Seviyorum ama güvenim yok ne yapmalıyım?

1 yıla yakındır konuşuyoruz sevgilimle. Yani sevgili olduk ama benim güvenimi kıracak çok şey yaptı. Hatalarını telafi etmek için uğraştı, bende güvenmeyi seçtim. Ama tabi eski konuları açmaktan, sürekli tartışmaktan duramadım. Bu yüzden de sıkıldı, bunaldı. Benden değil ama bu şekilde davranmamdan. Bende söz verdim geçmiş ile ilgili karşısına gelmeyeceğim diye o da bana söz verdi tekrardan güvenimi kırmayacağına dair. Tabi ben kendimi tutuyorum yani içimdeki şüpheleri susturmak için. Ama WhatsApp da çevrimiçi olup duruyor. Ona sorduğumda işle ilgili diye söylüyor. Bunun yüzünden tartıştık yine ve konuşmuyoruz. Ama ben onun WhatsApp girip girmediğini merak edip duruyorum ve yine çevrimiçi. Bir insan hiç mi merak etmez kendimi zor tutuyorum yazmamak için. Ama benim de bir hayatım var, gururum var. Kendime eziyet mi ediyorum? Aklıma binbir türlü şey geliyor, ne yaptığını öğrenmek için. Başkalarına yazıp öğrenmek, WhatsApp mesajlarını okumak için bir şeyler yapmak. Ama bunlar bir çözüm mü?
Seviyorum ama güvenim yok ne yapmalıyım?