Yaşadığım ilişkilerden çok pişmanım ama en önenmlisi ileride evleniceğim insanın bunları bir yerden duymasından korkuyorum?

Merhaba arkadaşlar öncelikle lütfen beni yargılamadan bi arkadaşınız dostunuzmuşum gibi yaklaşın bana çünkü gerçekten psikolojik bunalımdayım ve yakınımdaki kimseye anlatamam. Ben üniversite öğrencisiyim lisede hiç sevgilim olmadıı (kendi şehrimde okuyorum) üninin başında biriyle tanıştım ve onunla beraber oldum ama o hiçbir zaman benim yanımda olmadı bende boşluğa düştüm ve önüme gelenle geçen saydım o hariç 14 kişiyle birlikte olmuşum ama hala aklım almıyo ben bunu nasıl yaptım diye inanın 1 senedir kimseyle konuşamıyorum aşırı pişmanım kendi şehrimde okudğum içinde ailemin duymasından korkuyorum aynı zamanda ileride evlenicrğim insanın duymasından lütfen ne yapabilirim gerçekten iyi değilim intihar etmeyi bile düşünüyorum az kaldı yani bana bir yol gösterin size yemin ederimki ben böyle bir insan değildim ne olduysa o beni bırakınca oldu çok üzgün ve pişmanım:(
Yaşadığım ilişkilerden çok pişmanım ama en önenmlisi ileride evleniceğim insanın bunları bir yerden duymasından korkuyorum?