zaten ben de anladım a$k ilk baki$ta olur sevgi zamanla olur
ama ilk baki$ta bi$iler hissedilmiosa yani hani elektrik diolar ya i$te zamanla o zaman hiç bir$ey olmuyor malesef ...
İlk görüşte aşkın varlığına inansam da bence sağlıklı olan aşk zamanla oluşan aşktır. Birbirini tanıdıkça, kendine uygun birisi olduğu konusunda hisler arttıkça oluşan aşk normal oarak sadece fiziksel görünüşün etkili olduğu ilk görüşte aşktan daha esaslıdır. Çünkü ilk görüşte aşık olunan kişinin bize göre olumsuz özellikleri varsa bu aşk zayıflar.
Amma ve lakin; yıldırım aşkı olarak başlayan ve zaman geçtikçe, onda sana uyan yeni şeyler keşfettikçe artan bir aşk olsa yeme de yanında yat durumu olur...
sen böyle bir soruyu sorarak zaten bir kapı aralamışsın. böyle bir ihtimal olmasa aklına bile gelmezdi. erkekler için şunu söyleyebilirim ki genelde bir kadını ilk tanımaya başladıklarında aşık olmasa da cinsel olarak ilgi duyar ya da duymaz. duymazsa, çoğunlukla diyebiliriz ki sonradan bir ilgi oluşmaz. ama kadınlarda biraz daha farklı sanırım; erkeği tanıdıkça ilgi duyma olabiliyor diye düşünüyorum.
aşk bi anda olur. ne olduğunu anlamadan çarpılıverirsin. geçicidir aşk . bunu zamanla sevgiye dönüşürürsen ilişkiniz uzun sürer . bunu başarabilende çok az. aşk bittiğinde hiçbişey olmamış gibi devam ediliyor. sevgiye dönüştürse korkma sadakatte saygıda gerisinden gelir
Bence bir insanı tanıdıkça bir şeyler hissediyorsan aşktır o. ilk görüşte aşkın olabılecegını düşünmüyorum ben o sadece fiziksel olarak begenme etkılenme... :)
Cevap
4Cevap
İlk görüşte de aşk oluyo.Ama her zaman ilk görüşte olmayabiliyo da.Ama şu bir gerçekki bir insanı ilk gördüğünde az da olsa içinde bir titreşim olmuyosa daha sonra da aşka dönüşmüyo.Sadece bir beğeni bir hoşlanma oarak kalabilir.
aşk bu sağı solu belli olmaz.zamanla da aşk olur zamansız aşk da olur :)
ikisi de olabilir. ilişkiyi yaşamaya başla..sen farkedersin bunu.
Bi insanı gördüğün an ona aşık olursun ama tanıdıkça seversin
aşk tesadüflerle doludur aşk imkansızların birleşimidir aşk vazgeçmektir aşk sevmektir aşk aşk aşk :)
aşk zamanla oluşmaz aşk ilk görüşte olur ama sevgi zamanlar oturur olur
bence aşk zaman ve sınır tanımaz birden aşık olunur zamanla olmaz yani
geçiniz efendim aşk zamanla olmaz
haklısın bacım elektrik önemli:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar