annemle aynı evde yaşıyorum yaşın 28 bekarım annemın her istediğini yapıyorum üzmemek için elimden geleni yapıyorum ama o bana karşı öyle değil dün mesela tatil için ikimize rezervsyn yaptım bu sabah bağırdı çağırdı istemiyorum diye üstüme yürüde ben karşılık verince vurdu vs. kaldıramıyorum bende iptal ettim bana evlenemedin almıyorlae kimse sevmiyor seni diye canımı acıtacak laflar ediyor mutlu olamayacaksın hep böyle olacaksın diyor çok morelim bozuk şu an odadan çıkmıyorum yüzüne bile bakmak istemiyorum çok çaresiz ve mutsuzum hayatı sorguluyorum neden ben diye
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet bir yaştan sonra artık zor oluyor böyle tepkiler kaldırılmıyor sende kendi ayakların üstünde durmaya çalış yanlız yaşa bişeyler yap
banam olsaydı yapabilirdim ama annem tek onu yanlız bırakamıyorum bi ben varım ondan çaresizim zaten yoksa çoktan teknyaşardım
Bilemedim 🤷🏻♂️allah kolaylık versin yinede cok üzme kendini 🫶
😕😔
erken menopoza giriyodur belliki baban yok yalnızlıktan o
Babam yok evet yanlız ama kaç yaşına geldim sabrediyorum ama bu yaştada bana vurması zoruma gidiyor kaç yaşına geldim vicdan yapıyorum onuda bırakamıyorum
idare edeceksin mecburen benim annemde öyle sinirli olur ama vurmaz
zoruma gidiyor benımde kwndime göre sorunlarım var üzerime gelip vurması artık bilmiyorum ne yapacagımı
bi müddet tavrını abartmadan koy yumuşayıp gelecektir yanına o zaman konuş
konuşmuyorum şu an ama hiç üzülmemişim ağlamamışım gibi hala köpek yemek de yemedin hak ediyorsun git kediye mama al diyor
baya dolmuş kadın
ne gibi
aslında senle alakası yok tek kahrını çeken sen olduğun için sana patlıyor oda farkında bunun o yuzden bi müddet anlayış göster çaktırmadan antidepresan içir ona
evet tek ben barım kimse tok oda kolau şeyler yaşamadı ama bende yaşamadım sabırlıyım ama kendime yapıyorum bu saate kadar hiç bişey yemedim daha canımda iatemiyor
olmaz yemeğini ye kendine bak ihmal etme kendini annemde öyle bi ben varım kendi ailesi bile sırtını döndü ikimizden başka kimsemiz yok yeri gelir akşama kada yapmadığını bırakmaz bağırma küfür gece olur bakar oamdan çıkmıyorum gelir yanıma sırnaşır burada uyucam der gönlümü almaya çalışır
aynı şeyi patlaşıyoruz benımkininde öyle gerçekten çok zor bu durum yıpranıyoruz ama benımki öyle gelmez ben konuşmayınca daha da çok ğstüme glir hak ediyorsun kaşınıyorsun köpek vs gibi az önce kendine yapıyorsun banane oh vs dedi. Hayata geriden gelmişim maalesef
yapacak bişey yok bunları böyle idare edicez benimki öyle yapınca rövanşa geçip sinir ederim everecem seni diye o zaman benden de kurtulursun o adama yap bunları derim birazda duygusal sömürü popoma tokatı yerim ama barışırız
öyle ama çok yanlız hissediyorum benı anlayan hiç kimse yok gerçekten
inan bana seni de anlayacak tek kişi annen ben senden küçüğüm ama bi çok tecrübeler yaşadığım için biliyorum
annemi çok seviyorum kıyamıyorum ama gerçekten hayat hep böylemi devam edecek diye düşünüyorum çok yoruldum hayat hiç mutluluk vermedi bana
bende çok seviyorum elbet böyle girmez düzelir inan arkadaşlarım bile annen değil bu der arkadaş gibisin der hep canım cicimli aşkımlı konuşuruz ama bazan geliyolar soldan soldan
bizde öyle hala konuşmuyoruz ben odadayım yanaşmıyorda hiç
değişiklik yap sen yanaş
yok yanaşmam çok üzüldüm anladım ama benı sevmedıgı acık ve net hla açım bişi yemedim ona rağmen gelmedi yazıklar olsun
öyle deme seviyodur bence ya
sevse dayanabilir miydi bugun zaten dedi sevsem sana o hareketleri yapmazdım diye seven anne çocuğunun oda da mutsuz şekilde aç şekilde müsade eder mi ne yaptım ona ki
tabiki müsade eetmez
Yani baba yok anne sevmiyor işte hayata böyle mutsuz insanlarda var benım gibi maalesef şanslı olamadım
senden farkım erkek olmam ve bu yuzden annemin sevmesi kız olsaydım galiba senin durumunda olurdum
Evet düşünüyorum şu an odada tekim kapı aralıktı şimdi tamemen kapattı karanlıkta kaldım ben diyorum ben olsam böyle yapabilir miydim asla o nasıl yapıyor bunu bana peki
işte onun psikolojiside bozuk o yuzden antidepresan bulup gizliden içir ha fazla uyur falan ama iyi gelir
doktorsuz yapamam onu kendi kendime haberi olması gerekiyor ki şu durumda demem çok soğudum inan bugun gelaket bir gündü benim için gözlerim öyle şişmiş ki gözüm gözükmüyor bi iki gün bi yerde mi kalsam gitsem alıp başımı
gel misafirim ol dicemde herkes burdan gidiyo zaten yinede gelmek istersen gelll
teşekkür ederim
rica ederim nerelisin
İstanbul sen
hatayy
Sen çok değerlisin. Ben seviyorum seni. 💗
kendimi hiç gibi görüyorum gerçekten ümidim umudum yok artık hayattan hep böyle gidevek gibi
Çevrenin değil senin kendini sevmen ve nasıl gördüğün önemli olan. Hep böyle gitmez emin ol
ama işte en yakının annen böyle savranınca öyle olmuyor yanlızım hiç hayatımda güzel giden bişey olmadı
Kendi evine çık bence
düşünüyorum ama benden başka kimsesi yok vicdan yapıyorum
Sana laf söylüyorsa düşünme aklı başına gelsin kıymetini anlar
İyi o. zaman kendine ev qc
yanlız benden başka kimsesi yok burakamıyorum vicdan yapıyorum
O zaman ağlama gitmiş bul valis
anlamasım
İş bul issssss
Çok mu cirkinsin
hayır ama nasip olmadı oda eksikliğimi yüzüme vuruyor mutsuz olacaksın diye
Çekingen utangaç biri misin
hayır nasip olmadı
Anladım o zaman annene şunu şöyle bulmak senin işin de
ondan dolayı çıkmadı ki tartışma her tartışmada benım eksiklerimi yüze vuruyor el kaldırıyor vuruyor bilmiyorum anne ama bende bunaldım artık
Sende cesaret eksikliği var gibi
ne gibi
Hayatın ile ilgili hata yapmaktan korkuyor gibisin
evet bu konuda haklısın korkuyorum ve hep böyle devam edecek gibi hissediyorum hep mutsuz yanlız
Peki elalem ne der düşüncesi var mı sende
hayır
Var aslında ama bilinç altında kayıp bölgede korkuların ondan dolayı
ne yapabilirim ki ne gibi korkular anlayamadım annemle aramdakı sorun ile ne alakası var
Çok alakalı
soruyorum işte
Olumlu olman gerekiyor bunun için olumlu insanlardan tavsiyeler alman gerekiyor sürekli taki kendi özünü yakalayana kadar
şu durumda nasıl olumlu olacagım yanlızım mutsuzum benı destekleyen kimse yok
Eklle
Annen kaşınıyor herhalde
Canım yaaaa