Kanka dediğim kızdan hoşlanıyorum, ne yapmalıyım?

Öncelikle herkese merhaba. Ben kanka dediğim kızdan ciddi anlamda hoşlanmaya başladım. Bilirsiniz birine kanka demişsen artık olmaz ya da olamaz gibi şeyler vardır. Lakin ben bu kızı ciddi anlamda seviyorum. Öyle bir o kıza bir o kıza giden tiplerden değilim. Toplasan bu yaşıma kadar 2 kişiyle ya çıktım ya çıkmadım, bende hatırlamıyorum. Yani seversem de 2-3 aylığına değil, ömrümün yettiği kadar severim. Çok yakışıklı sayılmam. Daha doğrusu yakışıklı sayılmam ama çevrem tarafından çok sevilen birisiyim. Bu kız arkadaşımla da aram iyi. Kızın bana karşı, benim ona beslediğim duyguları beslemediğini az çok biliyorum. Fakat benim içimde ki his birazda olsa şansımın olduğunu söylüyor. Benim sizden ricam, bu kız arkadaşımı nasıl etkileyebilirim veya nasıl açılabilirim. Aramızın bozulmasını istemem ama. şu an kafam o kadar karışık ki ne yapacağımı inanın bilmiyorum. Kızdan ''Ya manyak mısın, tabiki de öyle bir şey olmaz. Ben seni öyle görmüyorum, göremem de.'' gibi sözler duyacağımdan %80 eminim. Bir yardım edin şu garip kardeşinize bee.
Kanka dediğim kızdan hoşlanıyorum, ne yapmalıyım?