AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Sen neden bu soruyu soruyorsun ben seni anlamiyorum.
Sen neden yorum yapıyorsun?
neden bana satasiyorsun.
Sataşmıyorum yahu yanlış anlaşılma olmasın 😊
Haammm anladim canin kavga istiyor dayak 😂
Come on! 🤣😂🤣
Agladi mi? O cocugun normal olduguna eminmisin telefon icin agladi hic gulecegim yoktu
Asla geri donme affetme siddet uygulayandan hayir gelmez
Sevgilin kendince haklıymış ama sende çok haklısın. Keşke telefonu yere atmasaydın.
O iphone x sen ona nasıl öyle davraniyorsun 😂 benim x olacak sevgilim görmem ve bebeğim gibi severim
iyi yapmissin aynen senindeee hatan varrr amaaa ayrılacaksın tabi
belki telefonu yere atmamalıydım ama camında bir şey yok sadece köşesi zedelenmiş biraz ama nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekseydim hala dünü unutamıyorum allah tan elim morarmadı ama çok zoruma gitti telefona bu kadar kıymet verilir mi söyleyin lütfen
verilmez tabide o pahalı bir telefon olduğu için ondan yapmistir ama sana vurmakla hata yapmis
Ya küfürleri unutamıyorum ana avrat ne varsa sövdü herkes bize baktı geride utanmadan sarılıp öptü korkudan sesimi çıkarmadım eve gider gitmez mesaj da ayrıldım
iyi yaptın
Kardeş senin onun emeğine alın terine yorgunluğuna saygın yoksa onun da senin gururuna saygısı olmaz. İkinizin de yaptığı yanlış. Bu işler karsiliklidir. Herkes birbirinin aşil noktasına saygı gösterecek
o telefon bir araba parası la naptın oğlan haklıymış
Yine de sen bilirsin kuzum elbette ama her ne koşulda olursa olsun sinirlerine hakim olamayan birinden bahsediyoruz evet belki pahalıydı evet belki kendisi almıştı ancak bu onun sana zarar verircesine tepki vermesini gerektirmezi gibi geldi
Salak ya mal kafa vur tekmeyi gitsin 😠
Nefret ediyorum böylelerinden
Acilen ayrılman lazım. Benim sevdiğim telefonumu alsın Duvardan Duvara vursun ona yine de kıyamam
Insan sevdigine dokunmaya bile kiyamazken nasıl bunu yaparya demekki seni sevmiyo
Sen de yanlış yapmışsın ama çocuk çalışıp kazanmış almış telefonu niye yere atıyosun tamam onun yaptığı da yanlış ama yine de yapmamalıydın böyle bişeyi
Telefonumu yere vuracak kişiyi daha aramam ben. Gorgusuzluk değil bu, şımarık olan, bana ve sevdiğim şeylere saygı duymayan biriyle yapamam.
Lan sen niye atıyosun telefonu yeri ben olsam bende söverim ama vurmam.
Sakın dönme çok kötü olmuş. Adına üzüldüm. Açma tlf larını bu olay bence evlilik olsaydı evliliği bitirirdi
Tamam yani sonuçta telefonu pahalı keşke yere atmasaydin fakat aglamasi çok saçma sen haklısın
Valla haklısın bir telefon için sevgilimi mi döverim ben
Ayrıl başlarım onun telefonuna bir tel için sevdiğin insanı üzmek ne demek ya
Ya neye uğradığımı şaşırdım çok korktum bilmediğim şehire kendine güvenip geldim nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekicektim sadece yere atınca annemden girdi babamdan çıktı oturdu ağladı ne küfürler etti ben onun hala borcunu ödüyorum şöyle böyle diye elime tekme attı resmen ve İstanbula dönene kadar yol boyunca surat yaptı ben korkudan sesimi çıkaramadım eve gelince bitti dedim sizce ne yapmalıyım seviyorum ama telefon için resmen kötü davrandı tamam pahalı telefon Iphone x ama nolursa olsun kötü hissediyorum
Direk ayrıl öyle erkek sevilmez bak adam demiyorum erkek çünkü adam dediğin bir telefon için sevdiğini kırmaz küfür etmez
tamam belki telefonu yere atmamalıydım ama camında bir şey yok sadece köşesi zedelenmiş biraz ama nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekseydim hala dünü unutamıyorum allah tan elim morarmadı ama çok zoruma gitti
Ayrıl barışma
Ya tamam can herşeyden önemlidir de sende saçma bir sebeb için çocugun maddi olarak deger kaybına ugratmıssın zenginseniz bilemem ama çalışıp emeğiyle alana koyar
Öyle insanlarla yola bile çıkılmaz iyi geç anlamamışsın ne bok olduğunu maneviyat önemli kızlar gerekirse o telefon 20binlira olsun yanlış yapmış değer verdiğiniz beyfendi
4yıldır böyle biri olduğunu anlayamamışmıydın, ayrıca kullanmaya korktuğun şeyi almıcan çizilir ne laa
Telefon için değil ama bu terbiyesizliğin için seni kordondan denize fırlatırdım.
Telefonu yere atmak nedir ya. Ergen misin kızım sen
Sana ondan fayda yok. Bırak gitsin. Yalnız sen niye ona kızıp telefonunu yere attın. Sen de cinssin.
Ondan sana bir yol olmaz esyasi senden daha degerli...
Bence telefonunu vermem
E sebebi bir şeyler gizliyordur
Çocuk sana göre çok daha saçmalamış ama sen de çok sütten çıkmış kaşık değilsin
10 yaşında falan olması lazım böyle davranması icin ayrılarak hayatının en doğru kararını vermişsin
Eminim bu bir troldur.. Ki değilse bile dayağı fazlasıyla hak etmişsindir sen
6 bin tl az para değil. Ama sen
Bugün varsın yarın yoksun 😉😉😉
Seven insan dayak bile atmaz. Bence iyi yapıyorsun. Ayrıldıysan hiç uğraşma. Başkasını bulsun
Allahtan evli diyilsiniz sevgiliyken kurtulma sansin var en azindan
Sevgilin dei ş yok ben olacaktım ki o telin parasını söke söke alırdım sonra basardım tekmeyi
2 mal yanana gelmiş biri parasız biri bilmem ne bu kadar saçma bişey görmedim amk😂
Bidaha onun yüzüne ne bakarım ne de görmek isterdi m şahsen. sevgiliyken öyle yapıyo bir mal için nolcak sanki bir telefon alt üstü
İphone a bişey oldu mu😂
Aynı ben ya iphone bisey oldu mu derim 😂😂
@bayanemiramm ayrılma sebebi bence😂😂
Mahkemelik etme sebebi
İyi olmuş. Boş adamların peşinden gidersen olacağı budur.
Bir elma nelere kadir ey Rabbim.
😂😂😂
telefon senden değerlimiş
Tel yere mi atılır ikiniz de haksızsınız
Iphone yere atılır mı bacım ya 😂
Bulmuşsunuz birbirinizi
Lütfen böyle demeyin Ya neye uğradığımı şaşırdım çok korktum bilmediğim şehire kendine güvenip geldim nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekicektim sadece yere atınca annemden girdi babamdan çıktı oturdu ağladı ne küfürler etti ben onun hala borcunu ödüyorum şöyle böyle diye elime tekme attı resmen ve İstanbula dönene kadar yol boyunca surat yaptı ben korkudan sesimi çıkaramadım eve gelince bitti dedim sizce ne yapmalıyım seviyorum ama telefon için resmen kötü davrandı tamam pahalı telefon Iphone x ama nolursa olsun kötü hissediyorum
Az yapmış ben senin organlarını satardim
bunu sen bir kez daha koymustum trol musun nesin
Hatasını anlasın bırak sürtünsün burnu
daha sevgili iken bunu yapıyorsa
Hemen bitirmelisin telafisi yok
4 yıldır birbirini tanımayan saygı olmayan ilişki
Herkese aynı sey crtl+v yapmışsın inandırıcı değil
Pehhhh o nasıl bir karakterdir yaa
Al birini vur ötekine...
Eminim yaşanmıştır bu aynen
Allah belamı versin Ya neye uğradığımı şaşırdım çok korktum bilmediğim şehire kendine güvenip geldim nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekicektim sadece yere atınca annemden girdi babamdan çıktı oturdu ağladı ne küfürler etti ben onun hala borcunu ödüyorum şöyle böyle diye elime tekme attı resmen ve İstanbula dönene kadar yol boyunca surat yaptı ben korkudan sesimi çıkaramadım eve gelince bitti dedim sizce ne yapmalıyım seviyorum ama telefon için resmen kötü davrandı tamam pahalı telefon Iphone x ama nolursa olsun kötü hissediyorum
Hasta felan mısın. Kopyala yapıştır yapıp herkese aynı cevabı atmış ya şaka gibi. Boş sorular sormayın, gerçekten yaşanmış bir olay olmadığı o kadar belli ki.
Ya benim dünden beri psikolojim bozuldu siz ne diyorsunuz ya bu yaşadığımı kimseye anlatamadım utancımdan geldim buraya yazdım eğer inanmıyorsan lütfen cevap yazmayın
Eğer gerçekse bile sana şunu söyleyeyim, senin gibi kadınlar neden şiddet karşısında çaresiz oluyor ki? Kafayı mı yediniz?
Direk yol ver arkadaşa. Acizlikten mi, gurursuzluktan mı yoksa içinizde var olan mazoşistten mi kaynaklanıyor anlamadım gitti. Sinirleniyorum senin gibi kadınları gördüğümde, ezdirmeyin kendinizi bu kadar mı zor ya? Bir de üzüldüm diyorsun, niye üzülüyorsun ya niye. Öyle bir adama mı üzülüyorsun cidden. Bak şey yap, bir uzaklaş ve kendine dışardan bak. Komik görünme, başka insanalara karşı ezilmeyin bu kadar.
İyy iğrenç iyi yapmışsın ayrilmakla
İphone x i mi yere çaldın?
Evet ama kendinin yaptığı çok zoruma gitti
Ben o adamın yerinde olsam seni öyle bir döverdim ki üstüne bide döve döve ödetirdim. Sen onun ne kadar olduğunu biliyormusun? Bide çalışarak almış.
Niye seni arıyo ki o? Sen besbelli komplexli hasta ruhlu birisin.
tamam belki telefonu yere atmamalıydım ama camında bir şey yok sadece köşesi zedelenmiş biraz ama nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekseydim hala dünü unutamıyorum allah tan elim morarmadı ama çok zoruma gitti telefona bu kadar kıymet verilir mi söyleyin lütfen
O telefon iphone x ve 6000 lira civarında. Çocuk çalışarak almış. Sen şimdi onu almaya kaşlsan kaç ay çalışacaksın hesap ettin mi? Bence ödemelisin. Kimse kimsenin alın terini kapris için yere çalamaz. Ben onun yerinde olsam ödetirim.
O sana fotoğraf için vermek zorunda değil. Senin onun malına zarar verme hakkın yok. Çocuk şok olmuş sinirlenmiş. Yine kendine engel olmuş ben olsam daha beter döverdim seni. Sen kimsin de adama terör estiriyon. Senin her dediğini yapmak zorunda mı? Neyin baskısı bu?
Ya ben 4 yılımı vermişim iyi günde kötü günde yanında olmuşum üstelik ben bu adama evlilik sözü vermişim hangi eşya sevgiden kıymetli olur lütfen elinizi vicdanınıza koyun yaptığı yanlıştı
Sen burda tek bir isteğin yerine gelmedi diye psikopatlık yapıp adamın belki bir yıllık alın terini yere fırlatmışsın.
4 yılını verdin de naptın? Evlimisin değilsin ne emek verdin? Evini mi temizledin yemeğini mi yaptın ütüsünü mü yaptın hizmetini mi gördün? Para mı harcadın bu adama? Sen zaten adamın emeğini yere çalarak ne kadar bencil düşüncesiz evlenilmeyecek niri olduğunu gösterdin.
Sen evlenince de en ufak isteğin olmazsa evde terör estirirsin. Napıyon zorla terbiye mi ediyon itaat mi ettirecen?
Ben o adamın yerinde olsam telefonu ödettirirdim ve senden kesinlikle ayrılırdım. Evlenilecek insan değilsin Allah korusun senin gibilerden
Sizde mala değer verenlerdensiniz belli oldu umarım sizin başınıza da aynısı gelir de şiddet görmek nedir anlarsınız kadın kadına böyle davranıyor inanamıyorum yazıklar olsun
Ben kimsenin malına zarar vermem bu hakkı kendimde bulmam. Sen haketmişsin. Az bile yapmış. Nefret ederim senin gibi ayarsız tiplerden bide adamı zorluyo istediği olmazsa malına zarar veriyo yuhh bide kendini haklı görüyo nası bir mahluksun sen?
İnsan bir kızı hele de ama sevdiğüni üzer minya
Unutamıyorum dün yaşadıklarımı resmen beynime kazındı tam 4 yıl dı napıcam bilmiyorum
Ama yağtığı hoş değil
Bu nasıl bir muhabbet ya.
Kendi çalışıp aldığını yaparsan tabi yapar
Ve hala ona sevgilimmi diyorsun yani
Yolver gitsin ömür tükenmez bununla pinti herif
Ya neye uğradığımı şaşırdım çok korktum bilmediğim şehire kendine güvenip geldim nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekicektim sadece yere atınca annemden girdi babamdan çıktı oturdu ağladı ne küfürler etti ben onun hala borcunu ödüyorum şöyle böyle diye elime tekme attı resmen ve İstanbula dönene kadar yol boyunca surat yaptı ben korkudan sesimi çıkaramadım eve gelince bitti dedim sizce ne yapmalıyım seviyorum ama telefon için resmen kötü davrandı tamam pahalı telefon Iphone x ama nolursa olsun kötü hissediyorum
Demekki sevgi bir yere kadarmış sen bir iphone x kadar değilmisin... böyle düşün hanımdın kadınsın bireysin insansın çiçeksin daha nediyeyim boşver sevgiyi seni hak edene ver kendini onuda telefonuyla başbaşa bırak
tamam belki telefonu yere atmamalıydım ama camında bir şey yok sadece köşesi zedelenmiş biraz ama nolurdu selfi çubuğuna takıp fotoğraf çekseydim hala dünü unutamıyorum allah tan elim morarmadı ama çok zoruma gitti
Olaylar birbirini tetiklemiş... ama onun yaptıklarını haketmemişsin bu kadar net
Dünden beri arıyor özür diliyor haklıydın telefon senden önemli değil ben seni korkuttum falan diyor ama güvenemiyorum öyle küfürler etti ki yarın bir gün evlensek beni hastanelik eder diye korkuyorum
Yolverrr... bazı şeyler unutulmaz... çok ağır hareketler yapmış... sineye çekip rahat olabilcenmi...
İki ergen arasındaki muhabbet bu galiba
Eğer sen bu çocukla barışırsan ben seni döverim