İlk defa bı kadına küfür ettim. İlk defa birinden bu kadar hızlı soğudum. Benim onu düşünerek yaptığım şeylerin karşılığı, " ben dedim mi?" " Yapmasaydin" sözleri imiş.
Yanlış anlaşılmasın beni sevmeyen birini ilişkiye ikna etmeye çalışmıyordum. Sadece biraz ilgi istemişti. Fazla ilgi, çok sevmek bazı bünyeleri zehirliyor demek ki.
Aşka dair bı şey biliyorsam o da uğruna ölecek kadar sevsen bile belli etmeyeceksin. Her an hayatından def edebilecekmişsin gibi davranacaksin. Çünkü aşk, kötüyü sever.
İlk defa hiç blöf yapmadan kartlar açık oynadım ve kaybettim.
Şimdi böyle diyen birine bir cümle daha yazmak gurursuzluktan başka nedir? Siz olsanız her şeye rağmen yazmaya devam eder misiniz?
Yanlış anlaşılmasın beni sevmeyen birini ilişkiye ikna etmeye çalışmıyordum. Sadece biraz ilgi istemişti. Fazla ilgi, çok sevmek bazı bünyeleri zehirliyor demek ki.
Aşka dair bı şey biliyorsam o da uğruna ölecek kadar sevsen bile belli etmeyeceksin. Her an hayatından def edebilecekmişsin gibi davranacaksin. Çünkü aşk, kötüyü sever.
İlk defa hiç blöf yapmadan kartlar açık oynadım ve kaybettim.
Şimdi böyle diyen birine bir cümle daha yazmak gurursuzluktan başka nedir? Siz olsanız her şeye rağmen yazmaya devam eder misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cok fazla iyiligin karsilik beklemeden sevginin karsiligi genelde bu olur ben mi istedim yapmasaydin herseyde bu boyledir
Yapmasaydin hakkaten. Birine bir şey yaparken karşılık beklemeden yap
Vaaaay ne kadar mantık dolu bı cümle. Ezbere konuşuyorsun. Ben o ilişki için emek veriyorum emek. Bunun karşılığında yapmasaydin demek en basit tabirle kendini bilmezliktir. Ben bana kıymet veren, geçmiş dönemdeki her ayrıldığım kız arkadaşımın emeklerinden, geçirdiğimiz güzel gunlerin hatrına her birinden binlerce kez teşekkür ederek ayrıldım. Yapmasaydin demek terbiyesizlikten başka bı şey değildir
Ağla
Aptal ergen. Cahil cühela olduğun o kadar belli ki... Hatta Sen git tyt bilmem ne çalış 10 yılda anca kazanırsın o da işletme belki 😂
Psikoloji öğrencisiyim tekrar ağla
Ahahahahaha 728 binlerde kapatan bı bölümde okumana şaşırmadım. Asgari ücretle çalışan bir kaç arkadaşım vardı hatta bı tanesi İzmir de iş bulamayıp memleketine döndü. İkisiyle de tanistirabilirim. Tabi sen şimdi başkasındir. Benim arkadaşlarımın eksikliğidir o. Sen kesin iş bulursun ahahaah kendini kandır aptal ergen 😂 ulan senin ilk cümlende anladım vasat biri olduğunu.
Ben yaşadığım ilişki için Max 1 ay ağlarım. Peki sen kendi durumuna?
Bence şimdiden başla " AĞLA"maya. 🤗
İstanbul üniversitesinde okuyorum ama 728 binlerde kapatan bir bölüm olmadığını ikimiz de biliyoruz. Abartmasak mı acaba :) İş bulacağım çünkü referanslarım var insanları sinir etmeyi severim
Aaaa kusura bakma lütfen. Ankara sosyal bilimler üniversitesi %50 burslu 988 binde kapatmış. 188 puana isabet ediyor. Zaten sınava kaç kişi giriyor ki?
Boğaziçi den başkası seni kurtarmaz. Ayrıca çok gördük referansı olanları ahahahaha
Beni bu kadar düşünme bence ben hayatıma bir şekilde bakarım senin asıl derdin bana sinir olduğun için sinir etmek. Ama başaramazsin :)
Başardığıma o kadar eminim ki. Üniversite 2 veya 3 sınıfta insan bölümü bırakmakla bırakmamak arasında oluyor. Çünkü gerçekleri görmeye başlıyor. Ben bugün bu yaraya tuz bastığıma eminim😊
Yukarıda kariyerin hakkında yazdıklarımı ve değer verdiğin birinin " yapmasaydin" sözlerini illa ki duyacaksın. Ve özellikle beni, " yapmasaydin" sözünü duyduğunda hatırlamanı umut ediyorum.🤗
Hayır sen umrumda bile değilsin uzun yazmaya devam et :D
Ahahahaha. Sana kısaca 988 bin diyebilir miyim
988.000
Bizim zamanımızda tm den 750 bin öğrenci giriyordu. Vay be 988 binlik bölüm için bana ağla dedi ya ahahahaha
Neyse 988.000 kör göze daha fazla parmak sokmanın anlamı yok. Seni hayat öyle güzel tokatliycak ki... Önce o referanslarin sana " banane lan benim için mi okudun" diyecek. Çok gördük biz referansları ahahahsgshs
Ben biraz uzun yazıyorum yine. Umarım okumakta sorun yasamiyorsundur. Aman zaten okumayı bilsen YGS paragrafı yapardın. Bendeki de soru.😂 Ya bı şey sorcam iu açık ogretim psikoloji mi yoksa örgün mü ahahahahaha
öyle diyen birine yazmazdım daha.
Profil tatlıymış