Merhaba arkadaşlar, hoşlandığım bi kız var, seviyorum demicem.. bu kız bana kanka demeye başladı ben de ona kanka deme diyorum ama o arkadaş değil miyiz diye soruyor, lütfen yardım eder misiniz kanka olmak istemiyorum ne yapmalıyım..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, hoşlandığınız kızla kanka olmaya başlamanız aslında iyi gibi görünse de kötü bir durum. Çünkü ona karşı bir şeyler hissederken ve bu ilişkiyi farklı bir boyuta taşımak isterken dost olma durumu tabii ki istenmeyen bir durum. Bu tip durumlarda bu ilişkiyi diğer yöne çevirmek için sabırlı olmalı, ısrarcı olmamalısınız. Çünkü eğer ısrarcı olursanız onu tümden kaybedebilir ve bir daha hiçbir şekilde irtibata geçemeyebilirsiniz. Sizinle bir daha konuşmak istemeyebilir. Bunun önüne geçebilmek için bu hususa dikkat etmelisiniz. İkinci olarak, şunu önerebilirim. Gönlünü kazanmak adına ona olan duygularınızı ve verdiğiniz değeri sözel olarak güzel bir şekilde ifade etmelisiniz. O sizi henüz sevgili adayı gibi görmeyebilir fakat size azıcık da olsa güveniyorsa bu ilişki oluyor mu ya da olmuyor mu diye ona deneme teklif edebilirsiniz. Bu deneme esnasında da onu ne kadar çok sevdiğinizi ispatlama şansınız olur ve bu süreci çok iyi bir şekilde değerlendirebilmeniz mümkün olur. Yani ona aşk anlamında çok değer verdiğinizi ve aynı şekilde onun size bir şeyler hissetmesi adına bir nevi zaman kazanmış olursunuz. Bu zamanı oluşturabilmeniz çok önemli çünkü bu sayede onun sizi birden kestirip atmasına ve bu ilişkiye olur vermemesinin önüne geçmiş oluyorsunuz. Yakın arkadaşlardan da güzel ve ciddi ilişkilerin çıkabileceği izlenimini ona verirseniz, o da size farklı bir gözle bakmaya başlayıp belki de sizden hoşlanabilme fırsatını bu yollarla yakalayabilirsiniz diye düşünüyorum. Elbette işiniz çok zor. Belki de başka bir hoşlandığı kişi var ya da ilişki konusuna tamamen kapalı bir kız olabilir. Onu da açmak, açabilmek gerçekten büyük bir çaba istiyor. O çabayı da bıkmadan usanmadan ama çok da baskıcı olmadan (yani bir dengede tutturarak) göstermeniz gerekiyor. Hayırlısıysa olsun inşallah. Umarım yardımcı olabilmişimdir size. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar uzun yazmanız ve sıkılmanız çok iyi biri olduğunuzu belli eder, vakit ayrımışsınız çok teşekkür ediyorum, hepsini okudum ama artık farketmiyor çünkü hoşlandığımı öğrendi ve beni istemiyor hatta mesaj atmıyor😔
- +1 yıl
Ne demek, rica ederim :) Evet, maalesef korktuğumuz başımıza gelmiş ve sizinle arkadaşlığı dahi bitirmiş. Acaba fazla mı ısrarcı oldunuz bu konuda?
En İyi Cevaplar
+1 yılAga kanka deme diyerek bişey yapamazsın etkilemen lazım sözlerinle hal ve hareketlerinle davrnaışlarınla güldürerek fikirlerini düşüncelerini benimseyerek sen ona bir iki adım atarak sen etkilersen o sana bir adım atar kanka dememeye başlar bakış açısı değişir daha çok geç değil yani olayı toparlayabilirsin ama biraz çaba biraz istek haydi 🤞
41 Yorumla
Soran+1 yılUmarım toparlayabilirim, teşekkürler aga😊
+1 yılKankalık da bir yere kadar yani sonuçta seni kanka olarak arkadaş olarak gördüyse sevgili yerine koyamıyordur bence sen de yol yakınken birimizi incitmeden bu yoldan vazgeçmelisin ya da onu daha da çok etkileyip kendine bağlayabilirsin önünde iki yol var ve iki yolunda zorlu yerleri var inşallah aşk kazanır
11 Yorumla
Soran+1 yılUmarım, teşekkürler aga
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba , karşındaki insan seninle aynı duyguları beslemiyor ve bunu açıkça sana ifade ediyorsa yapacağın tek şey kendini bu ilişkiye tutsak etmemen..
Biraz geri çekil, ilgin ve odak noktanı başka şeylere yönelt ve onun üzerinde çok etki sahibi olmamaya çalış
senin ilgine ve muhabbetine alışmış biri için bu değişim biraz farkedilir ve eğer gerçekten sana karşı bir şey hissetmiyorsa zaten bunu anlamayacaktır..
Ama kendini geri çekmen onda bir boşluk ya da merak sebebi olursa bir umut var demektir..
Bir süre uzak kal ve olacakları seyret13 Yorumla
Soran+1 yılBu arada kanka olmadık ya şu an normal arkadaş kaldık kıza açıldım
- +1 yıl
Sana karşı ilgisi olmayan birine zaten zamanını kurban etmedin en azından..
Zaman ile sende bu duruma alışırsın ve bence ilgi odağını değiştir ☺️
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim 😊
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
16Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. kanka deme lazım olur de hdhdj
direkt söylemelisin hoşlandığını.31 Yorumla
Soran+1 yılAçıldım kıza... kanka değiliz ama biz arkadaştan başka bişey olamayız maalesef dedi, ne demek istediğini hiç anlamadım ama üzdü..
Aşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. Gönlünü çal , onu en iyi şekilde etkile ve kendine çek.
Mutlaka seni tanırsa sevecektir.. Eğer oda olmuyorsa açıkça ona itiraf et
Bişey kaybetmezsin
En güzel aşklar kanka, arkadaş bile olsa başlar ,
bugün kanka diyen yarın sevgilim aşkım der.11 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığımı öğrendi beni reddetti boşverin..
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılOnu etkileyecek neler yapıyorsun? Yakından ilgilen, ortak alanlar oluştur, iltifat et ama suyunu çıkarma. Net olmayı unutma, hislerini içinde tutmak işe yaramaz.
01 Yorumla
+1 yılBu tür durumlarda net ve dediğim dedik olmak gerekiyor. Amacınız, isteğiniz ne ise onu belirtmelisiniz. Gerekirse ilk adımı siz atmalısınız. Yoksa iş gerçekten kankalığa gider ki, bu durum anladığım kadarıyla size uygun değil. Uzun lafın kısası, duygularınızı ona açmaya başlamalısınız. Aksi halde bu durum daha çok can sıkıcı olacaktır.
23 Yorumla
Soran+1 yılAçıldım kıza... kanka değiliz ama biz arkadaştan başka bişey olamayız maalesef dedi, ne demek istediğini hiç anlamadım ama üzdü..
- +1 yıl
Hayırlısı
Soran+1 yılTeşekkürler..:(
Merhaba
Evet çok zor bir durum bu. Ona soracağın ilk soru "sen beni seviyor musun " de. Eğer cevabı evet ise, ona tepkini koy ve bidaha kanka dersen biteceğini söyle. Zaten seni sevmiyorsa , sadece kanka olarak görüyorsa zorlamanın ne anlamı var. Ondan uzaklaş. Ama içinde sana birazcık bile sevgi varsa, o zaman sana başka bir şekilde hitap etmesini iste.12 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen ondan hoşlandığın an zaten onu kaybettin. Üstüne birde kanka diyor. Açıl kurtul bu olaydan. Belki sana karşı duygu besliyor ama gizliyor da olabilir. Belki de gerçekten seni öyle görmüyor da olabilir bilemezsin. Ama her türlü onu kaybettin yani onu söyleyeyim.
13 Yorumla
Soran+1 yılAga yapmayın be😔
- +1 yıl
Bu olay böyle reis üzgünüm
Soran+1 yılHer neyse teşekkürler 😞
+1 yılValla sen olmak istemiyorsun ama o da sadece kanka olmak istiyor gibi. Zorlama bence hislerini farkedip önüne geçmeye çalışıyor olabilir
21 Yorumla
Soran+1 yılUmarım kanka olmayız
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kardeş sen sevginde netsen konuşmanda da net olacaksın. Sonuç ne olursa olsun. Ya kalbine gireceksin ya da kendi yoluna devam edeceksin.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi:/
+1 yılDe nolcak😏 sevgini değiştirmiyor ya. Hatta sevgili olunca büyü bozuluyor gibi o yüzden seviyorsan böyle de seversin aranızdaki saygı da baki kalır.:) sonra belki o da sana karşı aynı duyguları besler ve olursunuz. :) Hemen olunca güzel olmuyor inan.
110 Yorumla
Soran+1 yılİtiraf etmeye çalışacağım, çok teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Rica ederim☺
- +1 yıl
Amaa dur
- +1 yıl
Daha çok erken bence kız da inanmayabilir
Soran+1 yılAynen biraz daha bekleyeceğim ama umarım o zamana kadar geç olmaz
- +1 yıl
Ne için geç olacak?
Soran+1 yılYani o zamana kadar beni gerçekten kanka olarak görebilir
- +1 yıl
Öyle görsün bırak hatta sen de öyle görüyormuş gibi yap. İlgilenmiyormuş gibi yap. Sen hoşlandığını belli edersen kız kaçar sen de hep kovalarsın yani öyle davran ki kız bu seviyor mu, sevmiyor mu desin kızın aklında yer edin.
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ediyorum 😊
- +1 yıl
Rica ederim🎈
+1 yılBence söylemelisin hislerini ama önce davranışlarına yansıtman lâzım.
Davranışlarınla belli et ve sonra açıl.12 Yorumla
- +1 yıl
Neden reddetti peki, sebebi neymiş?
+1 yılArkadaştan daha fazlasını olmak istiyorum diyerek cesurca bir atakta bulunabilirsin belki de hanımefendinin duymak istediği bu
Senin cesaretlenmeni istediği için böyle bir taktik uyguluyor olabilir :)
Senden hoşlanıyor olabilir03 Yorumla
Soran+1 yılAçıldım ve reddedildim 😞 arkadaş kalalım dedi 💔
- +1 yıl
sağlık olsun
en azından denemiş oldun.
Soran+1 yıl💔💔
+1 yılDuygularını açıkça söyle ona. Hoşuna gittiğinden bahset ya da ciddi şekilde ima et. Hissettiklerini belli etmezsen kanka der. Madem hoşlaniyorsun ya bilsin seninle olsun ya da gitsin.. arada kalmak çok daha zor, senin içinde zaman kaybı
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim, ama reddeti beni😔
Friendzona girmişsin kardeşim, geçmiş olsun artık. Onu elde etmek için tek çare onu pek umursamamak, ukala olmak, artık dönerse senindir, dönmezse zaten hiç senin olmamıştır
16 Yorumla
Soran+1 yılYani mesaj falan atmayayım mı?
- +1 yıl
Sen kızın peşinde koşarsan, o kendini senden daha değerli hisseder. Bir kız kendinden daha değersiz bir erkekle olsa olsa arkadaş olur zaten. Bu kızı artık unutmalısın. Unutamıyorsan, başka kızla olmaz diyorsan da oneitis hastası olmuşsun demektir, internetten araştır oneitis ne diye, youtube a falan da yazabilirsin.
Soran+1 yılAma unutmak istemiyorum yani önecki sevdiğim kızı daha yeni unuttum bir yıldır acı çekiyorum
Soran+1 yıl😞Her neyse teşekkür aga
Bence bu konularda temkinli davranmakta fayda var. Yani açıkcası ben gerçekten bir sinyal almadan kimseye farklı bir şekilde yaklaşmam. Böyle şeylerde zorlayarak olmuyor yani sana arkadaşça yaklaşıyorsa kız samimiyetinizin ilerlemesini bekle derim. Tabi eğer reddedilmek istemiyorsan. 😀 Olsun denerim olmazsa olmaz diye düşünüyorsan da hoşlandığını söyle. Ucunda ölüm yok ya. 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılReddedildim 😞💔
Açık açık hislerini söyle ama bunu yaparken onu kaybetmeyi de göze alman lazım. Devam edemezsiniz çünkü. Hoş birine bir şeyler hissederken arkadaş kalmak da çok zor olsa gerek.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıldım ve reddedildim😞 arkadaş kalalım dedi..💔
+1 yılbence senin ondan hoşlandını anladı ve de araya mesafe koymak isitor
iliskiye hazır olmaya bilir , ya da istemiyordur17 Yorumla
Soran+1 yılAslında onun eski sevgilisi onu bıraktı, hala onu seviyor olabilirmi sence ondan mı öyle yapıyor
- +1 yıl
kiz eski sevgilisinden ne zaman ayrıldıki?
Soran+1 yılBilmiyorum ama en fazla 6 ay
- +1 yıl
ben ce kız seni sevmiyor , farkinda yani , seni arkadası olarak görüyor
eski yi de unutamamis ola bilir yeni bir iliskide istemiyordur muhtemelen ,
kız seni sadce arkadas olarak görüyor sevmiyor yani
Soran+1 yılAma her ilişki arkadaşlıkla başlamıyor mu yani biz çok önceden tanımadık yani biraz yeni
- +1 yıl
sen kızın sevgili varken tanişmıssın ama bak iste, yani o hep seni arkadaşı olarak görücek dir
Soran+1 yılUmarım öyle olmaz
Fazla espri yapmayın birde öyle her dediğine gülme. Gerekirse yapış saçlarına gözlerinde kaybolmak istiyorum hatun de
01 Yorumla
Soran+1 yılAma hoşlandığımı öğrendi ve beni istemiyor hatta mesaj atardı önceden şimdi atmıyor 😔,
Açıl gitsin alfa erkek ol ne kankasi kizim seviyorum de
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi sence
+1 yılDaha guzel alisma turu dua et kardesim demiyor
Kanka kardes diyip evlenenleri gordum🤣🤣😅13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bazı kızlar kankayla sevgili olmak konusuyla çok ciddiler😐 o öylemi bilmiyorum:(
- +1 yıl
Bismillah de dusunme sen sadece adam gibi ilgi goster sevdigini belli et 😊gör bak kazanan sen olcan tabi bide biraz zaman gerek.
Soran+1 yılUmarım kazanırım, teşekkürler 😊
+1 yılKız senin ona yaptığın kurun farkında arkadaşım unut gitsin belli ki istemiyor uzatma bence
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor unutmak istemiyorumki, eski sevdiğim kızı zorla unuttum 1 yıldır acı çekiyorum daha depresyondan yeni çıkmaya başladım ya
- +1 yıl
Ama istemiyor onun için sana kanka diyor
- +1 yıl
Çünkü çoktan farkına varmış senin onu sevdiğinin istemediği için de kanka ayagina yatıyor kızların bir çoğunun yaptığı birseydir daha da üstüne gidersen arkadaşlığıniz da biter sen kanka deme kendisine kanka gibi de davranma üstüne gitme belli etme konuşmalarını daha doğru düzgün seç onu kazanmayı basarirsan senin olacaktır 🙏
Soran+1 yılAma kanka gibi davranırsam beni gerçekten kanka olarak görecek ve kaybedicem bu durumda:(
- +1 yıl
İşte öyle davranmayacaksin ona kanka demeyeceksin kanka gibi davranmayacaksin onunla vakit geçir güzel aktiviteler yapın gidin kahve için biseyler yiyin oturun bı kenara muhabbet edin vakit geçirin anladın mı
Soran+1 yılUmarım işe yarar, teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Umarım 🙏☺️
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İstemeseniz de o yola girmişsiniz artık kanka olmuşsunuz.
14 Yorumla
Soran+1 yılAma kanka demiyor şimdilik kanka deme dediğim için
Soran+1 yılYani kanka dememesini istediğim için
Soran+1 yıl:((((
+1 yılBelki hoşlandığını fark etti araya mesafe koymak için kanka diyordur
13 Yorumla
Soran+1 yılYani o beni istemiyor mu sence
- +1 yıl
Olabilir ben olsam ve fark etsem böyle yapardım
Soran+1 yılUmarım öyle değildir:(
+1 yılKız senin hislerini anlamış çözmüş hatta sen açılma diyr sinyal vermiş kanka demiş daha ne desin? Ufacık bir ihtimal olsaydı demezdi emin ol. İnşallah gidip açılmadın reddi yemişsindir.
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıldım ve reddedildim😞
+1 yılBaştan yanlış yaklaşmışsın sen bu kıza ayrıca bu kızın sana hisleri yok açılsan kıza kaybedersin bence olan arkadaşlığınızı da
11 Yorumla
Soran+1 yılAma nasıl yanlış yaklaştım çok normal konuşuyoruz yani bilmem..
+1 yılÖff klasik seni ölçüyor işte
Hiç bozuntuya verme sende kanka demeye başla afallar zaten bi13 Yorumla
Soran+1 yılAma kanka desem onu kazanamamki
- +1 yıl
Bak aynısını bende yapıyordum dinle beni kanka ayağı çek sende ama abartma umursamıyor gibi yap kanka demesini laf söyleme.
Ha her cümleye de kanka diye başlama abartma yani.
Kız sana direk hayırdır rahatsız oluyordun falan diyecek o zaman da abartma hiç alıştım sen sürekli söylediğin için falan de üstüne durma
Soran+1 yılHmm tamam teşekkürler umarım kanka olmayız
+1 yılsööyle de ki arkadaşız ama daha kanka yoluna girmedik. bana kanka deme istemiyorum falan de
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle diyorum ama işe yarar umarım
- +1 yıl
umarım
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
+1 yılSenin hoslandıgını anlamış bence. Geçmiş olsun. Kanka dan daha sonra sevgili olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(((
Ne yapcan kiz farkinda bilerek kanka diyor
17 Yorumla
Soran+1 yılYaa :((
Soran+1 yılHoşlandığımı mı söylicem:( korkuyorum çünkü daha yeniyiz 2 ay gibi bişey
Soran+1 yılUmarım engellemez veya konuşmayı kesmez, söylemeye çalışacağım, teşekkür ediyorum 😊
Soran+1 yıl:(((
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini ifade et, belli et.
15 Yorumla
Soran+1 yılYani hoşlandığımı mı söyleyim?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılUmarım engellemez ya da konuşmayı kesmez 😔
- +1 yıl
Kessin n'olmuş yani.
Soran+1 yılEski sevdiğim kızı daha yeni unuttum 1 yıldır acı çekiyorum bide şimdi depresyondan çıkarken hayal kırıklığına uğrasam çok kötü olur
+1 yılAgzini ariyordur. Belki
15 Yorumla
Soran+1 yılOnu arkadaşım da demişti ama bilmiyorum ya bazen o da benden hoşlandığını hissediyorum..
- +1 yıl
Sey yap sende ona onun gbi karsilik ver eger bozulursa ilginiz karsiliklidir. Bide guzel manken varsa deki aaa keske bunla evlensem de ya da arabam olsa gezcem de unide de ama kizkar feci bakiyor arabalara de kiskanirsa kizin sana ilgisi vardir. Denedik yani tutuyot jsjjs
Soran+1 yılUmarım işe yarar ckdlsöxğsşf
- +1 yıl
Bana benim eskiki yapmisti ise yaradi 😅😅
Soran+1 yılUmarım onun için yarar😂
+1 yılAnlamış hislerini istemiyor
14 Yorumla
Soran+1 yılUmarım öyle değildir:(
- +1 yıl
Büyük ihtimalle öyledir başka kızlarla samimi ol , pek umursama belli olur. Ama kızlar eş adayına kanka demez bu bi gerçek
Soran+1 yılTamam teşekkürler 😊
- +1 yıl
Ricalar
+1 yıldirek niyetini söylemelisin..
11 Yorumla
Soran+1 yılSöylemeye çalışacağım teşekkür ederim 😊
+1 yılEngel olmalısın
21 Yorumla
Soran+1 yılİşte nasıl engel olabilirim
+1 yılSakin kanka olma sana kardes gozuyle bakar
15 Yorumla
Soran+1 yılOlmak istemiyorum zaten, onun için ne yapmalıyım diye soruyorum:(
- +1 yıl
Ona iltifat falan et niyetini anlasin
Soran+1 yılYa engellerse ya da konuşmayı keserse:(
- +1 yıl
Niye eengelesin ki marjinal ol onunla ilgilen ama ilgilenmiyormussun gibi yap
Soran+1 yılHe iltifat ediyorum zaten ben itiraf et yazdığını sandım kusura bakma
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardımcın olsun zormuş
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok zor teşekkür ediyorum 😔
Gizli Üye(18-24)+1 yılacikca itiraf et
21 Yorumla
Soran+1 yılEngellerse ya da konuşmayı keserse:(
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi