için affettim hala sürüyor işte çocuk olmasaydı çoktan bitmişti bende
Soran+1 yılçocuk için sabrediyorum ama bu kadar stres iyi değil geldiğim günden beri ağlıyorum sürekli bebeğe bişey olmasından korkuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir anne sayıyorum seni ve nasıl gözün bu kadar döndü anlamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılneler yaşıyorum bilmiyorsun bu kadar gözümü döndürenler utansın...
Cevap sahibi+1 yılsorun cahil ebeveynler ve. sorumluluk ve fedakarlık nedir bilmeden evlenen ergen akıllı karı koca yüzünden oluyor hep. Allah kolaylık versin inş. evinizi tez zamanda ayırırsınız.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende ilk zamanlar kaldım rahat ve huzr yoktu seni anlıyorum
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılHakkında hayırlısı kötü bir durum iyice konuş elbet ortak bir noktaya varırsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEger girersen cevap verirmisin ayni durumdayim hayat gercekten zor sevdigin adami birakip gttinmi kaldinmi sen
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ayrı eve çıkmadınız maddi sebepler mi?
09 Yorumla
Soran+1 yılevet malesef
- +1 yıl
Hiç doğru birşey değil yaa imkanlar dahilinde yeni bir eve çıkılması kanaatindeyim her zaman. Hamileymişsin bırakıp gitmek yani tee boşanmak biraz ağır olur bence.
Soran+1 yılçok ağır hemde hiç kolay değil inanın. Bu şekilde de psikolojim iyice bozuldu sağlıklı düşünemiyorum artık
- +1 yıl
Annesi bir kötülük yapıyor mu? Mesela oğlu varken başka oğlu yokken başka bir tavır takınmak gibi
Soran+1 yılevet evet oğlunun yanında bana iyi davranıyormuş gibi yapıyor oğlu yokken emirli konuşur zaten ben varım diye yüzü hiç gülmez eşimde aramız çok iyi zannediyor ama buzdağının görünmeyen kısmı var
- +1 yıl
Aile sonuçta bize karışmak pek düşmez ama tavrını belli etsende ayrı eve çıkmanız zor gibi
Soran+1 yılBana da öyle geliyor
- +1 yıl
Allah sabır versin...
Soran+1 yılTeşekkür ederim amin...
+1 yılMaddi anlamda iyiysen kaç git
10 Yorumla
+1 yılya kaç yaşında evlendinki sen?
05 Yorumla
Soran+1 yıl19 yaşında evlendim şu an 20 yaşındayım ve bebek bekliyorum
- +1 yıl
Ovv cok erken calisiyor muydun?
Soran+1 yılhayır İstanbul a yeni geldik eşimin ailesinin yanına iş bulamadım hamileliğim de etkiliyor tabi kimse hamile bayanı işe almak istemiyor
- +1 yıl
Hamilelim icin cok erken :( keske korunsaydnz sen böyle zor durumdayken birde
- +1 yıl
Hamilelik
peki çocuktan önce niye düşünmedin
010 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk planlı bir durum değildi. Aldıramazdım da !
Soran+1 yıl20 yaşındayım. Eşimin dikkatsizliği yüzünden kaç kez uyardım birşey olmaz dedi dinlemedi. Çocuk planlarımızda çok ileriki zamanlar için vardı şu an değil
Soran+1 yılHer gece dua ediyorum yaşadığım durumu düşünmekten geceleri uyuyamaz oldum artık
Soran+1 yıl5 kişi eşimin annesi babası kardeşi ve biz
Soran+1 yıl2+1 ev biri salonda yatıyor artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılseverek sevişerekmi evlendin evladım.9
00 Yorumlauçmalısın
00 Yorumla
Devamını Gör(26)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Eşimin ailesiyle kalıyoruz ama mutlu değilim. Gitmelimiyim kalmalı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler