İlk görüşte aşk mı daha güçlüdür zamanla sevmek mi?

Benim için zamanla sevmek kazanmıştır, sizde okuyup tarafınızı seçebilirsiniz 🙂

İlk görüşte aşkta hormonlar anlık fazla salgılandığından karşındaki kişiyi kafanda mükemmel bir yere koyar, adeta onu ilahlaştırırsın. Onu ilk gördüğünde o kadar abartmışsındır ki tanıdıkça her hareketi beklentini karşılamaz, hayallerin bir anda yıkılmaya başlar😰 Aslında sorun sendedir🤨 İlk görüşte öylesine imkansız hayallere dalmışsındır ki zaten en üst leveli onu ilk gördüğünde yaşadığın için ve o levelden daha yükseği olmadığı için kişinin sonraki hareketleri sende otomotikmen düşüş yaşatır, gittikçe zayıflar💔 E çünkü en zirve duyguları onu gördüğün an yaşadın zaten, ondan sonra yükselmen mümkün değil ki illaki düşüş yaşayacaksın🛬 Kafandaki kalıba bir türlü oturtamazsın, ben buna mı bu kadar hayranlık duydum, ne safmışım gibi düşünürsün 🤦‍♀️

Halbuki zamanla sevmek öyle mi? İlk başlarda hayal dünyasında kaybolmadığından beklentilerin saçma derecede yüksek değildir. Hatta belki de burun kıvırmis bile olabilirsin. Onu yavaş yavaş tanıyıp, seni kendine bağlayan özelliklerini keşfettikçe her anını onunla geçirmek istersin❤️ tanıdıkça mutlu ettirir💃çıta gitgide yükselir🛫 gerçekçidir👩‍❤️‍👨 sevginin yanında saygı da beslemeye başlarsın👌 olması gereken de budur.

İlk görüşte aşk kendisi gibi hızlı başlayıp hızlı biter. Tanıdıkça sevince, kalbine yavaş yavaş giren insanın çıkışı da yavaş olur ✨