Sevgilim bana şiddet uyguluyor, ne yapmalıyım?

Merhaba daha yeni bir ilişkiye başladım iki hafta oldu kendisi intihar edecekken tanıştık. Daha sonra sevgili olduk obsesif kişilik bozukluğu var. Annesi ve babası ayrı sürekli çocukluk travmalarını anlatıp intihar edeceğini söylüyordu ilk zamanlar, fakat daha sonra sevgili olduk annesiyle tanıştım heryerde fotoğraflarımızı paylaşıp mutluluğunu herkes görsün istiyordu hakkımdaki suclamalari yapan insanlarla kavga etti gözünden sakiniyordu ilk haftalar. Fakat daha sonra yanımda osurmaya emir vermeye anneme ve şahsıma küfür etmeye başladı en son dün gece kavga ettik suratıma tokat attı ardından uyurken telefonuna girdim herseyimizi silip evden sessizce çıktım fake hesap açıp sürekli mesaj atıyor affet pişmanım diye arkadaşları ulaşıyor ağlıyor iyi değil nolur barışın pişman diye bana gel bugün üniversiteye dedi ayaklarına kapanirim nolur affet gerekirse yüzük takarım beni bırakma diyip ağlıyor heryerden engellememe rağmen yüze yakın mesaj atıyor bana sen beni zorladın sana vurmamak için zor tuttum kendimi dedi pişmanım vurmamaliydim diyor sizce affetmelimiyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Sensiz ben bir hiçim sen olmazsan canıma kıyarım diyor seninle toparlandım diyor ben suçlu olan sensin dediğimde sinirleniyor dünden beri iletişim kurmadım arkadaşına anlattım rahatsız etmeyin dedim yine parlayıp sende suçlusun beni sen o hale soktun diyor lütfen nazik olun yardımcı olun seviyorum onu
Güncellemeler
+1 yıl
Tedavi olucam namaz kılıp Kur'an okuyucam diyor bir daha asla küfür etmeyeceğim diyor affet diyor sizce şimdi hazırlanıp yanına gidip konusmalimiyim bir şansı hak ediyor mu
Sevgilim bana şiddet uyguluyor, ne yapmalıyım?