Siz hangisine inanırsınız? Ben ilk görüşte aşka inanırım

Zamanla sevebilir insan, inanırım. Bu oluyorda...
Ve ilk görüşte aşk demesemde, ilk görüşte vurulmaya da inanırım. İnsan ilk görüşte vurulabilir birine. Aşırı dozda sevgi ve heyecan bir anda yüklenince, aşk etkisi yaratabilir insanda. Sonra vurulursun işte. Buna da inanırım.
Gerçi ben herşeye inanırım. Hayatta imkansız diye birşey yok diye biliyordum... Harbidende yok anasını satayım...
Birisinden hoslanirsin
zamanla seversin..
Aska inanmiyorum
Sevgiye inaniyorum
Zamanla sevmek, hem arkadaş hem sevgili, hem dertleşebilecek güveneceğin seni yari yolda birakmiyacak insani bulmak... hem onu seviceksin hem o seni sevecek... kolay gibi gözüken zor bir denklem.
İlk görüşte aşk vardır. Ancak o çok yetersiz onun sevgi ile inşa edilmesi de gerekir.
Cevap
41Cevap
İkisini de yasadim. Ama ilk görüşte aşkın bitimi daha çok cabuk oluyor. Hayal ettiğin gibi kişilik gelmeyince error veriyor beyin :)
Ilk görüşte aşk hormonal bir şey araştırmalara göre 3 yılı anca gorurmus aşkın ömrü
Zamanla sevmek sadakat bağlılık ve saygıyı beraberinde getiriyor
zaman her şeyin ilacı demişler ya heh işte burada da oyle
Zamanla sevekten kastımız ne? Hiçbir şey hissetmemisken baslayan bir iliskiden bahsetmiyorsak , evet zamanla sevmek.. ve belki de zamanla vazgecmek 😒
zamanla sevmek diye bişey yoktur bence
sevmiyorsan asla sevemezsin
ilk görüşte hoşlandın hoşlandın yoksa bir daha olmaz
yok öyle bir şey dedirten söz. ilk görüşte aşk değil beğenme ya da hoşlanma olabilir. bir de sanki olsa olsa eski türk filmlerinde olur böylesi bir aşk.
Aşk değil, sevgiye inanırım..
İlk bakışta hoşlantı olur, zamanla tanıyarak sevgi oluşur
aşka inanmam ama zamanla sevmek isterim tanıdıkça daha çok sevmek
ilk görüşte vardır ama gittikçe artabilir ya da kaybolabilir bunlar etkileşime bağlı :/
Ben ilk görüşte aşka inanmıyorum başıma gelmediğinden mi artık bilmiyorum ama bir insanın davranışları o kişiye karşı hissettiklerinizi ne yapcağınızı etkilediğinden hoşlantı oluyo
İlk görüşte belki (sanmıyorum ama) hoşlanmanın zirvesini yaşarsın. Ama bunun adı aşk değildir. Son kez gördüğünde başlar aşk ;)
Zamanla olsun isterim. Ilk görüşte askin kurbanlarindanim :D
ilk görüşte hoşlanırsın eğer karakterini de beğenirsen zamanla aşk olur
buna biz karar veremiyoruz gelişen olayların karar verdiğini düşünüyorum.
Gördükçe göresin, sevdikçe sevesin gelmezse aşk falan boş.
İlk görüşte aşık oluyorsa fiziğine olmuş demektir ki en nefret ettiğim insan tipidir
İlk görüşte aşka inanmıyorum değil ama zamanla olan sevginin daha kalıcı olacağına inanıyorum :)
Zamanla sevmek.. ilk görüste askin olduguna inanmiyorum :)
ilk görüşte aşk diye biseyok dış görünüşü sevemzzsin hoşlanırsn sadece zamanla tanıdıkça aşık olursun seversin hoşlantı geciçi aşk kalıcı
İlk görüşte aşka inanmıyorum. Zamanla sever insan...
ilk görüşte etkilenirsin ama tanıdıkça zamanla seversin
İlk görüşte sanmıyorum da biraz konuşup zaman geçtikten sonra aşık olunabilir örneğin men. d
Ilk görüş aşkı önemlidir ama sevmeyide etkiler her gördüğün de tekrar aşık olabilmeli
ilk görüsteki heyecanın sonuna kadar devam etmesi ama malesef kendimi kandırıyorum oyle bisey yok
zamanla sevmek daha iyidir hiç olmazsa kimi sevdiğini bilirsin
Ilk goruste ask hayranlik duymaktir insanlari zamanla tanirsin ve isinirsin en sonundada asik olursun
Ilk görüşte aşka inanmıyorum zamanla sevmek en iyisi
İlk görüşte aşk olamaz hoşlanmaktır o
Zamanla seversin..
İlk görüşte aşk yoktur bence. Çünkü ilk görüşte kişinin dış görünüşüne bakarız ve bu ilk görüşte aşk değil ilk görüşte 'hoşlantı' olur
İlk gördüğümde hoşlanırsın
Sonra hoşlantı aşka dönüşür
Zamanla alişirsin
İlk görüşte çarpilirsin aklindan çikmaz
Ilk goruste ask var ama simdiki asklar platonik ask olmus asik olfunmu o askin hakini vermektir
ergenlik yaşlarında olabilir de. belli bir yaştan sonra olmaz ilk görüşte ask. herşey mantık.
İkisine de inanmıyorum artık.
Aşk geçici sevgi kalıcıdır.
Ben asik olur muyum o bile supheli benim icin
ilk goruşte bişey hisetmesem zamanla hssetmem
ilk görüşte aşk değil hoşlantı olur :)
zamanla sevebilmenin adı değilmidir ki AŞK...
Ask zamanla olur ki zaten...
Zamanla taniyarak sevmek
İlk görüşte en fazla hoslanti olur
İlk Görüşte Aşık olan insan var mı cidden ya?
En iyisi yanlız aşk meşk çekilmiyor.
ilk görüşte sexe inanıyorum
Zamanla olur herşey :)
İlk görüşte aşka inanmıyorum
ilk görüşte aşk yoktur. Zamanla sevmek
Aşk geçici sevgi baki...
Bence en mantıklısı zamanla sevmek..
zamanla sevmek
Zamanla sevmek.
Zamanla sevmek
Tanımadan sevemem
Zamanla sevmek..