Eltim cok guzel, kaynanam ve etrafimizda herkes onu cok seviyor. kiskanmam normal mi?

Kotu hisediyorum ama eltim cok guzel. Duru bir guzeligi var onunden gecen bakiyor. Kariyeri cok iyi. Amerikada dogup buyudugu icin nereye gitsek insanlarin ilgisini cekiyor onunla konusmak istiyorlar. Iyi bir insanda acikcasi bir kotulugunu gormedim daha. Bana karsida iyi cocuklarimi cok seviyor.

Onun yaninda kendimi cok cirkin cok basarisiz hisediyorum ve onada artik yansitmaya basladim. Onun ortamlarina girmek istemiyorum, surekli ilgi onda.

Lutfen beni anlayin. Ne yapabilirim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu durum cocuklarima da yansidigini hisediyorum. Onlarin cok buyuk evleri var, ogularinin oyun odasi ayri yatak odasi ayri. bahceleri var. Cocuklarim artik buyudu gecen kizim anne bizim neden guzel evimiz yok sordu. Kucuk oglum surekli kuzeninin evine gitmek istiyor oyuncaklariyla oynamak icin.
Kotu hisetdigim kisim su - bir defa surat asmaz ki cok gideriz onlara (calismasina ragmen) her gitdigimizde cocuklara saglikli guzel atisdirmalar hazirlar, oturur sohbet eder onlarla. Onun yaninda sonukum
Eltim cok guzel, kaynanam ve etrafimizda herkes onu cok seviyor. kiskanmam normal mi?