İlk görüşte aşk var mı? Vardır ama ben pek inanmıyorum açıkçası. İlk görüşte hoslanti olur onu aşk sanariz. Zamanla birbirimizi tanıdıktan sonra o hoslanti ya aşka dönüşür ya da var olan hoşlantiyi bitirir. Zamanla tanıdıktan sonra aşk daha güzeldir hem sağlıklı hem de uzun ömürlü olur.
zamanla oluşan aşk daha vazgeçilmezdir bence. tanıdıkça seversin, zamanla alışırsın ve bağlanırsın, hayatında gittikçe daha çok yer kaplar daha çok aklına gelir ve vazgeçmek zorlaşır. sevdiğim bir insana veda etmek, bağlandığım insandan vazgeçmek zorunda kalmak düşüncesi beni çok korkutuyor.
Zamanla oluşan daha iyi. Zira tanıdıkça güvenirsin ve sevgin sağlamlaşır. İlk görüşte aşk yoktur. O olsa olsa ilk görüşte beğenme hormonların yükselmesi olur.
Bence zamanla oluşan aşk daha vazgeçilmez olur, çünkü karşındaki kişiyi derinlemesine tanıyıp her yönüyle sevme şansı yakalarsın. İlk görüşte aşk ise tutkulu ve heyecan verici olsa da, çoğu zaman yüzeysel kalabilir. Aşkı gerçekten güçlendiren şey, birini tüm özellikleriyle sevmek ve buna bağlı kalarak ilişkiyi büyütmek. ❤️✨