Benim için zamanla sevmek kazanmıştır, sizde okuyup tarafınızı seçebilirsiniz 🙂
İlk görüşte aşkta hormonlar anlık fazla salgılandığından karşındaki kişiyi kafanda mükemmel bir yere koyar, adeta onu ilahlaştırırsın. Onu ilk gördüğünde o kadar abartmışsındır ki tanıdıkça her hareketi beklentini karşılamaz, hayallerin bir anda yıkılmaya başlar😰 Aslında sorun sendedir🤨 İlk görüşte öylesine imkansız hayallere dalmışsındır ki zaten en üst leveli onu ilk gördüğünde yaşadığın için ve o levelden daha yükseği olmadığı için kişinin sonraki hareketleri sende otomotikmen düşüş yaşatır, gittikçe zayıflar💔 E çünkü en zirve duyguları onu gördüğün an yaşadın zaten, ondan sonra yükselmen mümkün değil ki illaki düşüş yaşayacaksın🛬 Kafandaki kalıba bir türlü oturtamazsın, ben buna mı bu kadar hayranlık duydum, ne safmışım gibi düşünürsün 🤦♀️
Halbuki zamanla sevmek öyle mi? İlk başlarda hayal dünyasında kaybolmadığından beklentilerin saçma derecede yüksek değildir. Hatta belki de burun kıvırmis bile olabilirsin. Onu yavaş yavaş tanıyıp, seni kendine bağlayan özelliklerini keşfettikçe her anını onunla geçirmek istersin❤️ tanıdıkça mutlu ettirir💃çıta gitgide yükselir🛫 gerçekçidir👩❤️👨 sevginin yanında saygı da beslemeye başlarsın👌 olması gereken de budur.
İlk görüşte aşk kendisi gibi hızlı başlayıp hızlı biter. Tanıdıkça sevince, kalbine yavaş yavaş giren insanın çıkışı da yavaş olur ✨
İlk görüşte aşk mı daha güçlüdür zamanla sevmek mi?
Merhaba, İlk görüşte bakışta etkilenme hoşlanma zaman içinde kaynaşma tanıma tanışma sohbet muhabbet ve sevmek, anlaşmak, karşılıklı fedakarlık, emek çaba ve aşk! 😅
Bana göre birisini gerçekten sevmek, önce o demektir. Her şeyden önce sevdiğini düşünmektir. İyisiyle kötüsüyle günahıyla sevabıyla her şeyiyle sevmektir. Onu o olduğu için sevmektir. Kusur görmemektir. Alttan almak anlayışlı olmak fedakarlık yapmaktır. Her türlü güvenmektir. Onu hiç kimseye ezdirmemektir. Ondan hiç bıkmamak, sıkılmamaktır. Onunla her halükarda ilgilenmektir. Gün olur kaza bela Allah'tan tip ve fizik değişir. Kaza bela olduğunda da yanında olmaktır. Elden ayaktan düştüğünde de yanında olmaktır. Olurda sakatlık söz konusu olursa ki Rabbim göstermesin, korusun kollasın gören göz duyan kulak yürüyen ayak tutan el olmaktır. Hastalıkta ve sağlıkta yanında olmaktır. Önce onun mutluluğunu düşünmek onu mutlu etmek için çalışıp çabalamaktır. Uyumadan önce ya da uyanır uyanmaz aklına ilk onun gelmesi demektir. Dünyalar bir yana o bir yana demektir. Aç olsa aç kalsa bile aç bırakmamaktır. bir an olsun aklından çıkarmamaktır. Her şeye rağmen herkese rağmen her halükarda sıkı sıkı elini tutmak. Korkmaa! Ben varım, yanındayım ulan demektir!
Herkesin aşkı ve sevgisi kendine özgüdür. Bana göre aşk sevgi fazlalığından ibarettir. Her geçen saniye dakika saat an be an gün be gün daha da çok sevmektir. Son nefesine kadar bir ömür daha da çok sevmek, önce onu düşünmek, onun mutluluğunu istemektir...
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı...
Açıklayayım Gördüğüm ilgiyle ilişkiye başlarım Sonra hep daha yakın olmaya çalışırım Bana kalsa ömürlük severim ancak karşımdaki sevgisini esirger ise anında her şey biter