ANNEM ÇOK BAĞIRIYOR OFF?

annm çok bağırıyor ve beddua etmeyi iyice alıştı. ilk olarak 1.5 yaşında kardeşim var ve annem 39 yaşında yani kardeşm biraz geç geldi. anlıyorum annemi yaşın verdiği sorunla daha sabırsız ama o daha bir bebek ve hiç birşey bilmiyor küçücük birşey dökse bile ya da kırsa ya da devirse ya da bağırsa direk vurmaya başlıyor. malum ramazandayız ben kardeşimi saat 14.00 gibi uyuttum ve 15 dk sonra kalktı uykudan uyanınca da beni değil annemi istiyor annem de kardeşimle aynı zamanda uyumuştu. onu uyandırdı diye çocuğun ellerine vurdu ve daha sonrada kolunu ısırdı bugun 3. gün ve kolunda hala ısırık izleri var kardeşimin. konu sadece kardeşim dde değil. babbam ve annemin memleketleri farklı dolayısıyla yaz tatillerimizde çoğunlukta annemin memleketinde (babam o sıralar kendi memleketinde oluyor) geçiriyoruz. ve yaz tatilne az kaldı ve annm babama babamın memleketine gitmeyeceğini söyledi kardeşimi bahane ederk. daha sonra yalnız kaldığımız bir zamanda da beni tehdit etti gitmem için. bu arada annem çalışıyor ve ben de okuların kapanmasına az kaldığı içn okula gitmiyorum. o yokken de bn evdeki tüm işleri bitirmeye çalışıyrum. gerçekren gün içinde kardeşimle de çok ilgileniyorum ama en küçük bir fikirde bile ona katılmasam'geber inşLLh Allah uzun ömür versin annesiz kalasınız ben ölsem de siz kına yakın'gerçekten kafayı yemek üzereyim. neyse bugun akşam bulaşıklarını yıkamak için ikimizde mutfaktaydık. ben babamın memleketine 10 kadar gitmk istediğimi söyledm ve birden kafayı yedi vurmaya çalıştı tehdit etti. halbuki orası benm de memleketim ve babannem kuzenlerim amcalarım halalarım hep orda. ne yapsam hakaret ediyor. bu sene çok iyi teoga çalıştım ve fen lisesini tutturdum. buna rağmen sen nankörsün falan. ergen gibi davranmıyorum ama gerçektn sabrımı taşırınca cevap veriyrm istemsizce arkadaşlar lütfen ne yapabilirim her gün beddua eden bir annem var babamda çok farklı sayılmaz ama en azından beddua etmiyor ya da vurmuyor sürekli özürlü ahmak canım diyor lütfen yardım edin
ANNEM ÇOK BAĞIRIYOR OFF?