Aşk İlişkileri İbrahim tatlısese aşık oldum. Onunla nasıl konuşabilirim ya da ulaşabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok seviyorum onu sesi yüzü her şeyi güzel, ibo showa konuk alıyorlar mı belki konuşma fırsatım olur nasıl yapabilirim bunu? Güncellemeler+1 yıl Yardımlarınız benim için önemli arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Trolldü arkadaşlar hakkınızı helal edin😀🤣😂 İbrahim tatlısese aşık oldum. Onunla nasıl konuşabilirim ya da ulaşabilirim? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl He ben de Xavier Serrano'ya aşığım ama hayaller vs hayatlar 😂 1 4 Yorumla Soran +1 yıl İbocum aşkım tek atar ona Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Tek atmak için biraz yaşlanmadı mı o?😂 Ayrıca kimden bahsettiğimi biliyor musun Yorumla Soran +1 yıl Sesiyle tek atar Yorumla Justelviraaa__ +1 yıl Şarkıcı olduğu için normal o 😂 Sesiyle atmalı tabi Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Galiba kafasına mermi yiyen tek kişi İbrahim Tatlıses değil 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. 😂😂 seni seni uyanıkkkkkkkkkkk sende bi çocuk yapıp geleceği garantiye alcaksın demi 😂😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aşığım diyorum Yorumla zirkonn +1 yıl 😂😂 tabi tabii Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Bende Mahmut Tuncer'e, bakarsın elti oluruz. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl İbo daha karizma Yorumla
Gulrüya96 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tam uyumak üzereydim ki güldürdün n benii😂😂 0 0 Yorumla
armstor Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yaww kesin kesin 😂😂 0 1 Yorumla armstor +1 yıl Trol olduğunu zaten biliyoruz çok belli 😂 Yorumla
Angarabeyfendisii Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Onun bıyıklarına kurban ol şapşik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Acaba bıyıkları kadar güzelmisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
He ben de Xavier Serrano'ya aşığım ama hayaller vs hayatlar 😂
İbocum aşkım tek atar ona
Tek atmak için biraz yaşlanmadı mı o?😂 Ayrıca kimden bahsettiğimi biliyor musun
Sesiyle tek atar
Şarkıcı olduğu için normal o 😂 Sesiyle atmalı tabi
Galiba kafasına mermi yiyen tek kişi İbrahim Tatlıses değil
😂😂 seni seni uyanıkkkkkkkkkkk sende bi çocuk yapıp geleceği garantiye alcaksın demi 😂😂
Aşığım diyorum
😂😂 tabi tabii
Bende Mahmut Tuncer'e, bakarsın elti oluruz.
İbo daha karizma
Troll'ün de böylesi yani pes
Tam uyumak üzereydim ki güldürdün n benii😂😂
Yaww kesin kesin 😂😂
Trol olduğunu zaten biliyoruz çok belli 😂
Oha bu kadar ds olmaz
Onun bıyıklarına kurban ol şapşik
Acaba bıyıkları kadar güzelmisin
bana gel
şaka mı bu yaslı ihtiyar adam
gulmemeliyim
Heeee