AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Sorunları var sevdiğini biliyorum ve bende ağlayan bir erkek karşısında hemen affedici olurum ama bu sağlıksız bir iliski güzelim ilerde sana neler yapar bir doktora göster onu
Gerçekten ruh hastalığı bu. Bence bir an önce kurtul derim
Saf mısın salak misin sevgilinden niye ayrilmiyorsin olmeyi mi bekliyorsun
Bence sen sevgilinden vazgeç
Seviyorum deme sevmek dayak yemek değildir
Darp raporu al şikayet et ve ayrıl
Sen şimdi birşeyler yapmazsan şikayet etmezsen bu şiddet devam eder.
Birşey yapmazsan sana ya da başkasına farketmez daha kötü olacak bir şekilde devam ederse ne yapacaksın evlensen çocuğunuz olursa ona bu şekilde davranmayacağının bir garantisi var mı?
Hem daha ileriye gitmeyeceğini nereden biliyorsun Allah Korusun birgün ya seni haberlerde kadın cinayeti olarak görürsek.
Polise git ayrıca seven insan sevdiğine böyle mi yapar
O vazgeçmez sen acilden darp raporu alır ona dava acarsın
Mala vurur gibi, gâvura vurur gibi..
Olmaz öyle. Terk et.
Sarp raporu al ve polise git bu ne biçim bir insan serefsize bak aldığı hediyeleri başına çal yarın birgün evlensen bu adam seni öldürür haberlerde izleriz mutlaka ayrıl mutlaka
Onun şiddeti bırakmasını değilde, sen onu bırakmayı mı düşünsen acaba?
Bir an evvel kurtul ondan , sevgilin değil kocan bile olsa
Yapacağın şey belli arkadaşı hayatından 3 Evetle uğurla 😎
Şiddettin affı özürü olmaz bence rahatsızlık çekiyorsan dava açabilirsin
Sen sevgilinden vazgeçmeyi denesen daha kolay değil mi?
Psikolojisi bozulmuş onun canını seviyorsan ayrıl diyeceğime böyleleri ayrılığı hazmedemez psikoloğa gidin.
ve sen halaa bu adamla birliktesin öyle mi? aferim sana arkanda gözü yaşlı ana baba bırakmak için elinden geleni yapıyosun
Şimdi birşeyler diyeceğim ama neyse...
Bazı kadınlar gerçekten hak ediyor.
Burada böyle saf saf paylaşıp hala sevgilim diyebilen bir kişi ya bu şiddetten zevk alacak kadar psikopat ya salak.
SI boyke erkekleri sevionuz. harbi bende artik kullanip. atan, baska kizlara yazan, erkke oldum. daha degerliyim
Ya ne olursa olsun hadi arada kavga olur ama o da laf dalaşı olarak ama şiddet varsa kesinlikle uzaklaşmalısın şayet ayrılacaksan dikkat et çünkü eğer rahatsız biriyse peşini bırakmaz sindirte sindirte uzaklaş ondan
Bence onun bu durumdan vazgeçmesini bekleme sen bunu yapmaktan vazgeç onu şikayet et senden uzak durmalı seni kaybetmek istemiyoruz bu hikayenin sonu kötü bitmesin kendine dikkat et onun yaptığı şiddet son bulmaz onu affetmekten vazgeç
Bu soruyu soran aklını... neyse kızım ölmeyi bayılmak saniyon galiba kaç kurtar kendini bide nasıl düzelir diye soruyosun bu zamana kadar nasıl öldürmemiş seni bu akılla devam ettirirsen zaten fazla sürmez seninde adını duyarız televizyondan
Kizim akilmi yok sende ayrilsana hoşuna mı gidiyor bu durum
O kişiye sevgilin demen hata zaten. Şiddet görüyor isen daha ne duruyorsun...
yakında haberlerini duyarız gibi. ayrılmanı şiddetle tavsiye ediyorum
Hiçbir insanı değiştiremezsin, bir insan yedisinde neyse yetmişinde o olur. Şimdi sevgililik evresinde bile şiddet gösteriyorsa ilerde evlendiğinizde cani biri olup çıkar.
Sizce sizi gerçekten seven biri size şiddet uygular mi? Ayrılın hemen çünkü o bundan vazgeçmez ayrıca da darp raporu alıp şikayetçi olun bence aklı başına gelsin
Ahhhh 😂😂 iyi yapıyor sen bu kafayla ruh hastası az daha yapsın adam olursnnn
Salak mısın sen ölmeyi mi bekliyorsun siktiri çek defolsun gitsin güzel kardeşim
Nasıl hala sevgilim dersin bırak onu keyfine bak bağımlı olmuşsun sen anlaşılan
Sevgilin şiddetten gaz geçmez iki seçenek var ya sen sevgilinden vazgeçecek sin ya da başka bir sevgili bul sena şiddet göstermeyen eskisini dağa kaldittir top yaptır dansöz yaptır oynat
Hak ediyor senin gibi kızlar o hanzolarla olmaya devam et
Öncelikle sevgili olacağın kişiyi tanı şerefsiz *** erkeklerle olma
Sende suç bulmuyorum ama bu adam seni kandırabilir tamam
Lütfen rapor al ve polisi ara ve HEMEN AYRIL!!!
Ayrıl gitsin. Ayrıca o sevgilin dediğin şahısın da yapıp özür dilemesi normal değil. Bipolar gibi. En kısa sürede hayatından çıkar, mutlu bir hayatın olması için.
İçinde bir yerlerde ondan ayrılman gerektiğini biliyorsun bunu gerçekleştir
Bu nasıl bir akıl? Hadiye alıyor beni seviyor diye duruyormusun? Elim ayağım titriyor ya Allah'ım yarabbim
Artık haberlerde bide seni görürüz Allah korusun güzel kardeşim ayrıl o hayvandan ne işin var hala onunla
Özür dilemişmiş piskobat daha bundan evliya olmasinimi bekliyorsun
Üzgünüm...
Ne diyeceğimi bilmem ama bunlar kaderinde yazılmış olanı yaşıyorsun, sabırlı olmalısınız, dua herzaman yanında korur bu bir inançtır.
Sevgili diyorsun bunda sevgi olmaz bide evlendiğini düşün daha beter duruma düşersin yol yakinken def et
Şiddetten vazgeçmez. Derhal ayrıl peşini bırakmayacaktır muhtemelen ancak yine de çabalayın. Ayrılmazsa polise bile gidin çekinmeyin. Yoksa Allah korusun siz de televizyona çıkabilirsiniz kadın cinayeti başlığı altında.
Psikolağa gitmesini tavsiye ederim, şiddet normal bir şey değil. İlerde sana daha kötülerini yapabilir, ondan uzaklaşmanı tavsiye ederim.
Sende onu Döv daha Peşinden kuyruk Gibi Gezmeye devam ediyorsan Dayak Atıyorsaada sus ye
Böyle bir durumda onun nasıl vazgeçeciğini sormaktansa bitirsen çok mu zor?
Şikayet et, ceza alsın o zaman nasıl vazgeçiyor gör
Onun psikolojisi boxulmuş bence uzak dur çünkü daha fazla zarar görürsün
Şu an sevgılı iken sıddet goruyosan seni dısarı bile cıkarma evlenince ve öldürür emin ol
Sivilce izleri var siddet nerde! varsada niye izin veriyorsun.
Bence psikolojik sorunu var hastaneye gidin bence aileniz dagilmasin
Kadonlor noyo oldoroloyor
Hemen hayatından çıkar. Wur tekmeyi
senin sevgilinden vazgeçmen gerekiyor
Ondan ayrılınca yapamaz...
Sevgilini vazgeçireceğine, ondan vazgeçsen?
Sevgili bile dememen lazım o kişiye.
Bu ne kız uzatma fazla
Seni sevmenin bedeli çok mu ağır olmalı de ona
Ciddi ciddi cevaplar verenler var bi de
Kafana vura vura beynini almış sanırım
Nasıl o adamın yanında durruuor sun anlamiyom
ayril deli misin hala onlasin