Kaynanam gilde kaliyorduk, ve esim benim kalbimi kirdi. Bende o gun kahvalti yapmadim. Sonra banyoda dusmustum kolumda ki izleri görunce özur diledi ve bana kahvalti hazirladi terasa serdi bunu annesi görmus. Iste kiyamet koptu. Ben cocugu kilibik etmisim, sirf o bana hazirlasin diye yememisim hic bir sey. Oglunu avcuma almisim. En kotusu de biz birlikte kahvaltiyi yaptik baristik mutluyduk birden esim pisman oldu yaptigindan annesinin laflari yuzunden ve surekli basima kalkiyor anneme karsi beni kucuk dusurdun diye. Sizce kim hakli? Ben bana kiyamadi diye sevinirken resmen daha cok kirildim..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Annesi ama oda biryere kadar iliskinize kimseyi karistirmamasi gerekiyor bu annesi de olsa. Yani olmasi gereken senin arkanda durmasiydi. Bunu acikca konuş onunla ilişkimize kimseyi dahil etme de. Ben her koşulda arkanda olurum sende bana böyle ol istiyorum de.
18 Yorumla
Soran+1 yılTessekur ederim kendisi cok cabul doldurusa gelen bir insan, cok etkileniyor cevresinin dusuncelerinden bu huyu nasil duzelir sizce?
- +1 yıl
Iste bunu açıkça konuşmalısin o bunun farkinda değildir. Neden yaptığınin arkasinda durmuyorsun herkesin lafıyla değişiyorsun senin kendi fikirlerine düşüncelerine saygın yok mu diyebilirsin. Ikimiz arasinda oln öyle kalmalı inanlari dahil etmeyelim ne sen nede ben diyebilirsin...
Soran+1 yılTessekur ederim bu dediklerinizi diyecegim ona 😊 umarim duzelir anlar hatasini
Soran+1 yılZaten kalbim kirikti zor oluyor tatli dille konusmak kirgin kirgin
Soran+1 yılAnladim peki Tessekur ederim ilginiz icin 🙏🏼😊
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Ana kuzusu olabilir, gaza gelmiştir, yapacak bir şey yok, alışacaksın...144 Yorumla
Soran+1 yılHatasini anlamiycak yani.. ?
- +1 yıl
Anlayacak biri hata yapmamak için dikkatli olurdu, böyle bir durumda böyle yapmazdı..
Alışırsın emin ol daha neler olur...
Soran+1 yılNiye oyle diyorsunuz ki zamanla duzelmezmi 😔
- +1 yıl
Zamanla hiçbir şey düzelmez kardeş polyana olma
Zaman sadece su misali akıp gider. Zamana yön veren kişilerdir..
Tohum atmadan ekin olur mu?
Evlenmeden önce düşünecektin bunları..
Zamanla daha da kötü olur insanlar...
Görünen köy misali yok gerek kılavuza...
Soran+1 yılOyle tabi haklisiniz da kiyamazdi ki bana evlenmeden once gerci yine kiyamaz ama etraf bir laf demesin hemen onlarin dedigine uyuyor
- +1 yıl
Sen de dolduruşa gel lafa gel
Soran+1 yılUzun surmez bosaniriz ozaman biz
- +1 yıl
Hayır kardeşim alışacaksın nice kadınlar alıştı mecbursun katlanacak'sı
Soran+1 yılYa ben duzelmesi umuduyla katlaniyorum hep boyle olucaksa surekli beni kiracaksa ne anliycam ben bu evlilikten
- +1 yıl
Bak katlanmışsın düzelmez daha da kötü olur..
Bu düzen böyle gelmiş böyle gider kardeş..
Valla bilmiyorum sen bilirsin ben de sizi anlamıyorum hep böyle öküzleri seviyorsunuz sonra ah vah...
Soran+1 yılYa diyorum ya evlenmeden boyle degil di zaten cok fazla görusemezdik ki
Konusmayi deniycem tekrardan ondan sonra bakacam duruma- +1 yıl
Kardeş
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor
Sana kötü yanlarını gösterir mi tabi ki gözüne girecek iyi şeyler edecek köprüyü geçene kadar elde ettikten sonra bitti gitti
Hep öyle derler zaten çok görüşmek ile alakası ne?
Hep öyle derler derken evlenmeden böyle değildi😅
Konuşarak eline ne geçecek ki?
Ne zamandır evlisin?
Kimin eline ne geçmiş ki?
Bakarsın bakarsın sonra da herkes gibi katlanır alışırsın
İyiyi umut etme iyi olan zaten iyidir hep iyiye gider
Boktan lokum olmaz lokum görünümlü boklara dikkat 😅
Ben inanmıyorum artık kimseye 😅
Soran+1 yılNe yapmami önerirsiniz peki? Sadece oturup sineye cekip aptal gibi yerimde durmayi mi? Benim kendi ekonomik özgurlugum var zaten. Sadece esimi cok seviyorum evlenmeden once ki gibi olsun istiyorum bunun icin de ugrasiyorum.
9 aydir evliyiz- +1 yıl
Kardeşim benim önerimi boşver, herkes gibi alış, katlan, razı ol..
Bence de aptallık da yüzlerce kadın tanıdım senin gibi olan onlar da senin kadar akıl yok..
Gidecek yerim yok yapacak işim yok katlanıyorum diyor
Her zaman derim kadınların özellikle kendi ayakları üzerinde durması gerekir ki kocası kendine mecbur muhtaç görmesin ezmesin ezilmesin
Ekonomik özgürlüğün var işin gücün var madem neden katlanıyorsun?
Mecbur musun? Muhtaç mısın?
9 aylık evlisin yahu bir de yuh yani!
Ne kadar sürdü cicim ayları?
Normalde yalnız mı yaşıyorsunuz yoksa aiile ile birlikte mi?
Çok sevince de böyle oluyor kardeş, ne de olsa çok seviyor derler!
Boşuna kürek çekmek'tir uğraşmak, okumuyor görmüyor duymuyor musun?
Kör müsün kim değişmiş ki?
Kaç tane var ki harbi seven ya da mutlu çiftler?
Mutluluk oyunu oynuyor insanlar
Soran+1 yılAyri evimiz var ama annesi hasta oldugu icin onlar da kaliyoruz bir aydir felan.
Cicim aylarimiz sikintili gecti annesinin hastaligi yuzunden, pek bir sey anlamadim acikcasi..
Evet cok sevmek zor oda biliyor oyuzden bu kadar rahat.
Neden katlaniyorsunuz diyorsunuz ya, seviyorum sadece sevgimden mecbur oldugumdan degil bazen o kadar mutlu ediyor ki beni iyi ki evlenmisim basima gelen en guzel sey diyorum ama bazrn de oyle olmuyor. Affedilmiycek hata olsa sineye asla cekmem.
Annem ablalarim zamanla duzelir yeni evlendiniz normal diyorlar buyuklerim olarak onlara inaniyorum.
Görusunuz cok hosuma gitti, bir kadini desteklemeniz bir erkek olarak. Cok guzel bir bakis acisi cogu erkek sizin gibi dusunmez. Taktir ediyorum sizi, iler de ki kariniz cok sansli evli degilseniz tabi- +1 yıl
Yemek yedim geldim 😅
Ayrı eve sevindim ama ayrı evde mutlu etmiyor, her şey eşlere bağlı aynı ev bile olsa mutlu da olabilir de günümüzde pek sık görülmüyor..
Rabbim sağlık sıhhat versin. Hayrola neyi var? Başka kimsesi yok mu? Kocası yok mu? Kardeşleri yok mu?
Valla cicim ayları sıkıntısız geçeni de görmedim Allah için tahmin ediyordum bu cevabı 😅
Anlamazsın tabi ki ama emin ol annesinin hastalığı ile alakası yok..
Birbirini seven iki insan arasındaki mutsuzluk huzursuzluk uyumsuzluk tatminsizlik bahanedir!
Ancak seven ve sevilen elinden geleni üstüne düşeni yapar ise birinden biri eksik az olursa olmaz zati!
O alışmış rahata alıştırmışşın çok da suçun yok sevmişsin sadece olması gerektiği gibi azı çoğu yoktur sevginin ya hep ya hiç orası yok öyle böylesi yok ama işte bilmiyorlar sevmeyi sevginin gücünü..
Sevmek ile olmuyor bazen, olmaz, olmamalı da sen bilirsin..
Bu arada sen çok sevdiğin için küçük şeyler seni mutlu ediyor çok sanıyorsun aslında normalinde altı 😅
Büyüklerin yanlış boş ezbere konuşuyor. Tüm büyükler öyle diyor, o yüzden kadına şiddet, cinayet, taciz, tehdit o bu şu..
Hep öyle derler yenisiniz canım normaldir düzelir düzelir bok düzelir 😅
Ben doğruları söylerim teselli etmeyi sevmem yalan ile teselli etsem ne olacak ilerde üzülünce demeyecen mi böyle böyle demişti diye kul hakkı yahu 😅
Çevremde de hep böyleyim neyse o 😅
Ben nice boşanan çiftler de gördüm. Eşine kötü davranan ilgi alaka yok, değer yok, vakti zamanında çok uyardım dedim
Hani görünen köy misali ama sen görülmeyen köyü görüyor bakıyorsun
Hayalperest toz pembe
şu an ayrı o dediğim çift çoğu var kaldı ortada 😅
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin hiçbir anlamı yoktur..
Zaman zaman zaman sadece su misali akıp gider gidiyor. Zamana yön veren kişilerdir. Senin istemen ile hiçbir şey olmaz..
Ekin ekmeden mahsül olur mu?
- +1 yıl
Su akar yolunu bulur diye bir söz var duydun mu? 😅
Bok bulur😅
Aç suyu evi su basar halılar ıslanır her şey batar eşyalar kuflenir koy çaydanlığa suyu çay yapalım tencereye koyup makarna yapalım bir şeyler yapalım 😅
Biz yapıyoruz yani😅
Bir bebek düşün yeni doğan zaman ile mi büyüyor biz mi zamanla büyütüyoruz 😅
Bana inan ya da kulağına küpe olsun onlara inan dediğime geldiğim de demişti dersin 😅
Teşekkür ederim sevindim hoşuna gittiğine..
Ben haklı olanı desteklerim, burda sen haklısın, belli, senin güzelliğin..
Hep öyle diyorlar dediler ama tam aksimiz olanları sever bizi de kullanmak isterler bekar😅
Soran+1 yılUzun suredir hasta, seker hastasi ve astim krizi geldigi zaman gunlerce hastane de kaliyor. Cikinca yaninda kalmamizi istedi, esim de en kucugu olarak biz kaldik. Esi de var elbet ama oda ondan iyi degil kadinin eline bakiyor zaten. Diger kizlari da uzakta oturuyorlar.
Biliyormusunuz ben bu sarfetiginiz sözleri daha once kimseden duymadim, cevrem olsun ailem arkadaslarim komsularim evlilikte hep altan almayi görmezden gelmeyi öneriyorlar mutlu olabilmek icin. Yuvanin devam edebilmesi icin.
Iyi hos söyluyorsunuz da gercekte boyle evliler var midir? Anlatiginiz gibi?- +1 yıl
Hımm, üzüldüm, Rabb'im sağlık sıhhat versin. Doktor sebep şifa Allah'tan..
En küçüğü olarak kaldınız iyi de uzatmanın anlamı yok, diğerleri de gelsin kalsın uzağı yakın yakını uzak eden kişilerdir, en fazla bilet alacaklar..
Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
Ben yıllardan beri bu sözleri kullanıyorum. Danışan eden çok oluyor çevremde hep aynı zaten hep aynı şeyler oluyor..
İnsanlar çözüm'cü değil ki!
Katlanıyor razı oluyor ihaneti affediyor, dayanıyor da dayanıyor, hüsran hep, bir tane de kadın demedi ki çok mutluyuz çok iyiyiz..
Ben böyle bir yuvaya yuva demem böyle evliliğe evlilik de demem! Bence çok saçma!
Niye hep sen görmezden kadınlar görmezden gelsin ki? Niye yani?
Çevre toplum boşanmış kadına iyi bakmaz genel olarak, sık dişini sık dişini derler😅
İyi hoş gerçekte böyle evliler var mıdır derken? Nasıl yani?
Soran+1 yılTessekur ederim Allah razi olsun 🙏🏼
Iste o biraz zor, hep bir magnalari var kucuk cocuklari var onlari öne suruyorlar. Bende kisa bir sureligine diye bir sey demedim kötu gelin durumuna dusmek istemem 😅
Evet malesef bu tur seylere katlanan cok kadinlar var, sahi katlanmasalar di simdi kac tane evli cift kalirdi ki?
Iste boyle, anlatiginizin tam tersi, kadinin katlanmasi sabretmesi gerekmedigi bir evlilik. Ciftlerin mutlu oldugu, alttan almaya gerek olmadigi, iyi anlastiklari evlilikler gercekten var mi?- +1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 😅
Cümlemizden razı olsun Rabbim 😅
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır, bahanerin canı cehenneme tamam mı 😅
Bahaneler bitmez ki hep bir şeyler söylenir 😅
Çok saçma değil mi😅
Sana laf söz edenin canı cehenneme 😅
Rabbim bilsin yeterli insanlar ne der diye düşünürsek üzülürüz😅
Çünkü insanlar hep konuşur laf söz eder bir şey derler, ne kadar iyi olursan ol, melek dahi olsan onların işlerine geldiği kadar iyisindir 😅
Az kalırdı insanlar daha dikkatlice olurdu daha sağlam evlilikler olurdu 😅
Evet var yok denecek kadar az da olsa var, güzel insanlar var..
Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır..
Mesela senin beklentin beklentilerin nedir 😅örnek üstünden gidelim daha iyi olur 😅
Biliyor musun?
Mutluluk basit öyle basit ki ama insanlar zorlaştırıyor, bizim de suçumuz var, tercihlerimiz, seçimlerimiz, ince eleyip sık dokumalı..
Eşin sencil olsaydı, seni düşünseydi, üstüne titrese el üstünde tutsa, önce sen önce biz aşkım dese, hep seni mutlu etmek için bir şeyler yapsa, Google'dan araştırma yapsa, sürprizler yapsa, sana ilk günkü gibi hep aynı heyecanla başka, telefonunu açsa, ilk işten çıkıp eve geldiği heyecanı olsa, yanındayken bile özler gibi baksa, yaptığın her işte destek olsa yardımcı olsa her yükünü hafifletmeye çalışsa, temizlik bulaşık yemek ne olursa, seni ailesi dahil hiç kimseye ezdirmesee, korusa kollasa, seversen şarkı söylese şiir okusa seranat yapsa evlendik diye salmasa hep daha iyiye gitse iyi olmak için çabalasa hep daha mutlu daha Huzurlu daha sevinçli ol hayatım diye 😅
- +1 yıl
Elindekiler ile mutlu olsa fazlası için çalışsa, yaptığın kötü senin sevmediğin beğenmediğin yemeği bile beğense tuzu biberi Bahane etmese hoşlanmadığı şeyleri tatlı dil ile oyunlar halinde dile getirse 😅
İncitmemek kırmamak için Tekrar tekrar düşünse adiim atmadan 😅
Evdenn ise işten eve her boku seeninle yapmak istese gezi tozu eğlence aktivite her ne olursa gibi gibi nicesi olsa alttann almana gerek olar mii😅
Sabretcek bir şey olar mii😅
Anlaşamayacağin bir şey olar mi😅hiii fedakar olsa 😅 hoşuna gitmedi mi ters mi geldi törpülese aşkım için ulan desee 😅
Fedakarlık yapsa 😅
Sıkıntı olur mu😅 - +1 yıl
Eşiniz orda pişman olacağına gururla o benim karım canım hayatım her şeyim, kahvaltı da yaparım ayaklarını da yıkarım, ayağının altına paspas da olurum kurban olurum ben ona demeli anasına çıkışmali
Kılıbık da nedir Küçük düşmek nedir çok saçma boş insan düşüncesi sevmeyi bilmeyenlerin düşüncesi 😅
Erkek miş erkek adam şöyle böyle mi yaparmış bla bla bla canları cehenneme 😅
Soran+1 yılAsil ben Tessekur ederim, ilginiz alakaniz icin 🙏🏼☺️ !
Anlatiginiz gibi boyle mukemmel esler varmidir sahiden? Ben bile boyle olamam esime karsi sanirim.. siz böylemisiniz esinize karsi? Insan yorulmazmi her daim boyle olmaktan ben istemeye utanirim bu kadar mukemmel bir esi 🥲 o kadar imkansiz geliyor ki
Keske dediginiz dibi yapsaydi yapmadi, 😔 bende boyle yapmasini diler umardim. Esimle konusmiyorum bir kac gundur annem gile gecicem bir kac gune. O sirada dusunme firsatim olur bu dediklerinizi. Tekrardan tessekur ederim.
Ben hic bir zaman bu denli mukemmel bir insan es istemedim, sizin erkek oldugunuzdan bile supe ettim biliyormusunuz 😅- +1 yıl
Bende bende konu aşk olunca ilgi alaka oluyor aşka aşığım ben 😅
Aşk benim hayatım 😅
Bunlar sana mükemmel mi geldi 😅 Benim içinse çok basit kolay daha da iyisi olması gerekir diye düşünüyorum 😅
Vay anasını 😅Sen nasıl olursun olduğu kadarını anlat bakalım 😅
Ben bekarım sevdiğime ve eşime karşı da hem böyle hem de daha fazlası olurum bir ömür ahiretlik eşim olsun isterim cennetimmm😊
Vay anasını ne yorulması aksine daha da güçlü olurum mutlu ettikçe mutlu güldürdükçe güler sevindirdikçe sevinirim insan yani ben sevince sevdikçe güçlü olurum sevgim kadar aşkım kadar 😅
Bende hiç istemedim hani benim sevgimin çeyreği kadar sevse yeter dedim olur dedim ama benim sevgimin çeyreği bile en az İstanbul kadar büyük 😅
Aslında azı çoğu yok işte ya hep ya hiç bazıları hatta geneli diyor seviyorum seviyorum diyor öylesine var yok önemi yok sıradan yok gibi ben o kadar da sevmiyorum diyorlar ne demek ulan o kadar sevmiyorum 😅
Hani bazıları kendilerini tatmin etmek istiyor sadece boş insanlar😅
Keşke yapsaydı da herkes yapmaz ki herkes her şeyi yapar ise senin benim farkım olur muydu 😅
Ben böyle yaparsın umdurmazdım😅
Şaşırtırım ama hep daha iyi olarak 😅
Bu kadarını da beklemiyordum dercesine 😅
Tahmin edeyim 😅
Birkaç gün geçersiniz, bunlar hemen hemen herkesin yaptığı şeyler sıradan şeyler, sonra eşiniz pişman oldum aşkım falan filan affet beni gel bir daha olmayacak der😅
Sonra yine aynı tas hamam devam eder 😅Duymuşsundur duymadıysan da kulaklarını aç 😅 gözlerini aç 😅
Tekrardan rica ederim 😅
Tövbe tövbe erkekliğin de canı cehenneme 😅
İnsanım ben he erkeğim ama erkek güzeli sefil bilo 😂
- +1 yıl
Herkes güzel şeyler söylüyor çevremde ama hep sömürmek istiyorlar sömürmeye çalışıyorlar iyi olmak da iyi değil aslında haddinden fazla iyilik merhamet kötülük doğurur Muş...
Ben mükemmel olduğumu düşünmüyorum aslında olması gereken bu ama olmadığı için sana öyle geliyor 😅
Çok pis temizlik yaparım on numara cam silerim bulaşık yıkarım çok güzel mıhlama melemen yaparım 😅
Sağlık ile ilgiliyim şifa doludur ellerim okur üfler masar yaparım 😅başında sabahlarım😅baş ağrısı karın ağrısı üşütme bronşit ağrı sızı tedavi ederim ilaç yazarım 😅
Elektrik elektronik musluk şifon PC tamiri de yaparım mobilya montajı dolap gardrop çizer döşerim heee koltukta döşerim deri döşeme 😅
Çocukları çok severim deli dolu çocuksu çılgın sevdiğini sevdiklerini korurken serseri romantik duygusal hiperaktif çalışmayı çok severim 😅
Soran+1 yılEvet supe ettim, sizce normal mi? Bir kadin sizin bu saydiklarinizin yarisini esinden istese esi ona ustune bir de ketcap mayonez olsun mu der 😅
Hic bir erkek karisinin kendisinden boyle seyler beklemesini istemez oysa siz bunu gayet normal göruyorsunuz. Ben ilk defa sizin gibi dusunceli bir insanla konusuyorum, daha once duymus olsam bile inandirici samimi degildi hepsi tavlamak adina uyduruk yalanlar di...
Ben, kendimi mukemmel görmuyorum elbet ama onun icin elimden geleni yapiyorum, kabul etmiycegim seyleri o istiyor diye degistiriyorum, rahatsiz olmasin diye tarzimdan vazgeciyorum. Yemek yapmaktan nefret etmeme ragmen, ögrenmeye calisiyorum. Annesine katlaniyorum. konusmama her hareketime dikkat ediyorum kirilmasin diye. Her yere onunla gitmek istiyorum her seyi onunla yasamak istiyorum. Daha bir cok sey 😊
Bence istemelisiniz, hayatiniza gercekten sizi sizin gibi sevecek bir insan almalisiniz. Öncelikle siz bunu hakediyorsunuz ve hayatiniza aldiginiz kisi de haketmeli, sizi yarim ve ceyrek sevmemeli aksi takdirde buyuk sevginiz onu biktirir ve kacirir agir gelir yani.
Ben esimle evlenmeden sevgisinden emindim ama hep su huyu vardi cevresinin lafindan etkilenme bende evli degiliz diye oyle zannediyordum ama degismedi pek hala etkileniyor.. nereye kadar bilmiyorum
Tessekur ederim bana hala turkiyemizde boyle erkeklerin olduguna inandirdiginiz icin...
Soran+1 yılAyrica, bu saydiginiz seyler var ya, onlari bilmeseniz yapamasaniz da yapmaya calisirsiniz, bunun icin elinizden geleni yaparsiniz. Önemli olan yapabilmek degildir zaten yapmaya calismaktir
- +1 yıl
Normal olması gereken aslında ama normal değil işte 😅
Siz hep odunlara alıştığınız kötü örnekleri gördüğünüz için normaldir 😅
Hem ne olcak ketçap mayonez de olsun acılı acılı köfte ekmek ya da hammurger 😂
Ben benden beklemeden yaparım zaten ama beklediklerine öncelik veririm ki daha mutlu olsun 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin. Haklısın bende çok duydum köprüyü geçene kadar çok ama bu kadar da şey yapmazlar uğraşmazlar sanmıyorum 😅
Bunun rolü olmaz lafta sözde herkes her şeyi yapar icraata bakmak lazım
Senin için dünyayı yakarım derler konum at git şurayı yak de aşkım ya iltifat olsun diye demiştim öylesine lafın gelişi 😅
Ama ben yakarım 😅
Bana da çok şey diyenler oluyor ama inanmıyorum güvenmiyorum çünkü sadece konuşuyorlar icraat yok
İnsan olan herkes mükemmeldir bence fedakar kanaatkar vefakar merhametli saygılı hoşgörülü para göz olmayan aklı fikri cinsellik olmayan Allah korkusu olan geçici boş şeyler düşünmeyen tipe fiziğe bakmayan ve daha daha da işte aslında bunlardan bir kaçı hatta biri de yeterli zaten hepsini kapsar biri
Sevmek çok şeydir binlerce şeyi içinde barındırır
Seven... ... gibi gibi..
Zaten elimizden geleni yapmak yeterli değil midir? Nedir ki zor olan?
Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir emin ol. İmkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır..
Aksi boştur bahanedir..
Herkesten her şey beklenemez herkes her şeyi yapamaz
Diyorsun ya kabul etmeyeceğim şeyleri o istiyor diye değiştiriyorum. Bu bir fedakarlıktır. Bu yeterlidir mükemmel kavramı için devamı bahane 😅
- +1 yıl
Çok şeye gerek yok aslında insan sevince büyüteç gibi oluyor gözleri çok geliyor
Ufacık şeyler çok mutlu ediyor ama ufacık şeylerin bile esirgenmesi üzüyor
Allah yemek yapmaktan neden nefret ediyorsun ben bile severim 😅Özel usuller denerim çay yaparken bile okur dua ederim anasını satiym 😅
Heh işte böyle ya evden işe işten eve misafirlik gezi tozuu etkinlik pazar market her şey birlikte güzel olur doyumsuz olmalı bir ömür değil iki cihanda da
Ben pes ettim istemiyorum istemiyorum çünkü insanlar sevmeyi bilmiyor nankör çiğ süt emmiş her şey beklenir..
Kazanacak neyim var bilmiyorum ama kaybedecek çok şeyim var..
İşte ben hep razı oldum da üzüldüm üzüler üzülmek istemiyorum beni benim gibi sevmeliymiş bana benzemeli yoksa olmuyor..
Huylu huyundan vazgeçer mi 😅
Seven vazgeçer 😅 sevmesini bilen sevdiği için 😅
Nereye kadar pazara kadar değil mezara kadar 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅
Yok valla dahası da var her şeyi söylemek istemedim😅
Bunlar benim yaptıklarım bunlar ben benden birer parça 😅
Ömür boyu garantili iadeli taahhütlü hemde 😅
Yapmadığım şeyler de vardır illaki 😅
Mesela araba tamiri bilmem 😅
Ama motorsiklet tamiri biliyorum çok pis 😅
Mesela uydudan pek anlamam uydu anteninden 😅
Boya badana da yaparım 😂
Tamiri seviyorum öğrenmeyi seviyorum çalışmayı seviyorum boş durmayı sevmem 😅
Çok güzel kalp tamir ederim bozuk kalbi bile sıfır yaparım her türlü onarım mevcuttur 😅
Sanki hiç atmamış gibi çalışır kalp 😅
Soran+1 yılEvet yalan degil hep odunlarla karsilastim bu zamana kadar. Guzel tespit di :)) oyuzden boyle erkeklerin olduguna siz örnek olsaniz bile inanmam guc
Neden istemiyorsunuz neden pes ediyorsunuz? Mutlaka sizin gibi bakis acisi olan bir kadin vardir dunya da, sevginizi hakedecek. Ayrica, siz cok guzel cocuk yetistirirsiniz hemen evlenin ve soyunuzu devam ettirin lutfen 😅 buna ihtiyacimiz var.
Babam, dayilarim, enistelerim, amcam komsularimin esleri cevremdeki adamlar hic biri boyle degil ki, anlatiginiz gibi ince dusunceli insan ben hic bir yerde görmedim. Benim hic görmedigim karsilasmadigim o insanla evlenme sansim olabilir mi Allah askina. Bir diziler de göruyoruz iste 😅 oda dizi insan urunu, hayali..
Evet yemek yapmayi sevmiyorum, öncelikle pek beceremiyorum bide kadinin isi gibi görulmesinden dolayi nefret ediyor olabilirim. Ama temizlik oyle degil, cok titizimdir oyuzden ona savas acmadim 😅- +1 yıl
Benim çevremde de mevcut odunlar 😅 lisedeyken de böyleydi orta okuldayken de odundan bol bir şey yok 😅ama ben hep hayal ettim bir gün bir gün bir gün sonra anladım ki aşk benim hayalimde güzelmiş😅
Odunluk erkeklere özel bir şey değil kadınlarda da çok odun var hatta geneli odun 😅
Odun da bir çok şeyi içinde barındırır öyle işte 😅
Bende güzel seven kadınların olduğuna inanmıyorum artık 😅
Ben hep lafta gördüm icraat sıfır gelde umut et 😅
Umudumu kaybettim, günümüz ilişkileri evlilikleri görüyorum duyuyorum izliyorum araştırıyorum umut edemiyorum..
Sıradan herkes gibi bir evlilik olacağına hiç olmasın daha iyi..
Valla hiç görmedim bu bakış açısını 😅
Kadınlar önce kariyer yapam saygınlık kazanam önce ailem önce şu önce bu falan filan 😅
Çok çocuk yetiştirdim zati mahallenin çocukları ile hep ben ilgilenirim oyun etkinlikler ders vs vs çocuklar ileyim genelde onlar saf ve masum insanlar gibi değiller ve korunmaya ihtiyaçlari var bilirim bende çocuk oldum
Hem peygamber efendimiz de çocukları çok severmiş
Hep evlilik için çalıştım çabaladım yuva kurmak istedim ancak yanlış kişilere şans vermiş'im
Ben de görmedim benim gibi olanı ancak güzel seven adamlar da tanıdım efendi temiz adam gibi adamlar bir kaçı kardeşim olur manevi olarak
Abilerim olur manevi olarak
Ben de görmedim böyle hatun ben nerde karşılaşam 😅
Ya ben dizilerden filmlerden ötesiyim ama ötesini istemiyorum 😅
Zaten hayal gibi'sin derler hayal ederler sonra işte 😅
Lise bir deyken duymuştum sen var mısın gerçek misin neden ki dedim şöyle böyle yazdı bir şeyler işte
- +1 yıl
Herkes her şeyi sevmez zati ben de mesela bar klüp sevmem alkol sevmem
Ama sevebilirsin de pekala becereyebilirsin deneye deneye yapa yapa becerirsin her türlü inanıyorum 😅
Birlitke yapmak daha hoş yardımlaşarak her şeyi olduğu gibi 😅
Ben de karşıyım o bu su kadın işi su bu o erkek işi hayırdır lan kim kimi koparıyor 😂
Temizlik imandandır 😅
Hayal de olsa hayallerde de olsa sahte gerçekler ile olmaktan daha iyi gibi geliyor
Yalnızlık kalabalıklar arasında yalnız kalmaktan daha iyi'dir her türlü...
Hem ahirette de olur olabilir fani dünya gelip geçici bugün var yarın yok kim bilir
Soran+1 yılEvet cok haklisin odun erkeklerin oldugu gibi odun kadinlar da var aslinda odunluktan ziyade herseyi adamdan bekliyen kadinlar cok. Ama bence hersey karsilikli olunca guzel :)
Bende sizin sizin gibi birini bulacagina inaniyorum, hem bir ayet vardir kuran da Allah herkese yakisani verir diye. Kalbin temizse hikayen mutlu biter :))
Evlilik guzel seydir, sunnettir yanlizliktan iyi dir ama bu devirde zor iste..
Umarim bir gun hayalini kurdugunuz hayati, iliskiyi yasarsiniz. Bu dunya da en guzel sey sevilmek, guzel sevilmek- +1 yıl
Her şey karşılıklı olunca bence de çok gözel 😅
Ben inanmıyorum. Kader ikiye ayrılır ızdırari ve ihtiyari kader ızdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir..
Tercihler ve seçimler, Rabb'im bilir zamandan ötedir ama bize bağlıdır.
Yanlışı seçerek doğru olur mu olmaz😅
Olmadan da mutlu olmayı öğrendim 😊
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Zor değil işte zorlaştıran insanlar
Bizzzz
Hayal kurmayı bıraktım yok hayalim fani dünyada
Benim için de sevmek en güzel duygu sevmesini bilene hakkını verene her türlü sevginin gücü sınırsızdır 😊
Soran+1 yılNe yani hic evlenmiycekmisiniz?
- +1 yıl
İstiyorum aslında korkuyorum da ama ne olur ne olmaz belli olmaz inanıp güvendikten sonra neden olmasın😅
Şimdilik ufukta yok 😅
Soran+1 yılIyi bagri sevindim, artik istemiyorsunuz zannetmistim :)
- +1 yıl
Sevinmene sevindim 😅
var mı bir gelişme neler oldu nasıl gidiyor 😅
Soran+1 yılBiraz annesinin etkisinden cikti, hosuma gitip gitmedigini felan sordu yaptiginin. Ama ben biraz mesafeli davraniyorum, bir kac gunede anneme gidicegimi soyledim Şu an cok panikli uzerime dusuyor 😅
Hersey icin Tessekur ederim 😊🌸- +1 yıl
Ne güzel 😅
Ricalar ve teşekkürler, gönlünce olsun hayırlı akşamlar 😊
Soran+1 yılSenin de oyle guzel insan 🌸
Hayirli aksamlar- +1 yıl
EyvAllah ben buralardayım soru soracak olursan işaret gönder 😅
Soran+1 yılPeki Tessekur ederim ☺️☺️
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
+1 yılTakılmayın ufak tefek şeylere...
04 Yorumla- +1 yıl
Evet doğru söylüyor takılmayın alışın, büyütmeyin lütfen, genel olarak hep böyle olur 😅
Herkes alışıyor takmıyor umursamıyor
Soran+1 yılBen cok hassas bir insanim esim de bunu cok iyi biliyor. Kucuk bir sey de bile canimi cok skiyorum en son beni uzdugunde ic kanamasi gecirdim, artik uzmiycekti ama bu sefer de boyle oldu
- +1 yıl
Evlilikte hepsi olur kızım... geniş olacaksın biraz. Herşey senin beklediğin gibi olmaz. Bunları kabul edeceksin
- +1 yıl
Evliliği iyi ya da kötü yapan sadece kişilerdir kimileri yeryüzünde cenneti kimileri de cehennemi yaşatır üçüncü şahıslar ve geri kalan her şey bahanedir
Böyle olacağına hiç olmasın
+1 yılİşin Zor
13 Yorumla
Soran+1 yılInsan mutlu etmisken birden bire bu kadar uzmeyi nasio basarir anlamiyorum
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. senin gibi olan bı arkadaşım vardı. Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. istedigin zaman yazabilirsin bana
Soran+1 yılPeki arkadasinizin durumu ne oldu simdi?
Tessekur ederim 🙏🏼
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası