Arkadaşlar dün sevgilim le izmire gittik alsancakta fotoğraf çekilmek istedim. Benim telefonun kamerası iyi olmayınca aşkım seninkiyle çekebilirmiyim dedim onunki Iphone x alttarafı selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekicektim bana kaldırıp olmaz çizilir falan yaptı üstelik arkasında kılıf var bende çok sinirlendim bu kadar görgüsüz olma yemedik dedim gelmişiz izmire bir telefon için resmen görgüsüzlük yaptı ben onu çalıştığım parayla aldım şöyle böyle dedi bende sinirlendim telefonu aldım yere çaldım oturdu ağladı bana etmediği küfürler kalmadı ana avrat şok oldum üstelik bunu herkesin içinde yaptı elime ayağıyla tekme attı sonra diyor ki o anın şokuyla yaptım diyor ama ben yerin dibine girdim gezi mahvoldu görgüsüzlüğüne mi üzülim fiziksel sözel şiddete mi bilmiyorum üstelik bu çocuk benim 4 yıllık sevgilim güya istanbula döner dönmez bitti dedim ayrıldım dün geceden beri arıyor açmıyorum siz olsanız napardınız ben şoktayım hala
Cevabın nedir?
+1 yılŞuanda arabadan sonra Türkiyede en pahalı cihaz iphone x. Vermediyse saygı duyman gerekirdi çocuk gibi yerlere atmak ne demek? Şimarık davranmışsın kusura bakma ben biraz çocuğu haklı gördüm. Belkide aşırı tepki verdi ama kendi kazandığı parayla aldı ve 7-8 milyardan aşağa değil o telefon. Onun için anlamı çok büyüktür. Kenarının zedelenmesi bile içini acıtmıştkr. Ben olsam bende aynı tepkiyi verirdim sana hatta okurken sinirlendim diyebilirim. Neden sonuç ilişkisi canım bu mesele aradığına dua et çocuğun
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAh ah kızların en büyük derdi hep psikopat erkekleri bulmak, bide napayım diyorsun pess ayrıll tabi asla görüşme bunla evlensen bu seni 3 öğün döver Benim Annem babamın kafasına kova atmıştı bı kere o halde babam ne küfür etti, ne de dövdü ve 25 senelik evliler anneme ne yaparsa yapsın Tokat bile atmadı, küfür dahi etmedi senin sevgilin psikopat, rezil biri iyi ki evlenmeden anlamışsın ya evlenince, çocuk yapınca fark etseydin? Ucuz kurtulduğunu sevin.
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin beni eksilemiş 😂😂
+1 yılOnun yaptığı yanlış senin yaptığın daha büyük yanlış telefonu yere atmakta ne ola ki bu ne cellenme 4 yıldır huyunu suyunu tanimadinmida telefonunu yere vuruyorsun oda ayrı bı öküz milletin içinde hakaret küfür dayak ne olaki
24 Yorumla
Soran+1 yılYa neye uğradığımı şaşırdım çok korktum bilmediğim şehire kendine güvenip geldim nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekicektim sadece yere atınca annemden girdi babamdan çıktı oturdu ağladı ne küfürler etti ben onun hala borcunu ödüyorum şöyle böyle diye elime tekme attı resmen ve İstanbula dönene kadar yol boyunca surat yaptı ben korkudan sesimi çıkaramadım eve gelince bitti dedim sizce ne yapmalıyım seviyorum ama telefon için resmen kötü davrandı tamam pahalı telefon Iphone x ama nolursa olsun kötü hissediyorum
- +1 yıl
Telefon senden değerli olmamalı ama sende alınan biseye kıymet vermelisin ikinizin de hatası var biriniz günahsız değilsiniz ama erkek daha suçlu cunki olayı başlatan ve küfür eden o ve bence kabahatli ayirilip ayrilmamaniza karışmam ama bu böyle maddiyatciysa ilerisi için sıkıntılı bence
Soran+1 yılbelki telefonu yere atmamalıydım ama camında bir şey yok sadece köşesi zedelenmiş biraz ama nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekseydim hala dünü unutamıyorum allah tan elim morarmadı ama çok zoruma gitti telefona bu kadar kıymet verilir mi söyleyin lütfen dünden beri arıyor özür diliyor bilmiyorum ama
- +1 yıl
Telefon kadar kıymetli olmaz söyledim zaten bunu ama yere atman çok yanlıştı barisirsan bile seninde ondan özür dilemen gerekir bence
sana o görgüsüzlüğü yapacak kadar seviyor işte telefonunu, bunu bile bile neden çocuğun telefonunu yere atıyorsun?
sonra o sığırda kontrolden çıkmış iyice hayvanlık yapmış.
ne kadar saçma bir tartışma ve ayrılık.01 Yorumla
Soran+1 yılYa neye uğradığımı şaşırdım çok korktum bilmediğim şehire kendine güvenip geldim nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekicektim sadece yere atınca annemden girdi babamdan çıktı oturdu ağladı ne küfürler etti ben onun hala borcunu ödüyorum şöyle böyle diye elime tekme attı resmen ve İstanbula dönene kadar yol boyunca surat yaptı ben korkudan sesimi çıkaramadım eve gelince bitti dedim sizce ne yapmalıyım seviyorum ama telefon için resmen kötü davrandı tamam pahalı telefon Iphone x ama nolursa olsun kötü hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
90Cevap
+1 yılBoşuna demiyorlar bir insanı tanımak için onunla geziye çok diye.
Sevdiğin kişinin asıl yüzünü görmüş oldun.
Dünya malı için sevdiğinin kalbini kıran dan herşey beklenir.
Bence sana beslediği kini , stresi , söylemek istediklerini kusmuş resmen.
Insanın içindekileri ani şoklarda ortaya çıkar.
bir daha o çocukla görüşmemen senin için daha iyi olacaktır.
bir kere bu hareketi yapan bir daha yapacaktır.
Bitirmiş yani bu ilişkiyi kendi.
bir telefon kadar değerin yok diyor.
bir telefon nedir ki ya , önemli olan sevdiğinin kalbi incinmesin.00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki kesin olarak ayrılıyorsun, 4 yılın acısını çekiyorsun ve hayatına doğru insanlar alıyorsun. Arkasından ağlayacak bir mal alıyorsan, alma. Senin bütçene uygun değildir. Sanki araba almış. Hele ki bir eşya senin önüne geçebiliyorsa o eşyaya sarılıp uyusun, sana değil.
Onun sana demesi gereken şey şuydu,
O- Al aşkım çek hadi.
Sen- Aşkım çizilmesin vs..
O- Köpeğin olsun aşkım, senden değerli değil.
Senden değerli ise bunun için küfredip tekme atıyorsa, onunla aşık olduğu şeyin arasına girme asla. Sen yanarsın.
Barışır mısın? Elbette barışabilirsin. O da senin karaktersizliğin olur.00 Yorumla
+1 yılIphone x veya baska telefon.. ne olduğu önemli değil fakat yere atmamaliydin. Butcesini aşan bir telefona zar zor sahip olmuş bir insan davranışı sevgilininki. Ikiniz de hatalisiniz. Hatama bu sekilde karşılık vereni daha aramam ben. Ustune siddet uyguladiysam bide. Iyi seninki aramış yine. Daha da pislik şeyler yapabilirmis
30 YorumlaBir insanın alın terini yere vurmak kadar kötü bir şey yoktur. Sinirini çocuktan çıkar Savunmasız malından değil. Orada gururunu ne kadar çok kırdığının farkında bile değilsin biliyor musun. Biraz ikna edici olsan zaten senden değerli değil diyip verirdi
10 Yorumla
+1 yılBak guzel insan...
Kimi insanin en degerlisi Annesidir
Kiminin ki telefonudur
Kiminin ki yuzuktur vs vs...
O senin sevgilin telefonu fazla seviyor
Ve tahminimce biraz hava atmayi sevende bir insan
Ve telefona deger verdigi icin cok takintili olabilir...
Biraz agir olucak belki ama... Telefonu senden daha cok seviyor...
Ve sevgililik caiz değil haberin olsun...00 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın ne lan? şu an o kadar sinirlendim ki aldatılsam bile bir bayana el kaldırmam ama benim anlımın teriyle kazandığım şeyi kıracak heralde tutamazdım kendimi dua et sövmüş sana
vede peşinde koştuğuna göre ya cidden amsalak ya da senden iyisini bulamam kafasında (dış görünüş olarak)00 Yorumla
+1 yılKim bilir o cocuk o telefon icin nekadar ugrasti belki evdekiler bile kizdi bir telefona bukadar verilirmi diye belkide ilk kez istedigi birseye sahip oldu 4 yil boyunca ilk kezmi gezmeye gittiniz yazik be sana vurmasina gelince siddetin bahanesi olmaz ayrilin siz yarin birgün bir facia haberi daha duymayalim
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar saçma o kadar basit bir sebep ki senin sevgilinin karakteri mi eksik kişiliği mi bozuk kendini bir halt mi sanıyor ne olacak resim çeksen dünyanın sonu mu nedemek çizilir falan çok saçma bir durum ben olsam yüzüne bakmam terk ederim bugün bunu bahane eden zavallı adam yarın neler yapar birde kadına şiddet boş ver karakteri eksik biri asla sana fayda sağlamaz
00 Yorumla Dert etme onun yaltı bastan asagı yanlıs snn yaptında dogru degil onun emegi belkide tüm parası telefon du foto cekme işi sen haklısın sacma bişi benim 6 senelik ilşkim var yeni nişanlandık bizde bunlarınyasadık bööe görgüsüzlük olmaz asla en kötüsü sana vuramaz asla küfür nasıl eder ilerde evlenirsen daha büyük sorunlar doğar sakın barışma sakın
00 YorumlaÇoçuk öküzmüş senden degerli. olmamali tabi sende hakliyken. haksiz duruma. düştün ve sinirli. aninda yaptin öyle bir telefonun varsa kasko. yaptir yani vurmaya ne gerek bir kere sana vuran bir daha deneyecek geçmiş olsun. olur boyle şeyler konuşun anlasin ve uyar onu bir daha el kaldirmasin
00 Yorumla
+1 yılBirincisi sende ayıp etmişsin o da ikincisi öfkeni kontrol edemeyen birisin ki bir fotoğraf çekmek için ısrar ediyorsun bırak vermesin üçüncüsü ayrılık hakkınızda hayırlısı olmuş ama sen önce kendi ayıbını gör sonra laf et bence
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi çok cimriymis ikincisi telefonu vermek ve selfie çekilmek istemediği halde senin yere çarpman doğru olmamış çünkü onun telefonudur artık parayla alman bişey değiştirmez sen ona hediye etmissin hıyanet etmissin küfür etmesi edepsizlik yani bence istemiyorsa zorlamiycaktin böyle şeyler yapamazsın benim telefonumda diyemezsin ikinizde birbirinizden anlayissiz en iyisi ayrılamaniz daha hayirli ya da birbirinize şans verin ama böyle olursa iyi anlasamazsiniz
00 Yorumla
+1 yılAsil saygisizligi sen baslattin telefonu yere atmak nedir ya? Ne hakla böyle birsey yaparsin? Cocugun yaptigina hic gelmiyorum bile ama bu iliskide zaten saygi yok ayrilmasaniz ne yazar sanki
20 Yorumla- Diğer konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılBacı sen ona deger vermiyon onun emek vererek aldığı o aleti yere ataman ona saygisizlik sana diyor emek harcayarak aldim dimi hicbir seyin degeri yoktur ne tlfnun nede pahali seylerin sadece emege saygi olsun daa insan muamelesi yapin
00 Yorumla
+1 yılSırf telefonunu vermedi diye adamın çalışıp kendi kazandığı parayla aldığı telefonu yere çalan sensin. Normalde her türlü şiddete karşıyımdır ama bunu biri bana yapsa kendimi tutamaz geçirirdim ağzına.
Sövdüğüne dua et sen..00 YorumlaBugün kızınca telefonu çarpan yarın evlenince tv, pc eline ne geçerse Allah korusun, olaya gelince bir sinirle sen onu yaptın oda o sinirle çevreyi düşünmedi baştan telefonu verse iyiymiş, içinde önemli birşeyler olabilir🤯
00 Yorumla
+1 yılSenin yerinde olsam birdaha barışmam, o nasıl bir Sevgi alt tarafı bir telefon başlarım iPhone x'ine şimdi şimdiden böyleyse sonrasında ohoo bence iletişimi kes.
10 Yorumla
+1 yılBence ayrıldığın iyi olmuş. Evlenmeden gördüğün için şanslısın. Evlenince yapsaydı daha kötüydü. 1 telefon için yapması insanın ağırına gider. Telefon senden daha mı değerli? Almasaymış çizilir diye kullanmıyor mu? Sen üzülme değmezmiş
00 YorumlaTelefonu vermemesi çok saçma. Senin de telefonu vermedi diye yere fırlatmanda saçma. Ayrılmanız iyi olmuş bence.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. O telefon ne kadar pahalı gerçekten emekleriyle alan bir insanın böyle tepki vermesi normal sen neden yere vuruyosun
20 YorumlaSiz birbirinizle evlenin Allah askina baskasina bulasmayin 😀
Dengesizler ya biri telefonu yere atiyor digeri oturup yas tutuyor ana avrat sovuyor 😀😀00 Yorumla4 yıldır tanıyamadın mı ah beee. Bir telefonun deperi ne olursa olsun sevdiğinden değerli olmamalı. Bugün telefon için bunu yapan evlenince bardak kırsan kim bilir ne yapar. Doğru yolu bulmuşsun U dönüşü yapma tam yol ileri
00 YorumlaDiğer konusunda 7b cevap paylaştı. Ulan sen ya cevapları kopyalayıp yapıştıracak kadar kendinden bezmiş bir zavallı ya da iphone düşkünü olan ve insanların ne hissedeceğini düşünmek isteyen bir hadsizsin.
00 Yorumla- Diğer konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSende ciddi anlamda çoklu kişilik bozukluğu var.
cinsel yaşamda da değişik hikayeler yazıyorsun.
Senin canın başka şeyler istiyor belli.10 Yorumla
+1 yılİkinizde aynisiniz 😂 onun telefonu vermemesi senin de alıp yere vurman falan.
10 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum bu ne terbiyesizlik! Ayrılman çok iyi olmuş. Şimdi fiziksel şiddet gösterip bağıran, evlenince neler yapmaz?
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Ayrıl ondan bir cacık olmaz ilerde daha kötü olur değişmez
20 Yorumla
+1 yılYere atmasaymışsın ama onunda yaptığı ele avuca gelir değil sen kim bir kadına vurmak ve küfretmek kim !@#$(argo sözcüklerle doldurun lütfen)
00 YorumlaDiğer konusunda 520 cevap paylaştı. Vay yav görgüsüz hay. van engelle kızım sana erkek mi yok sovecem olmuyacak ulan ne erkekler varmış yaaa vay yav ya
00 Yorumla
+1 yılEn ufak bir şiddet bile gelecekte bunu tekrarlayacağnn garantisini veriyor. Demekki her kavgada öfkede şiddete başvuracak. Para delisi ayrıca. Iyi yapmşsn bitirmekle geri de dönme.
00 YorumlaDiğer konusunda 314 cevap paylaştı. Bir telefon için onları yapan ileride daha neler yapar. Sana telefondan az değer veren biriyle nasıl mutlu olabilirsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılUlan sen geçende balkondan düşürmüştün arkadaşının telefonunu
Sanırım hala sende 3310 var hayaller aleminde yaşıyorsun.
Ulan troll seni döven adamla beraber İstanbul'a geri dönüyorsun. Bitti diyorsun boş yapma ilerle00 Yorumla
+1 yılBuu huyu evlenince dewam edicek evde televizyonunuz olcak sana dicek neden silmedin bunu oturma gurubu eskicek neden eskittin bunu laf yapacak surekli
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğrusunu yapmışsın lavuk insan sevdiği kadından telefon mu kıskanırmış bide milletin içinde o kadar hakaret ayıp ayıp bence sen iyi düşün bu yav-şakla bir ömür geçmez görgüsüsz çünkü her bişey de böyle yapar bu sana
02 Yorumla
Soran+1 yılDün ağlamaktan beter oldum beni kenara çekip üstüme geldi bu zamana kadar sana aldıklarım o kadar para eder gibi cümleler sarf etti
Cevap sahibi+1 yılYuh mk yuh o yav-şak paracı belli aldıklarını yaptıklarını başına kalıyorsa bir insan ondan hayır gelmez ilerde daha neler neler kalkar senin başına sevdiği kıza bunu yapmaz delikanlı adam ayıp etmiş sana kırmış yazık yani
- Diğer konusunda 18,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevgilim 6 bin tl verdiğim telefonu kırsaydı direk yol verirdim . öyle sevgili mi olur L an
10 Yorumla
+1 yılVallaha sizin gibi kızlar bu tip erkeklerine nerden buluyor ona şaşıyorum. 😀 Adam malına canından daha çok değer veriyor 😊
00 Yorumlaİkiniz de hatalısınız ama herkesin içinde öyle yapması kötü olmuş hiç bir sebep karşında kim olursa olsun şiddet uygulamayı gerektirmez bence.
00 YorumlaPartnerim telimi yere atarsa ben ona dava açar ve yüzüne bile bakmazdim
10 Yorumla
+1 yılŞimdi çocuğun yaptığı doğru değil ancak sende hiç iyi bişey yapmamissin
10 Yorumla
+1 yılSen yanlis yapmissim ama oda yanlisin alasini yapmis seni sevdigini dusunmuyorum iliskiye gircek adam yok sanirim kullaniyor sevse evlenirdi simdiye
00 Yorumla
+1 yılNe güzel dertleriniz var len sizin 😀 Allah'ım herkese böyle ağır yük yükle başka şeyle sınama
10 Yorumla
+1 yılSen neden böyle bir terbiyesizlik yapıp telefonu yere attın ki
10 YorumlaO adam evlenince sana neler yapar tahmin et, iyi yapmisin ayrilmakla
03 Yorumla
- +1 yıl
Telefonunu yere atman sacma davranis ama onunda 4 yıllık sevgilisine bu telefon cok pahali cizilir vermem filan demesi 10 11 yasinda malını kıskanan kücük cocuklarin yapacagi birseydir. Telefon tamir edilir veya yenisi alinir da bir kalbi kırılan insan eskisi gibi olmaz. Ben böyle insanlari hayatim boyunca sevmemisimdir ve bunlar mezara kadar degismez. Evlendiginde alisveris icin para istesen başına kakar. O yuzden birak onu gitsin.
Soran+1 yılbelki telefonu yere atmamalıydım ama camında bir şey yok sadece köşesi zedelenmiş biraz ama nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekseydim hala dünü unutamıyorum allah tan elim morarmadı ama çok zoruma gitti telefona bu kadar kıymet verilir mi söyleyin lütfen dünden beri arıyor özür diliyor bilmiyorum
Hadi o görgüsüz de senin yaptığın da şımarıklık ama telefonu niye atıyorsun
40 Yorumla
+1 yılUlan ikiniz de gelmişsiniz kaç yaşına. İkiniz de birbirinizden cocuksunuz ha
20 Yorumla
+1 yıliphone xim olsun alsın paramparça etsin umrumda değil ondan değerlimi telefon be o be herşeyim
00 YorumlaYuhh direkt ayrıl engelle bu ne ya paranın köpeği olmuş
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle konuşma bence şimdiden böyleyse evlenince ne yapar Allah bilir
00 YorumlaO kadar para verdiği teli yere atarsan atıp yahu ayıp
00 YorumlaDiğer konusunda 831 cevap paylaştı. Kusura bakmada sende hak etmişsin ne hakla telefonu alıp yere atıyorsun?
00 YorumlaKüfür etmezdim ama iyi bir tokat yapıştırırdım.
Çocuğun naz yapması zaten saçma sende tuzu olmuşun.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİphone x , o telefon kac para biliyor musun, o cocuk kac ay para biriktirdi onu alabilmek icin, sen o simarikligi bana yapsaydin seni tuttugum gibi en yakin cop konteynır ina atar arkama bile bakmadan giderdim.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@fatihh54 eyvallah
+1 yılBir telefon için bunları yaşadıysan ilerde kim bilir nolur açma ararsa sende arama yoluna bak
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılOhhh olsun maddiyata değil msneviyatina egilmeli ilişkinin
00 Yorumla Böylesine rezil bir adamla ileriyi düşünemezsin
Def et başından00 YorumlaDiğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. çözümü söyleyim mi ben sana :D
onun lüküş takılmamayı öğrenmesi gerek :D00 Yorumla
+1 yılOha, geri dönersen bu senin salaklığın olur. Kendini düşün ve hadi ordan et onu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle barışma sakın sakın tlf senden kıymetlimi oturup ağlıyor birde sana vuruyor sakın sakın uzak dur engelle numarasını açma
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam belki telefonu yere atmamalıydım ama camında bir şey yok sadece köşesi zedelenmiş biraz ama nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekseydim hala dünü unutamıyorum allah tan elim morarmadı ama çok zoruma gitti bide kaç yıllık ilişkim o hakaretler unutamıyorum dünden beri arıyor özür diliyor ama yapamıyorum aynı şeyi bidaha yaşamak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞiddete meğilli bundan emin ol ilerde dayağınıds yersin
Senin yaptığın terbiyesizlik değil de onunki mi öyle? Sen hangi hakla kırarsın telefonunu? Sana bu hakkı kim veriyor? Adam çalışmış almış ve kıymet veriyor malına.
30 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıloha yaa iyi yapmışssın.. isterse iphone 25 olsun yine de bir insandan hele ki sevdiğin insandan daha önemli olmamalı.. çok geç olmadan karakterini görmüşsün bence
00 Yorumla - Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem