Sevgilim beni sever hediyeler alır ama çok şiddeti var artık bu durum beni çok sıkıyor onun dediği birşeyi o saniye yapmazsam beni dövüyor küfür ediyo sonra ağlayıp Özür diliyo napacgimi şaşırmış bir durumdayım
Gerçekten seni sevdiğini düşünmene çok şaşırmış durumdayım. Dünya'nın o kadar yerini gezdim, şiddete Türkiye kadar göz yuman bir ülke görmedim. Sen ileride bu adamla evlensen ne olacak? Değişeceğini mi sanıyorsun? Hatta ne olacak ben sana anlatayım mı? Gidecek başka kızlarla birlikte olacak, sen laf edince gelip seni dövecek. Ondan sonraki sabah özür dileyecek barışacaksınız. Çocukların yanlış bir şey yapsa onları dövecek, karşı dursan seni dövecek. Şiddeti bilen bir aileden gelerek söylüyorum asla devam ettirme. Asla! Her ne olursa olsun kimse şiddetin sözlü olanına bile boyun eğmemeli. Hediyeler almasının sebebini falan düşündün mü mesela? Senin onun hakkında "Beni seviyor. Dövse de seviyor beni." diye düşündürmeye çalışıyor. Asla devam etmemelisin. Biz bir kadın cinayeti, şiddeti haberi daha duymak istemiyoruz. Lütfen düzgünce düşün. Seven insan dövmez, bakmaya bile kıyamaz. Hediyeler alması sevdiğini göstermez.
Lütfen ayrıl sen bu kadar değersiz olamazsın seni seviyorsa sevmek istiyorsa üzerine titremeli saçını okşamalı bu nasıl sevgi kimsenin sinirini stresini attığı bir duvar değilsin sen kimse değil sebebi ne olursa olsun bunu hak etmiyorsun umarım en kısa zamanda gerekeni yaparsın
Size siddet uygulayan birinden hemen hızlıca ayrılın siddeti arttıracaktır hala ayrılmamanız hata aniden size vuruyorsa ve özür diliyorsa gün gelir aniden daha fazla size zarar verir ve hastanede bulursunuz kendinizi bu kisi size bunu yapar inanın yapar özür dilemesine bakmayın bir kadına çiçekle bile vurulmaz bunu asla unutmayın böyle böyle yapıyor demeyin simdi kendisine ayrılık mesajını atın ne demek size siddet uyguluyor bir bayana düsünün? bir erkek bir kadına nasıl vurabilir birde sevgilim demissiniz bu kisiye ancak iyi neden falan aramayın bu kisiden hızlıca ayrılın derim.
Darp raporu alıp savcılığa şikayet etmek vs vs bunların yerine ağzının payını verip seninle bütün organik bağını keseceğine hâlâ ne yapabilirim diye SORULAR soruyorsun, şiddetin hiçbir zaman bahanesi olmaz şiddet olduğu anda ilişki biter affedilmez affedilmesi teklif dahi edilemez. Stalin’in tavuğu diye bir hikaye vardır senin ilişkide ki konumun Stalin’in bütün tüylerini yolup attıktan sonra odayı gezip tekrar ayaklarına kapanan tavuğa dönmüş...
Umarım doğrudur.. Doğruysa şayet darp raporu al.. Uzaklaştırma versinler kendisine.. Hâlâ da ne yapacağımı şaşırmış durumdayım diyorsun. Ailen falan yok mu müdahale etsinler, tek olmadığını göstersinler..
Bundan vazgeçmesini beklemeyin. Bir kere yapan yine yapacaktır. Sevgili iken fark ettiğinize şükür edip, ayrılın. Seviyorum, aşığım, onsuz yapamam gibi yalan şeylerin arkasına sığınmak da ancak size zarardır. Seven şiddet uygulamayı bırak, dokunmaya kıyamaz!
Darp raporu alıyorsun sonrasında şikayette bulunuyorsun. Kadına şiddetten 3 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası alıyor ve sevgilin bundan vazgeçiyor, bir daha yapmıyor.
Sana şiddet gösteren birisi senin sevgilin filan olamaz kusura bakma ama sevmek ile şiddet göstermek birbirine oldukça zıt durumlar.. Ve bu durumda eğer sevgilin sana şiddet gösteriyorsa yapacağın şey bir darp raporu alıp ardından polise şikayet etmen...
Sevgilim döver de severse zihniyetini bırakın Allah aşkına..
Önce darp raporu alıp sonrasında karakola gidip şikayet edeceksin. Ardından kendine hediye olarak bir psikiyatristten randevu alacaksın. Kalan hayatında da kendine hediyelerini kendin alırsın. Şöyle saçma sapan adamlara ucuz şeylere taptığınızdan katlanıyorsunuz ya çok tiksindirici.
Napcağını şaşırmış durumda... Ohooo şaşırmaya gerek yok; şiddet yanlısı mı, dövüyor mu daha da çok sev, daha da bağlan, hadi değiştir onu. Sonra karşısına geçip kuzuya çevirdiğin eserinle bakıp bakıp gurur duy... 👏
Kızım ne sevmesi akıllı ol! Seven insan sevdiğine vurur mu? Kendinizi böyle saçmalıklarla kandırıp sonra da işin sonunda cinayetle adınızı duyuyoruz son bir kez. Cidden mazoşist misiniz anlamıyorum bazen. Seni sevmeyen, sana her fırsatta zarar veren bir ruh hastası ile birliktesin, kalkıp hala ne yapacağını bize soruyorsun. Ne dememizi bekliyorsun? Ailesinin edemediği kişiyi sen adam et dememizi mi? Vazgeçin bu faydasız fantezinizden.
Sen kafayı yemis olmalisin. Beni cok seviyor ama şiddeti cok diyorsun. Biz kadinlar oldurulmekten biktikkk biktikkkk. Sen boyle birini hala nasil sevebilirsin aklim almiyor. Bunu yapan mahluk bundan vazgecmez çünkü psikopat cani birisi bu. Sen ondan vazgececksin. Hicmi kendine saygın yok senin. Tv haberlerinde izlemiyor musun öldürülen kadinlari. Düşünmüyor musun bende boyle olurum diye? Korkmuyor musun? Elim ayağım titriyor sinirden boyle hemcinslerim oldugunu görünce. Yahu biraz oz saygin olsun. Allahim akil fikir versin. Benden uzak et yarabbim yaaa?
Bak canım kardesim , biz seninde acı haberini , biri daha kadın cinayetine kurban gitti diye acı haberini duyup üzülmek istemiyoruz , Aklını başına topla , kendinde onun nasıl biri olduğunun farkında olarak söylüyorsun , akıl var mantık var Uzaklaş bundan sana zarardan baska bir halta yaradığı yokk psikolojisi bozulmuş anla sessizce bir şekilde ondan uzaklaş...
Sevgilin ve sana şiddet uyguluyor? Pardon da ne haddine? Hangi hakla? Ve sen diyorsun ki nasıl vazgeçer? Vazgeçmez, bir gün elinde ölür kalırsın. Aşk, sevgi bu değil. Lütfen artık kadınlar olarak biraz toparlayalım, böyle şerefsizlere kanmayın abi. Bu nasıl sevmek ya. Seven sevdiğine kıyamaz. Ayrıl bir an önce bu yaratıktan yoksa yarın bi gün senin de sonun Aleyna gibi olur
Sevgilinin bundan vazgeçmesini beklemek aptallık. Bu kadar mı değersizsin? Şiddet göstermesinin haklı bir yanı ya da bahanesi olamaz. Ayrılmanı ayrılmadan öncede şikayet etmeni öneririm. Senden sonra da başka bir kadının canını yakmada caydırıcı olur belki. Hediye kısmına gelince dünyaları verse tek bir tokata hakkı yok. Bu kadar aciz olmayın
Şiddet meyilli biri asla düzelmez düzelir diyenler de yalan söyler. Şiddete maruz kalan kadınların hepsi ve öldürülen kadınların hepsi şiddete maruz kalan kadınlardan oluşuyor düzelirler düşüncesi ile ilişkilerini devam ettiriyorlar ama sonu hüsranla bitiyor malesef. Aklını başına al ve biran önce kurtulmaya çalış ondan
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yavrum sen napıyorsun Allah aşkına? Sana bunları yapmasına nasıl izin verirsin? Polise git şikayet et o şerefsizi nolur. Erkek arkadaşım bana tokat atsa biter de sana böyle davranmasına nasıl sessiz kalırsın. Bunu yapan yarın öbür gün başka şeyler yapar hastanede ya da gasilhanede bulursun kendini bak bizden söylemesi.
Kadınların şu "ne zaman değişir?" Sorusu ölümlerine sebep oluyor.
Lütfen size şiddet uygulayan biriyle muhatap olmayın ve onu direkt olarao şikayet edin. Sustuğunuz her gün ölüme daha yakın oluyorsunuz.
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Öfke, sinir kontrolsüzlüğü var. En yakın zamanda bırakmanı öneririm. KOLAY KOLAY DEĞİŞİM OLMAZ! Hele de sonradan pişman olma var ise çok ZOOOORRRR. Tamamen kontrolsüzlüktür. Şikayet bile etmelisin, sonradan yüz bulmasın iyice. Ses çıkarmazsan iyice kısabilir şiddetle. Dikkat et!
Hedıyeler alınca senı sevıyor oluyor ama dovunce sevmedıgını anlayamıyorsun öyle mi? Bu kadar aptal olmayın Allah askına. Sana saygısı olmayan ınsanla ne ısın var. Öldürmesini mi bekliyorsun? Böyle sevgi olmaz. Ayrıl kurtul!
Sevgilin eğer ki seni sevse sana kıyamaz. Sana saygısı olmayan biriyle ne işin var, ayrıl gitsin. Hiç mi haber izlemiyorsun, yazık değil mi sana ne işin var onunla. Sevgilin gidip tedavi olsun dövüp ettikten sonra ağlayıp zırlamanın faydası yok.
Cidden şaka olsun lütfen ne demek şiddet ne demek hediye hediyesini sokayım ona abi saygınız yok mu ilerde haberlerde izlemek istemiyorum ben başkasını uzak dur şikayet et it köpüğü
Sen sevgilinin sana olan sevgisini aşkını sana aldığı hediyelerle mi Ölçüyorsun🤦Sana isterse dünyaları alsın ardından sana eziyet edip kiyabiliyorsa o sevginin içine tükürüp hayatından ışık hızıyla çıkman lazım. aldığı hediyeleri de kafasına at
Pardon ama bu sevgi değil. Sevgi böyle olmaz.. Sevgi incitmez, zarar vermez. Senin sevgilim dediğin adam sevmeyi bilmiyor. Sende bilmiyorsun bilsen önce kendini sever , sana zarar veren bu adamdan uzaklaşırdın.
Erkek arkadaşının bunu yapmasına nasıl sessiz kalırsın aklım almıyor. Kendinizi kullandırmayın kim olursa olsun karşınızdaki. Üstelik vazgeçmez, o böyle biri. Kabul etmek sana zor gelse de. Evlensen de devam edecektir, bu hataya düşme.
Bu gün döven ayrılmaya kalkınca belinde silah elind ebicak öldürmeye kalkar ya da velenince dahada beter olur şu aşk sevgi olayından çıkıp aç gözünü kurtul böyle insandan... Ailen gözünden düşecek yasa kıyamaz sen seni dovenle sevgili olursun.
Ayrılmak, ileri giderse darp raporu alıp şikayetçi olmak gibi bir yöntem var, ülkede neredeyse her gün cinayet işlenirken şiddet sizi hiç korkutmuyor mu? Değil şiddet, şiddet eğilimi gördüğünüz insandan bile uzak duracaksınız.
Yapacağın şey belli yol vereceksin sana saygı duysaydı onun istediği şeyleri yapmadığın zaman böyle bir yola baş vurmazdı pişman olan insan aynı şeyi ikiletmez hadi ikiletyi 3. cüsü oluyo onun pişmanlığıda göz yaşıda sahtedir. İster sevgili ister arkadaş ister eş böyle bir şeye müsade edip affetmek gibi bir gaflete düşme canım seven her daim kıymet bilir
Bu sevgi değil psikopatlık ruh hastası. Seven insan sevdiğinin kılına dahi zarar gelmesini istemez.. en kısa zamanda ayrılmalısın yoksa artık vücudunda değil ruhunda derin hasarlar bırakır..
Ne sevmesi ya seven insan dokunmaya bile zor kiyar aptal olma seni sevdiği falan yok kendini kandırma. Allah korusun yani ayril eger aptal değilsen lütfen
vazgeçmez sende bununla vakit kaybedersen sonun belli olacak yani aklınızı kullanamıyor musunuz anlamıyorum hastahaneden darp raporu alıp polise gideceksin bu kadar basit
Beni sever hediyeler alırım demişsin ama bunlarla yürüyecek şey değil ilişki ondan tke kurtuluş yolun ayrıl ve uzak dur insan sevdiğine kıyamaz belki çok sinirli biridir gözü dönüyordur ama kusura bakma da adam olan bir kadın üzerinde bunları yapmamalı yol yakınjen ayrıl bence canına yazık bir süre üzülürsün geçer gidee ama bu şiddet hep daha fazlasını ister. ❤️❤️❤️❤️Kendine iyi bak
Asıl soru ben sevgilimden nasıl vazgeçerim nereye şikayet edebilirim uzaklaştırma verirler mi olmalıydı.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayrılsana kızım niye inanıyorsun sqna bağırmaya bile hakkı yok kim oluyorda dövüyor sonun aleyna gibi mi olsun istiyorsun seni sevdigi bile yok bu resmen kölelik seni eziyor ne tutuyorsun yanında bırak derhal